Τό παρόν ἱστολόγιο γεννήθηκε στίς 19-11-2013

Τό παρόν Ὀρθόδοξο Χριστιανικό Ἱστολόγιο γεννήθηκε στίς 19-11-2013
μέ τήν Χάρη τοῦ Κυρίου ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστοῦ, ταῖς πρεσβείαις τῆς Ὑπεραγίας Θεοτόκου καί δι' εὐχῶν...
Τοῦτος ὁ ἱστότοπος εἶναι ὀρθόδοξος, κατηχητικός, ἀντιαιρετικός, ἀντιοικουμενιστικός, ἀντινεοταξικός καί ψυχωφέλιμος.

Ρατσισμός δέν εἶναι νά σχολιάζει κανείς τό κακό πού συμβαίνει, ἀλλά ΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ἀπό κάποιους εἰς βάρος τοῦ καλοῦ, ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΣΙΩΠΑΤΑΙ Ἤ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΤΑΙ ΩΣ ΟΡΘΟΝ!

Ετικέτες


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ! Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ.
" Ἕως τοῦ θανάτου ἀγώνισαι περί τῆς ἀληθείας, καί Κύριος ὁ Θεός πολεμήσει ὑπέρ σου " (Σ. Σειράχ 4, 28)

TRANSLATOR

Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2015

Μᾶς ψεκάζουν μέ στάχτη καί ἀλουμίνιο! (στήν καλύτερη περίπτωση...)

Μᾶς ψεκάζουν μέ στάχτη καί ἀλουμίνιο!
(στήν καλύτερη περίπτωση...)


Άλλη μία φωνή, επιστημονική αυτή τη φορά, κατά των αεροψεκασμών, συμβάλλει στο να αποκαλυφθούν οι καταστροφικές συνέπεις των αεροψεκασμών στην ανθρωπότητα και όλο τον έμβιο πληθυσμό του πλανήτη, ώστε ο κόσμος να το εμπεδώσει και να κινητοποιηθεί.


Σε ένα επιστημονικό άρθρο, στο Current Science (Indian Academy of Sciences), ο γεωφυσικός, J. Marvin Herndon από το San Diego, αποκαλύπτει: "Σε παγκόσμιο επίπεδο, την τελευταία δεκαετία ή περισσότερο, ο πλανήτης μας σκόπιμα και παράνομα εκτίθενται, με δραματικά αυξανόμενη ένταση, σε μη φυσικές ουσίες που απελευθερώνονται στο περιβάλλον όπως το τοξικό αλουμίνιο. Αλλά δεν υπήρξε καμία δημόσια παραδοχή, καμία κατανόηση, ή ακαδημαϊκές έρευνες, καμία συγκατάθεση και καμία αποκάλυψη ως προς τη φύση των τοξικών ουσιών που διασπείρονται στον αέρα".


Στο San Diego, από την άνοιξη του 2014, παρατηρήθηκε κοινή εμφάνιση τοξικών ιχνών γεωμηχανικής (αεροψεκασμοί) στην κατώτερη ατμόσφαιρα (τροπόσφαιρα), τα οποία αναμιγνύονται με τον αέρα που αναπνέουμε, σε αυξανόμενη συχνότητα. Μέχρι τον Νοέμβριο του 2014, οι αεροψεκασμοί είχαν γίνει καθημερινό φαινόμενο, μετατρέποντας έναν άλλοτε γαλάζιο ουρανό σε έναν γεμάτο συννεφιά αλλά με τεχνητά σύννεφα. Το ανησυχητικό είναι πως ο δήμαρχος του Σαν Ντιέγκο και ο Αρχηγός της Αστυνομίας δεν εξέδοσαν καμία προειδοποίηση σχετικά με την υγεία των πολιτών ούτε καν για όσους ανήκαν σε κατηγορίες υψηλού κινδύνου όπως παιδιά, έγκυες γυναίκες, ηλικιωμένους και άτομα με εξασθενημένο ανοσοποιητικό και αναπνευστικό σύστημα.

Η καύση άνθρακα από ... επιχειρήσεις ηλεκτροδότησης αλλά και εργοστασίων, παράγουν βαριά τέφρα που κατακάθεται, αλλά απαγορεύτηκαν λόγω των δυσμενών επιπτώσεων στην υγεία του ανθρώπου αλλά και βλάβης στο περιβάλλον.
Ωστόσο, επιστημονικά στοιχεία, αργότερα επιβεβαιώσαν και αποκάλυψαν ότι η τοξική ουσία που ψεκάζεται πάνω από την ανθρωπότητα είναι η τέφρα του άνθρακα. Σε μία σύγκριση αλουμινίου με βάριο (Al / BA) σε αναλογίες βάρους των ομβρίων υδάτων και της διαρροής τέφρας, το εύρος των Al / BA είναι σχεδόν δυσδιάκριτο .... Ομοίως ... Το φάσμα των στροντίου με βάριο (Sr / BA) σε αναλογίες βάρους του νερού της βροχής και της τέφρας είναι επίσης σχεδόν δυσδιάκριτο.

Περαιτέρω: Αυτές οι δραστηριότητες παράνομης γεωμηχανικής εκθέτουν την ανθρωπότητα και όλους τους ζώντες οργανισμούς της Γης σε υψηλής κινητικότητας αλουμινίου, μια τοξική ουσία που γενικά δεν υπάρχει στο φυσικό περιβάλλον και για την οποία δεν υπάρχει φυσική ανοσία. Κατά την περίοδο της χρήσης τέφρας του άνθρακα σε συνδυασμό με αλουμίνιο, υπήρξε μία έκρηξη νευρολογικών ασθενειών, συμπεριλαμβανομένου των Αυτισμού, Αλτσχάιμερ, Πάρκινσον, ADHD (ελλειμματική προσοχή και υπερκινητικότητα), καθώς και πολλών άλλων, παράλληλα με πολλαπλή καταστροφή της ζωής των φυτών και των ζώων.
 
Επιπλέον: Μετά που ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα, ορκίστηκε για δεύτερη θητεία στο αξίωμα, στις 20 Ιανουαρίου του 2013, οι δραστηριότητες της γεωμηχανικής κλιμακώθηκαν απότομα και έγιναν ένα σχεδόν καθημερινό φαινόμενο σε πολλά μέρη της Αμερικής. Αν οι δραστηριοτήτες της γεωμηχανικής με τέφρα άνθρακα και αλουμινίου είναι η κύρια αιτία των νευρολογικών παθήσεων, τότε, και ως απόδειξη, θα υπάρξει μια απότομη άνοδος των περιστατικών μετά την 20η Ιανουαρίου του 2013. Μία τρομακτική απόδειξη, των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας και των ζώντων οργανισμών της Γης σε μέγεθος και σοβαρότητα που δεν θα έχουμε βιώσει ποτέ ξανά.


Πηγή: http://www.diadrastika.com/2015/06/aeropsekasmoi-chemtrails-tefra-aluminum.html

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

"ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ ΕΣΤΙΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ· ΜΕΙΝΑΤΕ ΩΔΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤ' ΕΜΟΥ"!

"ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ ΕΣΤΙΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ· ΜΕΙΝΑΤΕ ΩΔΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤ' ΕΜΟΥ"!
Κάντε κλικ στην εικόνα και μάθετε πώς να μείνετε με τον Χριστό!

ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΑ Ο ΘΕΟΣ;

ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΑ Ο ΘΕΟΣ;
Κάντε κλικ στην εικόνα για να το μάθετε!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να ανακαλύψετε πώς γίνεται!

ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ

ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ
Κάντε κλικ στην εικόνα για να διαβάσετε!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να το ανακαλύψετε!

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να καθρεφτισθείτε!

ΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ!

ΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ!
Κάντε κλικ στην εικόνα. Αφορά ιδιαιτέρως τις γυναίκες!

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.
Κάντε κλικ για να διαβάσετε.

.

.

.

.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟ ΖΩΗ:

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟ ΖΩΗ:

.

.

.

.
.

.

.
.

.

.
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.
"Μή μεταίρειν ὅρια ἅ οἱ Πατέρες ἔθεντο"

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΦΩΤΙΣΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΦΩΤΙΣΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!
(Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς)

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)