Σελίδες

TRANSLATOR

Πέμπτη 4 Απριλίου 2024

Τρομακτική ανάρτηση από στέλεχος του υπουργείου οικογένειας!

 


https://www.olympia.gr/wp-content/uploads/2024/04/IMG_4846.jpeg

 

 

Η κυρία Ζέφη Δημαδάμα, ήταν στέλεχος του ΠΑΣΟΚ. Αιφνιδίως, την μάζεψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης λίγο πριν τις εκλογές. Την έκανε μάλιστα ΓΓ, στο υποτιθέμενο «υπουργείο οικογένειας»! Συγκεκριμένα, γενική γραμματέας ισότητας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων!

Τι νομίζετε λοιπόν, ότι ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο X, αυτό το στέλεχος της κυβέρνησης, την ώρα που η υπογεννητικότητα αφανίζει την Ελλάδα και η πατρίδα μας αντιμετωπίζει επί κυβέρνησης Μητσοτάκη την μεγαλύτερη μείωση πληθυσμού στην νεότερη ιστορία της;

Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος: Επαναφέρει την ανάγκη για κοινό Πάσχα Ορθόδοξων - Καθολικών!

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Βασιλική Χρυσοστομίδου.

 

 

«Αποτελεί σκάνδαλον ο χωριστός εορτασμός του μοναδικού γεγονότος της μιας Αναστάσεως του Ενός Κυρίου!», ήταν τα λόγια του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου κατά τη χθεσινή του ομιλία (31/3), μετά τη λήξη της Θείας Λειτουργίας, αναφερόμενος στην ανάγκη για κοινό εορτασμό του Πάσχα για τους Χριστιανούς της Ανατολικής και της Δυτικής Εκκλησίας.

Δεν παρέλειψε δε να απευθύνει τις εγκάρδιες ευχές του προς όλους τους μη Ορθοδόξους Χριστιανούς που χθες εόρτασαν το Άγιο Πάσχα. Εξέφρασε, τέλος, τη δυσαρέσκειά του για κακοδιαχείριση της κοινοτικής περιουσίας από τις τοπικές Κοινότητες.

Κατά την ομιλία του, μετά τη χοροστασία του κατά την Κυριακάτικη Θεία Λειτουργία στον προσφάτως πανηγυρίσαντα Ι.Ν. Αγίων Θεοδώρων της Κοινότητας Βλάγκας, ο Παναγιώτατος έστειλε τις θερμές ευχές του στους μη Ορθόδοξους Χριστιανούς, που εόρτασαν χθες, 31 Μαρτίου, το Πάσχα.

Από 1η Απριλίου 2024, θα αρχίσει να ισχύει στη Σκωτία ο νέος αντιρατσιστικός νόμος ("Hate and Public Order Act") που επεκτείνει το αδίκημα της υποκίνησης μίσους ώστε να καλύπτει όχι μόνο την φυλή και την θρησκεία (όπως ίσχυε μέχρι τώρα) αλλά και την ηλικία, την αναπηρία, τον σεξουαλικό προσανατολισμό και την τρανς ταυτότητα.

 



 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjaU8MqgDzpwt8DkXkBDx12gv-yffMW3NnMzeVGo1M69dhQNJ5rIvF6vK_vwNq6ozo2tcugXJU-a0z82GbWkbefc6ZLI01aZpZEdxOziiB709Y84ZxHqQt8dWj3JLmqeltiAkj7hNn8zXXAs3aq-UMXL54ZiiwTt1lXTZaYwrRHGSGMo8vZk4ZyHtjvtyY/w400-h250/woke%20%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%B1.png
 
 
 
 
 
Από αύριο, 1η Απριλίου 2024, θα αρχίσει να ισχύει στη Σκωτία ο νέος αντιρατσιστικός νόμος ("Hate and Public Order Act") που επεκτείνει το αδίκημα της υποκίνησης μίσους ώστε να καλύπτει όχι μόνο την φυλή και την θρησκεία (όπως ίσχυε μέχρι τώρα) αλλά και την ηλικία, την αναπηρία, τον σεξουαλικό προσανατολισμό και την τρανς ταυτότητα.

Ο νόμος αυτός θα ισχύει ακόμη και για ιδιωτικές συζητήσεις ενώ, όπως βλέπετε και στην φωτογραφία, η αστυνομία άρχισε ήδη να ενθαρρύνει τους Σκωτσέζους να καρφώνουν τους φίλους και τους γείτονές τους. Για να διευκολύνει, μάλιστα, ακόμη περισσότερο τη ρουφιανιά, ο νέος νόμος δίνει το δικαίωμα για ανώνυμες καταγγελίες που δεν θα γίνονται σε αστυνομικά τμήματα αλλά σε ειδικούς χώρους σε όλη την Σκωτία, μεταξύ των οποίων και ένα ...sex shop στην Γλασκόβη ("Ρουφιάνεψε κάποιον που δεν γουστάρεις και ταυτόχρονα αγόρασε και ένα ντίλντο- δεν είναι υπέροχος ο μοντέρνος κόσμος μας;", σχολίασε ειρωνικά η φεμινίστρια συγγραφείας Kathleen Stock ). Αρκεί μια τέτοια ανώνυμη καταγγελία επειδή είπες στο σαλόνι του σπιτιού σου ότι οι "τρανς γυναίκες δεν είναι γυναίκες" και η αστυνομία μπορεί να σε καλέσει στο τμήμα για να σου υποβάλλει ερωτήσεις ενώ έχει την εξουσία να κατάσχει τον υπολογιστή ή το κινητό σου τηλέφωνο και να τα κρατήσει μέχρις ότου αποφασιστεί αν θα διωχθείς ή όχι, πράγμα που μπορεί να πάρει αρκετούς μήνες. 

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Ἀπόφευγε κάθε κακό καί θά ἀπολαμβάνεις ὑγεία καί εὐεξία!

 
 
 ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ - ΠΑΡΟΙΜΙΕΣ [ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΔ] [AUDIO BIBLE]
Ἀπόφευγε κάθε κακό 
καί νά λοξοδρομεῖς μακριά, ὅταν τό ἀντικρύζεις.
Ὅταν ἔτσι προσεύχεσαι,
θά ἀπολαμβάνεις ὑγεία καί εὐεξία στό σῶμα σου.
Παρ. γ' 7-8

 

Γιά τό διαδίκτυο:
Ἱστόλόγιον ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ https://kaiomenivatos.blogspot.com/

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)