Σελίδες

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024

Ψήφισμα - Ηλεκτρονικές Υπογραφές για την Επαναφορά του Εσταυρωμένου.... (στό Περιστέρι)

 

 

 Επαναφορά του Εσταυρωμένου/Σταυρού πίσω από την Αγ.Τράπεζα

 

 

Σε συνέχεια των κινητοποιήσεων μας καταρτίσθηκε ψήφισμα για την ηλεκτρονική συλλογή υπογραφών κατά της αποβολής του Εσταυρωμένου/Σταυρού.
Στο κείμενο παραθέτουμε μια σύντομη ανασκόπηση του προβλήματος, τα βασικότερα επιχειρήματα κατά της αποβολής και τέσσερις μελέτες.
Επίσης το όλο κείμενο υπάρχει και στα αγγλικά καθώς σκοπός μας είναι να διαδοθεί σε όλους τους ορθόδοξους χριστιανούς της οικουμένης.

ANOIKTH ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΝ ΣΥΜΕΩΝ – ΕΠΙΣΚΟΠΟΝ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ! (Περί φεμινιστικῆς ἑρμηνείας τοῦ μαρτυρίου τῶν Ἁγίων Σοφίας, Πίστεως, Ἐλπίδος κι Ἀγάπης σέ πρόσφατο κήρυγμα)

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcROr59v7lxmFI4Bn1N9zQ03EUhdqDv-s_FUgw&s


ANOIKTH ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΝ ΣΥΜΕΩΝ – ΕΠΙΣΚΟΠΟΝ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ



Σεβασμιώτατε

Και εις τον πλέον Συνοπτικό – μικρό Συναξαριστή της Ορθοδοξίας, διαβάζουμε:

«Τη μνήμη τριών αδελφών αγίων παρθένων και της μητέρας των εορτάζει και τιμά σήμερα (17 Σεπτ.) η Εκκλησία, της Πίστεως, της Ελπίδος και της Αγάπης και της μητέρας των Σοφίας. Οι τρεις αδελφές στάθηκαν με γενναιότητα μπροστά στον ειδωλολάτρη τύραννο, ωμολόγησαν το Χριστό κι επεσφράγισαν την ομολογία τους με μαρτυρικό θάνατο… ακολούθησε κι αυτή (η Σοφία), τέταρτη στο μαρτύριο, τα τέκνα της» (Επισκόπου Σερβίων – Κοζάνης Διονυσίου∙ Μικρός Συναξαριστής, 1980).

Σύντομη διατύπωση που επιδρά θεραπευτικά στα ουσιαστικά μέρη της ψυχής μας∙ λίγες γραμμές, όπου η αλήθεια παρουσιάζεται με διαχρονικές λάμψεις, που φανερώνουν το επέκεινα, το αιώνιο και όχι το περαστικό∙ απλά – μεστά λόγια για την Θεολογία του Μαρτυρίου! Χωρίς παιχνιδίσματα ιδεών και φράσεων το κείμενο φέρνει κατανυκτική πειθάρχηση στη σκέψη και στη ψυχή. Πλησίασμα στο Χριστό.

24-9-24. Σήμερα ὁ Γιῶργος Παπαδάκης ἀνακοίνωσε πώς πάλι νοσεῖ μέ κόβιντ! Φωτό

 

 

 

Ἡ φωτό εἶναι παλαιότερη,
ὅταν ὁ γνωστός δημοσιογράφος
φασκέλωνε ἑαυτόν γιά τά μπόλια
μέ τά ὁποῖα τρυπήθηκε,
ἀλλά δέν τόν βοήθησαν καί νόσησε βαριά.
Σήμερα ἀνακοινώνει καί πάλι
πώς νοσεῖ μέ κόβιντ (γιά τέταρτη φορά)!!!
"Εδῶ εἶναι τό ἐμβόλιο, ἐκεῖ εἶναι ὁ τάφος"
πού ἔλεγε ὁ Ἀρχιεπίσκοπος
συμπορευόμενος μέ τό νεοταξικό ἀφήγημα;
Ἤ τελικῶς
ἐδῶ εἶναι τό ἐμβόλιο, ἐδῶ εἶναι κι ὁ τάφος;...
Τροφή γιά περαιτέρω σκέψεις,
μετά ἀπό τόσες καί τόσες ἐπιστημονικές ἀναρτήσεις
κι ἀποκαλύψεις
πού ἔχουμε κάνει στό παρόν ἱστολόγιο
ὅλα τά χρόνια ἀπό ἀρχῆς planδημίας
μέχρι καί τώρα non stop!

Με το Global Citizen (ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ!!!...) 2024 βραβεύτηκε ο Μητσοτάκης για… τις νεοταξικές του επιδόσεις – Του το απένειμε ο Μπουρλά! Βίντεο


https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRPUFvWZ4QXK35fsYwqredQkkR6YE39A-Cl_w&s

 

Με το βραβείο Global Citizen 2024 τιμήθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε εκδήλωση στη Νέα Υόρκη

Το βραβείο του απένειμε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά, σε αναγνώριση για «την αξιοσημείωτη σταδιοδρομία του τόσο στη δημόσια διοίκηση, όσο και στον ιδιωτικό τομέα, καθώς και για τις ηγετικές του ικανότητες στη διακυβέρνηση της χώρας αλλά και στις διατλαντικές, ευρωπαϊκές και παγκόσμιες υποθέσεις». (ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ: στό σημεῖο αὐτό μπορεῖτε νά τραβήξετε τά μαλλιά σας γιά τό ποιός (παγκόσμιος ἐξολοθρευτής μέ πειραματικά μπόλια) ἀπένειμε βραβεῖο σέ ποιόν (σύγχρονο Φαραώ πρωθυπουργό ἐν Ἑλλάδι) καί γιά ποιούς λόγους (διεκπεραίωση καταστροφῆς τῆς Ἑλλάδας καί ἐπιτυχοῦς παραδόσεώς της στήν Παγκόσμια Νέα Τάξη Πραγμάτων τῶν ξένων κέντρων ἐξουσίας!) ).

Με λίγα λόγια, για τις νεοταξικές του επιδόσεις. «Αυτό το βραβείο ανήκει κυρίως στον ελληνικό λαό για την αντοχή και την επιμονή του», (ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ: Μᾶς τρολλάρει κιόλας ὁ Μπουρλά... Σέ ἐμᾶς πρέπει νά ἀπονεμηθεῖ τότε βραβεῖο καί μάλιστα τῆς ἀμετανοησίας καί τῆς ἀνοησίας (βλέπε πῶς ψηφίζουμε καί πῶς ἀπέχουμε ἀπό τό νά ψηφίζουμε). Τοὐτέστιν βραβεῖο ἀνοιχτῆς παλάμης, ὅπως τέτοιο πρέπει νά ἀπονέμουμε κι ἐμεῖς οἱ Ἕλληνες πολίτες στόν κ. Μητσοτάκη γιά τίς "ὑπηρεσίες" του πού μᾶς ἀποτελειώνει!...) ανέφερε μεταξύ άλλων ο εκείνος.

Μητσοτάκης. Φερέφωνο τῆς σιωνιστικῆς Παγκόσμιας Κυβέρνησης καί προμότερ τοῦ παγκόσμιου "συμφώνου γιά τό Μέλλον" (πού μέ αὐτούς θά εἶναι μαῦρο κι ἄραχνο!...)!

Παρέμβαση Μητσοτάκη στη Σύνοδο του ΟΗΕ 

για… “το Μέλλον” 

και συναντήσεις με εβραϊκές οργανώσεις!

 


 

 

Πιο νεοταξίτης και σιωνιστής… πεθαίνεις…

Παρέμβαση στην ολομέλεια της Συνόδου Κορυφής του ΟΗΕ “για το μέλλον” έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Υπάρχουν παγκόσμιες απειλές που απαιτούν παγκόσμιες λύσεις», τόνισε ξεκινώντας την παρέμβασή του, στη Νέα Υόρκη, ως ένας άλλος… Μπιλ Γκέιτς!

Ο Μητσοτάκης τόνισε χωρίς ντροπή, ότι υπάρχει το παγκόσμιο συμφέρον που διαπερνά το μεμονωμένο συμφέρον των κρατών:

«Το Σύμφωνο για το Μέλλον αποτελεί σύμβολο της παγκόσμιας συναίνεσης και χρειάζεται δράση σε εθνικό και συλλογικό επίπεδο καθώς το παγκόσμιο συμφέρον διαπερνά το μεμονωμένο συμφέρον των κρατών»

«Έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε κάτι πριν να είναι πολύ αργά, πριν να φτάσουμε στην επόμενη πραγματική παγκόσμια κρίση» σημείωσε σε άλλο σημείο ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Μπορούμε να αναστρέψουμε ακόμα την καταστροφή» είπε χαρακτηριστικά.

Ποια καταστροφή; Αυτήν που προκαλεί ο ΟΗΕ ή οι κυβερνήσεις σαν τη δική μας;

Μετά την ομιλία του “για το Μέλλον”, η σημερινή ατζέντα της ημέρας στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει μία συνάντηση με εβραϊκές οργανώσεις, καθώς και τη συνάντηση με τον πρόεδρο του Παγκόσμιου Εβραϊκού Κογκρέσου, Ρόναλντ Λόντερ, αλλά και τη συνάντηση με τον πρίγκιπα Διάδοχο του Κουβέιτ, που θα έχει ως στόχο την ενίσχυση των οικονομικών σχέσεων και των επενδύσεων.

Η ομιλία Μητσοτάκη

Ψυχιατρικές ανεπιθύμητες ενέργειες μετά τον εμβολιασμό COVID-19! Σημαντική μελέτη!

 https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRfX2CceMxN_f1a2ipiEEpheLiznL0aMK38fQ&s

 

 

https://dgakis.gr/wp-content/uploads/2023/05/%CE%94%CE%97%CE%9C%CE%97%CE%A4%CE%A1%CE%97%CE%A3-%CE%93%CE%91%CE%9A%CE%97%CE%A3-%CE%95%CE%9B%CE%9B%CE%97%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%97-%CE%9B%CE%A5%CE%A3%CE%97-%CE%A6%CE%9B%CE%A9%CE%A1%CE%99%CE%9D%CE%91-8-1024x680.jpgΔημήτριος Γάκης


1. Ψυχιατρικές ανεπιθύμητες ενέργειες μετά τον εμβολιασμό COVID-19:
Μια μελέτη κοόρτης στον πληθυσμό της Σεούλ της Νότιας Κορέας
Μια πολύ σημαντική μελέτη!
-Μελετήθηκαν 2.027.353 άτομα
-Η αθροιστική επίπτωση της κατάθλιψης, του άγχους, των διαταραχών που σχετίζονται με το άγχος, των σωματομορφικών διαταραχών, των διαταραχών του ύπνου και των σεξουαλικών διαταραχών τρεις μήνες μετά τον εμβολιασμό με COVID-19 ήταν υψηλότερη στην ομάδα εμβολιασμού από ό,τι στην ομάδα χωρίς εμβολιασμό.

Δημήτρης Κούβελας: Όλες οι υψηλές προσωπικότητες έλαβαν αντισώματα για τον Covid – Στον απλό λαό δόθηκε το mRNA εμβόλιο που δημιουργεί «τέρατα»! Βίντεο



 

 

Ακούστε τι λέει ο Καθηγητής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ Δημήτρης Κούβελας μέσα σε ένα λεπτό για το έγκλημα της κυβέρνησης Μητσοτάκη να οδηγήσει τους Έλληνες στον μαζικό εμβολιασμό:

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Νά κάνετε πολλή ὑπομονή!



https://mountathos-icons.gr/storage/AOqkgCIaA02txhs0bowlPGs6Reql4PIsFXJQ2Q5E.jpg

"Σας παρακαλώ, όποιος κάνει υπομονή, χαρά σ’ αυτόν.
Όποιος κάνει υπομονή, σαν τον ήλιο θα λάμψει. 
Πολλή υπομονή να κάνετε.
Σας παρακαλώ, αδέρφια, πολλά υπομονήν· 
πολλά υπομονήν…"
  Αγία Σοφία της Κλεισούρας
soave deco branch animated flowers rose blue brown - Free animated GIF
 
 
Γιά τό διαδίκτυο:
Ἱστόλόγιον ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ https://kaiomenivatos.blogspot.com/