Σελίδες

TRANSLATOR

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024

Παιδοφιλικά σύμβολα και άλλες φρικτές ιστορίες! Φωτό


«Προσέφερον δὲ αὐτῷ καὶ τὰ βρέφη ἵνα αὐτῶν ἅπτηται· καὶ ἰδόντες οἱ μαθηταὶ ἐπετίμησαν αὐτοῖς. ὁ δὲ ᾿Ιησοῦς προσκαλεσάμενος αὐτὰ εἶπεν· ἄφετε τὰ παιδία ἔρχεσθαι πρός με καὶ μὴ κωλύετε αὐτά· τῶν γὰρ τοιούτων ἐστὶν ἡ βασιλεία τοῦ Θεοῦ. ἀμὴν λέγω ὑμῖν, ὃς ἐὰν μὴ δέξηται τὴν βασιλείαν τοῦ Θεοῦ ὡς παιδίον, οὐ μὴ εἰσέλθῃ εἰς αὐτήν.» Λουκ. ιη’ 15-17.


«Τί κρεῖττον, εἰπέ μοι, Θεῷ λατρεύειν παντοκράτορι σὺν Υἱῷ μονογενεῖ καὶ Πνεύματι Ἁγίῳ (…) ἢ δαίμοσι ὀλεθρίοις καὶ ἀψύχοις εἰδώλοις, ὧν ἡ δόξα καὶ ὁ ἔπαινος μοιχεία ἐστὶ καὶ παιδοφθορία καὶ τὰ λοιπὰ τῆς ἀνομίας ἔργα, ἃ περὶ τῶν ὑμετέρων ἀναγέγραπται θεῶν ἐν τοῖς συντάγμασι τῆς δεισιδαιμονίας ὑμῶν;» Αγίου Ιωάννου του Δαμασκηνού, Βαρλαάμ και Ιωάσαφ λβ’.


Στους έσχατους καιρούς που ζούμε ο άρχοντας του σκότους επιβουλεύεται τα παιδιά όλου του κόσμου· αυτό είναι πλέον αναμφισβήτητο. Τα αγνά και αθώα πλάσματα, που ο Κύριος Ιησούς Χριστός μάς έδειξε ως παραδείγματα προς μίμηση προκειμένου να εισέλθουμε στη Βασιλεία των Ουρανών, κινδυνεύουν πανταχόθεν και παντοιοτρόπως, ψυχή τε και σώματι. Η παιδική αθωότητα και αγνότητα έχει τεθεί πλέον στο στόχαστρο, ενώ κάποτε κινδυνεύει ακόμα και η ίδια η ζωή των παιδιών.


Κατά τη διάρκεια παλαιότερης έρευνάς μας σχετικά με τα παιδιά, ανακαλύψαμε ένα σημαντικότατο έγγραφο του FBI (του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ερευνών των ΗΠΑ) χρονολογούμενο ήδη από το 2007 [1]. Εκεί αναφέρεται ότι οι παιδόφιλοι – τόσο εκείνοι που κακοποιούν σεξουαλικώς παιδιά όσο και εκείνοι που παράγουν, διανέμουν και εμπορεύονται παιδική πορνογραφία – χρησιμοποιούν ειδικά λογότυπα ή σύμβολα, τα οποία δηλώνουν το προτιμώμενο φύλο του παιδιού-στόχου, αλλά και βοηθούν τους παιδόφιλους να αναγνωρίζονται μεταξύ τους. Τα σύμβολα αυτά βρίσκονται επίσης ενσωματωμένα σε κοσμήματα (όπως δαχτυλίδια και μενταγιόν) αλλά και σε νομίσματα καθώς και σε ιστοσελίδες κλπ. προκειμένου να προαχθούν οι σκοποί των παιδόφιλων.

ΤΟ ΦΟ-ΜΠΙΖΟΥ ΚΑΙ Η ΦΟΒΙΑ!



 

 

 

-Που λές Πάτερ μου ,πρν μέρες πέρασε π τ Κελλί μας μπαρμπα-Αντουάν ,πο παρ τν μεγάλη του λικία,πάντα εθυμος κα θυμόσοφος πολ μεράκι κα ρεξη καταπιάνεται σ λες τς ργασίες το κήπου πράττοντας τν καλ βία στν αυτό του κι’ εναι ν τν χαίρεσαι ,παρ τ γδόντα του, ν γίνεται να μ τν γς ,μέσα στς λάσπες κι’ανάμεσα στς μυρωδτες ντομάτες στ περιβόλι κα τ φρέσκα φασολάκια κα ν ταλαιπωρε τ γέρικο σαρκίον του δίχως λύπηση κα μ παράμιλλη γωνιστικότητα ,σν το φηβου στν στίβο,να στύβει τ λιπόσαρκο κορμί του ν τόσο εφραίνεται ψυχή του κιπελευθερώνεται π τς τοξίνες κα τος φόβους πο βολοδέρνουν πολλος νωθροκαμωμένους νθρώπους.

κανε στ νιτα του ες Μασσαλίαν μετανάστης.Έμαθε κε κάμποσα Γαλλικ κα μετ βρισκε κέφι ν παίζει μ τς λέξεις,να κάμει παντρέματα κα ξεπαντρέματα κα ν βγάζει διάφορες φιλοσοφίες γι τν ζωή.

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ: Ποία εἶναι ἡ εὐάρεστη δικαιοσύνη στόν Θεό;

 
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTAfxvMt3DgYoixybcAXYACZYgoZ7ATTTUM5w&s
 
 
 
 
 
 
 "Δικαιοσύνη που είναι ευάρεστη στον Θεό, όπως απεκαλύφθη από τον Ιησού στο όρος των Μακαρισμών, είναι η ακόλουθη:

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Μείνετε πιστοί στήν Παράσοση!

 
 
 https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRT08VTYdJNPhDAhMmhaSCT1Al3xrey4PDVTA&s
 Και αν αλλάξουν όλοι 
να παραμείνετε στην Παράδοση.
Τα σπίτια σας να γίνουν Εκκλησίες.
Άγιος Νεκτάριος
 
 

Τρίτη 30 Ιουλίου 2024

Οἰκουμενικό Πατριαρχεῖο καί Ἀρχιεπίσκοπος Ἱερώνυμος γιά τήν βλάσφημη, νεοταξική, μασονική Τελετή Ἔναρξης τῶν Ὀλυμπιακῶν Ἀγώνων 2024!

 

Η κατάρρευση του πολιτισμού και της χριστιανικής κουλτούρας στην Δ.Ευρώπη: Τραβεστί υποδύθηκαν στην έναρξη των Ολυμπιακών τον… Μυστικό Δείπνο!

 

Ανακοίνωση του Οικουμενικού Πατριαρχείου για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι

Οι Ολυμπιακοί αγώνες αποτελούν κορυφαίο αθλητικό γεγονός, το οποίο προσελκύει το ενδιαφέρον εκατομμυρίων συνανθρώπων μας από κάθε γωνία της υφηλίου και η τελετή έναρξής τους έχει βαρύνουσα σημασία, καθώς προσφέρεται για την ανάδειξη της ιστορίας και του πολιτισμού της διοργανώτριας χώρας και τη διάχυση θετικών μηνυμάτων σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Με πολλή θλίψη παρακολουθήσαμε να προβάλλονται, κατά τη διάρκεια της τελετής στο Παρίσι, προσβλητικές παραστάσεις για τον Χριστιανισμό και το ιερό Ευαγγέλιο, αλλά και για κάθε πολιτισμένο άνθρωπο, ο οποίος αναγνωρίζει το δικαίωμα της πίστης και του σεβασμού στα θρησκευτικά σύμβολα. 

Πώς οι Rockefellers χειραγώγησαν την επιστήμη και δημιούργησαν 990 ιδρύματα και ομάδες ακτιβιστών για να προβάλλουν την ατζέντα της «Κλιματικής Αλλαγής»!

https://static.liberal.gr/styles/liberal_watermark_social/s3/photos/2022-07/621D0625-6A9C-C3D0-71F7-48247907401E.jpeg?VersionId=9JYa3XC8aS9Vrbrpyj71500NQeaLUSqy&itok=1fTxmGF8

 
 
 

Γράφει η Ελίζαμπεθ Νίκσον Καναδή συγγραφέας και δημοσιογράφος.

 

 

Στην αρένα της κλιματικής αλλαγής, οι Ροκφέλερ καλούν τους ακτιβιστές του κλίματος να κάνουν όλο και μεγαλύτερες εξτρεμιστικές ενέργειες, αυτο το έχουμε δει να συμβαίνει πολλές φορές σε μουσεία, ιστορικά μνημεία, αγάλματα κτλ.. Το όλο θέμα ξεκίνησε, όταν πήραν μια ανόητη αλλά ενδιαφέρουσα θεωρία και την ενίσχυσαν με εκατοντάδες και εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια. Ίδρυσαν θεσμούς και συνέδεσαν την επιβίωση αυτών των ιδρυμάτων με την προώθηση της κλιματικής αλλαγής και τη μείωση του πληθυσμού (αυτά πάνε πακέτο, μαζί με την θεωρία πως για όλα φταίει ο άνθρωπος). Έτσι λοιπόν στήριξαν τον έναν πολιτικό μετά τον άλλο που θα αποδεχόταν αυτή τη θεωρία.

Οι Ροκφέλερ έχουν δημιουργήσει 990 οργανώσεις ακτιβιστών για την κλιματική αλλαγή. Τους δίνουν κατευθύνσεις, τους χρηματοδοτούν και τους στέλνουν να κάνουν ακτιβιστικές ενέργειες. Το «Πράσινο Κίνημα» ξεκίνησε, χρηματοδοτήθηκε, οργανώθηκε και στρατιωτικοποιήθηκε από τους Ροκφέλερ. Στα τέλη της δεκαετίας του 1940, όταν η οικογένεια βρισκόταν στις αρχές αυτού του σχεδίου. Στη δεκαετία του 1950 άρχισαν να στηρίζουν αμέτρητα ιδρύματα, επιτροπές, πανεπιστημιακά τμήματα, πανεπιστημιακά ιδρύματα, και κόμματα που συγκεντρώθηκαν γύρω από αυτή τη μοναδική ιδέα.

«Αλλοτρίας δε βοτάνης απέχεσθαι, ήτις εστίν αίρεσις» ΜΕΡΟΣ ΙΒ΄

 

http://www.agspyridonas.gr/wp-content/uploads/2016/02/elimage1-1.png

 

 

 

«Αλλοτρίας δε βοτάνης απέχεσθαι, ήτις εστίν αίρεσις»

(Η Αποστολική Εκκλησία – Περί Λατρείας)

ΜΕΡΟΣ ΙΒ΄

 

 

ΝΙΚΟΣ Ε. ΣΑΚΑΛΑΚΗΣ

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

 

 

 

Στην «Προς Εφεσίους» Επιστολή του ο Άγιος Ιγνάτιος ο Θεοφόρος, υπογραμμίζοντας την αγιαστική ενέργεια της Αγίας Τριάδος στη Θεία Λειτουργία και στις λατρευτικές ιερές συνάξεις των πρώτων Χριστιανών, γράφει: «Σπουδάζετε ουν πυκνότερον συνέρχεσθαι εις ευχαριστίαν Θεού και εις δόξαν. Όταν γαρ πυκνώς επί το αυτό γίνεσθε, καθαιρούνται αι δυνάμεις του σατανά, και λύεται ο όλεθρος αυτού εν τη ομονοία υμών της πίστεως» (Ιγνατίου Επιστολή προς Εφεσίους ΧΙΙΙ, 1-4).

Ο άγιος Αυγουστίνος, εξομολογείται: «Πόσον έκλαυσα όταν άκουσα τους ύμνους σας, τους ψαλμούς σας, τους γλυκείς ήχους που εδονούσαν την Εκκλησία σας! Πόσον συγκίνησιν εδοκίμασα! Εκυλούσαν μέσα εις τα αυτιά μου, μετέφεραν την αλήθειαν μέσα εις την καρδίαν μου. Ένα μεγάλο ρεύμα ευσεβείας με συνεκλόνιζε και δάκρυα έτρεχαν εις το πρόσωπόν μου και μου έκαμναν τόσον καλόν» (Εξομολογήσεις ΙΧ).

Στις Πράξεις οι πιστοί, ζώντας το Μυστήριο της Εκκλησίας, αυτή την μεγάλη πηγή της χάριτος, έπαιρναν το άμεσο εκχύλισμα της χάριτος μέσα στο χώρο της λατρευτικής συνάξεως∙ «Ήσαν προσκαρτερούντες τη διδαχή των Αποστόλων και τη κοινωνία και τη κλάσει του άρτου και ταις προσευχαίς» (Πραξ. 2, 42).

Στην Ιαπωνία “παντρεύονται” με bot AI….Η νέα εφαρμογή έχει ήδη 5000 χρήστες!


https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTqxth4S33TIIGABzW433OlMlOpErxEI3PbUQ&s

Τό ψαλμικό:
"καὶ ἄνθρωπος ἐν τιμῇ ὢν οὐ συνῆκε, 
παρασυνεβλήθη τοῖς κτήνεσι τοῖς ἀνοήτοις 
καὶ ὡμοιώθη αὐτοῖς"
Ψαλμ. 48, 13 
 στίς ἡμέρες μας
καί ἡμέρες τεχνολογικῆς δυστοπίας:
"καὶ ἄνθρωπος ἐν τιμῇ ὢν οὐ συνῆκε, 
παρασυνεβλήθη ταῖς λαμαρῖναις ταῖς ἀνοήτεσιν
καὶ ὡμοιώθη αὐτοῖς"
ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ
 
 
 
 
Ο υπεύθυνος της παράξενης αυτής εφαρμογής είναι ο Goki Kusunoki.

Μια παράξενη εφαρμογή γνωριμιών που επιτρέπει στους ανθρώπους να «παντρεύονται» ένα bot τεχνητής νοημοσύνης δημιουργήθηκε στην Ιαπωνία.

Μόλις πριν από δύο μήνες κυκλοφόρησε το «Loverse», μια εφαρμογή που επιτρέπει στους ανθρώπους να «βγαίνουν ραντεβού» με ένα γενετικό bot AI και έχει ήδη πάνω από 5.000 χρήστες.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ: Ζῆσε τήν Ὀρθοδοξία γιατί αὐτό εἶναι ἡ ἀπόδειξή της!

 
 
 Άγιος Ιουστίνος Πόποβιτς
 Η Ορθοδοξία  δεν αποδεικνύεται αλλά δεικνύεται.
"έρχου  και ΐδε"
πρώτιστα  τον Θεάνθρωπο Χριστό, 
τους Αγίους, τους Μάρτυρες.....
Άγιος Ιουστίνος  Πόποβιτς
Free PSD kanzashi japanese hair ornament jewellery isolated on transparent background 
 

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024

Χακάρονται ἀκόμα καί οἱ πεθαμένοι μπολιασμένοι! Βίντεο

 

 Τά γράφαμε χρόνια πρίν, ἐδῶ:
Ἐπιβεβαιώνονται ἐδῶ:
Καί στό παρόν ἄρθρο πού μιλᾶ
ὁ γνωστός νεοταξίτης Ἑβραῖος Χαράρι
καί θά δεῖτε βίντεο
νά χακάρονται ἀκόμη καί οἱ μπολιασμένοι
πεθαμένοι!

 

 

 

Ἀκολουθεῖ βίντεο:

Φεύγουν καθημερινά τρυπημένοι, μεγάλοι καί μικροί!

 

 

 

Κωνσταντίνος Αρβανίτης (ιατρός)

 

 

ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΠΟΤΕ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ,
ΠΟΥ ΝΑ ΕΦΥΓΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟ "ΑΝΕΞΑΚΡΙΒΩΤΑ ΑΙΤΙΑ"
ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΚΟΒΙΝΤ;
Το συγκεκριμένο χάθηκε μέσα σε 1,5 - 2 ώρες.
Μετά από ένα χαμηλό πυρετάκο, που εμφάνισε την προηγούμενη μέρα, ξαφνικά άρχισε να πονάει και να τρέχει αίμα από το στόμα και τη μύτη και το παιδί έπεσε σε κώμα.
Το πήγαν στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί δεν κατάφεραν να το κρατήσουν στη ζωή.
Προφανώς έφυγε από σηπτικό σοκ, μετά από μικροβιακή λοίμωξη.
Η συμπτωματολογία όμως δεν θυμίζει νέο και υγιές άτομο!
Ηταν σαν το αμυντικό του σύστημα να ήταν ανύπαρκτο!
Σαν κάτι να του είχε υπονομεύσει το ανοσοποιητικό του..

«Αλλοτρίας δε βοτάνης απέχεσθαι, ήτις εστίν αίρεσις» (Η Αποστολική Εκκλησία) ΜΕΡΟΣ ΙΑ΄

 

http://www.agspyridonas.gr/wp-content/uploads/2016/02/elimage1-1.png

 

 

«Αλλοτρίας δε βοτάνης απέχεσθαι, ήτις εστίν αίρεσις»

(Η Αποστολική Εκκλησία)

ΜΕΡΟΣ ΙΑ΄

 



ΝΙΚΟΣ Ε. ΣΑΚΑΛΑΚΗΣ

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

 

 

 

Αναμφίβολα, η ορθή πίστη (=Ορθοδοξία) είναι το θεμέλιο της σωτηρίας μας.

Δεν είναι τυχαίο, ότι στην αρχή της Δεσποτικής Νηστείας, στην Αγία Τεσσαρακοστή, εορτάζουμε τον θρίαμβο της Ορθοδοξίας απέναντι στη βιαιότητα των αιρέσεων.

Ναι μεν οι πολιτισμοί μεταβάλλονται μέσα στην Ιστορική διαδικασία, αλλά η Εκκλησία κάτω από την αλήθεια του Ευαγγελίου έχει αναδεχθεί την ευθύνη της σωτηριολογικής επιστεγάσεως των κοινωνιών, προς αγιασμό των δυνάμεών τους και ως στροφή προς Πολιτειολογία θεμελιωμένη στην αλήθεια του Χριστού.

Προς αποφυγή πνευματικών κρίσεων (=έλλειψις αληθινών πνευματικών ηγετών), ο Θεοφόρος Ιγνάτιος διατύπωσε οδηγία ορθή, θεόπνευστη, ως ποιμαντική φροντίδα της Εκκλησίας: «Σπουδάζετε ουν βεβαιωθήναι εν τοις δόγμασιν του Κυρίου και των Αποστόλων» (Τραλλιανοίς, ΧΙΙΙ, 8 – 9).

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Ἀπόφευγε τά ἁμαρτήματα μέ τό λογικό σου!

 
 
 
 
 Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος
 Τα πουλιά έχουν φτερά για να αποφεύγουν τις παγίδες και οι άνθρωποι το λογικό 
για να αποφεύγουν τα αμαρτήματα.
Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος
 https://usagif.com/wp-content/uploads/gifs/lilies-72.gif 
 

Κυριακή 28 Ιουλίου 2024

Φωτοβολταϊκά παντού! Έρχεται επισιτιστική κρίση με την ευλογία Μητσοτάκη, Τσιάρα και ολιγαρχών ενεργείας!



 

 

 

 

Στην τεράστια καταστροφή για την αγροτική παραγωγή της Ελλάδας, με ολέθρια αποτελέσματα στη διατροφική επάρκεια της χώρας, αναφέρονται οι καταγγελίες που έφτασαν και διερευνήθηκαν για ανεξέλεγκτη μετατροπή γης υψηλής παραγωγικότητας σε φωτοβολταϊκά πάρκα.

Κάποιες από τις καταγγελίες, με επίκεντρο τη Φθιώτιδα, κάνουν λόγο μάλιστα όχι απλώς για υπέρβαση του ορίου παραχώρησης γης υψηλής παραγωγικότητας, που όρισε η κυβέρνηση το 2022, αλλά ακόμη και για παράνομο χαρακτηρισμό αυτής της γης σε «χαμηλής παραγωγικότητας», προκειμένου να στηθούν… πάρκα. Και οι καταγγελίες δεν σταματούν εδώ, αφού μιλούν ακόμη και για επιχειρηματίες που στήνουν πάνελ σε χωράφια, χωρίς να έχουν καν άδεια σύνδεσης με το δίκτυο από τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ), που έχει πλέον μετονομαστεί σε Ρυθμιστική Αρχή Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων (ΡΑΑΕΥ). Στήνουν, δηλαδή, άσκοπα φωτοβολταϊκά πάνελ, χωρίς ενεργειακό κέρδος, σε γη όπου θα μπορούσαν να καλλιεργούνται αγροτικά προϊόντα.

Ευρωπαϊκή Κάρτα Εμβολιασμού: Η Ελλάδα εκ των 5 πρώτων χωρών που την υιοθετούν πιλοτικά!


 
 
 
 
Δείτε αναλυτικά τι έρχεται…

«Μια ευρωπαϊκή κάρτα εμβολιασμού θα επιτρέψει τον ενημερωμένο εμβολιασμό, σύμφωνα με ειδικούς που εργάζονται στο έργο EUVABECO. Η Λετονία, η Ελλάδα, το Βέλγιο, η Γερμανία και η Πορτογαλία θα δοκιμάσουν το νέο εργαλείο από τον Σεπτέμβριο».

Αυτό αναφέρει το Vaccines Today, μια διαδικτυακή πλατφόρμα για την συζήτηση των εμβολίων και του εμβολιασμού. Τι θα ακολουθήσει;


Όπως τονίζεται μεταξύ άλλων:

Η ΓΥΜΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ!


 

 

π. Δημητρίου Μπόκου

 

 

Ο Χριστός ήλθε στα μέρη των Γεργεσηνών. Καθ’ οδόν συνάντησε δύο δαιμονισμένους σε φοβερή κατάσταση, λόγω της κατοχής τους από πλήθος πονηρών πνευμάτων. Οι δαίμονες ζήτησαν από τον Χριστό να τους επιτρέψει να μπουν σε μια αγέλη χοίρων και ο Κύριος το επέτρεψε. Με την είσοδο των δαιμόνων στους χοίρους, η αγέλη ολόκληρη όρμησε στο γκρεμό και πνίγηκε στη θάλασσα. Μπρος στο φαινόμενο αυτό, οι κάτοικοι ζήτησαν από τον Χριστό να φύγει από τη χώρα τους, φοβούμενοι χειρότερες συμφορές από την παρουσία του (Κυριακή Ε΄ Ματθαίου).

Οι ευαγγελιστές Μάρκος και Λουκάς αναφέρονται στο γεγονός, σημειώνοντας την (οπωσδήποτε δευτερεύουσα) λεπτομέρεια, πως επρόκειτο για έναν δαιμονιζόμενο. Αναφέρουν τον ένα από τους δύο, που φαίνεται πως ήταν χειρότερος από τον άλλο και τον έτρεμε όλη η περιοχή (αγ. Νικόλαος Βελιμίροβιτς). Ιδιαίτερη όμως σημασία έχει η περιγραφή και από τους τρεις ευαγγελιστές της φριχτής κατάστασης, στην οποία είχαν περιέλθει οι άνθρωποι αυτοί. Κατοικούσαν στα μνήματα, περιπλανιόντουσαν στις ερήμους και στα βουνά, έσπαγαν τις σιδερένιες αλυσίδες με τις οποίες προσπαθούσαν να τους περιορίσουν οι άνθρωποι, κυκλοφορούσαν χωρίς ενδύματα, κατέκοπταν το σώμα τους με πέτρες. Ήταν «χαλεποί λίαν». Ο φόβος και ο τρόμος των ανθρώπων. Κανένας δεν τολμούσε να κυκλοφορήσει στον δρόμο τους.

TO MHNYMA THΣ ΗΜΕΡΑΣ: Μέ τήν προσευχή συνάπτεις σχέση μέ τόν Θεό!

 
 
 
 ''Κύριε Ἰησοῦ Χριστὲ Υἱὲ τοῦ Θεοῦ, ἐλέησον ἡμᾶς''.
  Ὅταν λέμε τὴν προσευχὴ αὐτή, 
συνάπτουμε μὲ τὸν Χριστὸ μία προσωπικὴ σχέση,
 ποὺ ξεπερνᾶ τὴ λογική. 
Ἡ Ζωὴ τοῦ Χριστοῦ, εἰσχωρεῖ σιγά-σιγά μέσα μας.
Άγιος Σωφρόνιος Σαχάρωφ
 
 

Σάββατο 27 Ιουλίου 2024

Μασονικό καί βλάσφημο Ὀλυμπιακό καρακιτσαριό καί ποιός τόν λέει γκαντέμη; Ἄντε καλέ... Φωτό

 Update: 11:12 π.μ.

 

Μασονική πυραμίδα
τό "μνημεῖο" τῆς Ὀλυμπιάδας 2024
στό Παρίσι!



 
 
Γράφει:
 
 
 
 
 
 
Ἄνοιξαν χθές 26-7-24 τήν αὐλαῖα τους οἱ Ὀλυμπιακοί Ἀγῶνες 2024 στό Παρίσι μέ τό πιό μεγάλο καρακιτσαριό-παγκόσμιο θέαμα ὅλων τῶν ἐποχῶν καί ὅλων τῶν προηγούμενων Ὀλυμπιακῶν Ἀγώνων!  
Μέ ἕνα κλασικό σύμβολο τῆς Μασονίας, τήν πυραμίδα, κεντρικά στήν πόλη τοῦ φωτός (ἤ μήπως τοῦ σκότους;...) νά ἀποτελεῖ τό τεράστιο "μνημεῖο"-φόντο τοῦ Ὀλυμπιακοῦ συμβόλου μέ τούς χρωματιστούς κύκλους!
Ἐξάλλου, τό γνωστό σλόγκαν τῶν Γάλλων "διαφωτιστῶν"-καλύτερα illuminati (πεφωτισμένων Μασόνων)-εἶναι· "ἰσότης-ἀδελφοσύνη-ἐλευθερία" (γιά μεταξύ τους καί ὄχι γιά τόν ὑπόλοιπο κόσμο, ὅπως νομίζουν οἱ ἀφελεῖς καί ἡ παρϊστορία πού σέ μεγάλο βαθμό διδάσκεται στά σχολεῖα!).

Θά τρίζουν τά κόκκαλα τῶν ἀρχαίων προγόνων μας.
 
Πᾶμε καί σ' ἄλλα χειρότερα:
 
 
Η κατάρρευση του πολιτισμού και της χριστιανικής κουλτούρας στην Δ.Ευρώπη: Τραβεστί υποδύθηκαν στην έναρξη των Ολυμπιακών τον… Μυστικό Δείπνο!

  
 
Στήν τελετή ἔναρξης τῆς Ὀλυμπιάδας 2024 δέν ἔλειψαν ἡ woke agenda, ὅπου δόθηκε στούς ΛΟΑΤΚΙ+ ἐξέχουσα θέση, ἀκόμη καί θρησκευτική..., μέ τραβεστί νά ὑποδύονται τόν Μυστικό Δεῖπνο! Δηλαδή τόν Ἰησοῦ Χριστό καί τούς μαθητές Του!!! καί μέ drag queen νά περιφέρει τήν δάδα τῆς ὀλυμπιακῆς φλόγας
 
Ὁ κόσμος εἶδε τήν σατανίστρια (τυχαία ἡ ἐπιλογή παράλληλα μέ τόν ἐμπαιγμό τοῦ Χριστοῦ;...) τραγουδίστρια Lady Gaga  
 
PARIS, FRANCE - JULY 26: Lady Gaga rehearses prior the opening ceremony of the Olympic Games Paris 2024 on July 26, 2024 in Paris, France. (Photo by Kevin C. Cox/Getty Images) μέσα στά ρόζ πούπουλα.
Ἀκόμη καί τά χρώματα τῆς παρουσίασής της δέν ἦταν τυχαῖα. Μαῦρα ροῦχα (σατανισμός), ρόζ πούπουλα (ὁμοφυλοφιλία)!
Σαφές τό παγκόσμιο μήνυμα ἀπό τούς illuminati, ποιόν νά λατρεύει ὁ κόσμος καί τί "νέα" ἤθη πρέπει νά ἔχει!!!
 
Ἐμφανίστηκαν ἐπίσης ἐξώκοσμοι- ἐξωγήινοι ἀπό τόν πόλεμο τῶν ἄστρων, ὅπως ὁ μαῦρος καβαλάρης:
 
  
 
ἀκροβατικά, ὁ ἄσεμνος χορός κάν-κάν ἀπό τά καμπαρέ, ἀρλεκίνοι, κρεμασμένοι ἀπό σχοινιά καί ἄλλα παρόμοια πού στήν πλειοψηφία τους θύμιζαν τσίρκο medrano κι ἀκόμη χειρότερα καί σχεδόν τίποτε ἀπό τό ἀρχαιοελληνικό ἀθλητικό πνεῦμα καί ἰδεῶδες. Ἀντιχριστιανισμός, ἐμπαιγμός-βλασφημία, μασονισμός καί ὑποκουλτούρα!
 
Ἀπό ὅλο αὐτό τό κακόγουστο ὑπερθέαμα ("ἄρτος καί θεάματα" γιά τό βραδύνους πόπολο)... φρόντισε νά μήν λείψει ὁ κ. Μητσοτάκης περιχαρής μέ τήν σύζυγό του:
 
http://kaiomenivatos.blogspot.com/

 
Ὁ ὁποῖος βεβαίως δέν παρέλειψε νά κάνει τό γνωστό "ποδαρικό" του καί στό Παρίσι στό ἐν λόγῳ δρώμενο, μέ ἀποτέλεσμα νά ἀρχίσει νά ρίχνει καρέκλες μέσα στό κατακαλόκαιρο καί ὅλα νά εἶναι λοῦτσα:

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ: ΝΟΥΘΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Γέρων Γαβριήλ - Κελλίον της Ι.Μ. Κουτλουμουσίου

  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ: ΝΟΥΘΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Ιερομόναχος Γαβριήλ - Κελλίον  της Ι.Μ. Κουτλουμουσίου

 

 

 Ἀκολουθεῖ βίντεο:

Έρχεται ο Πρoσωπικός Αριθμός - Παν. Ηγούμενος Ι.Μ. Καρακάλλου Φιλόθεος - ΝΟΥΘΕΣΙΕΣ κ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ, Βίντεο

 

 

Έρχεται ο Πρoσωπικός Αριθμός - Παν. Ηγούμενος Ι.Μ. Καρακάλλου Φιλόθεος -  ΝΟΥΘΕΣΙΕΣ κ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

 Τί νά μᾶς ποῦνε ξεκάθαρα;
Ὁ Διάβολος εἶναι σκότος
καί τό ἴδιο καί τά ὄργανά του.
Ξεκάθαρο ἑπομένως καί φῶς
 τίποτε δέν εἶναι πού τόν ἀφορᾶ!
Τί νά μᾶς ποῦνε ξεκάθαρα;· 
"γειά σας, εἴμαστε τοῦ Ἀντιχρίστου
πάρτε τόν ἀριθμό παγίδα τοῦ Διαβόλου;"
Φυσικά ἀλλοιῶς μᾶς τά λένε
κι ἀλλοιῶς εἶναι
ὅπως λέει κι ὁ Γέροντας!
Μᾶς κοροϊδεύουν, μᾶς πλανοῦν, μᾶς παγιδεύουν,
μᾶς ὁδηγοῦν στήν ἀπώλεια.

 

 

 

Ἀκολουθεῖ βίντεο:

Σ᾽ αυτόν που υπομένει την αρρώστια καρτερικά, καταλογίζεται σαν ασκητικό κατόρθωμα!

 

 

 https://megalipanagiathivon.gr/wp-content/uploads/2018/11/oserafim.jpg

 

 

Το σώμα είναι ο δούλος της ψυχής. 
Η ψυχή είναι η βασίλισσα. 
Όταν το σώμα εξασθενεί από την αρρώστια, αυτό είναι ένα δείγμα της ευσπλαχνίας του Θεού: 
η αρρώστια αδυνατίζει συγχρόνως τα πάθη και ο άνθρωπος επιστρέφει στον εαυτό του.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Ταπεινώσου γιά νά ἔλθει ἡ χάρις τοῦ Θεοῦ!

 
 https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ8zfugasxzG67mTn4GvZ8fmZYATfZ6CgJwSA&s
Αν έρθει η χάρη του Θεού 
όλοι και όλα αλλάζουν 
Έλα όμως που για να έρθει...
χρειάζεται πρώτα να ταπεινωθούμε.
Άγιος Πορφύριος ο Καυσοκαλυβίτης
a bunch of flowers that are on a white surface 
 

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024

Ο Καθηγητής Κ. Γρίβας αποκαλύπτει τι πραγματικά συνέβη στην Κάσο! Βίντεο

Ο Καθηγητής Κ. Γρίβας αποκαλύπτει τι πραγματικά συνέβη στην Κάσο!

Οἱ Τοῦρκοι εὐχαριστοῦν τόν Μητσοτάκη
πού παρέδωσε τήν κυριαρχία τῆς Κάσου
δηλαδή τῶν ἐθνικῶν χωρικῶν ὑδάτων μας
(μᾶς δουλεύουν καί ντροπή κι ἀξιοπρέπεια
ἡ Κυβέρνηση δέν ἔχει, 
οὔτε τά κόμματα
πού δέν μιλᾶνε κι ἔχουν καταπιεῖ τόν λοστό)
καί ὁ κ. Μητσοτάκης λήγει τό θέμα λέγοντας
τήν ἀδιανόητη ἀτάκα παράδοσης
τῆς ἐθνικῆς κυριαρχίας μας·
"Μᾶς ταλαιπώρησαν λίγο οἱ φίλοι μας,
ἀλλά τελικά ὅλα καλά"!
Ποῦ εἶναι ἡ Πρόεδρος τῆς Δημοκρατίας;
Ποῦ εἶναι οἱ Εἰσαγγελεῖς;
Ποῦ εἶναι σύσσωμα ὅλα τά κόμματα;
Βρισκόμαστε σέ πόλεμο μέ τήν Τουρκία
καί ὁ κ. Μητσοτάκης ἔχει στραβισμό 
(ἀκούσιο ἤ νεοταξικό ἑκούσιο)
βλέποντας "φιλία"
καί μαζί του στραβίζει κι ὅλο τό ἀνθελληνικό
πολιτικό καί δικαστικό συναπάντημα...

 

 


Ἀκολουθεῖ βίντεο:

Στόχος τῶν Σιωνιστῶν, Ἑλλάδα καί Ὀρθοδοξία! Διονύσης Μακρῆς, συμμετέχει ὁ Ἠλίας Καλλιώρας, Βίντεο

 

 


  

 

 

Ἀκολουθεῖ βίντεο:

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)