Τό παρόν ἱστολόγιο γεννήθηκε στίς 19-11-2013

Τό παρόν Ὀρθόδοξο Χριστιανικό Ἱστολόγιο γεννήθηκε στίς 19-11-2013
μέ τήν Χάρη τοῦ Κυρίου ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστοῦ, ταῖς πρεσβείαις τῆς Ὑπεραγίας Θεοτόκου καί δι' εὐχῶν...
Τοῦτος ὁ ἱστότοπος εἶναι ὀρθόδοξος, κατηχητικός, ἀντιαιρετικός, ἀντιοικουμενιστικός, ἀντινεοταξικός καί ψυχωφέλιμος.

Ρατσισμός δέν εἶναι νά σχολιάζει κανείς τό κακό πού συμβαίνει, ἀλλά ΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ἀπό κάποιους εἰς βάρος τοῦ καλοῦ, ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΣΙΩΠΑΤΑΙ Ἤ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΤΑΙ ΩΣ ΟΡΘΟΝ!

Ετικέτες


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ! Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙΟΜΕΝΗΣ ΒΑΤΟΥ.

TRANSLATOR


" Ἕως τοῦ θανάτου ἀγώνισαι περί τῆς ἀληθείας, καί Κύριος ὁ Θεός πολεμήσει ὑπέρ σου " (Σ. Σειράχ 4, 28)
Σχόλια υβριστικά, κακεντρεχή, αγενή, ασεβή, προσβλητικά, αναπόδεικτα, χωρίς χριστιανικό ήθος ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ!

Σελίδες

Σάββατο 7 Αυγούστου 2021

Εγκρίθηκε σύμβαση για τη χρήση ΤΟΞΙΚΟΥ Οξειδίου του Γραφενίου για την επεξεργασία νερού στο Ηνωμένο Βασίλειο - Η ίδια ουσία που βρέθηκε στα εμβόλια Covid-19!

Εγκρίθηκε σύμβαση 

για τη χρήση ΤΟΞΙΚΟΥ 

Οξειδίου του Γραφενίου 

για την επεξεργασία νερού 

στο Ηνωμένο Βασίλειο - 

Η ίδια ουσία που βρέθηκε 

στα εμβόλια Covid-19!

ΒΑΛΤΕ ΕΛΕΓΜΕΝΑ ΦΙΛΤΡΑ ΝΕΡΟΥ! ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ!

Η G2O Water Technologies, μια βρετανική τεχνολογική επιχείρηση, κατάφερε να λάβει την έγκριση του πρώτου εμπορικού συμβολαίου της για την ενίσχυση των μεμβρανών φιλτραρίσματος νερού με οξείδιο του γραφενίου.

Το συμβόλαιο αυτό καθιστά την πρώτη εμπορικά επιτυχή εφαρμογή του υλικού που αναπτύχθηκε πρόσφατα για την επεξεργασία νερού.Υποτίθεται ότι τα πλεονεκτήματα της χρήσης του οξειδίου του γραφενίου για την επεξεργασία νερού έγκειται στην ενίσχυση της απόδοσης των μεμβρανών, καθώς μετριάζει τις επιπτώσεις του "fouling" (= ρύπανση). Η ρύπανση είναι προφανώς μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι φορείς εκμετάλλευσης συστημάτων φιλτραρίσματος νερού με βάση τις μεμβράνες.

Η "ρύπανση" περιγράφει την παρουσία ή τη συσσώρευση ανεπιθύμητων υλικών στο νερό, συμπεριλαμβανομένων των αλάτων, της γενικής βρωμιάς και των υπολειμμάτων, των διαλυμένων μετάλλων ή της βιολογικής ύλης και των βακτηρίων. Το βρώμικο νερό μπορεί να προκαλέσει ποικίλα προβλήματα εάν παραμείνει ανεπεξέργαστο.

Σε συνεργασία με την Hydrasyst Limited, η G2O technologies κατάφερε να επικαλύψει τις μεμβράνες με οξείδιο του γραφενίου, το οποίο, όπως αναφέρει, θα βελτιώσει τη λειτουργική απόδοση, θα μειώσει την κατανάλωση ενέργειας και θα μειώσει τη χρήση χημικών.

Η βρετανική τεχνολογική επιχείρηση έχει προβλέψει ότι η επίστρωση οξειδίου του γραφενίου θα παρατείνει τη διάρκεια ζωής των μεμβρανών, καθώς και ότι θα μειώσει το κόστος και τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις της επεξεργασίας του νερού.

Η Hydrasyst, ο πρώτος που υιοθέτησε την τεχνολογία, είναι ένας βρετανικός πάροχος προηγμένων συστημάτων τεχνολογίας μεμβρανών. Ο διευθύνων σύμβουλος Kyle Wolff δήλωσε: "Η Hydrasrystras είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα της τεχνολογίας: "Είμαστε ενθουσιασμένοι που συμμετέχουμε στενά εδώ και αρκετό καιρό στην πιλοτική δοκιμή και εφαρμογή των επικαλύψεων οξειδίου του γραφενίου της G2O Water Technology.

"Με την επικάλυψη οξειδίου του γραφενίου, τα συστήματα κεραμικών μεμβρανών κοίλης ίνας που διαθέτουμε παρέχουν σημαντικά λειτουργικά πλεονεκτήματα, επιτρέποντας στους τελικούς χρήστες να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα της χρήσης του νερού, ενώ παράλληλα επιτυγχάνουν σημαντική εξοικονόμηση στο ενεργειακό κόστος".

Ο Chris Wyres, διευθύνων σύμβουλος της G2O Technologies, δήλωσε ότι η εταιρεία θα συνεργαστεί με την Hydrasyst για την ανάπτυξη συστημάτων Nanopulse για μια σειρά εφαρμογών επεξεργασίας νερού. Η τεχνολογική εταιρεία οραματίζεται μια "ευρείας κλίμακας ανάπτυξη" της επεξεργασίας με βάση το γραφένιο, η οποία θα "συμβάλει στην αντιμετώπιση των προκλήσεων της λειψυδρίας και της κλιματικής αλλαγής".

 Το οξείδιο του γραφενίου είναι τοξικό

Πρόσφατα, αναφερθήκαμε σε μια μελέτη που κυκλοφόρησε από Ισπανούς ερευνητές η οποία αποκάλυψε ότι τα εμβόλια Covid-19 περιέχουν "τεράστιες δόσεις" του νανοσωματιδίου οξείδιο του γραφενίου.

Το οξείδιο του γραφενίου, το οποίο είναι ένα υλικό που σχηματίζεται από γραφίτη, είναι γνωστό ότι προκαλεί δοσοεξαρτώμενη τοξικότητα. Η ένωση μπορεί να προκαλέσει ηπατική και νεφρική βλάβη, να ωθήσει στο σχηματισμό κοκκιωμάτων στους πνεύμονες, να μειώσει τη βιωσιμότητα των κυττάρων και να προκαλέσει κυτταρική απόπτωση ή προ-προγραμματισμένο κυτταρικό θάνατο.

Το νανοσωματίδιο μπορεί επίσης να προκαλέσει θρόμβους στο αίμα, καθώς πήζει το αίμα, και επίσης μεταβάλλει το ανοσοποιητικό σύστημα διαταράσσοντας την οξειδωτική ισορροπία στα αποθέματα γλουταθειόνης του οργανισμού.

Η ουσία μπορεί να προκαλέσει ένα σωρό άλλα προβλήματα υγείας, συμπεριλαμβανομένης της πνευμονικής ίνωσης, η οποία μπορεί να προκαλέσει καρκίνο του πνεύμονα και πνευμονία.

Οι ερευνητές ανακάλυψαν την ουσία σε δόσεις του εμβολίου της Pfizer - διαπίστωσαν ότι κάθε δόση που εξέτασαν περιείχε περίπου 747 νανογραμμάρια οξειδίου του γραφενίου, πράγμα που σημαίνει ότι πάνω από το 99% του εμβολίου της Pfizer φέρεται να αποτελείται εξ ολοκλήρου από την τοξική ουσία.

Φυσικά, η έρευνα αυτή δεν αναφέρθηκε από τα κυρίαρχα μέσα μαζικής ενημέρωσης και αν αναφερόταν, απλά θα απορρίπτονταν ή θα λογοκρίνονταν. Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη όσα γνωρίζουμε για το οξείδιο του γραφενίου, είναι ανησυχητικό να γνωρίζουμε ότι το νερό του Ηνωμένου Βασιλείου πρόκειται να επεξεργαστεί με την ίδια τοξική ουσία.

Ανατριχιάζουμε στη σκέψη για το ποιες θα είναι οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις στην υγεία από το πλύσιμο, τη χρήση και την κατανάλωση νερού επεξεργασμένου με γραφένιο.


dailyexpose.co.uk

μετάφραση: Διόδοτος 

diodotos-k-t

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

"ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ ΕΣΤΙΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ· ΜΕΙΝΑΤΕ ΩΔΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤ' ΕΜΟΥ"!

"ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ ΕΣΤΙΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ· ΜΕΙΝΑΤΕ ΩΔΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤ' ΕΜΟΥ"!
Κάντε κλικ στην εικόνα και μάθετε πώς να μείνετε με τον Χριστό!

ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΑ Ο ΘΕΟΣ;

ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΑ Ο ΘΕΟΣ;
Κάντε κλικ στην εικόνα για να το μάθετε!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να ανακαλύψετε πώς γίνεται!

ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ

ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ
Κάντε κλικ στην εικόνα για να διαβάσετε!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να το ανακαλύψετε!

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να καθρεφτισθείτε!

ΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ!

ΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ!
Κάντε κλικ στην εικόνα. Αφορά ιδιαιτέρως τις γυναίκες!

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.
Κάντε κλικ για να διαβάσετε.

.

.

.

.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟ ΖΩΗ:

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟ ΖΩΗ:

.

.

.

.
.

.

.
.

.

.
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.
"Μή μεταίρειν ὅρια ἅ οἱ Πατέρες ἔθεντο"

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΦΩΤΙΣΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΦΩΤΙΣΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!
(Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς)

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)