Σελίδες

TRANSLATOR

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024

Τους τίναξε στη Βουλή με Ιατρικές αποδείξεις από 1600 μελέτες! -Νεκροτομικά ευρήματα αλλά η Κυβέρνηση Μητσοτάκη επιμένει & πεθαίνει κόσμο δια εμβολιασμού! 2 Βίντεο


 

 

Ο  Καρδιοχειρουργός -Διδάκτωρ Καρδιοχειρουργικής στο Αριστοτέλειο Θεσσαλονίκης  και Βουλευτής της ΝΙΚΗΣ είναι απο τους λίγους στο Ελληνικό Κοινοβούλιο που ειπε την ΑΛΗΘΕΙΑ για την επικινδυνότητα των σκευασμάτων που τα ονόμασαν εμβόλια…Μίλησε με Ιατρικές ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ –  Νεκρολογικά ευρήματα που εξετάστηκαν με μικροσκόπιο και δεν μπορούν να αμφισβητηθούν..Η κ.Αγαπηδάκη Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας  και κατ επέκταση η Κυβέρνηση της Νεας Δημοκρατίας ο Πρωθυπουργός κ.Μητσοτάκης θα επρεπε ηδη να εχουν σταματήσει την  ΘΑΝΑΣΙΜΗ ΕΚΘΕΣΗ σε ΚΙΝΔΥΝΟ της ΖΩΗΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ..Οι δε αρμόδιες Αρχές θα έπρεπε να ειχαν επέμβει..

Ομως δεν κάνουν ΤΙΠΟΤΑ.. Μιλώντας σήμερα 11/01/24 στο amazoniosTv και στον Δημοσιογράφο Χρόνη Προσαλέντη δήλωσε:

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ:

Υπάρχει τέτοια εμμονή ακόμη για την διατήρηση της Πανδημίας αυτής της κατάστασης. Οταν εμμένουν στη πτώση είναι εωσφορικό..Πρέπει ο κόσμος να τους γυρίσει την πλάτη αν δεν το καταλάβει ο κόσμος οχι θα διπλασιαστούν οι Θάνατοι χάνεται η Χώρα…Μισες Γεννήσεις απο τους Θανάτους Χάνεται η Ελλάδα..Μην ακούν τα Μέσα Μαζικής Εξαθλίωσης…

Υπάρχουν πάρα πολλές μελέτες γι αυτά τα σκευάσματα. Μίλησα για μερικές απο αυτές στην Βουλή εχω 1600 τις οποίες και θα καταθέσω ..Και στην κ Αγαπηδάκη είπα τι γράφουν τι έχουν διαπιστώσει αλλά δεν είναι Γιατρός και δεν μπορεί να αξιολογήσει τι της έλεγα .

Μίλησα για μια μελέτη που εχει καμιά τριανταριά νεκροτομικά ευρήματα. Αλλά τα Νεκροτομικά ευρήματα οποιος είναι Γιατρός καταλαβαίνει οτι δεν είναι ΕΝΔΕΙΞΗ είναι ΑΠΟΔΕΙΞΗ..Ειναι απόδειξη που εγινε με Μικροσκόπιο .Δεν μπορείς να αμφισβητείς μια Μελέτη που βασίζετε σε Νεκροτομικά ευρήματα ..Αλλά τοσα ξέρουν τοσα λένε ..Γι αυτό την βάλανε αυτή την κυρία που εκπροσωπεί στην Ελλάδα την Νεα Τάξη Πραγμάτων .Αυτο της είπαν να πει αυτό θα πει. Δεν εχει καμία σχέση με την Επιστήμη που είναι βασισμένη στην Αρετή.

Σε οτι αφορά τα σκευάσματα διαμόρφωσαν επι ΣΥΡΙΖΑ κατάλληλο ρεύμα κατάλληλο Νομοθετικό πλαίσιο.

Η  Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας για να τα περάσει αυτά ως εμβόλια αλλαξε ακόμα και τον ορισμό του. Ενας που ξέρει στοιχειώδη Ιατρική κατάλαβε οτι κάτι βρωμάει εδω περα..Και υστερα όταν είδαμε και ποια τεχνολογία αφορούσε την mrna αλλα πρέπει να ξέρετε οτι η mrna τεχνολογία δεν εχει πάρει αδεια γιατι δεν είναι ασφαλής!!!Θεωρείτε οτι μπλοκάρει μηχανισμούς επιδιόρθωσης DNA και μπορεί να δημιουργεί κακοήθεις εξαλλαγής των κυττάρων μπλοκάρει μονοπάτια που αφορούν την άμυνα του οργανισμού πυροδοτεί ετσι αυτοάνοσα νοσήματα η μπλοκάρει την άμυνα του οργανισμού στα μικρόβια στις λοιμώξεις και τους ιούς.

Γι αυτούς τους λόγους η mrna τεχνολογία δεν πήρε ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ Αδεια!!!

Και τώρα πως είναι δυνατόν να κάνεις εμβόλια με αυτή και να θέλεις εωσφορικά να εμβολιάσεις τους πάντες..

Στην Χώρα μας εμβολίασαν νέους αθλητές εφήβους και βλέπεις κάθε μέρα δεν τολμάς να μπεις στο διαδίκτυο με πτώσεις και ξαφνικίτιδες. Δεν είμαστε αντιεμβολιαστές Σεβόμαστε την πραγματική Ιατρική Επιστήμη ..

Υπάρχουν απειρες μελέτες απο την Cleveland Clinic απο τις πιο έγκριτες έδρες σε Παγκόσμιο Επίπεδο Ιατρικής Επιστήμης..

Πριν μερικούς μήνες εξέδωσε σχεδιογραματάκι   που λεει οτι ανάλογα μια δυο τρεις τέσσερεις  δόσεις των εμβολίων ποσο πιο μεγαλύτερη πιθανότητα εχει κανεις να κολλήσει Κορωνοιό. Οσο πιο πολύ εμβολιασμένος εισαι πιο θετικό τροπισμό εχεις στον ιό. Δηλαδή σαν να τραβάς τον ιό.

Μόνο που εβγαλε η Cleveland Clinic φθανει..Αλλα είναι μοόο αυτό ειναι η μελέτη Βέρνης που αφορά του Υγειονομικούς που είδε οτι οσοι εκαναν την 2η δόση εμβολίου ανέπτυξαν ενζυμική δραστηριότητα του μυοκαρδίου τρόπο τινα μυοκαρδιοπάθεια!!

Ο κόσμος πρέπει να τα αντιληφθεί ολα αυτά οπως αυτή την Πρωθυπουργο-Κεντρική κατ επίφαση Δημοκρατία εχει ποδηγετήσει ολες τις εξουσίες του Τόπου. Η εκτελεστική εξουσία εχει επιβληθεί στην Νομοθετική και τη Δικαστική ..

Η απόφαση για το αν πρέπει να εμβολιαστεί ενα άτομο ειναι απόφαση αυστηρά Γιατρού και ασθενούς με τη συμφωνία αυτού αφου τον πείσει ο Γιατρός.. Που ακούστηκε Υποχρεωτικότητα ..Σε καμια Θεραπεία. Τοσα χρόνια Χειρουργός δεν χειρούργησα με ζόρι κανένα!!

Αυτούς που εχει βαλει ο Μητσοτάκης εκει  είναι εκφραστές της Ανομίας της Διαβολικής Εωσφορικής Νεας Τάξης Πραγμάτων  .Την Διαπλοκή την συμπληρώνουν Δημοσιογράφοι στα Συστημικά Μέσα ενημέρωσης οι οποίοι έχουν Χρυσοπληρωθεί.

ΔΕΙΤΕ-ακούστε ολη την τοποθέτηση του Καρδιοχειρουργού Νίκου Παπαδόπουλου & Βουλευτή της ΝΙΚΗΣ στο παρακάτω  Video:

 

 


https://www.youtube.com/watch?v=-Ko_pxozhxY&t=205s

 


 

https://www.youtube.com/watch?v=uOn7GuPuZoM&t=5s

 

2 σχόλια:

  1. Ντροπή τους που επιμένουν να δηλητηριαζουν τον κόσμο με τα εμβόλια αλλά για τα χρήματα Σταύρο σαν τον Χριστό κρίμα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατρέ μου, δυστυχώς σήμερα , βρέθηκα στο ΙΚΑ , υπάρχουν αίθουσες οπου κάνουν κάθε λεπτό , το πήδημα στο κενό! Εύγε για το θάρρος κ την τόλμη του ξεχωριστού λόγου σας! Εγώ νόμιζα, ότι έβλεπα, κάποιον εφιάλτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)