Σελίδες

TRANSLATOR

Κυριακή 25 Ιουλίου 2021

Καταλάβατε; η κατάχρηση ΔΕΝ επιτρέπεται! Αλλά δεν είπε τίποτα γι' αυτό ούτε ο Πρωθυπουργός Ημιαπασχόλησης που έχουμε ...

Καταλάβατε; 

η κατάχρηση ΔΕΝ επιτρέπεται! 

Αλλά δεν είπε τίποτα γι' αυτό

 ούτε ο Πρωθυπουργός Ημιαπασχόλησης που έχουμε ...

Ὅλοι μηνύσεις! 
Καταλύουν τό Ἑλληνικό Σύνταγμα!
 

ΟΥΤΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΚΥΡΙΕ ΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΓΑΤΟΥ!!! 

Γράφει ο Γιωργος Αδαλης

Μιλάμε για σκιτζήδες και δυστυχώς δεν βρέθηκε ένας νομικός να τους βάλει στην θέση τους! Το αρθρο 25 επικαλέστηκε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως νομικό εργαλείο που θα βοηθήσει στην επιβολή της υποχρεωτικότητας των εμβολίων! Το οποίο τι λέει ;

«Tο Kράτος δικαιούται να αξιώνει από όλους τους πολίτες την εκπλήρωση του χρέους της κοινωνικής και εθνικής αλληλεγγύης» !

Ξεσκονίσανε όλο το Σύνταγμα , προκειμένου να βρούνε κάτι που θα τους επιτρέψει να κυνηγάνε μέχρι και τον τελευταίο ανεμβολίαστο Ελληνα να τον εμβολιάσουν! Αυτό που διαβάσατε παραπάνω είναι η παράγραφος 4 του άρθρου 25 του Συντάγματος! Προσέξτε τώρα:

Στο ίδιο άρθρο (25) στην παράγραφο 1. αναφέρει επί λέξει κάτι που δεν είπε ο happy traveller και η Γατού (η οποία ήταν δικαστικός με περγαμηνές σε μεγάαααααλες υποθέσεις):  

"1. Τα δικαιώματα του ανθρώπου ως ατόμου και ως μέλους του κοινωνικού συνόλου και η αρχή του κοινωνικού κράτους δικαίου τελούν υπό την εγγύηση του Κράτους. Όλα τα κρατικά όργανα υποχρεούνται να διασφαλίζουν την ανεμπόδιστη και αποτελεσματική άσκησή τους. Τα δικαιώματα αυτά ισχύουν και στις σχέσεις μεταξύ ιδιωτών στις οποίες προσιδιάζουν. Οι κάθε είδους περιορισμοί που μπορούν κατά το Σύνταγμα να επιβληθούν στα δικαιώματα αυτά πρέπει να προβλέπονται είτε απευθείας από το Σύνταγμα είτε από το νόμο, εφόσον υπάρχει επιφύλαξη υπέρ αυτού και να σέβονται την αρχή της αναλογικότητας".

Γαργάρα γι' αυτά που αναφέρονται ξεκάθαρα γιατί τους κόβουν τα χέρια ! Διότι σε άλλα άρθρα του συντάγματος αναφέρεται ξεκάθαρα ότι η χώρα τηρεί τις Διεθνείς Συμβάσεις και τα ανθρώπινα δικαιώματα, που σημαίνει ότι δεν μπορεί να εμβολιάζει κανέναν παρά την θέλησή του!

Και πάμε στην δεύτερη παράγραφο του ίδιου άρθρου: "2. Η αναγνώριση και η προστασία των θεμελιωδών και απαράγραπτων δικαιωμάτων του ανθρώπου από την Πολιτεία αποβλέπει στην πραγμάτωση της κοινωνικής προόδου μέσα σε ελευθερία και δικαιοσύνη". 

Δηλαδή με απλά λόγια, η πρόοδος της κοινωνίας μας δεν μπορεί να επιτευχθεί αν στερείς από κάποιον την ελευθερία του να ταξιδέψει ή να εκπαιδευτεί από την στιγμή που δεν υπάρχει διεθνώς τέτοια συνθήκη!

Το χειρότερο για τον Μητσοτάκη έρχεται στην επόμενη παράγραφο, στην παράγραφο 3., την οποία κάνει και αυτή γαργάρα. Στην 3. αναφέρεται επί λέξει : "3.  Η καταχρηστική άσκηση δικαιώματος δεν επιτρέπεται."

Καταλάβατε; η κατάχρηση ΔΕΝ επιτρέπεται! Αλλά δεν είπε τίποτα γι' αυτό ούτε ο Πρωθυπουργός Ημιαπασχόλησης που έχουμε ούτε και η Προεδράρα μας που ήταν ντυμένη στα γαλανόλευκα! Τσιμουδια! 

Βρήκαν μόνο την παράγραφο 4. του άρθρου, την απομόνωσαν και με αυτήν προσπαθούν να κάνουν ότι ακριβώς απαγορεύει το Σύνταγμα της Ελλάδος, η καταστατική χάρτα των Ηνωμένων Εθνών αλλά και η πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου της Ε.Ε. που και η ίδια η ΝΔ υπερψήφισε!

Αντιλαμβάνομαι ότι όταν λειτουργείς ως πλασιέ των φαρμακευτικών εταιριών, πρέπει να εφευρίσκεις πράγματα για να επιβάλεις αυτό για το οποίο σε εξωθούν οι βιομήχανοι! Αλλά να παίρνεις αποσπασματικά μια παράγραφο ενός συνταγματικού άρθρου, και να προσπαθείς να δώσεις το εντελώς αντίθετο νόημα σε αυτό που λένε οι Νομοθέτες, σημαίνει ότι οι Βιομήχανοι σε ζορίζουν πάρα πολύ!!!

Είναι κρίμα να χρησιμοποιείται το Σύνταγμα ως κουρελόχαρτο προκειμένου να περάσεις το πολιτικό αφήγημα του Μπάιντεν, των Σοσιαλιστών και των οπαδών του πολιτιστικού Μαρξισμού! 

Δεν φταίμε εμείς οι πολίτες, αν η ΝΔ κυριολεκτικά ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΥΤΗΚΕ σε ένα σοσιαλιστικό, μετα-κομουνιστικό κόμμα, το οποίο κάνει πλάτες στον Μπάιντεν και σε όσους νομίζουν ότι βρίσκονται ακόμα στην εποχή του ... Γιόζεφ Μέγκελε!!!

ΥΓ.

Η δικτατορική υποχρέωση ανθρώπων σε ιατρικές πράξεις χωρίς την θέλησή τους, έστειλε πολλούς στις Φυλακές ! Κάποιους άλλους, τους ανάγκασε να προβούν σε πλαστικές γιατί τους κυνηγούσαν σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη! Όποιος το έχει ξεχάσει αυτό, μάλλον θα βρεθεί κάποτε στην θέση τους!!!

 

Πηγή:

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/07/blog-post_8440.html 

 

1 σχόλιο:

  1. Και όλοι οι Εισαγγγελείς σχεδόν πρέπει να μπούνε πίσω από τα κάγκελα!
    Ήταν οι πρώτοι που έπρεπε να δράσουν αυτεπέγγελτα για την κατάλυση του Συντάγματος.
    Ένοχοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)