Με όπλο ακτίνων και έγκαυμα στο δέρμα θα διαλύουν ομάδες πολιτών! (βίντεο, φωτογραφίες)
Καλῶς την τήν "ἀγάπη" τῆς Νέας Ἐποχῆς-Παγκοσμιοποίησης 
καί τοῦ προαγομένου ὑπό αὐτῆς Οἰκουμενισμοῦ,
τῶν ἀεροψεκασμῶν-ἐντομο(ἀνθρωπο)κτόνων καί τῶν ἀκτινοβολιῶν 
(ὄχι λέηζερ ὀμορφιᾶς...)!
Ὡραῖο σχέδιο γιά καταστολή μεγάλων ἀνθρωπομαζῶν.
Τό ἔχουμε ξαναπεῖ:
-Πῶς καταλαβαίνουμε τόν διάβολο καί τά ὄργανά του;
-Εἶναι ἀνθρωποκτόνοι καί εὐφευρετικότατοι στήν ἐξουδένωση καί ἐξόντωση! 
ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ο ολοκληρωτισμός που προωθούν οι ΗΠΑ στον κόσμο και στην περιοχή μας και χουντοποιούν την Ευρώπη μέσα από μία ομοσπονδιακή Ε.Ε., προκαλεί δικαιολογημένες αντιδράσεις των πολιτών με μαζικές διαμαρτυρίες. Μέχρι τώρα οι κουκουλοφόροι και τα δακρυγόνα ή εκτοξευτές νερού ήταν τα βασικά εργαλεία διάλυσης διαμαρτυριών αλλά η αμερικανική εταιρία Raytheon αναπτύσσει μία φορητή έκδοση ενός όπλου θερμικής ακτίνας που ονομάζεται ADS (Ενεργό Σύστημα Άρνησης) για άρνηση πρόσβασης ή προσέγγισης ανθρώπων σε περιοχές που επιλέγονται να «προστατευθούν».

Στηρίζεται σε μεγαλύτερο σύστημα που ανέπτυξαν οι ΗΠΑ για προστασία των δυνάμεών τους στο Αφγανιστάν αν και ουσιαστικά δεν το χρησιμοποίησαν εκεί. Τώρα το κάνουν μεταφερόμενο από συμβατικό όχημα με εύρος εφαρμογών από διάλυση συγκεντρώσεων μέχρι προστασία περιμέτρου.
asias_oplo1

Εκπέμπει θερμική ακτίνα συχνότητας 95 γιγακύκλων που αυξάνει τη θερμοκρασία του δέρματος στους 45 βαθμούς Κελσίου και μέσα σε τρία δευτερόλεπτα προκαλεί πόνο εγκαύματος. Κανένας δεν άντεξε στις δοκιμές για περισσότερα από πέντε δευτερόλεπτα. Στις εικόνες και στο βίντεο φαίνονται οι αντιδράσεις αποφυγής και προσομοίωση χρήσεών του.

asias_oplo2

Ήδη στις ΗΠΑ σχεδιάζουν να χρησιμοποιούν το σύστημα σε φυλακές, ενώ την ακόμη μικρότερη και φορητότερη έκδοση Silent Guardian της Raytheon μπορεί κάποιος να τη χειριστεί και με joystick και οθόνη υπολογιστή για στόχους μέχρι 5.500 μέτρων.

asias_oplo3

Τελικά λέτε να επανέλθουν για τους διαδηλωτές οι μεταλλικές πανοπλίες του παρελθόντος ως θωρακισμένος Κλωβός Φαραντέι!!! Σήμερα όμως υπάρχει και αλουμινόχαρτο. Μέχρι τώρα για δακρυγόνα είχαμε λεμόνι και άλλα. Ποιος θα περίμενε ότι στο μέλλον το αλουμινόχαρτο θα είναι μέσα στον αντιχουντικό εξοπλισμό. Να το θυμηθείτε, όταν βάλουν 136% ΦΠΑ στο αλουμινόχαρτο, αρχίζει η εξέγερση.

asias_oplo4
asias_oplo5
asias_oplo6
asias_oplo7
asias_oplo8
asias_oplo9
asias_oplo10
asias_oplo11
asias_oplo12
asias_oplo13