TRANSLATOR

Σελίδες

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

ΕΡΧΕΤΑΙ ''ΚΑΥΤΟ'' ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ! Ἐπίσκοπος Μόρφου Νεόφυτος Βίντεο

ΕΡΧΕΤΑΙ ''ΚΑΥΤΟ'' ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ!

Ἐπίσκοπος Μόρφου Νεόφυτος

Βίντεο

 

 ΕΡΧΕΤΑΙ ''ΚΑΥΤΟ'' ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ! - YouTube

 

Ἀκολουθεῖ βίντεο:

 

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ – ΣΟΚ & ΦΡΙΚΗ: Προστέθηκε ΣΚΟΠΙΜΑ στο «eμβόλιο» μαγνητισμός για να αναγκάσει το mRNA να μπει σε ολόκληρο το σώμα ώστε να διασφαλιστεί η…ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥ!!! Βίντεο

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ – ΣΟΚ & ΦΡΙΚΗ: Προστέθηκε ΣΚΟΠΙΜΑ στο «eμβόλιο» μαγνητισμός για να αναγκάσει το mRNA να μπει σε ολόκληρο το σώμα 

ώστε να διασφαλιστεί η…

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥ!!! 

Βίντεο


 

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη

Στο χθεσινό μας άρθρο με τίτλο Επιβεβαιώνεται 100% ο μαγνητισμός που προκαλείται από το περιεχόμενο του εμβολίου μέσα στο σώμα εμβολιασμένων!!! σας αποκαλύψαμε για τη πολλοστή φορά ότι όλα τα εμβόλια κορωνοϊού προκαλούν και φρικτές παρενέργειες και…ΘΑΝΑΤΟ σε όσους τα κάνουν. Αυτό είναι πλέον ΓΕΓΟΝΟΣ και έχει επιβεβαιωθεί από ιατρούς, επιστήμονες και εμπειρογνώμονες σε θέματα υγεία από όλο τον κόσμο. Και εκτός αυτών, προκαλεί και κάτι άλλο εξίσου ανατριχιαστικό, που όπως σας έχουμε αποκαλύψει, συνδέεται με όλα τα καινούρια δίκτυα… 5G. Επιβεβαιώσαμε επίσης το γεγονός πως, σε όσους που έχουν κάνει το εμβόλιο κορωνοϊού, υπάρχει ένας πάρα πολύ περίεργος μαγνητισμός που έχει διαμορφωθεί ενεργιακά γύρω από το χέρι τους όπου το περιεχμένο του εμβολίου. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

Διαβάστε το όλο εδώ >> http://greeknewsondemand.com/2021/06/11/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%b2%

Όλοι οι πνευματικοί σαλταδόροι έχουνε πιάσει τα πόστα.

Όλοι οι πνευματικοί σαλταδόροι 

έχουνε πιάσει τα πόστα.

 

 

 

Δημήτρης Νατσιός

δάσκαλος-Κιλκίς

 

Να ζητήσω, εν πρώτοις,  συγγνώμη από τους αναγνώστες, γιατί θα αναφερθώ σε προσωπικό μου θέμα. Γράφω εδώ και τριάντα χρόνια και είναι η πρώτη φορά που θα «εμπλακώ» σε κείμενό μου.

Πριν όμως παραθέσω όσα με αφορούν μια επισήμανση. Όσοι έχουμε καύχημα και απαντοχή μας την πίστη στον Χριστό, ομολογούμε και διατρανώνουμε αυτήν την πίστη μας χωρίς φόβο, αλλά επαναλαμβάνω, με καμάρι. Έχω πάντοτε κατά νου, την φράση του Μακρυγιάννη «όταν μου πειράζουν την πατρίδα και θρησκεία μου, θα μιλήσω, θα ‘νεργήσω και ό,τι θέλουν ας μου κάμουν» ή όπως και ο αρχαίος λόγος, διά στόματος του Αριστοτέλη, συνηγορεί «οι μη οργιζόμενοι εφ΄οις δει ηλίθιοι δοκούντες είναι». Όσοι δεν οργίζονται, γι΄αυτά που πρέπει, είναι περίπου ηλίθιοι. Έρχεται η στιγμή που κάποτε αγανακτείς. Αν σιωπήσεις, θεωρείται αδυναμία και σε ποδοπατούν. Αν μιλήσεις, κάποιοι σου καταλογίζουν εγωισμό, έπαρση και φαρισαϊσμό. 

Χουντική Τρομοκρατία από Νέα Δημοκρατία δια μέσω Α.Σκέρτσου..! «Ετοιμάζουμε κυρώσεις στους ανεμβολίαστους- Θα περιορίσουμε τη διασκέδαση, εργασία & την κοινωνική ζωή τους»

Χουντική Τρομοκρατία

 από Νέα Δημοκρατία 

δια μέσω Α.Σκέρτσου..! 

«Ετοιμάζουμε κυρώσεις στους ανεμβολίαστους- 

Θα περιορίσουμε τη διασκέδαση, εργασία & την κοινωνική ζωή τους»

 

 

Από 1η Ιουλίου υποχρεωτικό self test μόνο για ανεμβολίαστους

Μετά τον Στέλιο Πέτσα και ο υφυπουργός παρά το πρωθυπουργώ, αρμόδιος για τον Συντονισμού του Κυβερνητικού Eργου, Aκης Σκέρτσος δήλωσε ότι θα υπάρξουν κυρώσεις στους μη εμβολιασμένους πολίτες και περιορισμούς στη ζωή τους από το φθινόπωρο, προαναγγέλλοντας ουσιαστικά lockdown μόνο για ανεμβολίαστους, ενώ παράλληλα δήλωσε πως θα υπάρξουν και πειθαρχικές κυρώσεις στο Δημόσιο! 

Επίσης πρόσθεσε πως από τον Ιούλιο οι εμβολιασμένοι θα εξαιρεθούν από τα υποχρεωτικά self test παρόλο που έρευνες έχουν δείξει ότι πολλοί από αυτούς μεταδίδουν τον ιό.

Για τους κεκοιμημένους Άγιος Παΐσιος

 Για τους κεκοιμημένους

Άγιος Παΐσιος

 

Πως βοηθάμε τις ψυχές των κεκοιμημένων

 
 
- Γέροντα, αυτοί που έχουν πεθάνει πρόσφατα έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από προσευχή;

- Εμ ,όταν μπαίνει κάποιος στη φυλακή, στην αρχή δεν δυσκολεύεται πιο πολύ; Να κάνουμε προσευχή για τους κεκοιμημένους που δεν ευαρέστησαν στον Θεό, για να κάνει κάτι και γι’ αυτούς ο Θεός. 

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)