Σελίδες

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024

Oι εμβολιασμένοι εκπέμπουν ραδιοσυχνότητες και είναι κεραίες 6G! Βίντεο

 

Τά γράφαμε ἀπό τήν ἀρχή.
Ἁπλά ἐπιβεβαιωνόμαστε χρόνια μετά!

 

 

Ο παγκοσμιοποιητής και freak Bill Gates εργάζεται στα παρασκήνια εδώ και χρόνια για να αυτοματοποιήσει το ανθρώπινο σώμα χωρίς τη συγκατάθεσή του, και τώρα γίνονται ανατριχιαστικές ανακαλύψεις σχετικά με την κατάσταση των εμβολιασμένων σωμάτων, που αποκαλύπτουν ότι κάτι πολύ σοβαρό έχει αλλάξει μετά το 2021.

Οι εμβολιασμένοι περπατούν, μιλούν ανθρώπινοι σάιμποργκ, εκπληρώνουν άγνωστες μέχρι τώρα λειτουργίες για την ελίτ της παγκοσμιοποίησης – πριν πέσουν και πεθάνουν με το πάτημα ενός κουμπιού, γράφει ο Baxter Dmitry.

Αυτό μπορεί να ακούγεται σαν επιστημονική φαντασία, αλλά όταν δείτε τα σκληρά στοιχεία που έχουμε μπροστά σας, αυτό που ακουγόταν σαν ταινία τρόμου θα μοιάζει ξαφνικά με ζωντανό εφιάλτη για τους εμβολιασμένους.

Πέρυσι, η The People’s Voice προειδοποίησε ότι το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ συνεργαζόταν με βασικούς ενδιαφερόμενους φορείς για να εφαρμόσει την τεχνολογία που θα μετατρέψει τους ανθρώπους σε κεραίες 6G και αποθέματα μπαταριών που μπορούν να συλλεχθούν για ακτινοβολία ραδιοσυχνοτήτων.

Σύμφωνα με μια ομάδα ερευνητών από το WEF στο Πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης και το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο του Ντελφτ στην Ολλανδία, οι άνθρωποι θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως μέρος ενός συστήματος κεραίας ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας (EMR).

Οι ερευνητές είπαν ότι είχαν αναπτύξει έναν φτηνό τρόπο για να «συλλέγουν» την ακτινοβολία ραδιοσυχνοτήτων (RF) που «διαρρέει» κατά τις επικοινωνίες με ορατό φως (VLC) – μια τεχνολογία που λένε ότι πιθανότατα θα χρησιμοποιηθεί στα «επόμενα δίκτυα 6G».

Ο Bill Bathgate, ηλεκτρολόγος μηχανικός και πιστοποιημένος περιβαλλοντικός σύμβουλος βιολογίας κτιρίων, σχολίασε τα σχέδια του WEF, λέγοντας: «Αυτή είναι μια από τις χειρότερες ιδέες που έγιναν ποτέ». Χρησιμοποιεί το ανθρώπινο σώμα ως «σημείο τηλεπικοινωνιών σε ένα είδος δικτύου» και θα μπορούσε να οδηγήσει σε «επιπτώσεις στην υγεία που δεν μπορούμε να προβλέψουμε».

Υπάρχουν τώρα ενδείξεις ότι η ελίτ έχει υλοποιήσει το σχέδιό της –χωρίς τη συγκατάθεσή μας– να μετατρέψει την ανθρώπινη φυλή σε ένα τεράστιο απόθεμα μπαταρίας που μπορεί να συλλεχθεί κρυφά.

Οι ελίτ θέλουν να μας υποδουλώσουν στην τεχνοκομμουνιστική δυστοπία τους και τα σχέδιά τους φτιάχνονται δεκαετίες.

Ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που απονεμήθηκε στον Μπιλ Γκέιτς έδωσε στον αυτοαποκαλούμενο τσάρο της παγκόσμιας υγείας το «αποκλειστικό δικαίωμα» να αυτοματοποιεί τα ανθρώπινα σώματα και να τα χρησιμοποιεί ως τοπικά ασύρματα δίκτυα.

Το ανθρώπινο σώμα είναι μια δονούμενη, παλλόμενη πύλη σωλήνων και σηράγγων, γεμάτη με ηλεκτρολύτες και όλα ικανά να μεταδώσουν πληροφορίες, τη ζωή του Διαδικτύου και του 21ου αιώνα. Τώρα προέκυψε ότι η Microsoft του Gates έχει λάβει «αποκλειστικά δικαιώματα» σε αυτή την ικανότητα του σώματος να λειτουργεί ως δίκτυο υπολογιστών.

Αν αυτό ακούγεται πολύ σαν επιστημονική φαντασία, ίσως το ανακαλύψετε μόνοι σας. Η Microsoft έλαβε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ΗΠΑ 6.754.472, με τίτλο: Method and Apparatus for Transmitting Energy and Data Using the Human Body.

Θα έπρεπε να είναι πραγματικά επιστημονική φαντασία, αν σταματήσετε να το σκεφτείτε. Σε ρώτησε κανείς αν θα ήσουν διατεθειμένος να δώσεις αποκλειστικά δικαιώματα στο σώμα σου στον Μπιλ Γκέιτς;

Φυσικά η απάντηση είναι όχι. Όπως κανείς δεν σταμάτησε να ρωτήσει τους ιδιοκτήτες των σορών που είναι τώρα θαμμένα είκοσι πόδια κάτω από τη γη και εξακολουθούν να εκπέμπουν σήματα ραδιοσυχνοτήτων που μπορούν να ανιχνευθούν με έναν αναλυτή φάσματος χειρός.

Ό,τι κι αν κάνετε, μην υποτιμάτε αυτούς τους ανθρώπους. Είναι τρελοί, μεθυσμένοι από την εξουσία και εναντίον του συμφέρον μας. Και τα σχέδιά τους να διεισδύσουν κρυφά στο ανθρώπινο σώμα με ρομπότ νανοτεχνολογίας και διευθύνσεις IP βρίσκονται στα σκαριά εδώ και χρόνια.

Πώς το ξέρουμε αυτό; Έχουμε τα σχέδια.

Δεδομένου του ιστορικού της παγκόσμιας ελίτ, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι οι συνέπειες των παρεμβάσεων τους στην υγεία θα είναι καταστροφικές για τον μέσο άνθρωπο.

Απλώς σκεφτείτε την κυκλοφορία του εμβολίου για τον Covid-19, την απάτη με ψεύτικο κρέας και την πρόσφατη αποκάλυψη ότι ο Μπιλ Γκέιτς βομβαρδίζει πόλεις με χημικά ίχνη σχεδιασμένα με γνώμονα τη μείωση του πληθυσμού.

Αλλά η αποφασιστικότητά τους να μετατρέψουν το ανθρώπινο σώμα σε μια υπερανθρώπινη κεραία και εφεδρική μπαταρία είναι πιο επικίνδυνη και ενοχλητική από οποιοδήποτε άλλο σχέδιο έχουν επιχειρήσει αυτοί οι ψυχοπαθείς εγκληματίες.

Μια βαθιά βουτιά στη σκοτεινή ιστορία της Pfizer αποκαλύπτει ότι συνεργάστηκαν με ένα ισραηλινό ερευνητικό πανεπιστήμιο για να αναπτύξουν προγραμματιζόμενα νανορομπότ που θα μπορούσαν να εγχυθούν σε ανθρώπους για να αλλάξουν το DNA τους, να τους δώσουν μια ηλεκτρονική διεύθυνση IP και να τους συνδέσουν στο διαδίκτυο.

Γιατί η Pfizer ήθελε να συνεργαστεί με αυτό το πανεπιστήμιο στο άκρως απόρρητο πρόγραμμα νανορομπότ DNA;

Ας ρίξουμε μια ματιά στο Viseo σε μια παρουσίαση του 2013 από τον επιστήμονα Bar-Ilan Dr. Ο Ido Bachelet μπροστά σε ένα δωμάτιο διευθυντών φαρμακευτικών προϊόντων στο οποίο παρουσίασε τα προγραμματιζόμενα νανορομπότ κάτω από ένα μικροσκόπιο.

Εδώ εξηγεί ότι μια σύριγγα μπορεί να περιέχει «χίλια δισεκατομμύρια ρομπότ».

Θυμηθείτε, αυτή η παρουσίαση έγινε το 2013, που σημαίνει ότι έχουν αυτήν την τεχνολογία για πάνω από 10 χρόνια. Γιατί μας κρύφτηκε;

Θα μπορούσε να οφείλεται στο ότι πάντα σχεδίαζαν να χρησιμοποιήσουν αυτή την τεχνολογία κρυφά;

Ας ρίξουμε μια άλλη ματιά στο πώς μοιάζουν αυτά τα νανορομπότ κάτω από ένα μικροσκόπιο.

 

Όσοι έχουν παρακολουθήσει τα προηγούμενα βίντεό μας θα αναγνωρίσουν ότι αυτά τα νανορομπότ μοιάζουν ακριβώς με τις μυστηριώδεις οντότητες που βρήκαν ανεξάρτητοι ερευνητές όταν εξέτασαν το περιεχόμενο της ένεσης mRNA του Covid στο μικροσκόπιο.

Τώρα ξέρουμε την αλήθεια. Είναι νανορομπότ DNA. Το γνωρίζουμε αυτό γιατί βρήκαμε στοιχεία που δείχνουν ότι οι ίδιοι οι πληρωμένοι επιστήμονες το παραδέχονται.

Τι είναι λοιπόν αυτά τα νανορομπότ και γιατί η Pfizer και η Big Pharma θα ήθελαν να εισάγουν κρυφά χιλιάδες δισεκατομμύρια από αυτά σε ανυποψίαστους ανθρώπους;

Στην παρουσίασή του, ο Bachelet καυχήθηκε για το πώς να διασφαλίσει ότι δεν θα χάσουν τον «έλεγχο» των νανορομπότ αφού διοχετευθούν σε ανθρώπινα σώματα.

Όπως εξήγησε η Bachelet, ο «ελεγκτής» είναι συνδεδεμένος στο Διαδίκτυο «σαν ένα Xbox». Και ο «ελεγκτής συνδέει αυτά τα νανορομπότ στο δίκτυο».

Σωστά. Τα νανορομπότ «έχουν πραγματική διεύθυνση IP» και μπορούν να «προσπελαστούν» εξ αποστάσεως.

Εδώ μπαίνει η ουσία. Όπως επιβεβαίωσε ο Bachelet, όποιος ελέγχει κρυφά αυτά τα νανορομπότ DNA μπορεί να τα ενεργοποιήσει και να τα απενεργοποιήσει με το πάτημα ενός κουμπιού και να απελευθερώσει «ωφέλιμα φορτία» στα ανθρώπινα σώματα.

Περιμένετε ένα λεπτό, ωφέλιμα φορτία; Φορτίο από τι;

Καθώς οι εμβολιασμένοι συνεχίζουν να πεθαίνουν σε πρωτοφανή αριθμό σε όλο τον κόσμο, πρέπει να γνωρίζουμε τι περιέχουν αυτά τα ωφέλιμα φορτία.

Αποφασίζει η ελίτ ποιος πεθαίνει και πότε, χάρη στα νανορομπότ DNA που έχουν διοχετεύσει αθόρυβα και παραπλανητικά στα σώματα δισεκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο;

Τα νανορομπότ DNA της Pfizer μπορεί να ακούγονται εφιαλτικά, αλλά για όσους έχουν δώσει προσοχή, δεν είναι τίποτα άλλο από την 4η Βιομηχανική Επανάσταση του Klaus Schwab που δρομολογείται.

Robert F. Kennedy Jr. ήξερε ακριβώς τι επρόκειτο να συμβεί επειδή η παγκόσμια ελίτ προετοιμαζόταν για την πλανδημία εδώ και χρόνια.

Όπως ο RFK Jr. εξηγεί, τα εμβόλια ήταν ένα βιοόπλο που αναπτύχθηκε από την παγκόσμια ελίτ και το Deep State και άφησαν τα δακτυλικά τους αποτυπώματα σε όλο τον τόπο του εγκλήματος.


korakasnews


https://rumble.com/v55qjsj-vaccinated-corpses-are-emitting-radio-frequencies-that-trace-back-to-bill-g.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου