Τό παρόν ἱστολόγιο γεννήθηκε στίς 19-11-2013

Τό παρόν Ὀρθόδοξο Χριστιανικό Ἱστολόγιο γεννήθηκε στίς 19-11-2013
μέ τήν Χάρη τοῦ Κυρίου ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστοῦ, ταῖς πρεσβείαις τῆς Ὑπεραγίας Θεοτόκου καί δι' εὐχῶν...
Τοῦτος ὁ ἱστότοπος εἶναι ὀρθόδοξος, κατηχητικός, ἀντιαιρετικός, ἀντιοικουμενιστικός, ἀντινεοταξικός καί ψυχωφέλιμος.

Ρατσισμός δέν εἶναι νά σχολιάζει κανείς τό κακό πού συμβαίνει, ἀλλά ΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ἀπό κάποιους εἰς βάρος τοῦ καλοῦ, ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΣΙΩΠΑΤΑΙ Ἤ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΤΑΙ ΩΣ ΟΡΘΟΝ!

Ετικέτες


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ! Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ.
" Ἕως τοῦ θανάτου ἀγώνισαι περί τῆς ἀληθείας, καί Κύριος ὁ Θεός πολεμήσει ὑπέρ σου " (Σ. Σειράχ 4, 28)

TRANSLATOR

Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2015

Δέκα πολύ συνηθισμένα σύμβολα τῶν illuminati καί ἡ ἑρμνηνεία τους! (Φωτό)

  Δέκα πολύ συνηθισμένα σύμβολα τῶν
illuminati
καί ἡ ἑρμηνεία τους!
(Φωτό)

Τα σύμβολα των Ιlluminati και η σημασία πίσω απ” αυτά
Από τον Πανεπόπτη οφθαλμό, στην πυραμίδα, την κουκουβάγια, το διαβολικό 666 και την αιώνια φλόγα.

Πεφωτισμένοι. Όσο και αν διαβάσουμε για αυτούς ποτέ δεν μας αρκεί, καθώς κάθε φορά ανακαλύπτουμε κάτι καινούργιο κάτι απόκοσμο και μυστικό. Αλήθεια ή ψέματα;
Δεν έχει πάντα σημασία, αφού το
σίγουρο είναι ότι οι ιστορίες που μας προσφέρουν, είναι σκοτεινές, συναρπαστικές και άκρως ενδιαφέρουσες.
Ο τομέας των συμβόλων, είναι μια κατηγορία από μόνος του. Ποια είναι τα σύμβολα των illuminati και ποια η ερμηνεία πίσω από αυτά;

10. Ναζιστικός χαιρετισμός

pic10
Ο ναζιστικός χαιρετισμός είναι μια χειρονομία που χρησιμοποιούνταν ως χαιρετισμός στη ναζιστική Γερμανία. Συνοδευόταν από τις λέξεις Χάιλ Χίτλερ (Ζήτω ο Χίτλερ) ή «Sieg Heil!» (Ζήτω η Νίκη). Καθιερώθηκε από τον Χίτλερ ως φιλοφρόνηση για όλες τις περιπτώσεις καλωσορίσματος και αποχαιρετισμού των Γερμανών. Γι” αυτό και λεγόταν «Γερμανικός χαιρετισμός». Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Χίτλερ δεν τον συνήθιζε, ενώ είχε την δική του χαρακτηριστική ιδιόμορφη παραλλαγή του χαιρετισμού αυτού.
Ο συγκεκριμένος χαιρετισμός, υιοθετήθηκε από τον Χίτλερ, που δεν γνωρίζουμε αν άνηκε στους Πεφωτισμένους, ήταν όμως ένας τρόπος ανάδειξης της ιδεολογίας για την ύπαρξη της Άριας φυλής.

9. Η κουκουβάγια
 
pic9
Η κουκουβάγια αντιπροσωπεύει την Αθηνά, τη Θεά της σοφίας αλλά και τον παγανιστικό άρχοντα του υποκόσμου. Οι illuminati χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο σύμβολο για να δείξουν ότι αυτοί είναι οι σοφοί και οι ισχυροί άνθρωποι του κόσμου. Το συγκεκριμένο σύμβολο βρίσκεται και το χαρτονόμισμα του 1 δολαρίου, ως ένδειξη δύναμης και κυριαρχίας στον κόσμο.
Παράλληλα, η πανίσχυρη οργάνωση Bohemian Grove, που μέλη της είναι μόνο οι ισχυροί του κόσμου έχει για σύμβολο τη Γλαύκα της Αθηνάς. Η συγκεκριμένη μυστική αδελφότητα διεξάγει συνέδρια κάθε χρόνο στην Ουάσιγκτον.

8. Ο Οβελίσκος
 
pic8
Οβελίσκος είναι αρχιτεκτονικό μνημειώδες έργο αρχαίας αιγυπτιακής γλυπτικής τέχνης. Αποτελείται από υψηλή μονολιθική τετράγωνη στήλη, με πυραμιδοειδή κορυφή, ενίοτε με σύμβολο επάνω του. Η ερμηνεία του οβελίσκου στην αρχαία αιγυπτιακή τέχνη σχετίζεται με την αιγυπτιακή μυθολογία. Ο ήλιος στην αρχαία Αίγυπτο είχε εξουσία. Έδινε ζωή, και την αφαιρούσε. Ο οβελίσκος ήταν το ορατό δείγμα εξουσίας.
Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι σε κεντρική πλατεία της Ουάσιγκτον δεσπόζει ένας τέτοιος Οβελίσκος, όπως και σε άλλες σημαντικές πόλεις του κόσμου.


pic7
Η φλόγα δίνει φως, είναι επομένως σύμβολο φωτισμού και γνώσης. Παράλληλα, συμβολίζει την καταστροφή του παλιού και την εγκαθίδρυση νέας τάξης. Το άγαλμα της Ελευθερίας φέρει την αιώνια φλόγα, πράγμα που για τους illuminati συμβολίζει την καταστροφή, ωστόσο παράλληλα συμβολίζει και την ελπίδα της αναγέννησης.
Είναι πολλές οι φορές, που η αιώνια φλόγα συμβολίζει την δολοφονία ενός ηγέτη. Για τους illuminati οι θάνατοι του Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ, του προέδρου Κένεντι και της πριγκίπισσας Νταϊάνα είναι συνδεδεμένοι με κάποιον τρόπο με το συγκεκριμένο σύμβολο. Την ίδια στιγμή, πιστεύεται ότι το άγαλμα της Ελευθερίας απεικονίζει την θεότητα Semiramis, η οποία ήταν ιερόδουλη στη Βαβυλώνα και η φλόγα στο χέρι παραπέμπει στις ακτίνες του ήλιου που φωτίζουν τον κόσμο.

6. Ο αριθμός 666
 
pic6
Το σύμβολο του «διαβόλου» δείχνει ουσιαστικά τη δύναμη αυτού που θα αναλάβει την εξουσία μετά τον ερχομό της νέας τάξης πραγμάτων (Σχόλιο δικό μας: διαφωνοῦμε. Ἡ Νέα Τάξη Πραγμάτων εἶναι ἤδη ἐδῶ κι ἐνεργεῖ. Ἁπλά, βαδίζοντας πρός τά ἔσχατα, ἐντείνει τήν ἐπιβολή της καί τίς ἐνέργειές της μέχρι νά ἐπιτύχει τόν τελικό της σκοπό: τήν ἔλευση καί τήν παγκόσμια ἐνθρόνιση τοῦ Ἀντιχρίστου!). Για τους illuminati, μετά την καταστροφή η τάξη τα αποκατασταθεί και ο αριθμός 666 είναι αυτός που δείχνει την ισχύ που θα έχει ο ηγέτης του «νέου» κόσμου.
Είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα σύμβολα παγκοσμίως. Οι Πεφωτισμένων συνηθίζουν να διπλώνουν το αντίχειρα και τον δείκτη του και να δημιουργούν με το χέρι τους το συγκεκριμένο σύμβολο, ωστόσο είναι λίγοι εκείνοι που αντιλαμβάνονται τη σημασία της συγκεκριμένης χειρονομίας.

5. Τα κέρατα του διαβόλου
 
pic5
Επειδή η «κοινωνία» των illuminati περιλαμβάνει θρησκευόμενα και μη μέλη, διαθέτει σύμβολα που μπορούν να εκφράσουν κάθε πεποίθηση, ακόμη και την πίστη στον Σατανά. Το σύμβολο των κεράτων του διαβόλου είναι και αυτό πολύ διαδεδομένο, καθώς έχει χρησιμοποιηθεί ουκ ολίγες φορές (πχ στη Μέταλ μουσική), ωστόσο είναι λίγοι εκείνοι που γνωρίζουν ότι η συγκεκριμένη χειρονομία συνδέεται με τους Πεφωτισμένους.
Ο Σατανάς καταλαμβάνει πολύ σημαντική θέση στις απόκοσμες «υπάρξεις» που πιστεύουν οι illuminati, εξ ου και το σύμβολο. Τα μέλη των πεφωτισμένων που πιστεύουν στη συγκεκριμένη «“ύπαρξη» θεωρούν ότι υπάρχει μια υπερφυσική δύναμη που μπορεί ανά πάσα στιγμή να κυριεύσει τους ανθρώπους. Το σύμβολο στην πραγματικότητα δηλώνει υποταγή στο συγκεκριμένο «Θεό».

4. Πεντάλφα
 
pic4
Η πεντάλφα είναι ένα γεωμετρικό αστεροειδές σχήμα πέντε σημείων που κατασκευάζεται με πέντε συνεχόμενες μολυβιές. Ο συμβολισμός του υιοθετήθηκε από τους illuminati καθώς συμβολίζει τη μαύρη μαγεία. Στην πραγματικότητα είναι ένα σύμβολο προστασίας από τους δαίμονες, ωστόσο το νόημά του αλλάζει κάθε φορά που αναστρέφεται, επομένως κάθε κορυφή διαθέτει ένα μοναδικό νόημα και αποτελεί ένα συγκεκριμένο «σημάδι του κακού».
Σύμφωνα με τον Levi Eliphas, έναν Γάλλο αποκρυφιστή «Μια αναστροφή του πεντάλφα με δύο σημεία προς τα πάνω αποτελεί σύμβολο του κακού και προσελκύει απειλητικές δυνάμεις, διότι ανατρέπει τη σωστή σειρά των πραγμάτων και δείχνει τον θρίαμβο της ύλης επί του πνεύματος».

3. Η πυραμίδα
 
pic3
Υπάρχουν ποικίλες ερμηνείες γιατί το σύμβολο της πυραμίδας είναι, ίσως το πιο σημαντικό για τους Πεφωτισμένους. Η κορυφή της πυραμίδας συμβολίζει την ανώτερη τάξη, την ελίτ, που δεν είναι άλλοι από τα μέλη της συγκεκριμένης οργάνωσης.
Τι μεσαίο τμήμα της πυραμίδας συμβολίζει τα διάφορα κοινωνικά στρώματα της κοινωνίας, τη κοινή μάζα που έχει μαι κάποια επαφή με την ανώτερη τάξη και λογοδοτεί σ΄αυτή. Ενώ το τελευταίο τμήμα της πυραμίδας συμβολίζει την κατώτερη τάξη που σύμφωνα με τις ερμηνείες τους «παρασιτεί» εις βάρος των δυο αυτών τάξεων. Το συγκεκριμένο σύμβολο είναι τόσο διαδεδομένο που μπορεί να εντοπιστεί στο Ανώτατο Δικαστήριο του Ισραήλ και στο μουσείο George Washington.

2. Το κρανίο
pic2
Το κρανίο αποτελεί σύμβολο αιωνιότητας, καθώς μπροστά στο θάνατο όλοι είναι ίσοι. Συνήθως το συγκεκριμένο σύμβολο, που αποτέλεσε και το σήμα κατατεθέν μιας εκ των πρώτων ομάδων που εισχώρησαν στους κόλπους των πεφωτισμένων, των  SKULL AND BONES, συνοδεύεται από τη φράση «Ποιος ήταν ο ανόητος, ποιος ο σοφός, ποιος ζητιάνος ή βασιλιάς; Είτε φτωχοί ή πλούσιοι, όλοι είναι το ίδιο απέναντι στο θάνατο «. Για τους illuminati,το σύμβολο σημαίνει θάνατος και κίνδυνος, ενώ συναντάται σε ένα από τα σημαντικότερα αμερικανικά πανεπιστήμια, το Yale.
1. Παντεπόπτης οφθαλμός

pic1
Είναι το πιο γνωστό από τα σύμβολα των Πεφωτισμένων. Ο παντεπόπτης οφθαλμός,όπως όλοι έχουμε ακουστά συναντάται στην Αίγυπτο και είναι γνωστό ως το μάτι του Όσιρι. Επίσης οι ινδουιστές το έχουν συνδέσει με το »τρίτο μάτι», την ενόραση, αφού βλέπει προς όλες τις μεριές και κατ΄επέκταση και μέσα μας.
Χαρακτηρίζεται ως το Μάτι του θεού το οποίο, τοποθετημένο μέσα σε μια πυραμίδα, παρατηρεί τα πάντα. Παράλληλα, οι Πεφωτισμένοι ισχυρίζονται ότι πρόκειται για το μάτι του διαβόλου που παρακολουθεί τους ακολούθους του, αλλά και την εξέλιξη της νέας τάξης των πραγμάτων.

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

"ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ ΕΣΤΙΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ· ΜΕΙΝΑΤΕ ΩΔΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤ' ΕΜΟΥ"!

"ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ ΕΣΤΙΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ· ΜΕΙΝΑΤΕ ΩΔΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤ' ΕΜΟΥ"!
Κάντε κλικ στην εικόνα και μάθετε πώς να μείνετε με τον Χριστό!

ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΑ Ο ΘΕΟΣ;

ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΑ Ο ΘΕΟΣ;
Κάντε κλικ στην εικόνα για να το μάθετε!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να ανακαλύψετε πώς γίνεται!

ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ

ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ
Κάντε κλικ στην εικόνα για να διαβάσετε!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να το ανακαλύψετε!

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να καθρεφτισθείτε!

ΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ!

ΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ!
Κάντε κλικ στην εικόνα. Αφορά ιδιαιτέρως τις γυναίκες!

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.
Κάντε κλικ για να διαβάσετε.

.

.

.

.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟ ΖΩΗ:

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟ ΖΩΗ:

.

.

.

.
.

.

.
.

.

.
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.
"Μή μεταίρειν ὅρια ἅ οἱ Πατέρες ἔθεντο"

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΦΩΤΙΣΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΦΩΤΙΣΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!
(Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς)

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)