TRANSLATOR

Σελίδες

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021

Κάτι δεν πάει καλά – Η Ιρλανδία με ποσοστό εμβολιασμένων 91% εμφανίζει ραγδαία επιδείνωση του covid 19

Κάτι δεν πάει καλά – 

Η Ιρλανδία με ποσοστό εμβολιασμένων 91% 

εμφανίζει ραγδαία επιδείνωση 

του covid 19


Κάτι δεν πάει καλά – Η Ιρλανδία με ποσοστό εμβολιασμένων 91% εμφανίζει ραγδαία επιδείνωση του covid 19
 
 
Ναι, σωστά διαβάζεις - Σε μια πόλη με εμβολιασμένο το 99,7% του πληθυσμού καταγράφεται η μεγαλύτερη αύξηση των κρουσμάτων στη Ιρλανδία.

Μήπως η πανδημία των ανεμβολίαστων… που κάποιοι χαρακτήρισαν τους ανεμβολίαστους, τελικά… είναι πανδημία των εμβολιασμένων;

Η Ιρλανδία παρουσιάζεται ως κράτος πρότυπο στην Ευρωπαϊκή Ένωση όσον αφορά το αφήγημα του καθολικού εμβολιασμού.
Το 91,11% του πληθυσμού της Ιρλανδίας άνω των 12 ετών έχει εμβολιαστεί τουλάχιστον μία φορά και το 88,63% είναι «πλήρως εμβολιασμένο».
Με βάση όλα όσα έχουμε ακούσει από τον Anthony Fauci τον αμερικανό επιδημιολόγο, θα πρέπει να είναι στα πρόθυρα να νικήσουν τον Covid-19 και να επιστρέψουν στην ημι-κανονική ζωή.
Οι αμερικανοί έχουν υποστηρίξει ότι με εμβολιασμένο το 90% μιας κοινωνίας έχει αποκτηθεί η ανοσία της αγέλης.
Αντίθετα, βιώνουν μια τεράστια άνοδο των κρουσμάτων Covid-19, συμπεριλαμβανομένων και των βαριά νοσούντων, αποτελούν υψηλά από τον Μάρτιο του 2021.
Η εξέλιξη αυτή ξεφουσκώνει το αφήγημα γύρω από τα εμβόλια, ότι όσοι έχουν εμβολιαστεί μπορούν να προσβληθούν ακόμη από τη νόσο, αλλά είναι πολύ λιγότερο πιθανό να νοσηλευτούν.
Τελικά μπορεί να νοσήσουν βαριά…

Σύμφωνα με το Gript.ie :

Η Ιρλανδία έχει πλέον τον υψηλότερο αριθμό ασθενών σε νοσοκομεία με Covid-19 από τον Μάρτιο, παρά το γεγονός ότι πάνω από το 91% του πληθυσμού άνω των 12 ετών έχει εμβολιαστεί – το υψηλότερο ποσοστό εμβολιασμού στην ΕΕ.
Ο αριθμός των ασθενών με Covid στα νοσοκομεία της Ιρλανδίας ανέρχεται πλέον σε 513 – αριθμοί που δεν έχουν καταγραφεί από το τέλος του διαβόητου τρίτου κύματος τον περασμένο χειμώνα. 101 από αυτούς βρίσκονται σε ΜΕΘ από 74 που παρατηρήθηκαν την περασμένη εβδομάδα.
Ο Dr. Tony Holohan, δήλωσε ότι «ανησυχεί ολοένα και περισσότερο για την αυξανόμενη συχνότητα της νόσου σε εθνικό επίπεδο».

Σύμφωνα με τους Irish Times, η Δρ. Anne Moore, η οποία είναι ειδικός εμβολίων στο UCC, είπε ότι τα κρούσματα θα αυξάνονταν μέχρι να υπάρξει ένα «εμβόλιο αποκλεισμού της μετάδοσης», καθώς οποιαδήποτε προστασία από τη μετάδοση με τα τρέχοντα εμβόλια που προσφέρονται έχει αρχίσει να μειώνεται.
«Νομίζω ότι τελικά θα πρέπει να ενισχύσουμε τον υπόλοιπο πληθυσμό…επειδή θα δούμε τεράστια αύξηση στον αριθμό των κρουσμάτων».
Μέχρι σήμερα, πάνω από το 91% του ιρλανδικού πληθυσμού άνω των 12 ετών έχει εμβολιαστεί, καθιστώντας την Ιρλανδία την πιο εμβολιασμένη χώρα σε ολόκληρη την ΕΕ.

Κάποιοι μπορεί να πιστεύουν ότι η αύξηση προέρχεται από περιοχές της Ιρλανδίας με χαμηλότερα ποσοστά εμβολιασμού από τον μέσο όρο, αλλά ισχύει το αντίθετο.
Οι υψηλότερες αυξήσεις των κρουσμάτων προέρχονται από μια πόλη που έχει επίσης το υψηλότερο ποσοστό εμβολιασμένων κατοίκων:
Μια νότια εκλογική περιοχή έχει ποσοστό επίπτωσης 1.486 κρουσμάτων ανά 100.000 πληθυσμού σε 14 ημέρες, τριπλάσιο από τον εθνικό μέσο όρο που ανέρχεται σε 493 μολύνσεις ανά 100.000 άτομα.
Η παρακείμενη εκλογική περιοχή Tramore-Waterford City West σε διάστημα 14 ημερών έχει 1.121 κρούσματα ανά 100.000 άτομα, σύμφωνα με τα τελευταία εβδομαδιαία στοιχεία που δημοσιεύονται από το Κέντρο Εποπτείας Προστασίας Υγείας.
Το Waterford έχει το υψηλότερο ποσοστό εμβολιασμού στη χώρα με το 99,7% ενηλίκων άνω των 18 ετών (όπως καταγράφηκαν στην τελευταία απογραφή) να είναι πλήρως εμβολιασμένοι.
Η πόλη είχε ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά μόλυνσης από τον Covid-19 στην Ιρλανδία και πλέον εμφανίζει ένα από τα υψηλότερα.

Ναι, σωστά διαβάζεις.
Σε μια πόλη με εμβολιασμένο το 99,7% του πληθυσμού - πλην των πολύ μικρών παιδιών - καταγράφεται η μεγαλύτερη αύξηση των κρουσμάτων στη Ιρλανδία.
Με βάση όσα υποστηρίζουν π.χ. ο Biden και οι θιασώτες του εμβολιασμού αυτό είναι αδύνατο γιατί βιώνουμε την «πανδημία των ανεμβολίαστων».

Υπάρχει μια ισχυρή αυταπάτη που εμποδίζει τους ανθρώπους να δουν την αλήθεια.
Κανείς δεν θέλει να αισθάνεται ότι τον ξεγέλασαν, έτσι όσοι έχουν εμβολιαστεί αγνοούν εσκεμμένα τις αποδείξεις ότι τα πειραματικά εμβόλια δεν αποδίδουν ενώ κρύβουν και δυνητικούς κινδύνους.
Πολλές φορές όσοι προσπαθούν να αναδείξουν και την άλλη πλευρά απέναντι στο αφήγημα ότι μόνο ο εμβολιασμός διασώζει… θεωρείται ψεκασμένος ή παρίας.
Ωστόσο η αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί, το 91% στην Ιρλανδία έχει εμβολιαστεί και το εντυπωσιακό όλων… καταγράφει μεγάλη αύξηση κρουσμάτων και νοσηλειών.
Η Ιρλανδία έχει 5.436 νεκρούς και 187 νεκρούς από covid 19 σε 28 ημέρες.

 
 
 
Πηγή:
https://www.bankingnews.gr/diethni/articles/595494/kati-den-paei-kala-i-irlandia-me-pososto-emvoliasmenon-91-emfanizei-ragdaia-epideinosi-tou-covid-19

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)