Τό παρόν ἱστολόγιο γεννήθηκε στίς 19-11-2013

Τό παρόν Ὀρθόδοξο Χριστιανικό Ἱστολόγιο γεννήθηκε στίς 19-11-2013
μέ τήν Χάρη τοῦ Κυρίου ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστοῦ, ταῖς πρεσβείαις τῆς Ὑπεραγίας Θεοτόκου καί δι' εὐχῶν...
Τοῦτος ὁ ἱστότοπος εἶναι ὀρθόδοξος, κατηχητικός, ἀντιαιρετικός, ἀντιοικουμενιστικός, ἀντινεοταξικός καί ψυχωφέλιμος.

Ρατσισμός δέν εἶναι νά σχολιάζει κανείς τό κακό πού συμβαίνει, ἀλλά ΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ἀπό κάποιους εἰς βάρος τοῦ καλοῦ, ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΣΙΩΠΑΤΑΙ Ἤ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΤΑΙ ΩΣ ΟΡΘΟΝ!

Ετικέτες


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ! Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙΟΜΕΝΗΣ ΒΑΤΟΥ.

TRANSLATOR


" Ἕως τοῦ θανάτου ἀγώνισαι περί τῆς ἀληθείας, καί Κύριος ὁ Θεός πολεμήσει ὑπέρ σου " (Σ. Σειράχ 4, 28)
Σχόλια υβριστικά, κακεντρεχή, αγενή, ασεβή, προσβλητικά, αναπόδεικτα, χωρίς χριστιανικό ήθος ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ!

Σελίδες

Κυριακή, 20 Ιουνίου 2021

Γερμανός αναισθησιολόγος, επειγοντολόγος δουλεύει στις εντατικές: πολυάριθμοι ασθενείς πέθαναν μετά τον εμβολιασμό για Covid19. Δεν θα εμβολιαστώ δεν το συστήνω!

Γερμανός αναισθησιολόγος, επειγοντολόγος δουλεύει στις εντατικές: πολυάριθμοι ασθενείς πέθαναν 

μετά τον εμβολιασμό για Covid19. 

Δεν θα εμβολιαστώ δεν το συστήνω!

Βίντεο


O Γερμανός Γιατρός Dr Robert Kleinstäuber, αναισθησιολόγος επειγοντολόγος αποκαλύπτει : πολυάριθμοι ασθενείς πέθαναν μετά από έναν εμβολιασμό !
Ο Dr Robert Kleinstäuber, αναισθησιολόγος γιατρός στην εντατική κι επειγοντολόγος αλλά και θεραπευτής εξειδικευμένος στη διαχείριση πόνου δίνει τις παρατηρήσεις του και την οπτική του για το θέμα του εμβολιασμού κατά Covid.

« Μετά από ένα mRNA ή μετά από έναν εμβολιασμό με φορέα, ενώ θα έπρεπε να έχουν ανοσία μετά τον εμβολιασμό όπως μας κάνουν να πιστέψουμε, και μέσα στην περίπτωση την πιο κραυγαλέα, πολυάριθμοι ασθενείς πέθαναν πρόσφατα μετά από έναν εμβολιασμό για Corona.Όσο για να γνωρίζουμε αν τώρα υπάρχει μια σχέση αιτίας αποτελέσματος αυτό θα είναι βέβαια το αντικείμενο πολλαπλών ερευνών που θ΄αρχίσουν σίγουρα στο εγγύς μέλλον γιατί υπάρχουν τόσες ασυνέπειες. »

«Δεν θα εμβολιαστώ σε καμία περίπτωση, γιατί λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι έχει ξεκινήσει εδώ ένας εμβολιασμός, ο οποίος συνήθως διαρκεί 8-10 χρόνια – ή ακόμα περισσότερο – για να επαληθευτεί επαρκώς και να θεωρηθεί ασφαλής… Είμαι πολύ έκπληκτος όταν, για παράδειγμα , σε περίπτωση λοίμωξης με HFO, δεν φαίνεται να υπάρχει διαθέσιμο εμβόλιο για 25 ή 30 χρόνια, αλλά ξαφνικά, στην περίπτωση του Covid-19, όπου αυτοί οι ιοί ήταν επίσης γνωστοί για 30-35 χρόνια ξαφνικά 4 ή 5 διαφορετικά εμβόλια είναι διαθέσιμα εντός ενός έτους. Ακούγεται λίγο περίεργο. Και ως γιατρός, δεν μπορώ να το συστήσω στον ασθενή μου. ” »

 

 


 https://www.youtube.com/watch?v=uY9aGtQBqAM

 

« Πρέπει στ΄αλήθεια ν΄αναρωτηθώ τι είναι το καλύτερο για τον ασθενή μου και ιδιαίτερα για τους πολυάριθμους ηλικιωμένους ασθενείς που παρουσιάζουν πολλές προυπάρχουσες παθογένειες , ένας εμβολιασμός αυτού του τύπου στα μάτια μου, – και θα διεκδικήσω εδώ την ελευθερία της έκφρασης για εμένα και την εμπειρία μου ως γιατρός– δεν θα όφειλε να χρησιμοποιηθεί.

Ακόμη και με τα παιδιά, στα μάτια μου, είναι απολύτως ξεπερασμένο να σκεφτόμαστε τον εμβολιασμό τους. Είναι περίεργο το γεγονός ότι η ομάδα πληθυσμού που επηρεάζεται λιγότερο από τον covid19 και με τα λιγότερα συμπτώματα, προπαγανδίζεται ξανά και ξανά: «ούτε φορείς είναι αυτά». Γιατί πρέπει επίσης να εμβολιαστούν τα παιδιά; Αυτό είναι ένα ερώτημα που πρέπει να τεθεί, τόσο ως πολιτικός, κυρίως ως υπεύθυνος πολιτικός, αλλά και ως γονέας που αποφασίζει για το παιδί του.

Και εκεί είναι όπου η κοινή λογική μπαίνει στο παιχνίδι όταν λέτε, “θα εμβολιάσω το παιδί μου μόνο εάν θεωρείται απολύτως βέβαιο ότι το εμβόλιο δεν θα το βλάψει. Κανείς δεν μπορεί να δώσει αυτήν την εγγύηση. Κανείς σε αυτόν τον κόσμο. “lemediaen442 15/6/21

Aρχίζει λέγοντας πως είναι καιρός για ένα μικρό φως στην τρέλα του covid19 και των εμβολίων. Παρατήρησε κυρίως σε πολυάριθμους ηλικιωμένους που επισκέπτεται ως επειγοντολόγος ότι είχαν τόσο μετά το εμβόλιο με mRNA όσο κι με τα άλλα με φορέα μεγάλες δυσκολίες, πόνους παρουσιάζουν κάποιες φορές ολοκάθαρα σημάδια μόλυνσης covid19 ενώ έχουν εμβολιαστεί κι ενώ θεωρούμε ότι έχουν ανοσία.Στη χειρότερη περίπτωση πρόσφατα πολυάριθμοι ασθενείς πέθαναν μετά από εμβολιασμό για covid19. Toυλάχιστον με μια διασύνδεση χρονική..Δεν θα εμβολιαστώ γιατί πέρασα μια μόλυνση εδώ και μετά από 10 μέρες το ίδιο είμαι σε καλή υγεία.Και σε καμία περίπτωση δεν θα εμβολιαστώ γιατί συνεκτιμώ το γεγονός πως ο εμβολιασμός λανσαρίστηκε εδώ ενώ κανονικά χρειάζονται 8 με 10 χρόνια- κι παραπάνω-για να είναι αρκετά επαληθευμένο και να θεωρείται ίσως ασφαλές.…..Σαν γιατρός στον ασθενή μου δεν μπορώ να το συστήσω αλλά αν θέλει να το κάνει δεν θα τον εμποδίσω… όλα αυτά έγιναν πολύ ύποπτα για εμένα κι υπάρχουν πολλές ασυνέπειες, σύγχιση κι όλα αυτά με κάνουν σκεπτικό..

Δεν μπορώ παρά να ζητήσω από τους συναδέλφους μου να καταπιαστούν με το θέμα με τρόπο πιο κριτικό και να μην δέχονται άκριτα όλα αυτά που οι φαρμακευτικές εταιρίες και οι πολιτικοί θεσμοί της χώρας μας θέλουν να μας κάνουνε να πιστέψουμε.Ένα μεγάλο μέρος ίσως είναι αλήθεια αλλά ένα μεγάλο μέρος δεν είναι.…. Μοιάζει κάπως παράξενο ότι πολυάριθμες αναφορές κρουσμάτων από εμβολιασμούς ή αντιδράσεις σε εμβόλια είναι διπλωμένες κάτω από το χαλί ή ελαχιστοποιούνται...Προσκαλώ τον καθένα που προσανατολίζεται να πάει να εμβολιαστεί να πληροφορηθεί επ΄αυτού που πραγματικά θα υποβληθεί. Κάνω κάλεσμα στους πολιτικούς που είναι καλόπιστοι αλλά δυστυχώς ξέρω πως πολλοί δεν θα με ακούσουν γιατί αυτό δεν είναι το υγειονομικό συμφέρον που είναι σε πρώτο πλάνο κι δυστυχώς αυτό είναι κάτι που θα μας σημαδέψει για πάντα ολοένα και περισσότερο είναι τα οικονομικά κέρδη.

Ως γιατροί εμείς οφείλουμε να κάνουμε καλό στους ασθενείς μας ή τουλάχιστον ν’ ανακουφίζουμε τους πόνους τους αλλά δεν είμαστε υποχρεωμένοι να τους δώσουμε κάτι για το οποίο δεν γνωρίζουμε εμείς οι ίδιοι αν είναι καλό ή όχι. ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ν΄ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΓΙΑΤΡΟ. Κι όμως αυτό είναι που γίνεται αυτή την περίοδο.Οι πολιτικοί επιχειρούν να επιρρίψουν την ευθύνη στους γιατρούς κι αυτό είναι εντελώς ποταπό… (odysee)


 

Πηγή:

dimpenews.com

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

"ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ ΕΣΤΙΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ· ΜΕΙΝΑΤΕ ΩΔΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤ' ΕΜΟΥ"!

"ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ ΕΣΤΙΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ· ΜΕΙΝΑΤΕ ΩΔΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤ' ΕΜΟΥ"!
Κάντε κλικ στην εικόνα και μάθετε πώς να μείνετε με τον Χριστό!

ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΑ Ο ΘΕΟΣ;

ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΑ Ο ΘΕΟΣ;
Κάντε κλικ στην εικόνα για να το μάθετε!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να ανακαλύψετε πώς γίνεται!

ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ

ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ
Κάντε κλικ στην εικόνα για να διαβάσετε!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να το ανακαλύψετε!

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να καθρεφτισθείτε!

ΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ!

ΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ!
Κάντε κλικ στην εικόνα. Αφορά ιδιαιτέρως τις γυναίκες!

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.
Κάντε κλικ για να διαβάσετε.

.

.

.

.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟ ΖΩΗ:

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟ ΖΩΗ:

.

.

.

.
.

.

.
.

.

.
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.
"Μή μεταίρειν ὅρια ἅ οἱ Πατέρες ἔθεντο"

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΦΩΤΙΣΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΦΩΤΙΣΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!
(Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς)

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)