Σελίδες

TRANSLATOR

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023

Στον άγιο Καλλίνικο της Τσερνίκα Ρουμανίας αποκαλύφθηκε με όραμα ότι τα έσχατα χρόνια αρχίζουν το 1992, άδηλον πότε τελειώνουν! Άγιος Αρσένιος Μπόκα Ρουμάνος: θα έρθει το εξάκτινο αστέρι και θα υπάρξει αναρχία! .. (στην Ευρώπη ήδη ξεκίνησε)


έργο αγ Αρσενίου Μπόκα 
 

Στον άγιο Καλλίνικο της Τσερνίκα Ρουμανίας αποκαλύφθηκε με όραμα ότι τα έσχατα χρόνια αρχίζουν το 1992, άδηλον πότε τελειώνουν! Άγιος Αρσένιος Μπόκα Ρουμάνος: θα έρθει το εξάκτινο αστέρι και θα υπάρξει αναρχία! ..

στην Ευρώπη ήδη ξεκίνησε η αναρχία και το χάος αρχής γενομένης από Ιρλανδία πήρε μερική φωτιά η Γαλλία και έπεται η Ολλανδία που δια του νεοεκλεγέντα Πρωθυπουργού της διαμηνύει: Ζητήστε από όλα τα σχολεία, όλες τις εφημερίδες, όλα τα μέσα ενημέρωσης να δείξουν μια καρικατούρα του Μωάμεθ, όχι για να προκαλέσουμε ( α μπα καθόλου πως μας πέρασε από το μυαλό), αλλά για να δείξουμε ότι δεν ενδίδουμε σε απειλές και βία και ότι υποστηρίζουμε περήφανα τις ελευθερίες μας”. To Israel μεταφέρει τον πόλεμο στην Ευρώπη δια των πληρεξουσίων του. Θέλει να κάνει γενικό πόλεμο το Μεσανατολικό και Μέση Ανατολή την Ευρώπη γιατί του στοίχισε η διεθνής απομόνωση και κατακραυγή του λόγω Γενοκτονίας και ξέρει ότι οι σύγχρονοι πόλεμοι κερδίζονται πρώτα στην επικοινωνία .. Γι αυτό άλλωστε προσέλαβε…. και τον Έλον Μασκ για να γυρίσει το κλίμα.. άλλωστε η Ευρώπη είναι πολλών αστέρων..

Διονύσης Μακρής - Εμπειρίες & βιώματα κοντά στον γέροντα των Αγράφων π. Παναγιώτη Τσιώλη , Διονύσης Μακρής

 

 

 

Ομιλία στην Αίθουσα της Χριστιανικής Εστίας Δράμας με ομιλητή Διονύσιο Μακρή - Θεολόγο, Δημοσιογράφο, Συγγραφέα, με θέμα : "Εμπειρίες & βιώματα κοντά στον γέροντα των Αγράφων π. Παναγιώτη Τσιώλη".

Η ομιλία πραγματοποιήθηκε στις 26 Νοεμβρίου 2023

 

Ἀκολουθεῖ βίντεο:

«ΙΕΡΟ» ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ!



ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΙΡΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΙΩΝ

 

Εν Πειραιεί τη 27η Νοεμβρίου 2023

 

«ΙΕΡΟ» ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ!

 

    Έχουμε αναφερθεί ήδη σε ανακοινώσεις μας στις απάνθρωπες βαρβαρότητες του Ισλάμ, οι οποίες υπαγορεύονται από το Κοράνιο, ερμηνεύονται από την Χαντίθ, (παράδοση) και ορίζονται από την Σαρία, (ισλαμικό νόμο), ως τρόπος ζωής για τους μουσουλμάνους. Πιστεύουμε ότι το Κοράνιο, μόνο με το επίσης δαιμονικής εμπνεύσεως εβραϊκό Ταλμούδ μπορεί να συγκριθεί σε βαρβαρότητα, ρατσισμό και μίσος για τον συνάνθρωπο, που δεν ασπάζεται τις παρανοϊκές διδασκαλίες του!

    Στην παρούσα ανακοίνωσή μας θα επικεντρωθούμε στο «ιερό δικαίωμα» των μουσουλμάνων ανδρών να βιάζουν μη μουσουλμάνες γυναίκες, με σκοπό να κάνουμε γνωστή τη φρίκη που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες στην Ευρώπη, αλλά και στην πατρίδα μας, μήπως και φτάσει η αγωνιώδης έκκλησή μας σε αυτιά υπευθύνων και συνειδητοποιήσουν ότι είναι ύστατη «ώρα ημάς ήδη εξ’ ύπνου εγερθήναι»[1], πριν είναι αργά!  

    Αφορμή πήραμε από αποκαλυπτικό δημοσίευμα, με τίτλο: «Το ‘δικαίωμα’ στον βιασμό και την υποδούλωση μη μουσουλμάνων γυναικών»[2]. Συγγραφέας του ο Raymond Ibrahim, ο οποίος είναι διακεκριμένο μέλος του Gatestone Institute και μέλος του Middle East Forum. Το άρθρο αφορά τον τρόπο που βλέπουν οι περισσότεροι μουσουλμάνοι τις γυναίκες[3]. Το δημοσίευμα αρχίζει με την παρατήρηση ότι «Κάποιοι θα τρέξουν να χαρακτηρίσουν το δημοσίευμα με τα γνωστά κοσμητικά επίθετα που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες δικαιωματιστές, αυτοί που προσπαθούν να επιβάλλουν στις Δυτικές και Χριστιανικές κοινωνίες - χώρες, το Ισλάμ. Όχι, το άρθρο δεν είναι ούτε “ρατσιστικό”, ούτε “ισλαμοφοβικό”. Παρουσιάζει αλήθειες, που πονάνε τους ψευτοπροοδευτικούς φασίστες, που δεν ανέχονται την αντίθετη άποψη»[4].

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Ἐπιδίωξε νά γνωρίσεις τόν Κύριο κι Αὐτός θά σέ βοηθήσει!

 Ο προφήτης Ωσηέ και ο αλληγορικός του γάμος | Πεμπτουσία

Ἄς ἐπιδιώξουμε μέ τήν καρδιά μας

νά γνωρίσουμε τόν Κύριο.

Θά Τόν βροῦμε πρόθυμο

καί ἕτοιμο νά μᾶς βοηθήσει.

Ὠσηέ στ' 3
 
 butterfly and flower - Free animated GIF

 
 
Γιά τό διαδίκτυο:
Ἱστόλόγιον ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ https://kaiomenivatos.blogspot.com/

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)