TRANSLATOR

Σελίδες

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

700 Ἑλληνίδες παντρεύτηκαν Πακιστανούς τό 2011! Τά δεινά πού ὑποκείμεθα ὡς λαός ἀντανακλοῦν τό "ἦθος" μας καί τήν ἀποστασία μας ἀπό τόν θησαυρό τῆς Πατρίδας καί τῆς Πίστεως!

  700 Ἑλληνίδες παντρεύτηκαν Πακιστανούς 
τό 2011!
 Τά δεινά πού ὑποκείμεθα ὡς λαός
ἀντανακλοῦν τό "ἦθος" μας
καί τήν ἀποστασία μας
ἀπό τόν θησαυρό τῆς Πατρίδας
καί τῆς Πίστεως! 
 
Αποτέλεσμα εικόνας για πακιστανος
Μια περίεργη «βιομηχανία» γάμων φαίνεται να ανθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα στα δυτικά προάστια της Αθήνας. Πρόκειται για εκατοντάδες γάμους ανάμεσα σε Πακιστανούς και Ελληνίδες!
Όσο κι αν μοιάζει περίεργο, περισσότερες από 700 Ελληνίδες «αποφάσισαν» μέσα στο 2011 να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου με πολίτες του Πακιστάν, του Μπαγκλαντές και άλλων ασιατικών χωρών, οι οποίοι δεν βρέθηκαν στην Ελλάδα και με τους πλέον νόμιμους τρόπους, προκαλώντας, όπως είναι φυσικό, εύλογα ερωτήματα....

Το θέμα έφερε στην επιφάνεια το dexios.gr κάνοντας σαφές ότι η εποχή που οι Έλληνες παντρεύονταν ανατολικοευρωπαίες υποκύπτοντας στην γοητεία τους και παραχωρώντας τους μια ισόβια σύνταξη χωρίς καθόλου κόπο – γι’ αυτές – έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί.
«Πόσες από τις καλομαθημένες Ελληνίδες, που δεν παντρεύονται πια και εύκολα και είναι αναγκασμένες να εργάζονται, θα παντρευόντουσαν έναν εξαθλιωμένο μουσουλμάνο, ο οποίος δεν έχει στον ήλιο μοίρα, ζει στην εξαθλίωση και αντιλαμβάνεται την γυναίκα ως αντικείμενο;;;;;;», αναρωτιέται η συγκεκριμένη ιστοσελίδα δημιουργώντας έτσι υποψίες για ταπεινά ελατήρια των αλλοδαπών – λαθρομεταναστών οι οποίοι χορεύουν τον …πολιτικό χορό του Ησαΐα σε δημαρχεία της δυτικής Αθήνας.  Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν οι γάμοι αυτοί πραγματοποιούνται στο Ίλιο, το Ζεφύρι, τους Αγίους Αναργύρους, την Αγία Βαρβάρα, το Αιγάλεω και το Περιστέρι.
Παράλληλα αφήνονται σαφή υπονοούμενα για ύπαρξη κυκλώματος που έναντι αδράς αμοιβής βρήκε αυτό τον τρόπο για να προσφέρει πράσινη κάρτα σε λαθρομετανάστες οι οποίοι υπό διαφορετικές συνθήκες δεν πρόκειται ποτέ να την αποκτήσουν!

η ΚΑΝΤΑΝΤΙΑ ενός λάου και με της γυναικες να κάνουν τα πάντα για το χρήμα! πρόσφατα θεαθεί γυναικά με βαμμένο μαλλί και πολλά λούσα με Πακιστανο αγκαλιά! σε μετρό, δεν είχε τούτου να την πάει, βόλτα!! μην σου τύχουν τέτοιες βρομιάρες στην ψυχή και στο σώμα άσε που μπορεί να κολλήσεις τίποτα!η καταστροφή της ΕΛΛΑΔΑΣ με δηθεν κρίση και δηθεν λαθρο ειναι σε εξέλιξη, μέχρι να μην μεινει κάνεις ! ποιος θα κάνει παιδιά με τέτοια κρίση ; η μίξη και το μπαστάρδεμα προχωράει αργά και σταθερά, και μόλις γίνει οπως σε χώρες που βγάζουν πετρέλαιο και ψοφάνε απο την πείνα θα βγάλουν και εδώ ….
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)