TRANSLATOR

Σελίδες

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος: «Ο εμβολιασμός είναι μονόδρομος» "Οι ανεμβολίαστοι προκαλούν πόνο και θάνατο στους συμπολίτες μας" (Ηχητικό)

alexpoleos1

 

 

Όσο δεν εμβολιάζονται οι αναποφάσιστοι τόσο περισσότερο θα καθυστερεί η απαλλαγή από τον θανατηφόρο ιό διαβεβαιώνουν οι επιστήμονες τον Μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης κ. Άνθιμο.

Όπως είπε ο Σεβασμιώτατος, καθηγητής της ιατρικής σχολής του ΔΠΘ, εκτίμησε ότι όσο το ποσοστό των εμβολιασμών παραμένει χαμηλότερο των προσδοκιών, είναι πιθανόν ο κορονοϊός να συνεχίσει να καταδυναστεύει τις ζωές μας, για άλλα δύο χρόνια τουλάχιστον.

Ο Μητροπολίτης απευθυνόμενος στους ανεμβολίαστους είπε ότι θα οφείλουν μια απολογία ψυχής, όσοι με την εγωιστική στάση τους, θα προκαλούν πόνο και θάνατο στους συμπολίτες μας.

Ἀκολουθεῖ ἠχητικό:

Μητροπολίτης Αντινόης Παντελεήμων (Λαμπαδάριος, ο εκ Καλύμνου) για τους Αρχιερείς που καταδιώκουν κληρικούς και λαϊκούς



Μητροπολίτης Αντινόης Παντελεήμων (Λαμπαδάριος, ο εκ Καλύμνου) 

για τους Αρχιερείς 

που καταδιώκουν κληρικούς και λαϊκούς

 

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αντινόης κ.κ Παντελεήμων (Λαμπαδάριος-  Πατριαρχείου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής) μιλά για την Θεομητορική εορτή  της Αγίας Σκέπης και για το Έπος του 40'.




Λυπάμαι που Αρχιερείς έφθασαν στο σημείο να απειλούν και να καταδιώκουν τους πιστούς ιερείς και πιστούς της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας.

Ο ποιμένας οφείλει να καλεί τον κάθε άνθρωπο και ΟΧΙ να τον διώχνει η να απειλεί. Αυτός δεν είναι ποιμένας, αλλά «κλέφτης», όπως τον χαρακτηρίζει στο Ιερό Ευαγγέλιο ο ίδιος ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός, ο Υιός και Λόγος του Θεού. Οι γνήσιοι ποιμένες της Εκκλησίας θυσιάζονται για το ποίμνιό τους.

Δαιμονική παράκρουση εἶναι ἤ κάτι ἄλλο;... Βίντεο


Δαιμονική παράκρουση

 εἶναι ἤ κάτι ἄλλο;... 

Βίντεο

 

 

  


 
Γράφει ὁ Πᾶνος.

Τὸν τελευταῖο καιρὸ, ἐπιβεβαιώνεται κάθε μέρα ὅλο καὶ περισσότερο, πὼς οἱ Ἐπίσκοποι μεταξύ τους συναγωνίζονται ποιὸς θὰ εἶναι ὁ πιὸ ὑβριστικός, ὁ πιὸ ἀγενὴς, ὁ πιὸ βλάσφημος, ποιὸς θὰ εἶναι αὐτὸς ποὺ θὰ πεῖ τὶς περισσότερες γελοιότητες, ποιὸς θὰ προτείνει τὰ πιὸ σκληρὰ μέτρα γιὰ τοὺς ἱερεῖς τῆς Μητροπόλεώς του, ποιὸς θὰ γίνει ὁ μεγαλύτερος τιμωρὸς σὲ παραδοσιακοὺς ἱερεῖς καὶ πιστοὺς λαϊκούς, ποιὸς θὰ καταφέρει νὰ εἶναι ὁ συμπαθέστερος στὸν ἀνύπαρκτο Ἀρχιεπίσκοπο στὴν Μητσοτακικὴ «Ἐκκλησία», ὅπως τὴν κατάντησαν αὐτὸς καὶ οἱ ὑπόλοιποι ἀνίεροι Ἐπίσκοποι.

Μήπως όμως ΞΕΧΑΣΑ ποιός είναι ο Πρόεδρος του Βατικανού;

 Μήπως όμως ΞΕΧΑΣΑ 

ποιός είναι ο Πρόεδρος του Βατικανού;

 

 papas fragkiskos

 

 

   Όποιος νομίζει ότι η ανακοίνωση της «ιεράς συνόδου των καθολικών» (Η Ιερά Σύνοδος (ΙΣΚΕ) «καλωσορίζει» μέ ἀνακοίνωση τον Πάπα Φραγκίσκο!...) θα έχει μεγάλη διαφορά από την ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου την Εκκλησιάς της Ελλάδος, πλανάται οικτρά. Είδη τα προσκείμενα ιστολόγια προαναγγέλλουν αυτό που θα γευτούμε ΟΛΟΙ σε λίγο. 

ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

                                                      

Ας πάρουμε μια γεύση:

Τά μυστικά τῆς εὐχῆς “Κύριε Ἰησοῦ Χριστέ ἐλέησόν με” (Σταχυολογήματα Ἁγίων καί Γερόντων)

Τά μυστικά τῆς εὐχῆς

 “Κύριε Ἰησοῦ Χριστέ ἐλέησόν με”

(Σταχυολογήματα Ἁγίων καί Γερόντων)

 

"ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ”

Όλη η τέχνη είναι αυτή ακριβώς. Είτε περπατάς είτε κάθεσαι, είτε στέκεσαι, είτε εργάζεσαι, είτε βρίσκεσαι στην εκκλησία, άσε τη προσευχή αυτή να γλιστρήσει από τα χείλη σου “Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησον με” με τη προσευχή αυτή στην καρδιά σου θα βρεις εσωτερική ειρήνη και γαλήνη σώματος και ψυχής

( Άγιος Σεραφείμ του Σάρωφ)

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)