TRANSLATOR

Σελίδες

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Πῶς θά δεῖς ἄν ἀγαπᾶς ἀληθινά! (ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ)


ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ
 Πῶς θά δεῖς ἄν ἀγαπᾶς ἀληθινά!
ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΒΟΥΝΙΩΤΗΣ: 
Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΑΠΗ...

http://i1.sndcdn.com/artworks-000053177160-v48cgr-original.jpg?3eddc42

Θέλεις να ανακαλύψεις τι είδους αγάπη έχεις μέσα σου; 

http://www.in-agiounikolaoutouneou.gr/assets/mymedia/1407851001_gm_cmf.jpghttp://diakonima.wpengine.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2013/07/Gerontas-Germanos-Stavrovouniotis-20-731x1024.jpgΣτάσου μπροστά στον καθρέπτη του ΙΓ Κεφαλαίου της Α’ προς Κορινθίους επιστολής του Αποστόλου Παύλου και κοίταξε με ειλικρίνεια να δεις, αν εφαρμόζονται σε σένα αυτά, που λέγει ο Απόστολος Παύλος:
 «Αυτός που αγαπά, έχει μακροθυμία στις αδυναμίες του άλλου.  Έχει και καλοσύνη. 
Δεν ζηλοφθονεί.
Δεν υπερηφανεύεται, δεν ασχημονεί, δεν ζητά το δικό του συμφέρον, δεν είναι ευερέθιστος. Λησμονεί το κακό, που του έχουν κάνει. Λυπάται, όταν αδικάται ο πλησίον του, και χαίρεται μαζί του στη χαρά του. Έχει σε όλα ανεκτικότητα, εμπιστοσύνη, ελπίδα, υπομονή». (Α’ Κορ. 13, 4-7). 

Τά λυπηρά γεγονότα στή ζωή μας εἶναι φάρμακα ψυχῆς!



ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Τά λυπηρά γεγονότα στή ζωή μας εἶναι φάρμακα ψυχῆς!
 Τά λυπηρά γεγνότα,πού συμβαίνουν στήν ζωή μας, συμβαίνουν
  • γιά νά παιδαγωγηθοῦμε, 
  • ἤ γιά νά συγχωρηθοῦν παλιά ἁμαρτήματα, 
  • ἤ γιά νά διορθωθεῖ κάποια ἀμέλεια πού ὑπάρχει, 
  • ἤ γιά νά ἐμποδιστεῖ ὁ ἄνθρωπος ἀπό μελλοντικά ἁμαρτήματα...

Εἶναι σωστό ὁ μοναχός νά ἔχει σχέσεις μέ τούς κατά κόσμον οἰκείους του; ( β' μέρος ) Ἁγίου Βασιλείου Ἀρχιεπισκόπου Καισαρείας τοῦ Μεγάλου ( ἀπαντήσεις σέ πνευματικές ἀπορίες )


ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ
Εἶναι σωστό ὁ μοναχός 
νά ἔχει σχέσεις μέ τούς κατά κόσμον οἰκείους του; ( β' μέρος )

Ἁγίου Βασιλείου Ἀρχιεπισκόπου Καισαρείας τοῦ Μεγάλου
 http://blogs.sch.gr/dimlousi/files/2012/12/ag.vasileios.jpg

Διαβάστε ἐδῶ τό α΄ μέρος:
http://kaiomenivatos.blogspot.gr/2013/12/blog-post_8234.html



«Ο αγαπών πατέρα ή μητέρα υπέρ εμέ ουκ έστι μου άξιος», και
«oς ου μισεί τον πατέρα αυτού και την μητέρα αυτού και την γυναίκα και τα τέκνα, έτι δε και την εαυτού ψυχήν, ου δύναταί μου είναι μαθητής».

Γιά τά γεγονότα πού ἔρχονται μέ τόν Γ' Παγκόσμιο πόλεμο, τήν πείνα καί τήν μετάνοια! Πατήρ Δημήτριος Βακάρος, Ἱερός Ναός Ἁγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης


Γιά τά γεγονότα πού ἔρχονται 
μέ τόν Γ' Παγκόσμιο πόλεμο, 
τήν πείνα  καί τήν μετάνοια!
Πατήρ Δημήτριος Βακάρος, 
Ἱερός Ναός Ἁγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi1DiZaaciD0gj_9k2sQlj7PQFBUA79ter9zPt7R8SvKf_SUn15xyJ_MIONpDSwD0CxElFj6lKIsytjak05S6UMJkkDn4FelM1868DiAxC0sZa1seUdI5iOjIseLpVxkanpf89O8aytcaQX/s1600/dimitrios.jpg 


Τατουάζ ή δερματοστιξία, επιτρέπεται; ή είναι πρόγονος του χαράγματος του αντιχρίστου;...(ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ)


ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ:
Τατουάζ ή δερματοστιξία,
 επιτρέπεται;
ή είναι πρόγονος του χαράγματος του αντιχρίστου;...

http://www.zougla.gr/assets/images/400x300/49677.jpg
 
  • Γιατί τόσο πολύ εξαπλώθηκε παγκοσμίως η μόδα των τατουάζ; 
  • Γιατί σε κάθε γωνιά των μεγάλων πόλεων, ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια μαγαζιά που κάνουν δερματοστιξία και ψάχνουμε άνθρωπο με το ματοκυάλι που να μην έχει τατουάζ;
  • Γιατί κάποτε το τατουάζ ήταν "στίγμα" για αυτόν που το είχε και μάλιστα ήταν μικρό και σε κρυφό σημείο του σώματος ( το έβλεπες σπάνια, όπως σε ναυτικούς, φυλακισμένους και τοξικομανείς ), ενώ τώρα βλέπουμε ακόμη και μεγάλα τατουάζ, τόσο, που πιάνουν και όλο το σώμα ( σε ανθρώπους κάθε ηλικίας, φύλου και κοινωνικής τάξεως ) ;
  •  Γιατί προβάλλονται επιδεικτικά και με καμάρι σε όλον τον κόσμο, από κει που ήταν σε κρυφό σημείο του σώματος και μόνο ο κάτοχός τους το γνώριζε;
Πόσο τυχαία είναι όλα αυτά;... 
Μήπως γιατί προετοιμάζουν τους ανθρώπους για το χάραγμα του Αντιχρίστου στο δεξί χέρι ή στο μέτωπο, οπότε μία ανθρωπότητα καλά εξοικειωμένη στο να στιγματίζουν και να αλλοιώνουν οι άνθρωποι το σώμα τους θα κάμψει κάθε αντίστασή τους, την στιγμή μάλιστα που το χάραγμα θα ταυτισθεί με την ταυτοποίηση και επιβίωση του κάθε προσώπου;


  

Τατουάζ ή δερματοστιξία


       Το σημάδεμα στην αρχαιότητα λεγόταν «στίξη» (χτύπημα) ή «κατάστιξη» και η πράξη στιγματισμός. Το σημάδεμα του σώματος λεγόταν δερματοστιξία. Η λέξη όμως που χρησιμοποιείται ευρέως είναι η λέξη τατουάζ και από την οποία είναι γνωστή η όλη διαδικασία.
Η λέξη «Τατουάζ» προέρχεται από τη λέξη «Tattoo», όρος που βρίσκεται στη πρώτη δεκάδα των αναζητήσεων στο διαδίκτυο από το 1999! Η λέξη «Tattoo» είναι παράφραση της λέξης Tattawing των Μαορί (Νέα Ζηλανδία). Στην Πολυνησιακή διάλεκτο η λέξη «Τα» σημαίνει σχέδιο και «Ατουάζ» δηλώνει «αυτόν που δίνει πνοή στα πλάσματα της γης»! Με άλλα λόγια, Τατουάζ σημαίνει «το σχέδιο που σου δίνει τη προστασία των θεών»! Επιπλέον έχει τις έννοιες «ανεξίτηλο σημάδι», «σχέδιο στο δέρμα», «μαρκάρω κάτι», «κεντώ πάνω στο δέρμα»!

Στα μέσα της δεκαετίας του 1960 με τις αρχές της δεκαετίας του 1970 το τατουάζ εμφανίζεται σε μουσικούς της ροκ μουσικής. Το τατουάζ έγινε συνώνυμο της ροκ και μάλιστα της πανκ μουσικής.
Το 1963 ο Μπρούνο ντέ Πιγκάλ ανοίγει στο Παρίσι το πρώτο Στούντιο Τατουάζ. Ως και φεστιβάλ διοργανώνονται σε τοπική αλλά και διεθνή βάση όπως αυτό του Σίδνεϊ, της Φρανκφούρτης, ενώ από το 1999 διοργανώνεται και στη χώρα μας Πανελλήνια Έκθεση Tattoo Art! Η Ένωση Επαγγελματιών Τατουάζ των Η.Π.Α. δηλώνει ότι έχουν κάνει τατουάζ σε 39 εκατομμύρια άτομα από το 1990 ως το 2004! (δηλαδή 1 στους 7 Αμερικανούς)!! Στην ίδια κατεύθυνση διάδοσής του δραστηριοποιούνται διάσημοι αστέρες, αθλητές, ηθοποιοί, μοντέλα αλλά και τα ΜΜΕ.
Χαρακτηριστικά παραδείγματα αστέρων που διαφήμισαν το τατουάζ είναι ο Μάρλον Μπράντο ως μηχανόβιος με τατουάζ στις ταινίες του, στις αρχές της δεκαετίας του 1980 τα supermodels όπως η Στέφανι Σέιμουρ και η Κάρε Ότις αλλά και οι σταρ του Χόλλιγουντ όπως η Ντρίου Μπάριμορ και ο Μίκι Ρούρκ.

Σήμερα πολλοί ηθοποιοί, βραβευμένοι μάλιστα με όσκαρ πολλοί από αυτούς, είναι στιγματισμένοι με τατουάζ: Λόγου χάρη Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Τζούλια Ρόμπερτς, Τζόντι Φόστερ, Σόν Κόνερι, Τζέσικα Λαγκ, Νίκολας Κέιτζ, Τζίνα Ντέιβις, Σον Πεν, Μπίλι Θόρτον, Μαρίσα Τομέι, Αντζελίνα Τζολί, Σαρλίζ Θέρον, Μπεν Άφλεκ κ.α.

Το τατουάζ είναι πράξη που είχε πάντοτε μαγικό χαρακτήρα. Στις περισσότερες κοινωνίες αναγνωριζόταν μαγική δύναμη σε εκείνους που επιδίδονταν στο τατουάζ. Συνήθως το τατουάζ αποτελεί δοκιμασία μυήσεως ή αναγνωρίσεως του φύλου, του αξιώματος κλπ. Γίνεται όμως περισσότερο για τη μαγική, προφυλακτική, και θεραπευτική αξία του!

Γενική Παγκόσμιος Εγκυκλοπαίδεια Πάπυρος Λαρούς


Ἡ "περίφημη" γνώμη τῶν ἄλλων...



Ἡ "περίφημη" γνώμη τῶν ἄλλων...

( Γέροντας Παΐσιος )
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEggh5pceOOlNHtuMuw0WsSJ4-yDW_OphCuJ6HjoXaj34uZ-OgqWbfLH905_bl65sMWcDwTRNUO-ukIMeFFchzhbLj1YoeJVHdeianHGyLAZlQedyNN0h-c7r-3Sd1nnAUvesbNnR6A0O-v5/s1600/dsc00044dv3.jpg
 - Γέροντα, στεναχωριέμαι  ὅταν οἱ ἄλλοι δέν ἔχουν καλή γνώμη γιά μένα.
 - Καλά πού μο τό επες! πό σήμερα θά κάνω εχή, ο λλοι νά μήν πον ποτέ καλή γνώμη γιά σένα, γιατί ατό σέ συμφέρει, καλό μου παιδί. Οκονομάει Θεός νά μς δικήσουν ο νθρωποι νά μς πον καμμιά κουβέντα, γιά νά ξοφλήσουμε μερικές μαρτίες μας γιά νά ποταμιεύσουμε κάτι στήν λλη ζωή. 
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgkKwuo54Bjj4HCp91u-iNMu8gUiUsuKpUN8jCxmvXp0XFiqoGwS8G1LndK1Imzd5pF2IduMjzCQo6UCuF2nu5pkD6W5ALRfjkqTNA4QxV7H5nrZkVe6IXFK94IvhOM-46-Y15kx1ae00FH/s1600/vasilia.jpg

Τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών»



Τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών»

http://images.inews.gr/135/ta-protokolla-ton-sofon-tis-sion.jpg

(Πρόκειται για κείμενα των Ιουδαίων (Illuminati-Πεφωτισμένων) τα οποία αποκαλύφθηκαν το 1902 από τον Ρώσο Σέργιο Νείλο. Αμέσως μετά την αποκάλυψή τους οι Εβραίοι αγόραζαν όλα τα αντίτυπα, και αφού είδαν ότι δεν πετύχαιναν στο σκοπό τους, άρχισαν να λένε - μέχρι  σήμερα - ότι αυτά είναι ψέματα και προέρχονται από τους εχθρούς τους! Όπως όμως θα δούμε, σχεδόν όλα τα πρωτόκολλα έχουν επαληθευθεί ή επαληθεύονται στις ημέρες μας!)

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg3pdMfg5UhgK01c8B9ncOPtlVFMM_l2MKqjTladajB4qFOMUfk61PaQAptxq6k3l31wQuDXOxMX1OumSTgEVHylYHd82OvMCW94_32iK2GRRLA3_4M_rVM0Fmc9lvDH6d1G6gCkqwMtLrU/s1600/1912.jpg
Πρωτόκολλο Πρώτο
Οι Χριστιανικοί λαοί αποκτηνώθηκαν από τα ισχυρά ποτά, η νεολαία τους αποβλακώθηκε από τις κλασσικές σπουδές και από την πρόωρη ακολασία, στην οποία την έχουν σπρώξει οι πράκτορές μας - οικοδιδάσκαλοι, υπηρέτες, γυναίκες παιδαγωγοί στα σπίτια των πλουσίων - οι υπάλληλοί μας αλλού, οι γυναίκες μας στους τόπους διασκεδάσεως των Χριστιανών. Στον αριθμό των τελευταίων αυτών πρέπει να προσθέσουμε και τις ονομαζόμενες "γυναίκες του κόσμου" που μιμούνται με τη θέλησή τους τις ακολασίες τους και τις ηδυπάθειές τους.
Το σύνθημά μας είναι: Η ισχύς και η υποκρισία
Εμείς είμαστε εκείνοι οι οποίοι πρώτοι έχουμε ρίξει στο λαό τις λέξεις: "Ελευθερία, Ισότητα, Αδελφότητα", λέξεις που επαναλαμβάνονται ύστερα από ανόητους παπαγάλους, οι οποίοι προσελκύονται από παντού μ' αυτό το δόλωμα και δεν χρησιμοποιούνται για τίποτε άλλο παρά για να καταστρέψουν την ευημερία του κόσμου, την αληθινή ατομική ελευθερία, που άλλοτε προφυλασσόταν τόσο καλά εναντίον του εξαναγκασμού του συρφετού.

Πρωτόκολλο Δεύτερο

Οι άρχοντες, που θα τους εκλέγουμε εμείς από την τάξη του λαού ανάλογα με το δουλικό χαρακτήρα τους, δε θα είναι πρόσωπα προετοιμασμένα για τη
http://www.thermopilai.org/sites/www.thermopilai.org/files/images/eksalfa_ebraiwn.preview.jpgδιακυβέρνηση της χώρας.
Η διανοούμενη τάξη των Χριστιανών θα καυχιέται για τις γνώσεις της και, χωρίς να τις εξετάζει λογικά, θα ενεργοποιεί όλα τα διατάγματα της επιστήμης, τα οποία θα συγκεντρώνουν οι πράκτορές μας, για να οδηγούν τα πνεύματα των Χριστιανών στην κατεύθυνση που μας είναι αναγκαία.
Μη νομίσετε ότι αυτές οι διαβεβαιώσεις μας είναι αβάσιμες. Παρατηρήστε τις επιτυχίες, τις οποίες μπορέσαμε να δημιουργήσουμε στο Δαρβινισμό, στο Μαρξισμό, στο Νιτσεϊσμό.
Ο τύπος ενσαρκώνει την ελευθερία του λόγου. Αλλά τα Κράτη δε μπόρεσαν να χρησιμοποιήσουν αυτή τη δύναμη, και έτσι αυτή έπεσε στα χέρια μας. Με αυτή πετύχαμε επιρροή, μένοντας συγχρόνως αφανείς.


ΟΛΑ ΣΟΥ ΣΤΑΛΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ !!!


ΟΛΑ ΣΟΥ ΣΤΑΛΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ !!! 
Ἅγιος Σεραφείμ τῆς Βίριτσα 
  https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjp1IqeKOtfgQ8FfTSVLbRV7y9ZE71odr_Svsxqx5TnQxqDFFoPjAxjrpjaBdTzErAETeDmIYoUtNVFd-9muYc5Li9Y8BsGlDQWzCVeCqqL6hndhZCVTyGBrhRseHeFiKKmlTR7UPXCB6Q/s400/%CF%83%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%84%CE%BC+%CF%84%CE%B7%CF%82+%CE%92%CE%B9%CF%81%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%B12022.jpg
Το παρακάτω κείμενο αποτελεί ενα γράμμα που στάλθηκε απο τον Άγιο Σεραφείμ της Βίριτσα σε ενα πνευματικό του παιδί, επίσκοπο, ο οποίος βρισκόταν στην φυλακή. Είναι ένας λόγος παρηγοριάς και νουθεσίας, που ο Δημιουργός Θεός απευθύνει στην ψυχή του ανθρώπου.
 

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh0WQJiYLlwn-8pnQekDArpUFQsBUdvhWvFy2Ztt8uEn5Iv7OlclOBkx-qawoJvyjDR9XjA56C9XjdDaV3bcdhSpIH870V3kniHhC_yahfl7PBSf072wdxpE8Mx_V4QvYHC9t4i8TnCnlK7/s1600/295667_493109737391561_17991178_n.jpgΘέλω να ξέρεις οτι η αδυναμία σου έχει ανάγκη απο τη δύναμη Μου και η ασφάλεια σου βρίσκεται στο να Με αφήσεις να σε προστατεύσω.

Είμαι ο Θεός σου, οι περιστάσεις της ζωής είναι στα χέρια Μου.

Δεν βρέθηκες τυχαία στη θέση σου, είναι ακριβώς η θέση που σου έχω ορίσει.

Να μην συμβεί ποτέ να σου πούν στην ανάγκη σου: " Μην πιστεύεις στον Κύριο και Θεό σου ".


Σε ξεγέλασε ο φίλος σου ή κάποιος που του είχες ανοίξει την καρδιά σου; Από μένα ήταν αυτό. Εγώ επέτρεψα να σε αγγίξει αυτή η απογοήτευση, για να μάθεις ότι ο καλύτερος φίλος σου είναι ο Κύριος.

Θέλω να τα φέρνεις όλα σε Μένα και όλα να Μου τα λές.

Σε συκοφάντησε κάποιος; Να το αφήσεις σε Μένα, σε Μένα να προσκολληθείς. Εγώ είμαι η καταφυγή σου, για να κρυφτείς απο την αντιλογία των εθνών. Θα κάνω την δικαιοσύνη σου να λάμψει σαν το φώς, και την ζωή σου σαν μέρα μεσημέρι.

Πότε και σε ποιούς υπακούμε

 

Απόσπασμα από το βιβλίο:

 «Προσφορά στον Σύγχρονο Μοναχισμό»

 Ἅγιος Ἰγνάτιος Μπριαντσιανίνωφ


 Για την πνευματική καθοδήγηση:

Πότε και σε ποιούς υπακούμε

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEggEtzF_XKqvBHKjJWl1hHu-YBD29s64W44csF2CB3QyTP1vygZZqUXdNIr36EP0Y-W6PYHLHze5utnyUEBH5gDSbCB76qBnbROv-rM0N_Uezi28e3ryB_QNWGtwDwRaI2t45rNIIS5Vxxm/s1600/%5Bel%5Dimage1.png

β. Πότε και σε ποιους υπακούομε

1. Υπάκουε σε όλους τους πατέρες και αδελφούς, σε ότι σου ζητούν, σε ότι δεν είναι αντίθετο στον νόμο τού Θεού, στον κανονισμό της μονής, στο τυπικό της και στις ρυθμίσεις των προεστώτων. Μα μην υπακούεις με κανένα τρόπο σε ό,τι είναι κακό, έστω και αν θα έχεις να αντιμετωπίσεις εξαιτίας της σταθερότητάς σου και της μη ανθρωπαρεσκείας σου ταραχή και πόνο.
2.           Να ζητείς τις συμβουλές των ενάρετων και συνετών πατέρων και αδελφών αλλά και να τις δέχεσαι με μεγάλη προσοχή και επιφύλαξη! Μην παρασύρεσαι από συμβουλές, με βάση την πρώτη τους επίδραση επάνω σου! Λόγῳ των παθών σου και της τύφλωσής σου μια εμπαθής και επιζήμια συμβουλή μπορεί να σου φανεί ελκυστική μόνο και μόνο εξ αιτίας τής άγνοιας και απειρίας σου· ή και γιατί τέρπει κάποιο κρυμμένο πάθος σου, άγνωστο σε σένα, που ζει στα βάθη της καρδιάς σου.

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)