TRANSLATOR

Σελίδες

Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Ἄλλη μία ὑπερβλάσφημη δήλωση Πάπα Φραγκίσκου. Παρομοιάζει τόν Χριστό μέ τόν ISIS! (βίντεο)

Ἄλλη μία ὑπερβλάσφημη δήλωση Πάπα Φραγκίσκου. 
Παρομοιάζει τόν Χριστό μέ τόν ISIS!
(βίντεο) 

http://cdns.yournewswire.com/wp-content/uploads/2015/09/31687isis_pope_large-680x350.jpg




Καλεί επίσης τους Ευρωπαίους να «ενσωματωθούν» με τους μουσουλμάνους εισβολείς γιατί έτσι θα καλυφθεί το «δημογραφικό κενό» της Ευρώπης.

Σε μια σοκαριστική συνέντευξη, ο Πάπας Φραγκίσκος παρομοίασε τον Ιησού Χριστό με το ISIS και είπε ότι οι μουσουλμάνοι μετανάστες πρέπει να αναπαράγονται με τους Ευρωπαίους για την αντιμετώπιση της "υπογεννητικότητας".



«Σήμερα, δεν νομίζω ότι υπάρχει ο φόβος του Ισλάμ ως Ισλάμ, αλλά του ISIS και του κατακτητικού πολέμου του, ο οποίος εν μέρει προέρχεται από το Ισλάμ», είπε στην  γαλλική καθολική εφημερίδα La Croix. «Είναι αλήθεια ότι η ιδέα της κατάκτησηςείναι συνυφασμένη με την ψυχή του Ισλάμ, ωστόσο, είναι επίσης δυνατό να ερμηνευθεί ο στόχος που αναφέρει το Ευαγγέλιο του Ματθαίου, όπου ο Ιησούς στέλνει τους μαθητές Του σε όλα τα έθνη, ως μια ίδια ιδέα κατάκτησης».

Ο Πάπας δήλωσε επίσης ότι είναι «επίφοβο» αυτό που ακούγεται σχετικά με τις «χριστιανικές ρίζες της Ευρώπης», διότι, σε αυτόν, αυτό έχει μια «αποικιοκρατική χροιά» και κάλεσε τα ευρωπαϊκά έθνη να «ενσωματώσουν» τους μουσουλμάνους μετανάστες στην ήπειρο.




«Η ενσωμάτωση αυτή είναι ακόμη πιο αναγκαία σήμερα, δεδομένου ότι, ως αποτέλεσμα της εγωιστικής αναζήτησης για ευημερία, η Ευρώπη αντιμετωπίζει το σοβαρό πρόβλημα της μείωσης του ποσοστού των γεννήσεων», δήλωσε. «Ένα δημογραφικό κενό βρίσκεται σε ανάπτυξη».

Οι απόψεις του είναι εντυπωσιακά παρόμοιες με εκείνες του κορυφαίου Ιμάμη Sheikh Muhammad Ayed (Σεΐχη Μουχάμαντ Αγιέντ), ο οποίος είπε ότι οι μουσουλμάνοι θα πρέπει να εκμεταλλευτούν την «μεταναστευτική κρίση» και να αναπαραχθούν με τους Ευρωπαίους και να «κατακτήσουν τις χώρες τους».

«Η Ευρώπη έχει γίνει γερασμένη και εξαθλιωμένη και χρειάζεται ανθρώπινη ενίσχυση ... δεν οδηγούνται από συμπόνια για τοLevant (Μ. Ανατολή), τους ανθρώπους του και τους πρόσφυγές του ... Σύντομα, θα τους ποδοπατήσουμε κατάχαμα, με τη θέληση του Αλλάχ», δήλωσε. «Σε όλη την Ευρώπη, όλες οι καρδιές εκφράζουν το μίσος προς τους μουσουλμάνους. Επιθυμούν να ήμασταν νεκροί, αλλά έχουν χάσει τη γονιμότητά τους, έτσι ώστε κοιτάνε να βρούνε τη γονιμότητα ανάμεσά μας».

«Εμείς θα τους δώσουμε τη γονιμότητα! Θα κάνουμε παιδιά μαζί τους, γιατί θα κατακτήσουμε τις χώρες τους!»

Ἀκοῦστε στό βίντεο πού εἶναι στά ἀγγλικά:



https://www.youtube.com/watch?v=Bgrc1QIDLOo



Πηγή: http://amethystosbooks.blogspot.gr/2016/05/isis.html

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)