TRANSLATOR

Σελίδες

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

ΠΟΙΟΣ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ Η ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΑ ‘’ΖΕΓΑΡΙΑ’’; Β. Χαραλάμπους, Θεολόγου

ΠΟΙΟΣ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙ 
ΟΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ 
ΤΟΥ  ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ 
 Η ΥΙΟΘΕΣΙΑ 
ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΑ ‘’ΖΕΓΑΡΙΑ’’;
Β. Χαραλάμπους, Θεολόγου 

 http://www.sofokleousin.gr/files/AA_2015/Epikairotita/diethni/november/vrefos_316952097.jpg

(Αναφορές του τύπου ‘’δεν είναι καιρός ακόμα’’, φανερώνουν ότι ακολουθεί ο ‘’καιρός’’ αυτός )

Του   Β. Χαραλάμπους, θεολόγου
_________________
Δυστυχώς το σύμφωνο συμβίωσης θα οδηγήσει και στην εγκληματική υιοθεσία από μέρους ομοφυλοφίλων ζευγαριών. Σε Ευρωπαϊκό επίπεδο ήδη, στην Μεγάλη Βρεττανία,  Ισπανία, Σουηδία, Νορβηγία, Ισλανδία, Δανία και Ολλανδία, αλλά και σε πολιτείες των  ΗΠΑ,  γίνεται υιοθεσία από μέρους ομοφυλοφίλων ζευγαριών.


Αναφορές του τύπου ‘’δεν είναι καιρός ακόμα’’ φανερώνουν ότι ακολουθεί ο ‘’καιρός’’ αυτός.  Η ανέντιμη αναφορά ‘’δεν είναι καιρός ακόμα’’, καταδεικνύει ότι δεν είναι προετοιμασμένη η πλειοψηφία του λαού να αποδεχθεί και αυτό το έγκλημα των ‘’παθών ατιμίας’’.  Δηλαδή το απαράδεκτο  σύμφωνο συμβίωσης, πέραν του ότι νομιμοποιεί τούτη τα ‘’πάθη ατιμίας’’, οδηγεί και  στην υιοθεσία από μέρους ομοφυλοφίλων ζευγαριών, με ότι εγκληματικό συνεπάγεται για τα παιδιά.

Όπως έχουν εφεύρει νομικές και άλλες πολιτειακές οδούς, για επιβολή του συμφώνου συμβίωσης, θα εφεύρουν τρόπους να ξεπεράσουν και τον σκόπελο του εδαφίου 2 του άρθρου 1542 του Αστικού Κώδικα, που προϋποθέτει ότι η υιοθεσία πρέπει να αποβλέπει στο συμφέρον του υιοθετημένου. 

Να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής το άρθρο 1545 του Αστικού Κώδικα δεν επιτρέπει να υιοθετείται το ίδιο πρόσωπο ταυτόχρονα από περισσότερους, εκτός και αν αυτοί είναι σύζυγοι.  Ποιος αμφιβάλλει  ότι το σύμφωνο συμβίωσης, ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου για την υιοθεσία από μέρους ομοφυλοφίλων ζευγαριών, καθότι τελικά θα θεωρηθούν ότι  είναι σύζυγοι με βάση το σύμφωνο συμβίωσης. 

Δεν είναι τυχαίο που κάποιοι εκ των πρωτεργατών του συμφώνου συμβίωσης (διαφόρων κομμάτων του Ελληνικού Κοινοβουλίου), όταν ερωτηθούν για τη θέση τους για την υιοθεσία από μέρους ομοφυλοφίλων ζευγαριών, απαντούν εμμέσως ότι ‘’γι’ αυτό το θέμα δεν έχει έρθει ακόμη ο καιρός’’.  Το πρόβλημα δηλαδή δεν είναι θέμα ουσίας, αλλά χρονικό και ειδικότερα θέμα προετοιμασίας από τον τρόπο που εκφράζονται γι’ αυτό το πρωτοφανές για τα παιδιά έγκλημα των ‘’παθών ατιμίας’’.

Δυστυχώς θα  εφεύρουν και τις ανάλογες οδούς, για την στήριξη του ‘’συμφέροντος’’ του υιοθετημένου, για να υπερβούν  τον σκόπελο του εδαφίου 2 του άρθρου 1542 του Αστικού Κώδικα, που προϋποθέτει ότι η υιοθεσία πρέπει να αποβλέπει στο συμφέρον του υιοθετημένου. 

Στην προσπάθειά τους αυτή εφευρίσκουν και το άτοπο ότι ‘’καμιά επίπτωση δεν υπάρχει για το υιοθετημένο από ομοφυλόφιλα ζευγάρια παιδί,  με βάση δήθεν την επιστήμη της ψυχολογίας’’.  Ανάλογη ήταν και η αναφορά του Δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Μπουτάρη, ότι «υπάρχουν και ειδικοί που λένε δεν δημιουργεί προβλήματα στο παιδί».  Δεν αντιλαμβάνονται την παραδοξότητα των ισχυρισμών τους για την προέκταση των ‘’παθών ατιμίας’’;  

Από τη μια πασκίζουν να προβάλλουν τον επιστημονικό κανόνα για την καθοριστική συμβολή του περιβάλλοντος στη διαμόρφωση της ψυχοσύνθεσης του παιδιού και από την άλλη να προβάλλουν τον αντιεπιστημονικό ισχυρισμό, ότι καμιά επίπτωση δεν έχει στο παιδί που θα μεγαλώνει στο περιβάλλον ομοφυλόφιλου ζευγαριού;

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)