Σελίδες

TRANSLATOR

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021

Θανατικό στην Μ Βρετανία. Ανεξήγητοι θάνατοι μη covid19. 11.000 νεκροί σε 4 μήνες περισσότεροι απ’ ό,τι συνήθως από άλλα αίτια!!!

Θανατικό στην Μ Βρετανία. 

Ανεξήγητοι θάνατοι μη covid19. 

11.000 νεκροί σε 4 μήνες 

περισσότεροι απ’ ό,τι συνήθως 

από άλλα αίτια!!!

 

 

Έξαρση θανάτων μη covid19 και στην Μ Βρετανία. Ο συναγερμός μεγαλώνει καθώς τα νεκροταφεία γεμίζουν με χιλιάδες επιπλέον θανάτους μη Covid

Σχεδόν 10.000 περισσότεροι άνθρωποι απ’ότι συνήθως έχουν πεθάνει τους τελευταίους τέσσερις μήνες από λόγους μη Covid, καθώς οι ειδικοί ζήτησαν να διεξαχθεί επείγουσα κυβερνητική έρευνα για το εάν οι θάνατοι μπορούσαν να προληφθούν.
Ολοένα και αυξάνονται οι φόβοι ότι οι καθυστερήσεις του NHS στο απόγειο της πανδημίας άφησαν μεγάλο αριθμό ατόμων με παθήσεις που προηγουμένως θεραπεύονταν να υποφέρουν από ασθένειες που τώρα έχουν καταστεί θανατηφόρες.

Τα τελευταία στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας έδειξαν ότι η Αγγλία και η Ουαλία κατέγραψαν 20.823 περισσότερους θανάτους από τον μέσο όρο της πενταετίας τις τελευταίες 18 εβδομάδες. Μόνο 11.531 θάνατοι αφορούσαν τον Covid.

Σημαίνει ότι 9.292 θάνατοι – το 45% – δεν συνδέονται με την πανδημία.

«Πρέπει επειγόντως να καταλάβουμε τι πάει στραβά»
Ο καθηγητής Carl Heneghan, διευθυντής του Κέντρου Ιατρικής Βασισμένης σε Στοιχεία στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, δήλωσε: «Καλώ για επείγουσα έρευνα.”

«Αν κοιτάξετε πού συμβαίνει το πλεόνασμα, είναι σε καταστάσεις όπως η ισχαιμική καρδιοπάθεια, η κίρρωση του ήπατος και ο διαβήτης, όλα τα οποία είναι δυνητικά αναστρέψιμα.”

«Αυτό ξεπερνά την απλή εξέταση των ακατέργαστων αριθμών και των πιστοποιητικών θανάτου. Πρέπει να επιστρέψουμε και να βρούμε εάν αυτοί οι θάνατοι έχουν αίτια που μπορούν να προληφθούν.”

«Αυτό θα μπορούσε να είναι το αποτέλεσμα της έλλειψης υγειονομικής φροντίδας που θα μπορούσε να αποφευχθεί κατά τη διάρκεια της πανδημίας και τι συμβαίνει μετά από αυτήν.”

«Χρειάζεται επειγόντως να κατανοήσουμε τι συμβαίνει και να διερευνήσουμε τις βαθύτερες αιτίες για να προσδιορίσουμε τις ενέργειες που μπορούν να αποτρέψουν περαιτέρω περιττούς θανάτους».

Τα εβδομαδιαία στοιχεία για την εβδομάδα που έληξε στις 5 Νοεμβρίου έδειξαν ότι υπήρχαν 1.659 περισσότεροι θάνατοι από ό,τι θα αναμενόταν κανονικά αυτή την εποχή του χρόνου. Από αυτούς, οι 700 δεν προκλήθηκαν από τον Covid.

Η υπέρβαση είναι πιθανό να αυξηθεί καθώς καταγράφονται περισσότεροι θάνατοι τις επόμενες εβδομάδες.

Στοιχεία από την Υπηρεσία Ασφάλειας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου δείχνουν ότι από το καλοκαίρι έχουν σημειωθεί χιλιάδες περισσότεροι θάνατοι από τον μέσο όρο της πενταετίας σε καρδιακή ανεπάρκεια, καρδιακές παθήσεις, κυκλοφορικές παθήσεις και διαβήτη.

Ο αριθμός των θανάτων σε ιδιωτικές κατοικίες είναι επίσης 40,9 τοις εκατό πάνω από τον μέσο όρο της πενταετίας, με 964 υπερβολικούς θανάτους να καταγράφονται την πιο πρόσφατη εβδομάδα, η οποία διαρκεί έως τις 5 Νοεμβρίου.

Ο Kevin McConway, ομότιμος καθηγητής εφαρμοσμένης στατιστικής στο The Open University, δήλωσε: «Οι αριθμοί θανάτων από όλες τις αιτίες συνήθως αυξάνονται αυτή την εποχή του χρόνου, αλλά ο συνολικός αριθμός παραμένει πάνω από τον μέσο όρο για την αντίστοιχη εβδομάδα της πενταετίας 2015 έως 2019 .

«Λοιπόν, με αυτόν τον ορισμό, εξακολουθούμε να έχουμε υπερβολικούς θανάτους, όπως είχαμε για 18 συνεχόμενες εβδομάδες τώρα, και δεν οφείλονται όλοι αυτοί οι υπερβολικοί θάνατοι στον Covid-19.”

«Και εξακολουθούμε να βλέπουμε πολλούς υπερβολικούς αριθμούς θανάτων στα σπίτια των ανθρώπων, σε σύγκριση με τον μέσο όρο του 2015-19, με τους περισσότερους από αυτούς τους θανάτους να μην αφορούν τον Covid-19.”

«Την πιο πρόσφατη εβδομάδα, υπήρξαν 891 υπερβολικοί θάνατοι στο σπίτι που δεν αφορούσαν Covid-19 – δηλαδή περίπου 127 την ημέρα».
Το NHS εξακολουθεί να αγωνίζεται να εκκαθαρίσει τις καθυστερημένες θεραπείες που δημιουργήθηκαν από την πανδημία, με έναν στους 10 ανθρώπους στην Αγγλία – 5,8 εκατομμύρια – να περιμένει επί του παρόντος μια διαδικασία, τον υψηλότερο αριθμό που έχει καταγραφεί ποτέ.

Μια έκθεση που δημοσιεύθηκε αυτή την εβδομάδα από το Royal College of Nursing προειδοποίησε ότι περισσότεροι από 120.000 άνθρωποι αναγκάστηκαν να περιμένουν για τουλάχιστον τέσσερις ώρες στα τμήματα ατυχημάτων και επειγόντων περιστατικών τον Οκτώβριο, μια αύξηση άνω του 50 τοις εκατό από τον Οκτώβριο του 2019.

Τα ασθενοφόρα χρειάζονται επίσης περισσότερο χρόνο για να φτάσουν σε ασθενείς, με τους πάσχοντες από καρδιακή προσβολή τώρα να περιμένουν κατά μέσο όρο 53 λεπτά πριν φτάσει η βοήθεια – σχεδόν τρεις φορές ο στόχος του NHS. Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται σε διαδρόμους έχει αυξηθεί εννέα φορές από τον Οκτώβριο του 2019.

Τα δεδομένα από τη συνεχή έρευνα θνησιμότητας από το Ινστιτούτο και τη Σχολή Αναλογιστών αρχίζουν επίσης να δείχνουν κάποια υπέρβαση εκτός του Covid, με σχεδόν 100 επιπλέον θανάτους την πιο πρόσφατη εβδομάδα.

Η έρευνα είχε πει προηγουμένως ότι πρόσφατοι υπερβολικοί θάνατοι χωρίς Covid συνδέονταν με τη γήρανση του πληθυσμού, με περισσότερους ανθρώπους να αναμένεται να πεθάνουν φέτος από πέρυσι.

Εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας δήλωσε: «Οποιοσδήποτε θάνατος είναι μια τραγωδία για την οικογένεια και τους αγαπημένους που έχουν μείνει πίσω και τα συλλυπητήριά μας εκφράζουμε σε οποιονδήποτε έχει πληγεί.

«Η επένδυσή μας-ρεκόρ βοηθά στην αντιμετώπιση των καθυστερήσεων και στην ανάκτηση των υπηρεσιών NHS με επιπλέον 2 δισεκατομμύρια £ φέτος, συν 8 δισεκατομμύρια £ περισσότερα τα επόμενα τρία χρόνια για την παροχή επιπλέον 9 εκατομμυρίων επιταγών, σαρώσεων και λειτουργιών.

«Παράλληλα με αυτό, δεσμευόμαστε να βελτιώσουμε την υγεία και το νέο Γραφείο για τη Βελτίωση της Υγείας και τις Ανισότητες θα υποστηρίξει τους ανθρώπους σε ολόκληρη τη χώρα να ζήσουν πιο υγιεινά και να αποτρέψουν τις ασθένειες».msn16/11/21

Oι ακρότητες, η μονομανία, οι εμμονές, η επιλεκτική μεταχείριση, ο ανορθολογισμός πάντα έχουν θύματα….η αιρετική αντιμετώπιση της ιατρικής που λειτουργεί εδώ και 2,5 χρόνια σαν να υπάρχει μόνο 1 ασθένεια παγκοσμίως έχει αυτά τα μακάβρια αποτελέσματα. Αυτοί οι δεκάδες χιλιάδες νεκροί παράπλευρες απώλειες tης κακοδιαχείρισης της κρίσης πάνε άκλαυτοι. Δεν μας αφορούν κοιτάμε μην πέθανε κανένας ανεμβολίαστος να τον μπινελικάρουμε μετά θάνατο κι αν πέθανε κανένας εμβολιασμένος να ρίξουμε παραπάνω χώμα στον τάφο του μην γίνει η συσχέτιση.. Γιατί το σύστημα φοβάται τόσο όσους δεν ενέδωσαν στον πειραματικό ” εμβολιασμό” και τους διώκει και μετά θάνατο γιατί το σύστημα φοβάται τόσο τους εμβολιασμένους που πέθαναν από τη μια ή την άλλη αιτία και το έχει ταμπού;;;;

 
 
 
Πηγή:
https://dimpenews.com/2021/11/17/%ce%b8%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%bc-%ce%b2%cf%81%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%bd%ce%af%ce%b1-%ce%b1%ce%bd%ce%b5%ce%be%ce%ae%ce%b3%ce%b7%cf%84%ce%bf%ce%b9-%ce%b8/ 
 



Συναφῆ ἄρθρα:

Αυστραλία: Πάνω Από 10.000 Πολίτες Διεκδικούν Αποζημίωση Για Τις Παρενέργειες Που Εμφάνισαν Μετά Το «Εμβόλιο» Κορωνοϊού! Βίντεο

 

Πλήρως εμβολιασμένοι οι μισοί νεκροί με Covid-19 και στη Λιθουανία - Μόνο στην Ελλάδα λένε ότι είναι λιγότεροι Βίντεο

 

Η Δανία με 85,9% ή 75,8% πλήρως εμβολιασμένους επαναφέρει το υγειονομικό πάσο λόγω έξαρσης κρουσμάτων! Αυτό σημαίνει ότι το εμβόλιο είναι αναποτελεσματικό; Βίντεο

 

Εθνικό Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας της Ρουμανίας: Το 50% των εμβολιασμένων προσβλήθηκαν από Covid-19. Οι κομητείες με το υψηλότερο ποσοστό εμβολιασμού κατέγραψαν και τα υψηλότερα ποσοστά μόλυνσης.

 

Αυξηση θανάτων και στη Κυπρο (30%) μετα τους εμβολιασμούς! Επίσημα απο την EUROSTAT!!!

 

ΥΠΕΡΔΙΠΛΆΣΙΟΙ ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΈΝΩΝ ΑΠΟ ΤΩΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ.... Βίντεο

 

Θανατικό στην Μ Βρετανία. Ανεξήγητοι θάνατοι μη covid19. 11.000 νεκροί σε 4 μήνες περισσότεροι απ’ ό,τι συνήθως από άλλα αίτια!!!

 

Ταϊβάν: Όπου δεν ντρέπονται να πουν την αλήθεια στο δελτίο ειδήσεων. Βίντεο

 

Dr. R.Kilian: «Το 80% των νοσηλευόμενων είναι πλήρως εμβολιασμένοι - Πόσους ανθρώπους θα σκοτώσουμε;» (βίντεο) 

 

Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΕΠΙ 7μηνο ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ, ΜΕ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΡΥΘΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΣΕ COVID...

 

Ανοίγουν σιγά σιγά τα στόματα. Mετά το Βέλγιο και στο Γερμανικό Ομοσπονδιακό Κρατίδιο Βάδη-Βυρτεμβέργη στην Ravensburg το 90% στα Επείγοντα είναι εμβολιασμένοι! Βίντεο

 

3 Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία (GZA) Αμβέρσας στο Βέλγιο: «οι ασθενείς που έχουμε στην εντατική-ΜΕΘ είναι όλοι εμβολιασμένοι»!!.Παραδοχή του επικεφαλής Ιατρού Kristiaan Deckers!! ΒΙΝΤΕΟ

 

Υπουργείο Υγείας Βελγίου: 71% των ασθενών με COVID19 στα νοσοκομεία της Φλάνδρας είναι διπλά εμβολιασμένοι!

 

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Έγγραφο-«πύραυλος» του ΓΕΝ «βυθίζει» την κυβέρνηση: «Οι εμβολιασμένοι νοσούν περισσότερο από Covid-19»! Βίντεο-Φωτό

 

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΘΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ! Συγκλονιστικό! Βίντεο (με ελληνικούς υπότιτλους)

 

1 σχόλιο:

  1. Ο χάρος έχει πολλούς πια να παίρνει. Δεν προλαβαίνει να πηγαίνει και να έρχεται. Στρώνει και πέφτει δίπλα μας. Στην αρχή αγριευόμαστε. Μα σιγά σιγά συνηθίζουμε την παρουσία του. Πεθαίνουν αβέρτα οι άνθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)