Σελίδες

TRANSLATOR

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

Ἡ Νέα Ζηλανδία εἰς ὁδόν κατάργησης τοῦ Σταυροῦ ἀπό τήν σημαία της, σέ δημοψήφισμα τώρα: Μάρτιο 2016!

Ἡ Νέα Ζηλανδία
 εἰς ὁδόν κατάργησης τοῦ Σταυροῦ
 ἀπό τήν σημαία της,
σέ δημοψήφισμα τώρα: Μάρτιο 2016!


Τα επιχειρήματα και οι υποστηρικτές για αλλαγή της Σημαίας της Νέας Ζηλανδίας υποστηρίζουν ότι η εθνική σημαία είναι πολύ παρόμοια με τη σημαία της Αυστραλίας και οι δύο αυτές συχνά συγχέονται.

Η πραγματικότητα όμως είναι εντελώς διαφορετική.

Ο αποκαλούμενος αντίχριστος μέχρι να χρηστεί βασιλέας και να αναλάβει την εξουσία του πλανήτη ως κυβερνήτης θα θέλει να καταργήσει οποιοδηποτε σύμβολο θυμίζει τον Ιησού Χριστό. Και αναφέρομαι βέβαια στον Σταυρό που υπάρχει επάνω στην σημαία της Νέας Ζηλανδίας. 

Ως Σταυρός του Αγίου Γεωργίου καθιερώθηκε να λέγεται από τους μεσαιωνικούς χρόνους ο οποιοσδήποτε ερυθρόμορφος εμβληματικός σταυρός ως συμβολική αναφορά στον Άγιο Γεώργιο. Η πλειοψηφία των Νεοζηλανδών μπορεί να είναι Χριστιανοί (διαφόρων αιρέσεων) όμως το 41,9 τοις εκατό του πληθυσμού δηλώνουν άθεοι. Ενα σημαντικό ποσοστό που ενδέχεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στο δημοψήφισμα.

Η πλειοψηφία των δημοσκοπήσεων που έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία χρόνια αφενός δείχνουν ότι ο κόσμος είναι κατά της αλλαγής της σημαίας, αφετέρου όμως η κάλπη πολλές φορές βγάζει διαφορετικά αποτελέσματα από τις δημοσκοπήσεις. Επίσης τα αποτελέσματα μπορεί να νοθευθούν πολύ εύκολα - αν ληφθεί υπόψιν ο πραγματικός λόγος ο οποίος γίνεται αυτό το περιβόητο δημοψήφισμα.

Το πρώτο δημοψήφισμα για την σημαία πραγματοποιήθηκε από 20 Νοεμβρίου έως 11 Δεκεμβρίου του 2015. Ζητήθηκε από τους ψηφοφόρους να κατατάξουν τις πέντε προεπιλεγείσες εναλλακτικές σημαίες κατά σειρά προτίμησης. 

Το πιο δημοφιλές σχέδιο θα αντιμετώπιζε τη σημερινή εθνική σημαία στον δεύτερο δημοψήφισμα.

Στις παρακάτω επιλογές είχε προστεθεί και μια σημαία η οποία απεικόνιζε διάφορα χρωματιστά τρίγωνα αλλά και ενα λευκό τρίγωνο στο κέντρο της σημαίας το οποίο μας δεν θύμιζε τίποτα από πέρα των χρωμάτων απο την σημαία της Νέας Ζηλανδίας - ενα σχέδιο που μας παραπέμπει στο έμβλημα των Illuminati.





Το δεύτερο δημοψήφισμα έχει προγραμματιστεί για τις 3-24 Μαρτίου του 2016 και θα ζητηθεί από τους ψηφοφόρους να επιλέξουν μεταξύ της τρέχουσας Σημαίας της Νέας Ζηλανδίας και της προτεινόμενης εναλλακτικής που επιλέχτηκε κατά το πρώτο δημοψήφισμα.




Πηγή: http://atheatignosi.blogspot.gr/2016/03/blog-post.html

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)