Σελίδες

TRANSLATOR

Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024

Κε Πρωθυπουργέ!. Έχετε συνειδητοποιήσει ποια χώρα κυβερνάτε?

 


Περί της κυβερνητικής πρόθεσης να νομιμοποιήσει «γάμους» ομοφυλοφίλων και υιοθεσίες παιδιών από ομοφυλοφίλους

 

 

Γράφει : Ο Αθανάσιος Τσόκας

Μαθηματικός-Ερευνητής

 

 

Κύριε Πρωθυπουργέ!

Η Ελλάδα μας, ως χώρα, δεν είναι μια τυχαία χώρα!

Οι Αρχαίοι Έλληνες, οι ένδοξοι αυτοί Πρόγονοι μας, στην προ Του Χριστού εποχή, (που οι περισσότεροι λαοί ήταν σε αγρία κατάσταση), μεγαλουργούσαν σε όλες τις Επιστήμες (Μαθηματικά, Φυσική, Αστρονομία, Φιλοσοφία, Λογοτεχνία, Αρχαία Ελληνική γλώσσα, κ.λ.π) και έφτιαχναν και θαυμαστά αριστουργήματα!.

Ένα τέτοιο αριστούργημα, είναι και ο Παρθενώνας μας!.

Αυτό όμως, που έχει πραγματικά μαγέψει και έχει συγκλονίσει όλους τους Ερευνητές της Αρχαίας μας γλώσσας είναι η Μαθηματική Δομή της, η Ακρίβεια και η Ετυμολογία των λέξεων της και η Μουσικότητα της!.

Ένας απ' αυτούς τους Ερευνητές, είμαι και εγώ, κε Πρωθυπουργέ, που μελετώ και ερευνώ την Αρχαία μας γλώσσα επί 25 ολόκληρα χρόνια, κάνοντας τη μαθηματική (λεξαριθμική) αποκωδικοποίηση της!.

Αυτή η μακροχρόνια μαθηματική (λεξαριθμική) αποκωδικοποίηση της Αρχαίας μας γλώσσας, με οδήγησε, στο εξής συγκλονιστικό συμπέρασμα :

Ότι, η Αρχαία μας γλώσσα είναι Θεόπνευστη!!!

Συγκεκριμένα : Ο Τριαδικός Θεός μας, επέλεξε τους Αρχαίους Προγόνους μας (πριν ακόμη έλθει, ο Χριστός μας, στη Γη) ως το πρώτο Περιούσιο Λαό Του (μετέπειτα και το Ισραήλ) και δια Του Αγίου Πνεύματος, μεταλαμπάδευσε σε μια ομάδα από τους Αρχαίους Προγόνους μας, τη Θεϊκή Του γλώσσα (δηλαδή, την Αρχαία Ελληνική γλώσσα)!!!.

Αυτή δε τη Θεόπνευστη γλώσσα, τη διέδωσε ο Μακεδόνας Μέγας Αλέξανδρος, σε όλα τα πλάτη και μήκη του τότε γνωστού κόσμου και μετέπειτα με την έλευση Του Θεανθρώπου Χριστού μας, όλα τα Ιερά Ευαγγέλια και η Αγία Γραφή γράφτηκαν στην Αρχαία Ελληνική γλώσσα (την Αλεξανδρινή γλώσσα)!!!.

Επίσης, δια Του Αγίου Πνεύματος, ο Τριαδικός Θεός μας, αφού επέλεξε τους Αρχαίους Προγόνους ως το πρώτο Περιούσιο λαό Του, μεταλαμπάδευσε και σε άλλες ομάδες, από τους Αρχαίους Προγόνους μας, όλες τις άλλες Επιστήμες!!!.

Σε αυτή την ευλογημένη χώρα (την οποία έχει ευλογήσει ο Ίδιος ο Τριαδικός Θεός όπως παραπάνω σας περιέγραψα), έρχεστε εσείς σήμερα κε Πρωθυπουργέ και δια νόμου (που θα επιχειρήσετε να το ψηφίσετε τις προσεχείς ημέρες), θα θεσμοθετήσετε με επίσημο τρόπο, το "γάμο" των ομοφυλοφίλων, που πάραυτα συνεπάγεται και υιοθέτηση παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια!.

Στο σημείο αυτό, κε Πρωθυπουργέ, επιθυμώ να σας θέσω τα εξής ερωτήματα :

1) Όταν ένα άτυχο παιδί υιοθετηθεί από ένα ζευγάρι ομοφυλοφίλων "ανδρών" και θελήσει να φωνάξει "μαμά" (όπως κάνουν τα άλλα παιδιά των ετεροφίλων ζευγαριών), σε ποιόν θα απευθύνει αυτή την ωραιότερη λέξη του κόσμου?. Σε ένα άνδρα?.

Και εάν αυτό το άτυχο παιδί ρωτήσει τους ομοφυλόφιλους γονείς του (που είναι "άνδρες"), γιατί οι φίλοι του έχουν μαμά γυναίκα, ενώ αυτό έχει μαμά άνδρα?. Τι θα του πουν?.

2) Όταν ένα άτυχο παιδί υιοθετηθεί από ένα ζευγάρι γυναικών ομοφυλοφίλων και θελήσει να φωνάξει "μπαμπά" (όπως κάνουν τα άλλα παιδιά των ετεροφίλων ζευγαριών), σε ποιόν θα απευθύνει τη λέξη αυτή?. Σε μια γυναίκα?.

Και εάν αυτό το άτυχο παιδί ρωτήσει τους ομοφυλόφιλους γονείς του (που είναι γυναίκες), γιατί οι φίλοι του έχουν μπαμπά άνδρα, ενώ αυτό έχει μπαμπά γυναίκα?.

3) Πως θα αισθάνεται αυτό το έρημο υιοθετημένο παιδί από ομοφυλόφιλους γονείς, όταν τους βλέπει να χαριεντίζονται ή να ξαπλώνουν στο ίδιο κρεβάτι δυο άνδρες ή δυο γυναίκες, που υποδύονται το μπαμπά και τη μαμά?

4) Και πως θα αισθάνεται αυτό το δύστυχο παιδί, όταν βλέπει πόσο διαφορετική είναι η δική του οικογένεια από τις οικογένειες των φίλων του (που αποτελούν και τη συντριπτική πλειοψηφία)?.

5) Τέλος αυτό το δύστυχο παιδί που θα έχει υιοθετηθεί από ομοφυλόφιλα ζευγάρια, πως θα αντέξει την καζούρα (bullying) των άλλων παιδιών για τη μαμά άνδρα ή το μπαμπά γυναίκα?.

ΕΔΩ, κε Πρωθυπουργέ, σας παραθέτω τη δημόσια εξομολόγηση ενός ενήλικου ανδρός (του κου Lewis) που είχε υιοθετηθεί από γκέι-γονείς :

https://www.efenpress.gr/2024/01/lewis.html

Κύριε Πρωθυπουργέ!

Κλείνοντας αυτή τη δημόσια παρέμβαση μου, αισθάνομαι την ανάγκη να σας θυμίσω τα παρακάτω θεόπνευστα λόγια του Αγίου Νικοδήμου του Αγιορείτη :

<< Η ομοφυλοφιλία είναι Θεομίσητη αμαρτία!. Και όσοι επιχειρούν να θεσμοθετήσουν "γάμους" ομοφυλοφίλων, βλασφημούν απέναντι στο θέλημα Του Τριαδικού Θεού μας!>>.

Εάν, μετά απ' όλα αυτά που σας είπα και σας ανέπτυξα, κύριε Πρωθυπουργέ, εσείς παραμείνετε αμετακίνητος στις θέσεις σας και προχωρήσετε στη θεσμοθέτηση του "γάμου" των ομοφυλοφίλων, θα έχετε διαπράξει μεγίστη βλασφημία στο θέλημα Του Τριαδικού Θεού μας και θα έχετε διαταράξει συθέμελα τον αξιακό κώδικα της Ελληνικής κοινωνίας!.

Και το κρίμα επάνω σας!!!


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)