Σελίδες
Δευτέρα 6 Ιουλίου 2026
Μέγα Σημείο: Η Παναγία Εμφανίστηκε σε Μοναχή και της Έδωσε Οδηγίες για την Αφαίρεση του Εσταυρωμένου!
Μυστικές υπηρεσίες προειδοποιούν ότι σε λίγους μήνες η ΑΙ θα μπορεί να παρακάμπτει τα συστήματα κυβερνοασφάλειας!

Τα πιο προηγμένα μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ) βελτιώνονται τόσο γρήγορα ώστε μέσα σε λίγους μήνες θα είναι σε θέση να ξεπεράσουν την επικρατούσα τεχνογνωσία στον κυβερνοχώρο, προειδοποιεί η συμμαχία υπηρεσιών πληροφοριών «Πέντε Μάτια» (“Five Eyes”) των αγγλόφωνων χωρών – Αυστραλία, Καναδάς, Νέα Ζηλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ηνωμένες Πολιτείες.
Ο κίνδυνος που αντιπροσωπεύει το χακάρισμα με τεχνητή νοημοσύνη βρίσκεται πλέον σε πρώτο πλάνο μετά την ανακοίνωση τον Απρίλιο της Anthropic – εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα της έρευνας και της ασφάλειας της ΑΙ – ότι τα πρωτοποριακά της μοντέλα Mythos έχουν πρωτοφανείς ικανότητες να εντοπίζουν τρωτά σημεία λογισμικού.
Οι υπηρεσίες ασφαλείας των πέντε χωρών κάλεσαν τις κυβερνήσεις και τις επιχειρήσεις να δράσουν γρήγορα και να προετοιμαστούν καθώς η ΑΙ εξελίσσεται ραγδαία.
ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ: Γιατί ο Κύριος μας έδωσε Αποστόλους με διαφορετικό χαρακτήρα;
Για παράδειγμα ο απόστολος Πέτρος είχε δυνατή πίστη. Για την πίστη του μίλησε ο ίδιος ο Κύριος λέγοντας γι’ αυτόν: «Σ’ αυτή την πέτρα θα χτίσω την εκκλησία». Παρόλο όμως πού είχε τόση δυνατή πίστη αρνήθηκε τρεις φορές τον Κύριο. Η άρνηση του Πέτρου αποτελεί για μας τούς αδύναμους ανθρώπους δίδαγμα. Όπως βέβαια είναι γνωστό ο απόστολος Πέτρος στη συνέχεια μετάνιωσε.
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Γίνε στούς ἀδελφούς σου ζωντανό παράδειγμα!
Μαζί μου κατοικοῦν ἀδελφοί.
Τοῦ λέγει ὁ Γέρων·
