Σελίδες

TRANSLATOR

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

Πρωτιά..! Το Neuralink του Έλον Μασκ στρατολογεί ασθενείς για να βάλουν εγκεφαλικό εμφύτευμα. Τσιπάκι στον εγκέφαλο.. για το καλό σου..

Πρωτιά..! 

Το Neuralink του Έλον Μασκ στρατολογεί ασθενείς 

για να βάλουν εγκεφαλικό εμφύτευμα. Τσιπάκι στον εγκέφαλο.. 

για το καλό σου..

 

 

 

Πρωτιά..! Το Neuralink του Έλον Μασκ στρατολογεί ασθενείς για να βάλουν εγκεφαλικό εμφύτευμα. Τσιπάκι στον εγκέφαλο.. για το καλό σου.. Το Neuralink του Έλον Μασκ στρατολογεί ασθενείς για την πρώτη του δοκιμή σε ανθρώπους: Όλες οι προηγμένες εφαρμογές που καταλήγουν εργαλεία καταπίεσης και τυραννίας στον ολοκληρωτισμό ( π,χ ηλεκτρονικό βραχιόλι που το άρχισαν από το Αλτσχάιμερ και το φόρεσαν ως και σε αντιφρονούντες δεσποτάδες, το άρχισαν από ασθενείς και το εφάρμοσαν ως και σε πολιτικούς αντιπάλους) αρχίζουν ως αγαθοεργία ανθρωπισμός και φιλανθρωπία σε ασθενείς.

Η νεοτεχνολογική νεοσύστατη εταιρεία Neuralink έχει λάβει έγκριση για να ξεκινήσει τη στρατολόγηση ασθενών για την πρώτη της κλινική δοκιμή σε ανθρώπους.
Η εταιρεία κατασκευάζει ένα εγκεφαλικό εμφύτευμα που στοχεύει να βοηθήσει τους ασθενείς με σοβαρή παράλυση να ελέγξουν τις εξωτερικές τεχνολογίες χρησιμοποιώντας νευρικά σήματα.
«Ο αρχικός στόχος του BCI μας είναι να παρέχουμε στους ανθρώπους τη δυνατότητα να ελέγχουν έναν κένσορα ή ένα πληκτρολόγιο υπολογιστή χρησιμοποιώντας μόνο τις σκέψεις τους», έγραψε η Neuralink σε μια ανάρτηση ιστολογίου.
Η Neuralink, η εταιρεία διεπαφής εγκεφάλου-υπολογιστή του κ. Musk, κέρδισε την έγκριση για να ξεκινήσει τις πρώτες κλινικές δοκιμές σε ανθρώπους.
Η νεοσύστατη εταιρεία νευροτεχνολογίας Neuralink του Έλον Μασκ θα αρχίσει να στρατολογεί ασθενείς για την πρώτη της κλινική δοκιμή σε ανθρώπους, ανακοίνωσε η εταιρεία σε μια ανάρτηση στο blog.

Η Neuralink ανέφερε στην ανάρτηση την Τρίτη ότι η μελέτη της, που ονομάζεται PRIME Study, αναζητά επίσημα ασθενείς αφού έλαβε έγκριση από ένα ανεξάρτητο συμβούλιο θεσμικής αναθεώρησης και έναν ιστότοπο νοσοκομείου. Είναι το επόμενο βήμα στον μακρύ δρόμο της Neuralink προς την αγορά και έρχεται μετά την έγκριση της νεοφυούς επιχείρησης από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων τον Μάιο για τη διεξαγωγή της πρώτης της κλινικής μελέτης για τον άνθρωπο.

Οι ασθενείς που συμμετέχουν στη δοκιμή θα πρέπει να υποβληθούν σε επεμβατική εγχείρηση εγκεφάλου. Η Neuralink κατασκευάζει ένα εγκεφαλικό εμφύτευμα που στοχεύει να βοηθήσει τα άτομα με σοβαρή παράλυση να ελέγξουν τις εξωτερικές τεχνολογίες χρησιμοποιώντας μόνο νευρικά σήματα. Αυτό σημαίνει ότι οι ασθενείς με σοβαρές εκφυλιστικές ασθένειες όπως το ALS θα μπορούσαν τελικά να ανακτήσουν την ικανότητά τους να επικοινωνούν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα μετακινώντας τους κένσορες και πληκτρολογώντας με το μυαλό τους.

«Ο αρχικός στόχος του BCI μας είναι να παρέχουμε στους ανθρώπους τη δυνατότητα να ελέγχουν έναν κένσορα ή ένα πληκτρολόγιο υπολογιστή χρησιμοποιώντας μόνο τις σκέψεις τους», ανέφερε η εταιρεία στην ανάρτηση στο blog. Η Neuralink δεν απάντησε αμέσως στο αίτημα του CNBC για σχόλιο.

Το Neuralink είναι μέρος της αναδυόμενης βιομηχανίας διεπαφής εγκεφάλου-υπολογιστή, ή BCI, που επικεντρώνεται σε συστήματα που αποκρυπτογραφούν τα σήματα του εγκεφάλου και τα μεταφράζουν σε εντολές για εξωτερικές τεχνολογίες. Αρκετές εταιρείες έχουν αναπτύξει πολλά υποσχόμενα συστήματα που ελπίζουν να φέρουν στην αγορά, αλλά το Neuralink είναι ίσως το πιο γνωστό όνομα στο χώρο λόγω του ίδιου του Musk, ο οποίος είναι Διευθύνων Σύμβουλος τόσο της Tesla όσο και της SpaceX.

Από τον Σεπτέμβριο, καμία εταιρεία BCI δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την τελική σφραγίδα έγκρισης του FDA. Όμως, λαμβάνοντας το πράσινο φως για πρόσληψη για μια μελέτη με ανθρώπους ασθενείς, η Neuralink είναι ένα βήμα πιο κοντά.

 

 
 
Πηγή:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)