TRANSLATOR

Σελίδες

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021

Σχολιασμός στό φυλλάδιο τῆς Ἱερᾶς Συνόδου πρός τόν λαό γιά τήν «… θεραπευτική διακοπή τῆς κυήσεως…» στά τρέχοντα ἐμβόλια!

Σχολιασμός στό φυλλάδιο 

τῆς Ἱερᾶς Συνόδου πρός τόν λαό 

γιά τήν

 «… θεραπευτική διακοπή 

τῆς κυήσεως…» 

στά τρέχοντα ἐμβόλια!

 
 
 
Μέ ἀφορμή τό ἄρθρο:

Το φυλλάδιο της ΔΙΣ προς τον λαό για το εμβόλιο και η φράση «… θεραπευτική διακοπή της κυήσεως… τις δεκαετίες 1960, 1973 και 1985» δηλαδή «θεραπευτική» έκτρωση… (;)

καί τήν ἀναφορά τῆς Ἱερᾶς Συνόδου στήν ἔκτρωση ὡς "θεραπευτική" καί στίς κυτταρικές σειρές ἐκτρωμένων ἐμβρύων τέτοιων "θεραπευτικῶν" ἐκτρώσεων τοῦ 1960, 1973 καί 1985, λέμε τά ἑξῆς:

Το φυλλάδιο της ΔΙΣ προς τον λαό για το εμβόλιο και η φράση «… θεραπευτική διακοπή της κυήσεως… τις δεκαετίες 1960, 1973 και 1985» δηλαδή «θεραπευτική» έκτρωση… (;)

Το φυλλάδιο της ΔΙΣ προς τον λαό για το εμβόλιο και η φράση

 «… θεραπευτική διακοπή της κυήσεως… τις δεκαετίες 1960, 1973 και 1985» δηλαδή «θεραπευτική» έκτρωση… (;)

 
 
Διαβάστε τόν σχολιασμό μας 
ἐδῶ:

 

Γράφει ο Γεώργιος Ναπ. Ρούντας, δικηγόρος

23-07-2021

Ήδη η κοινωνία μας πλέον αιμορραγεί όχι μόνο από τις απώλειες των ανθρωπίνων ζωών και των σωματικών επιπλοκών αλλά αιμορραγεί επιπλέον λόγω του καλλιεργούμενου διχασμού, του κλίματος εμφυλίου πολέμου, της έντασης και του εκνευρισμού, του κλίματος φόβου και εκβιασμού, της φίμωσης της αντίθετης άποψης, της ελεύθερης γνώμης και της αντικειμενικής ενημέρωσης. Οι πολιτικοί ταγοί και όχι μόνο αυτοί είναι άκρως υπεύθυνοι και υπόλογοι  για την κατάσταση αυτή και τις όποιες συνέπειες προκύψουν στην κοινωνία μας.

Προσωπική μαρτυρία Ιερέως που έκανε την 1η δόση του εμβολίου! Σοκαριστική!!!

Προσωπική μαρτυρία Ιερέως 

που έκανε την 1η δόση του εμβολίου! 

Σοκαριστική!!! 

 

<p>Jacob Clynik died three days after getting his second Pfizer shot which prompted an investigation. </p>

 

 

 

Πατήρ……………… Ιερεύς της εν Ελλάδι Εκκλησίας

Υπό τον Αρχιεπίσκοπον Ιερώνυμον



Θα σας αναφέρω με λίγα λόγια την εμπειρία μου από τον εμβολιασμό μου με την πρώτη δόση της Pfizer. Με διάφορα σημεία ο Θεός με εμπόδιζε να κάνω το εμβόλιο που για συντομία δεν θα τα αναφέρω.Πλησιάζοντας το εμβολιαστικό κέντρο, λίγο πριν πάρω τη σειρά μου, σαν κάτι να με εμπόδιζε να πλησιάσω και μάλιστα πλησιάζοντας αισθανόμουν μια δυσωδία, από τη μόνη που με παραξένεψε. Αφού έκανα το εμβόλιο, ο κόσμος περίμενε έξω, εγώ φεύγοντας δεν μπορούσα να φορέσω το καλιμαύχι του ιερέα, μια μεγάλη ντροπή αισθανόμουν μέσα μου και έφυγα κρατώντας το στο χέρι.

Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος: Η αγελάδα και το εμβόλιο... και οι "δαιμονισμένοι" ανεμβολίαστοι! Μέ ἐμβόλιμο σχολιασμό ἐκ τοῦ Ἱστολογίου ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος: 

Η αγελάδα και το εμβόλιο... και οι "δαιμονισμένοι" ανεμβολίαστοι!

Μέ ἐμβόλιμο σχολιασμό

ἐκ τοῦ Ἱστολογίου ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

 


Παρατηρούμε τούτες τις μέρες, ύστερα από μία πρόσκαιρη ύφεση, ο κορονοϊός να επανέρχεται δριμύτερος. Τα κρούσματα να αυξάνουν αλματωδώς. (σ.σ.: Τά κρούσματα θανάτων καί παρενεργειῶν τῶν ἐμβολιασμένων αὐξάνουν ἁλματωδῶς. Ἡ  θνησιμότητα ἀπό τόν κορωναϊό εἶναι κάτω ἀπό τό 1% καί βάσει τῆς κοινῆς λογικῆς ἐξόν ἀπό τῆς ἐπιστημονικῆς ΔΕΝ στοιχειοθετεῖ "πανδημία"). Η επιστημονική κοινότητα να κρούει, τον κώδωνα του κινδύνου. Η πολιτεία με αγωνιώδεις εκκλήσεις να προσπαθεί να πείσει για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού, ζητώντας μάλιστα την αρωγή της εκκλησίας. (σ.σ.: Ἀπό πότε οἱ ἐκκλησιαστικοί Ποιμένες ἔγιναν "εἰδικοί", τήν στιγμή μάλιστα πού στηλιτεύεται ὅποιος πολίτης ψάχνει τήν ἐπιστημονική ἀλήθεια ὅτι δέν εἶναι εἰδικός;... Ἡ δέ "ἀρωγή" τῶν Ἐκκλησιαστικῶν στόν Καίσαρα πού κλείνει τίς Ἐκκλησίες καί βλασφημεῖ τά ἱερά καί ὅσια ποικιλοτρόπως μέ πρόσχημα τόν κορωναϊό, πώς συνάδει μέ Ποιμένες;...). Στόχος η επίτευξη της ανοσίας, που μπορεί να τιθασεύσει τον ιό και τις συνεχείς μεταλλάξεις του.

"ΒΟΜΒΕΣ" ΚΩΝ/ΝΟΥ ΒΑΘΙΩΤΗ ΓΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ Βίντεο

"ΒΟΜΒΕΣ" ΚΩΝ/ΝΟΥ ΒΑΘΙΩΤΗ 

ΓΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ

Βίντεο 

 

ΒΟΜΒΕΣ&quot; ΚΩΝ/ΝΟΥ ΒΑΘΙΩΤΗ ΓΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ - YouTube

 

Ἀκολουθεῖ βίντεο:

Πλήθος αντιδράσεων απο Δικαστές και Νομικούς για «αποσπασματική επίκληση» του Συντάγματος απο Μητσοτάκη.

Πλήθος αντιδράσεων 

απο Δικαστές και Νομικούς 

για «αποσπασματική επίκληση» 

του Συντάγματος απο Μητσοτάκη.

 

Σκίτσο του Μητσοτάκη ως Χίτλερ στα social media - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ  ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ - sentranews.gr


Πλήθος αντιδράσεων προκαλεί στους κόλπους της Δικαιοσύνης και στον νομικό κόσμο, η επίκληση από τον πρωθυπουργό του άρθρου 25 του Συντάγματος ώστε να ενισχύσει την επιχειρηματολογία του για την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών.

Του Μιχ. Ι. Ασημάκη

Κι ενώ στις 3 Ιουλίου ο Κυρ. Μητσοτάκης δήλωνε σε συνέντευξη του στην «Καθημερινή» ότι «καμιά χώρα μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει απόφαση να μπαίνουν στους κλειστούς χώρους μόνο εμβολιασμένοι» αφού κάτι τέτοιο «θα ήταν οριακά συνταγματικό», σήμερα στη διάρκεια της συνάντησης του με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Αικ. Σακελλαροπούλου μετέφερε ως δήλωση την παρ. 4 του αρ. 25 του Συντάγματος ότι «το Κράτος δικαιούται να αξιώνει από όλους τους πολίτες την εκπλήρωση του χρέους της κοινωνικής και εθνικής αλληλεγγύης».

3η δόση για τους εμβολιασμένους απο Σεπτέμβρη…για να τους αποτελειώσουν…Dr Σουραχιτ Μπαγκντί..Η 3η Δοση είναι ο ιδιος ο Θάνατος!

3η δόση για τους εμβολιασμένους απο Σεπτέμβρη…για να τους αποτελειώσουν…

Dr Σουραχιτ Μπαγκντί..

Η 3η Δοση είναι ο ιδιος ο Θάνατος!

 

 

Τρίτη δοση με moderna η pfizer ερχεται για τους εμβολιασμένους απο τον Σεπτέμβρη οπως μετέδωσε και το Star ..Η δηθεν ελευθερία που δεν θα ερχεται ΠΟΤΕ για να εχεις δυνατότητα να εργάζεσαι και να κινηθείς συνεχώς θα σε μπολιάζουν..αλλιως θα θεωρείσαι ανεμβολίαστος και θα λαμβάνονται εκδικητικά μετρα εναντίον σου η θα συλλαμβάνεσαι και θα σε χώνουν σε Δομες σύμφωνα με  Νομο που εχουν ψηφίσει για υποχρεωτικό  εμβολιασμό και ποινες εως 10 ετη!!

Προσεύχου σε κάθε περίσταση! Αγίου Νικολάου Βελιμίροβιτς

 Προσεύχου

σε κάθε περίσταση!

Αγίου Νικολάου Βελιμίροβιτς

 

οθεοςακούειπάντοτε


Στο τέλος κάποιων σύντομων προσευχών ο ιερέας καλεί τον λαό, για να παραδοθεί εντελώς στον Κύριο Χριστό λέγοντας: «εαυτούς και αλλήλους και πάσαν την ζωήν ημών Χριστώ τω Θεώ παραθώμεθα». Σ’ αυτό ο λαός άπαντα: «Σοί Κύριε».

Τούτα τα λόγια είναι πολύ σημαντικά, και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλές καταστάσεις στην ανθρώπινη ζωή.

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)