Σελίδες

TRANSLATOR

Κυριακή 2 Ιουνίου 2024

Συνέδριο της ισραηλινής Κνεσέτ με πρωτοβουλία του Υπ. Άμυνας για μετατροπή του Αλ Ακσά σε Ναό. Θα είναι ο Τρίτος Ναός του Σολομώντα που δρομολογεί έλευση Αντιχρίστου!


 Ἔχουν φαγωθεῖ οἱ Ἑβραιοσιωνιστές
νά φέρουν τόν Ἀντίχριστο
καί νά φτιάξουν "τό σπίτι του"...,
ὅπως σᾶς εἴχαμε ἀποκαλύψει πρόσφατα κι ἐδῶ:


 

Συνέδριο της ισραηλινής Κνεσέτ με πρωτοβουλία του Υπ. Άμυνας για μετατροπή του Αλ Ακσά σε Ναό. Θα είναι ο Τρίτος Ναός του Σολομώντα που δρομολογεί έλευση Αντιχρίστου!

Τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η ισραηλινή Κνεσέτ (Κοινοβούλιο) θα συγκαλέσει την Κυριακή (2-6-24) συνεδρίαση για να συζητήσει «τρόπους αλλαγής της ταυτότητας του τζαμιού Αλ Άκσα». Επιδιώκουν τον αποχαρακτηρισμό του από τζαμί σε Ναό. Εκεί είναι η θέση του Ναου του Σολομώντα. Η σύνοδος θα περιλαμβάνει εξτρεμιστικές οργανώσεις «Ομάδες Ναού» και πραγματοποιείται μετά από πρόσκληση του υπουργού Ασφαλείας του Ισραήλ Ιταμάρ Μπεν Γκβίρ.

Είναι πασιφανές γίνονται οι απαραίτητες ζυμώσεις και πολιτικές διεργασίες σε υψηλό πλέον πολιτικό επίπεδο για την ανέγερση του Γ Ναού του Σολομώντα που σηματοδοτεί σύμφωνα με την εσχατολογία τους την έλευση του Μεσσία δηλ του Αντίχριστου. Ο Νετανιάχου θολώνει τα νερά με την επίκληση στον ιουδαιοχριστιανισμό αλλά οι προθέσεις του είναι μεσσιανικές..

Διοίκηση του ” Όρους του Ναού” Πρόσκληση

Το CBS «έδωσε» την κυβέρνηση Μητσοτάκη: Συμφώνησε με τον Τζο Μπάιντεν για μεταφορά παράνομων μεταναστών από την Λατινική Αμερική! Βίντεο


Το CBS «έδωσε» την κυβέρνηση Μητσοτάκη: Συμφώνησε με τον Τζο Μπάιντεν για μεταφορά παράνομων μεταναστών από την Λατινική Αμερική!
 
 
Πρωτοφανή αποκάλυψη, προχώρησε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού καναλιού CBS (το οποίο είναι παναμερικανικής εμβέλειας), με βάση την οποία παράνομοι μετανάστες που εισήλθαν στις ΗΠΑ από την Λατινική Αμερική θα μεταφερθούν στην Ελλάδα, για να βοηθήσουν την χώρα στην παραγωγική διαδικασία!

Είναι κάτι το οποίο δεν γίνεται γνωστό από την ελληνική κυβέρνηση αλλά από έναν ξένο τηλεοπτικό σταθμό, ο οποίος για να το δημοσιοποιεί σημαίνει πως υπάρχει κάποια συμφωνία με την κυβέρνηση του Τζο Μπάιντεν.

Δηλαδή, για άλλη μια φορά η κυβέρνηση ασκεί μυστική πολιτική ατζέντα για την οποία δεν ενημερώνει κανέναν και απλώς την επιβάλλει στους Έλληνες πολίτες.

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ: Τί θά μᾶς κρατήσει σταθερούς στή στενή καί τεθλιμμένη ὁδό;

 

 Άγιος Νεκτάριος

 

«Στα σαράντα τέσσερά μου χρόνια ο Θεός μου φανέρωσε αυτό, που θα με κράταγε μέχρι τέλους της ζωής μου σταθερό στη στενή και τεθλιμμένη οδό, που είχα επιλέξει:

Το «της ατιμίας πόμα καθάρσιον» που λέει και ο Άγιος Ιωάννης ο Σιναίτης.

Από τότε μέχρι την τελευταία μου αναπνοή, ούτε στιγμή δε μ’ άφησε η συκοφαντία, η προσβολή, η περιφρόνηση.

Δε θέλω να σου μιλήσω ούτε για περιστατικά, ούτε για πρόσωπα. Μπορεί να σε σκανδαλίσω με λογισμούς αγανάκτησης και κατάκρισης. Δε θα μπορέσεις έτσι να καταλάβεις, ότι και τη συκοφαντία και την προσβολή και την περιφρόνηση έφτασα τ’ αγαπήσω.

Κυριακή της Σαμαρείτιδος - Ομιλία Αγίου Γρηγορίου Παλαμά!


Αγίου Γρηγορίου Αρχιεπισκόπου Θεσσαλονίκης του Παλαμά
Ομιλία επί του Ευαγγελίου του Χριστού περί της Σαμαρείτιδος

Όλην την περίοδον την οποία διανύουμε τώρα και επεκτείνεται σε πενήντα ημέρες, εορτάζουμε την εκ νεκρών Ανάστασι του Κυρίου και Θεού και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού, φανερώνοντας με την παράτασιν αυτή την υπεροχή της σε σχέσι με τις άλλες εορτές, αν και αριθμός αυτός των ημερών περιέχει και την επέτειο μνήμη της επανόδου στους ουρανούς· αλλά και αυτό δεικνύει την διαφορά του αναστάντος Δεσπότου από τους ανθρώπους εκείνους που έχουν κατά καιρούς αναβιώσει. Πράγματι, όλοι όσοι έχουν αναστηθή εκ των νεκρών, ανεστήθησαν από άλλους, και αφού πάλιν απέθαναν, επέστρεψαν, στην γη· ο δε Χριστός, αφού ανέστη εκ νεκρών «θάνατος αυτού ουκέτι κυριεύει». Διότι μόνον αυτός, αφού ανέστησε ο ίδιος την τρίτη ημέρα τον εαυτό του, δεν επέστρεψε πάλι στην γη, αλλά ανήθλε στον ουρανό, καθιστώντας το φύραμά μας ομόθρονο με τον Πατέρα ως ομόθεον. Για τον λόγον αυτό είναι ο μόνος που έγινε αρχή της μελλούσης κοινής αναστάσεως, «απαρχή των κεκοιμημένων», «πρωτότοκος εκ των νεκρών», και «του μέλλοντος αιώνος πατήρ». Και όπως όσοι είναι μαζί με τον Αδάμ αποθαίνουν όλοι, αμαρτωλοί και δίκαιοι, έτσι και όσοι είναι μαζί με τον Χριστό, θα ζωοποιηθούν όλοι, αμαρτωλοί και δίκαιοι, αλλά ο κάθε ένας στην τάξι του· «απαρχή Χριστός, έπειτα οι του Χριστού εν τη (δευτέρα) παρουσία αυτού, είτα το τέλος, όταν καταργήση πάσαν αρχήν και εξουσίαν και δύναμιν και θη πάντας τους εχθρούς υπό τους πόδας αυτού. Έσχατος εχθρός καταργείται ο θάνατος» κατά την κοινήν ανάστασι, με την έσχατη σάλπιγγα· «δει γαρ το φθαρτόν τούτου ενδύσασθαι αφθαρσίαν και το θνητόν τούτο ενδύσασθαι αθανασίαν».

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Γίνε ταπεινός καί θά σέ φοβᾶται ὁ Διάβολος!

 
 
 
Άγιος  Ευμένιος Σαριδάκης
Αν είμαστε υπερήφανοι κι εγωιστές 
ο Θεός θα μας ταπεινώσει, γιατί
"υπερηφάνοις αντιτάσσεται,ταπεινοίς δε δίδωσι χάριν".
Ο διάβολος φοβάται τον ταπεινό,
ενώ τον υπερήφανο τον αγαπά γιατί είναι δικός του»
Άγιος Ευμένιος Σαριδάκης
Animated Glitter Red Flowers - Free animated GIF 
 

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)