Σελίδες

TRANSLATOR

Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024

«Ταυτότητα φύλου, έκφραση φύλου…» στα Δημοτικά σχολεία! Αυτή είναι η «πρεμούρα» την ώρα που η παιδεία απαξιώνεται! Φωτό



 

Το μάθημα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα Δημοτικά σχολεία δίνει τη δυνατότητα στους δασκάλους να χρησιμοποιούν υλικό από μια συγκεκριμένη επίσημη πλατφόρμα, την οποία παρουσίασε σήμερα η εκπομπή «Super Κατερίνα».

Σε μία χώρα όπου η έλλειψη παιδείας και γνώσεων σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης είναι εμφανής και τεκμηριώθηκε μετά την «ελληνική τραγωδία» στον διαγωνισμό Pisa, του ΟΑΣΑ, το αρμόδιο υπουργείο συνεχίζει να προκαλεί με τις επιλογές του. Επαναλαμβάνουμε, σε παιδιά δημοτικού!

Σύμφωνα με τα όσα πέρασαν από τους τηλεοπτικούς δέκτες, υπάρχει ειδικό κεφάλαιο για το έμφυλο άτομο, με λεπτομέρειες για την ταυτότητα φύλου, την έκφραση φύλου, αλλά και τον ερωτικό προσανατολισμό, για τον οποίο υπάρχει και ξεχωριστό κεφάλαιο.

Όπως ειπώθηκε στο στούντιο του Alpha, αυτού του είδους οι γνώσεις απευθύνονται σε παιδιά της έκτης δημοτικού και η πλατφόρμα αυτή είναι η κατεύθυνση που δίνεται από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής.

Πόσο και πιο υλικό θα επιλεχθεί, φέρεται να είναι στην ευχέρεια του κάθε δασκάλου και όπως επισημαίνει το ρεπορτάζ, δεν είναι υποχρεωτική η διδασκαλία αυτή.

  • Δείτε κάποια από τα όσα περιλαμβάνει αυτή η πλατφόρμα:

Ἡ Μητρόπολη Πειραιῶς κατέβασε τούς ψάλτες καί ἄρχισε ἡ χορωδία νά ψάλλει πολυφωνικά σέ ὕφος «παπικό»! Βίντεο

 

 

 

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgjDar_zr5MoywMjaTVPi7IHrcqff0YnptXib7zVihr7cjxaF5ya4Pph-DtJ7vTTcyH2pL9h00l6ZOQieNdaBvzuOQz1i-qebNvuCJT2AvJmF7-EJSlKQhCHM649-jgYeulqLYaHs-yYREgH4zJ9FkCaMAHXm3uc2fxb2dJJ92ze5_ZEGq1buDJ6JAGpSM/s1005/2024-01-04_202137.png

 

Ἀκολουθεῖ βίντεο:

Μέ τέτοιο οἰκουμενιστικό καί φιλο-ομοφυλοφιλικό ποδαρικό, Θεός φυλάξοι! Τό Πρόγραμμα τῆς ἐπίσκεψης τοῦ Ἀρχιεπισκόπου Ἐλπιδοφόρου στήν Ἑλλάδα



ΒΟΣΤΩΝΗ. Έπειτα από την αποκάλυψη του «Εθνικού Κήρυκα» αποκλειστικώς, από το εσπέρας της Τετάρτης 3 Ιανουαρίου 2024 στην Ηλεκτρονική του Έκδοση www.ekirikas.com, της Επιστολής του Αγίου Όρους προς τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο, ότι ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος «δεν είναι ευπρόσδεκτος» στην Αθωνική Πολιτεία, ο κ. Ελπιδοφόρος εξέδωσε ανακοινωθέν με το λεπτομερές πρόγραμμα της επίσκεψης του στη Βόρειο Ελλάδα και το Άγιο Ορος.

Εν τω μεταξύ το δημοσίευμα του «Ε.Κ.» σε αμφότερες τις εκδόσεις μας, Ελληνιστί και Αγγλιστί, κυκλοφόρησε και κυκλοφορεί ευρέως ανά τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ελλάδα και ευρύτερα στον κόσμο.

Το ανακοινωθέν της Αρχιεπισκοπής έχει ως εξής:

Προφητείες του Γέροντα Βασίλειου του Καυσοκαλυβίτη για τα Επερχόμενα Μέρος Α΄, Βίντεο

 

 Προφητείες του Γέροντα Βασίλειου του Καυσοκαλυβίτη για τα Επερχόμενα Μέρος Α  | Σοφά Λόγια - YouTube

 

 

 Ἀκολουθεῖ βίντεο:

«ΒΟΜΒΑ» για τους ξαφνικούς θανάτους την ώρα που στην Ελλάδα σκέφτονται ξανά νέα μέτρα για τον κορωνοϊό!!! Βίντεο


 COVID Vaccines And Infertility? How Misinformation Spreads In 6 Steps :  Shots - Health News : NPR
 
 
Τι ειπώθηκε επίσης για την μείωση του προσδόκιμου ζωής

Ο Δρ Pierre Kory και η Αμερικανίδα δημοσιογράφος, Laura Ingraham, συζητούν τι κρύβεται πίσω από την μείωση του προσδόκιμου ζωής και την αύξηση των θανάτων, την ώρα που στην Ελλάδα οι τηλέ-ειδικοί ξεκίνησαν την ίδια ταινία για τον κορωνοϊό, τα μέτρα και τα εμβόλια!!!!!!

Ο Pierre Kory είναι ένας Αμερικανός γιατρός εντατικής θεραπείας που κέρδισε την προσοχή κατά την διάρκεια της πανδημίας COVID-19 για την υποστήριξη της ευρείας χρήσης εκτός ετικέτας ορισμένων φαρμάκων ως θεραπείες για τον COVID-19, ως πρόεδρος και συνιδρυτής της Front Line COVID-19 Critical Care Alliance.

Νέα μελέτη διαπιστώνει ανησυχητική αύξηση στα ποσοστά καρκίνου σε άτομα κάτω των 50 ετών και 158.000 περισσότερους απροσδόκητους θανάτους στις ΗΠΑ!

«Δεν βλέπω μια οργανωμένη προσπάθεια να προσπαθήσουμε να απαντήσουμε στο ερώτημα γιατί οι νέοι πεθαίνουν τόσο πολύ…», αναρωτιέται το πάνελ!

Όπως ειπώθηκε:

«Παρατηρούμε αυτό που ο FDA περιγράφει ως ”μια καταστροφική μείωση του προσδόκιμου επιβίωσης”.

Ο FDA προειδοποιεί για μια καταστροφική πτώση του προσδόκιμου επιβίωσης. Τους πρώτους 9 μήνες αυτής της χρονιάς, 158.000 περισσότεροι Αμερικανοί πέθαναν απροσδόκητα από ό,τι στη διάρκεια όλου του 2019!!!!!

Αυτό είναι περισσότερο από τις απώλειες κάθε πολέμου από την εποχή του Βιετνάμ όλων τους μαζί!!!!!»

Δείτε τι ακριβώς ειπώθηκε:

Άγιος Παΐσιος: Μην σπαταλάτε τον χρόνο σας άσκοπα…


 

Μην σπαταλάτε τον χρόνο σας άσκοπα, χωρίς να τον αξιοποιείτε στα πνευματικά, γιατί θα φθάσετε στο σημείο ν’ αγριέψετε πολύ…

Με την παράλειψη των πνευματικών καθηκόντων, ο εχθρός καταλαμβάνει τα πνευματικά μας υψώματα και ύστερα μας πολεμάει με την σάρκα και τους λογισμούς. Μας αχρηστεύει όλες τις σωματικές και ψυχικές δυνάμεις μας και μας κάνει αιχμάλωτους στα πάθη.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Νά εἶσαι εὐχάριστος καί ἀγαπητός σέ ὅλους καί ἰδιαίτερα σ' αὐτούς πού εἶναι διαρκῶς κοντά σου!

 

 
 Νά εἶσαι εὐχάριστος στά λόγια

καί πιό εὐχάριστος στή συμπεριφορά, 
ἀγαπητός σέ αὐτούς πού συναντᾶς,
πιό ἀγαπητός σ' αὐτούς πού εἶναι διαρκῶς κοντά σου.
Μέγας Φώτιος
(Ὁ ἡγεμών, 118)
gif de velas navideñas


 
 
Γιά τό διαδίκτυο:
Ἱστόλόγιον ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ https://kaiomenivatos.blogspot.com/

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)