Σελίδες

TRANSLATOR

Τρίτη 7 Μαΐου 2024

Μπόλικος σατανισμός καί κοινότητα LGPTQ+ στήν φετινή eurovision ἀπό τόν πρῶτο ἡμιτελικό κιόλας! Βίντεο, Μέρος Πρῶτον

 
 
 Bambie Thug secures Eurovision 2024 final slot for Ireland
 
 
 
Γράφει:
 

 

Ἔχουν εἰσβάλλει παντοῦ!
Σατανισμός, μαγεία, Νέα Ἐποχή καί ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα.
Στήν πολιτική, στά Μ.Μ.Ε., στόν ἀθλητισμό, στήν μουσική, στά σχολεῖα, στούς νόμους, στίς νέες "ἀξίες", παντοῦ!
Δηλώνουν δημόσια ποιόν "Ἄρχοντα" ὑπηρετοῦν!...

 

Τό "πνεῦμα" τοῦ κοσμοκράτορα τοῦ κόσμου τούτου διαβρώνει τά πάντα γιά νά ὁδηγήσει τούς πάντες μακριά ἀπό τό φῶς τοῦ Χριστοῦ καί τό σωτήριο πῦρ τῆς Τριαδικῆς Θεότητος μέσα στό σκότος καί στό πῦρ τῆς κολάσεως!

 
Φέτος καί συγκεκριμένα σήμερα Τρίτη 7-5-24 στόν πρῶτο ἡμιτελικό τῆς Eurovision 2024 πού θά μεταδοθεῖ στίς δέκα τό βράδυ σέ Κρατικό κανάλι, ἐμφανίζεται ἡ Ἰρλανδία μέ τό τραγούδι· "Doomsday Blue" (Μπλέ Ἡμέρα Κρίσεως). 
Τό non binary (δυαδικό) ἑρμηνευτής/τρια μέ τό ὄνομα Bambie Thug (Bambie Φονεῦς) πού τήν ἐκπροσωπεῖ ντυμένο ὡς δαίμων, κυριολεκτικά ἐκτελεῖ μία σατανιστική τελετή μαγείας on stage, ὅπως φαίνεται κι ἀπό τήν ἐμφάνιση καί τό σκηνικό στίς πρόβες, μέ κύκλο μαγείας, κεριά καί φωτιές!
 
Μία πρώτη γεύση ἐδῶ:

Οι αποστάτες, που όλο και θ' αυξάνονται, θα αυτοαποκαλούνται και θα παρουσιάζονται στους άλλους ως χριστιανοί! Τι λένε δύο άγιοι!


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj8iEck24svVv_ONTvm0pFGY9j86Su7H9o-DpJK_U6ecBYfdP7CSLY2NEL9ekfEJmGAXWuRX7fHxb2LNDL4x2KuZBQkpTiIcIrkpUxDSSVxcBrY9siaY4kfT9UJOIvom_VI95jrDVcnenfc4YlXyEmHV6p8_ruhXDx7Ac_C3O6pLygg1OWLu4qGHw/s350/%CE%98%CE%B7%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CE%BC%CE%B1%CF%83%CE%BF%CE%BD.%CE%B9%CF%83%CF%84.jpg
 
 
 
 
"Ακόμα πιο δύσκολη θα κάνει τότε τη θεάρεστη ζωή και η γενική αποστασία. Οι αποστάτες, που όλο και θ' αυξάνονται, θα αυτοαποκαλούνται και θα παρουσιάζονται στους άλλους ως χριστιανοί. Ωστόσο, θα καταδιώκουν τούς αληθινούς χριστιανούς και θα τους επιβουλεύονται ακατάπαυστα, βάζοντας αναρίθμητα εμπόδια στην καλή τους επιθυμία να υπηρετούν τον Κύριο και να σωθούν, όπως επισημαίνει ο άγιος Τύχων του Ζαντόνσκ (Έπιστολή 67)

Τελικά το Ολυμπιακό πνεύμα δεν ήταν αθάνατο! Ο /Η Minima Gesté είναι η πρώτη λαμπαδηδρόμος DRAG QUEΕΝ (τραβεστί) για τους Ολυμπιακούς αγώνες 2024 στο Παρίσι.. Ολυμπιακή φλόγα θα μεταφέρει ή τις φλόγες της Κολάσεως;


 

 

Τελικά το Ολυμπιακό πνεύμα δεν ήταν αθάνατο! Ο /Η Minima Gesté είναι η πρώτη λαμπαδηδρόμος DRAG QUEEN ( τραβεστί) για τους Ολυμπιακούς αγώνες 2024 στο Παρίσι..Ολυμπιακή φλόγα θα μεταφέρει ή τις φλόγες της Κολάσεως; Για πρώτη φορά Ολυμπιακοί Αγώνες ακατάλληλοι γι ανηλίκους…κρατήστε τα παιδιά μακριά από τις τηλεοράσεις ποιος ξέρει τ άλλο θα δείξουν!

Εκτενή ρεπορτάζ στο γαλλικό τύπο για να γνωρίσουμε την Minima Gesté την πρώτη λαμπαδηδρόμος DRAG QUEEN που θα φέρει την ολυμπιακή φλόγα για τους Ολυμπιακούς αγώνες 2024 στο Παρίσι..

Το να είσαι η πρώτη drag queen που μεταφέρει την Ολυμπιακή φλόγα είναι «τεράστια υπερηφάνεια». [Στιγμιότυπο στο X / @Paris]

Η Drag queen ( drag queen χαρακτηρίζεται ένα άτομο, συνήθως άνδρας, που χρησιμοποιεί ρούχα και μακιγιάζ για να αποδώσει γυναικεία χαρακτηριστικά και τους ρόλους των φύλων κα να μυήσει τα παιδιά -οπότε τραβεστοποιημένη φιγούρα) η/ο Minima Gesté επιλέχθηκε από τον Δήμο του Παρισιού ως Ολυμπιακή λαμπαδηδρόμος. Και αυτό για το καλό.. για ν΄αποσταλεί ένα μήνυμα «αγάπης και ελπίδας», σπάζοντας τα κοινωνικά στερεότυπα για την κοινότητα LGBTQIA+, που όμως πυροδότησε ένα κύμα αποδοκιμασίας στα κοινωνικά δίκτυα.

"Η κόλαση μπορεί να συνοψιστεί με δύο λέξεις: Πολύ αργά!"


 

 



"Η κόλαση μπορεί να συνοψιστεί με δύο λέξεις:Πολύ αργά.."
Ο Ντοστογιέφσκι, στους "Αδελφούς Καραμαζώφ" λέει πως η κόλαση μπορεί να συνοψιστεί σε δύο λέξεις: 
«Πολύ αργά!» 
Ο χρόνος είναι απατηλός.. 
Μόνο η μνήμη του θανάτου μας επιτρέπει να ζήσουμε αυτό που δεν θα έπρεπε ποτέ να αντιμετωπίσουμε υπό το βάρος αυτής της φοβερής συνειδητοποίησης.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Νά προσεύχεσαι γι' αὐτόν πού πονᾶ, νά τοῦ δίνει ὀ Θεός ὑπομονή!

 
 
 https://www.eikonia.gr/image/cache/agiografies8/agiografiaosiosefraimkatounakia-550x550h.jpg
 Όταν ακούς ότι κάποιος πονάει, 
προσευχήσου γι' αυτόν. 
Όχι ότι ο Θεός θα τελειώσει τον πόνο του, 
αλλά να του δώσει υπομονή. 
Γιατί μέσα στον πόνο είναι ο Θεός.
Όσιος Εφραίμ Κατουνακιώτης
a drawing of a flower with a butterfly on it 
 
 

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)