TRANSLATOR

Σελίδες

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Προσευχές και αγρυπνίες για τους γκέι κάνει ο Άνθιμος. Απαντάει στις συγκεντρώσεις για το Thessaloniki Pride μέ συνάξεις χιλιάδων πολιτῶν! (καί σχόλιο ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ)

Προσευχές και αγρυπνίες για τους γκέι κάνει ο Άνθιμος.
Απαντάει στις συγκεντρώσεις για το Thessaloniki Pride
μέ συνάξεις χιλιάδων πολιτῶν!
(καί σχόλιο ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ)
http://www.green-e.gr/m/photos/get_image/file/4f56017f88c117fea82156292438624e.jpg

Σχόλιο ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ;
Κατάμεστος ἀπό χιλιάδες ἐκκλησιαζομένους χθές ὁ Ἱερός Ναός Παναγίας Ἀχειροποιήτου Θεσσαλονίκης!
Ἡ φωνή τοῦ λαοῦ δείχνει στόν Δήμαρχο Μπουτάρη, ὁ ὁποῖος ἐπιλεκτικά κωφεύει, τήν δική του θέση γιά τήν ὁμοφυλοφιλία! Ποῦ εἶναι ἡ Δημοκρατία τῆς πλειοψηφίας;....
Ὁ Θεός "ἔκλαιγε" γιά τό διαστροφικό κατάντημα τῶν ὁμοφυλόφιλων  μέ βροχές καθ' ὅλην τήν διάρκεια τῆς Ἱερᾶς Ἀγρυπνίας, ἀλλά καί γιά τήν ἀμετανοησία καί τό πνευματικό σκότος τῶν πολιτικῶν μας καί τό δικό μας. Σημειωτέον, ὅτι ἔριξε δυνατό κεραυνό πού συνετάραξε τό ἐκκλησίασμα τήν ὥρα πού κήρυττε ὁ Μητροπολίτης καί μάλιστα τήν στιγμή ἀκριβῶς πού ἀναφερόταν στό τραγικό ἁμάρτημα τῆς ὁμοφυλοφιλίας!...
Σημεῖο δυσαρεσκείας Του καί ἔνδειξη τοῦ θείου θελήματός Του; Σίγουρα ναί! Προειδοποίηση ὅτι περιμένει τήν μετάνοιά μας γιά νά μήν πάρει ὁ κεραυνός "ἄλλες διαστάσεις"; Σίγουρα ναί!
Με αγρυπνίες «ξορκίζουν» το Thessaloniki Pride
Με αγρυπνίες, ομιλίες και συγκεντρώσεις έξω από εκκλησίες, αντιδρά η Μητρόπολη Θεσσαλονίκης και άλλοι εκκλησιαστικοί κύκλοι, στη διοργάνωση του 3ου Φεστιβάλ Υπερηφάνειας «Thessaloniki Pride”, που διοργανώνεται στην πόλη στις 20 και 21 Ιουνίου.

Δεκάδες πιστοί συμμετείχαν σε ολονύκτια αγρυπνία, που ξεκίνησε στις 9 χθες το βράδυ στην εκκλησία Παναγία Αχειροποιήτου, ενώ αύριο το βράδυ οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας θα κορυφωθούν με συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στο προαύλιο του ιερού ναού του πολιούχου της Θεσσαλονίκης, Αγίου Δημητρίου.

Ξεσηκωμός για το Thessaloniki Pride


Η αγρυπνία, που χαρακτηρίστηκε από τους εκκλησιαστικούς κύκλους «σύναξη διαμαρτυρίας», συνδιοργανώθηκε από εθνικοθρησκευτικές οργανώσεις, μεταξύ των οποίων η «Ενωμένη Ρωμιοσύνη», ο «Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βορειοηπειρωτικού Αγώνα» ο σύλλογος «Παναγιόφιλοι», κ.α, ενώ πραγματοποιήθηκε και από άμβωνος ομιλία στο εκκλησίασμα.

«Όσοι είμαστε ευαίσθητοι σε θέματα ορθοδόξου πίστεως και ζωής ας εκφράσουμε την αντίθεσή μας στην ηθική έκπτωση στη γενετήσια διαστροφή», αναφέρεται σε αφίσα που αναρτήθηκε έξω από εκκλησίες της Θεσσαλονίκης, ενώ η «Ορθόδοξος Κυψέλη», μέσω φυλλαδίων που διένειμε, εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία της για τη διοργάνωση του φεστιβάλ, ενώ στρέφεται κατά εκπροσώπων φορέων, που στηρίζουν τις διήμερες εκδηλώσεις του φεστιβάλ.

«Αίσχος» και «πρόκληση», χαρακτήρισε ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος τις εκδηλώσεις του Thessaloniki Pride.

«Η Εκκλησία έχει μια προτροπή: “μη δώτε το άγιον τοις κυσί”, δηλαδή “μην ανακατεύετε τα άγια ζητήματα και πράγματα με τα σκυλιά”» απάντησε ο μητροπολίτης, σε ερώτηση δημοσιογράφου, στο περιθώριο της συνάντησής του με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα.

«Σεβαστείτε και το σχήμα και τη ζωή μου ολόκληρη για τα θέματα της Εκκλησίας και του λαού μας και την ευπρέπεια και μη με αναμιγνύετε με αυτό το αίσχος. Τελείωσε. Είναι μια διαστροφή της ανθρωπίνης υπάρξεως» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Άνθιμος και τόνισε πως δεν έχει επικοινωνήσει για το θέμα με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.

Πηγή:  http://www.bankwars.gr/2014/06/%CE%98%CE%B5%CF%83%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B7-%CE%9F-%CE%86%CE%BD%CE%B8%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CE%BE%CE%B5%CF%83%CE%B7%CE%BA%CF%8E%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)