Σελίδες

TRANSLATOR

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

ΗΠΑ: Η Μασαχουσέτη εγκατέστησε σε όλα τα smartphones μία εφαρμογή covid, χωρίς την απαραίτητη συναίνεση των πολιτών! Βίντεο-Φωτό

ΗΠΑ: 

Η Μασαχουσέτη 

εγκατέστησε σε όλα τα smartphones 

μία εφαρμογή covid, 

χωρίς την απαραίτητη συναίνεση 

των πολιτών!

Βίντεο-Φωτό

 

Ἀφιερωμένο σέ κάποιο πολύ γνωστό ἱστολόγιο
πού ἔσπευσε νά μᾶς ἀποδομήσει
ὅταν εἴχαμε βγάλει τήν κατ' αὐτό "ἔωλη" εἴδηση 
(αἴολη τό ὀρθόν!)...
μέ τούς δωδεκαψήφιους κωδικούς παρακολούθησης
στά κινητά μας, μετά τά ἐμβόλια
καί σέ ἐλάχιστους μεμονωμένους (εὐτυχῶς) σχολιαστές
πού στεροῦνται στοιχειωδῶν τρόπων εὐγενίας!
Καλό θά ἦταν οἱ ἀναγνῶστες νά βλέπουν
τά στοιχεῖα πού παραθέτει κάθε ἱστολόγιο,
εἴτε γιά νά παρουσιάσει μία εἴδηση
εἴτε πρίν σπεύσει γιά νά τήν κριτικάρει κι ἀπορρίψει,
καί ὄχι τά ἀέρινα λόγια καί τούς χαρακτηρισμούς,
εἰδικά ὅταν τά ἄνωθι ἀφοροῦν τά σημαντικότερα ἀνθρώπινα ζητήματα,
δηλαδή τήν σωτηρία τῆς ψυχῆς
καί τήν ζωή ἤ τόν θάνατο
καί νά μήν βασίζονται μόνο στό πόσο τρανταχτό ὄνομα 
ἔχει ἕνα μπλόγκ
ἤ πόσο καιρό τό γνωρίζουν
καί τό ἐμπιστεύονται μέ κλειστά μάτια (κυριολεκτικά...),
σέ σχέση μέ κάποιο ἄλλο!
Φοβᾶμαι πώς συνήθως δέν ἔχουμε σωστά κριτήρια
κι αὐτό εἶναι ἡ ἀποκλειστική προσωπική εὐθύνη 
τοῦ κάθε Χριστιανοῦ κι ἀνθρώπου γενικότερα,
ἀνεξάρτητα ἀπό τό ποῦ μᾶς ἄγει καί φέρει ὀ καθένας
καλῶς ἤ κακῶς! 
Ὁ καθένας τελικῶς εἶναι ὑπεύθυνος
γιά τήν δική του προαίρεση κι ἐπιλογή,
τόσο ὅσον ἀφορᾶ τήν ἀναζήτηση τῆς ἀλήθειας,
ὅσο καί στό τί θά πιστέψει!
 

 

Σάλο έχει προκαλέσει στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ η απόφαση να εγκατασταθεί σε όλα τα smartphones της περιοχής μία εφαρμογή η οποία εντοπίζει «θετικά κρούσματα» covid και ενημερώνει το χρήστη της συσκευής μέσω τεχνολογίας bluetooth.

Πρόκειται για την εφαρμογή «MassNotify», η οποία συστήνεται από την κυβέρνηση των ΗΠΑ. Εκατοντάδες Αμερικανοί στη Μασαχουσέτη, ανακάλυψαν ότι η εφαρμογή αυτή είχε εγκατασταθεί στο κινητό τους και στο κινητό των παιδιών τους, χωρίς κανείς να ζητήσει την απαραίτητη συναίνεση γι’ αυτό! Σαφώς εκνευρισμένοι, σχολίασαν σχετικά στην εφαρμογή:

 



Η χρήστης Callie M, σχολιάζει:

«Η εφαρμογή εγκαταστάθηκε αυτόματα, χωρίς συναίνεση. Παραδόξως, δεν υπάρχει εικονίδιο και δεν μπορώ να βρω τρόπο να την ανοίξω να δω εάν είναι χρήσιμη. Είναι περίεργο που η Πολιτεία έκανε κάτι τέτοιο.»

Η χρήστης Lex Neva σχολιάζει:

«Αυτό εγκαταστάθηκε σιωπηλά στο τηλέφωνο της κόρης μου, χωρίς συναίνεση ή ειδοποίηση. Δε θα μπορούσε να την έχει εγκαταστήσει από μόνη της, καθώς χρησιμοποιούμε το Family Link…»

Ένας εξαγριωμένος χρήστης, ο Darryl Hall Jr, είναι πιο επιθετικός στο σχόλιό του:

«Αυτή η εφαρμογή εγκαταστάθηκε στο τηλέφωνό μου χωρίς τη συναίνεσή μου. ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ασφαλείας και ιδιωτικότητας!…»

Η σχετική ιστοσελίδα που αφορά την εφαρμογή MassNotify, λέει για τη χρησιμότητά της, ότι πρόκειται για «μια νέα υπηρεσία που αναπτύχθηκε με την αυτόματη τεχνολογία ειδοποιήσεων έκθεσης της Google και της Apple για να επιβραδύνει την εξάπλωση του COVID-19.»

 

 (σ.σ.: Γιά ἑλληνικούς ὑπότιτλους πατῆστε 
τό γρανάζι ρυθμίσεις κάτω δεξιά-ὑπότιτλοι-
αὐτόματη μετάφραση-ἑλληνικά)

https://youtu.be/1Cz2Xzm6knM

 

Και συνεχίζει:

«Όταν δύο άτομα που χρησιμοποιούν το MassNotify βρίσκονται κοντά στο άλλο, τα τηλέφωνά τους ανταλλάσσουν τυχαίους κωδικούς χρησιμοποιώντας Bluetooth. Αυτοί οι τυχαίοι κωδικοί είναι εντελώς ανώνυμοι, χωρίς παρακολούθηση τοποθεσίας ή ανταλλαγή προσωπικών πληροφοριών. Όταν ένα άτομο στη Μασαχουσέτη θετικές τεστ για τον COVID-19, θα λάβει ένα μήνυμα κειμένου (εάν παρείχε έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου κατά τη στιγμή του τεστ του) με οδηγίες σχετικά με τον τρόπο ανώνυμης κοινοποίησης του αποτελέσματος της δοκιμής του με άλλους χρήστες μέσω του MassNotify. Οι χρήστες MassNotify που βρίσκονταν κοντά στο άτομο που είχαν θετική δοκιμή ενδέχεται να λάβουν μια ανώνυμη ειδοποίηση στο τηλέφωνό τους σχετικά με την πιθανή έκθεσή τους στο COVID-19. Η ειδοποίηση θα έχει έναν σύνδεσμο για πληροφορίες σχετικά με το τι πρέπει να κάνει στη συνέχεια για να προστατεύσει τον εαυτό του και τους άλλους.»

Το ερώτημα όμως που τίθεται είναι: πώς είναι δυνατόν να λέει ότι δε συλλέγει πληροφορίες για την τοποθεσία και δεν κάνει ανταλλαγή πληροφοριών, από τη στιγμή που το ένα κινητό ενημερώνει το άλλο όταν έρθουν κοντά (κι αυτό δε γίνεται χωρίς παρακολούθηση τοποθεσίας) για το ότι βρίσκονται σε επαφή με θετικό κρούσμα (παραβίαση ιατρικού απορρήτου και ιατρικών προσωπικών δεδομένων). Συνεπώς, παρακολουθούν τους πάντες…

Στο θέμα της Μασαχουσέτης, η ιστοσελίδα δεν κάνει καμία αναφορά για το γεγονός της εγκατάστασης της εφαρμογής από την Πολιτεία χωρίς τη συναίνεση των κατοίκων της. Αντίθετα αναφέρει:

«Πήρα ένα κείμενο από το Τμήμα Δημόσιας Υγείας της Μασαχουσέτης. Γιατί;»

«Το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας αποστέλλει μηνύματα σε όλους όσους πρόσφατα εξέφρασαν θετικά αποτελέσματα για το COVID-19, ώστε οι χρήστες του MassNotify να μπορούν να ειδοποιούν γρήγορα και ανώνυμα άλλους χρήστες για την πιθανή έκθεσή τους. Ακολουθώντας τον σύνδεσμο στο κείμενο, τα άτομα που έχουν θετική δοκιμή μπορούν να μοιραστούν γρήγορα και ανώνυμα το αποτέλεσμα της δοκιμής τους με άλλους χρήστες μέσω του MassNotify. Οι χρήστες MassNotify που βρίσκονταν κοντά στο άτομο που είχε θετική δοκιμή ενδέχεται να λάβουν ανώνυμη ειδοποίηση σχετικά με την πιθανή έκθεσή τους στο COVID-19 Εάν λάβετε ένα κείμενο από το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας, αλλά δεν είστε χρήστης του MassNotify, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε τον σύνδεσμο επαλήθευσης. Αλλά αν θέλετε, μπορείτε να κάνετε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο επαλήθευσης για να σας βοηθήσουμε να ενεργοποιήσετε το MassNotify στο τηλέφωνό σας για μελλοντική χρήση.»

Με άλλα λόγια… ν’ αγαπιόμαστε! Στο καίριο ερώτημα εγκατάστασης της εφαρμογής χωρίς συναίνεση ή ειδοποίηση… τσιμουδιά!

Η ιστοσελίδα, παρακάτω αναφέρει:

«Οι ειδοποιήσεις έκθεσης MassNotify αποστέλλονται σε χρήστες που πέρασαν χρόνο σε στενή επαφή με έναν άλλο χρήστη MassNotify ο οποίος αργότερα βρέθηκε θετικός και μοιράστηκε τη διάγνωσή του στο MassNotify.»

Όποιος έχει ελάχιστο εγκέφαλο, καταλαβαίνει αμέσως ότι φυσικά και παρακολουθείται η κάθε κίνηση των πολιτών μέσω των κινητών τους τηλεφώνων. Ουσιαστικά, υπάρχει παραβίαση Ελευθερίας, ιδιωτικότητας και προσωπικών δεδομένων!



Κι αυτό μας φέρνει σε ένα άλλο ερώτημα:

Πριν λίγες ημέρες, εντοπίσαμε στα κινητά μας κάτι «περίεργες» συσκευές Bluetooth να εμφανίζονται στη λίστα ενεργών συσκευών Bluetooth των κινητών μας. Γεγονός που μας προκάλεσε εντύπωση. (στη φωτό: screenshot από λίστα ενεργών συσκευών Bluetooth από συσκευή φιλικού μου προσώπου)

Και ερωτώ λοιπόν:

Μήπως η Κουλοκυβέρνηση έχει εγκαταστήσει παράνομα, χωρίς καμία συναίνεση από τους πολίτες, κάποια παρόμοια εφαρμογή;


Ήρεμα ρωτάω… (προς το παρόν τουλάχιστον)


Πηγή: 

https://kanenazori.com/2021/06/21/masaxouseti_efarmogi_xwris_synainesi/

 

Ἄς ὑπενθυμίσουμε κάποια ἀπό τά συναφῆ ἄρθρα μας γιά νά φρεσκάρουμε τήν μνήμη κάποιων:

Εἴδηση πού μεταδόθηκε ἀπό τήν Ἀμερική. Οἱ ἐμβολιασμένοι ἀνιχνεύονται μέ blue tooth! Προφητεία τῶν Ἁγίων Πατέρων γιά τό ἐμβόλιο πού σοκάρει! Καί νέες ἐξελίξεις στό φῶς! (Update 10-6-2021)

 

Άνδρας ενεβολιάσθη και τώρα κάθε ηλεκτρονική συσκευή Bluetooth προσπαθεί να συνδεθεί με το σήμα…Astrazeneca που είναι μέσα στο σώμα του!!! Βίντεο 

 

 

BLUETOOTH ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ Φωτό (Update: ἔγινε ἀποκατάσταση τῶν εἰκόνων πού δέν φαίνονταν!

 

ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΝΑΝΟΣΩΜΑΤΙΔΙΑ (τό ζήτημα μέ τό bluetooth συνεχίζεται...) Φωτό

 

ΠΩΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΟΣΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ! ΒΙΝΤΕΟ 

 

Ώπα! Ε ξ α ρ τ ή μ α τ α του συστήματος '5G' ΓΙΑΤΙ έχουν ΕΠΑΝΩ τήν ένδειξη 'COV.19' ; Δέν είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ π ε ρ ί ε ρ γ ο ; ; ; Βίντεο

 

Κατάρ: Με χρήση υγειονομικής εφαρμογής στο κινητό τους μπαίνουν στα καταστήματα οι πολίτες! (Bluetooth καί πάλι...)

1 σχόλιο:

  1. Ότι και καλά δεν εντοπίζουν περιοχή, ούτε την ταυτότητα του κατόχου του κινητού και μάλιστα από smart phone, αλλά μόνο τον κόβιντ.
    Σε χαζούς απευθύνονται;
    Αν δεν ξέρω ποιός από τους γύρω μου είναι θετικός (ή το κράτος), αλλά μόνο λαμβάνω σήματα (ένα ή περισσότερα) για αγνώστους θετικούς στον ιό, τότε ποιόν θα αποφύγω;

    Εδώ πρίν πολλά χρόνια με παλαιάς τεχνολογίας κινητά, βρήκαν στην Βέροια μία κοπελιά που την σκότωσε ο φίλος της και την πέταξε από γκρεμό. Την έψαχναν για μήνες και τελικά την βρήκαν από το σήμα του απενεργοποιημένου κινητού της, που δεν ήταν και smart phone!
    Αναζητήστε την ιστορία στις εκπομπές της Νικολούλη το 1998.

    Μ' άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε. Άπαξ κι έχεις εφαρμογή ανίχνευσης στο κινητό, το κράτος και η τηλεφωνική εταιρία σε βρίσκουν στο άψε σβήσε.



    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)