Σελίδες

TRANSLATOR

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021

Εθνικό Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας της Ρουμανίας: Το 50% των εμβολιασμένων προσβλήθηκαν από Covid-19. Οι κομητείες με το υψηλότερο ποσοστό εμβολιασμού κατέγραψαν και τα υψηλότερα ποσοστά μόλυνσης.

 

Εθνικό Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας 

της Ρουμανίας: 

Το 50% των εμβολιασμένων προσβλήθηκαν από Covid-19. 

Οι κομητείες 

με το υψηλότερο ποσοστό εμβολιασμού κατέγραψαν 

και τα υψηλότερα ποσοστά μόλυνσης.

 

 

Εθνικό Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας της Ρουμανίας: Το 50% των ατόμων που εμβολιάστηκαν κατά του Covid-19 προσβλήθηκαν από Covid-19.

Από τον συνολικό αριθμό των ατόμων που έκαναν τεστ μεταξύ 27 Δεκεμβρίου 2020 και 30 Σεπτεμβρίου 2021, το 17,50% ήταν εμβολιασμένοι και οι μισοί από αυτούς είχαν θετικό τεστ για μόλυνση από τον ιό SARS-CoV-2, ανακοίνωσε το Εθνικό Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας. Όσον αφορά τη συσχέτιση μεταξύ του ποσοστού εμβολιασμού και του ποσοστού μόλυνσης, διαπιστώνεται ότι οι πιο εμβολιασμένες κομητείες έχουν επίσης τεράστιο ποσοστό κρουσμάτων Covid. (σσ Η χώρα διαιρείται σε 41 κομητείες και τον Δήμο του Βουκουρεστίου). 

Σύμφωνα με το INSP, το 17,50% του συνολικού αριθμού των ατόμων που έκαναν μεταξύ 27 Δεκεμβρίου 2020 και 30 Σεπτεμβρίου 2021, είχαν εμβολιαστεί. Από αυτούς, το 8,58% είχε θετικό τεστ για μόλυνση από τον ιό SARS-CoV-2. Αυτό σημαίνει δύο πράγματα: ένα, ότι οι μισοί από τους εμβολιασμένους που δοκιμάστηκαν είχαν μολυνθεί με Covid και δύο, ότι μόνο το 17,5% των εμβολιασμένων υποβλήθηκε σε τεστ, δηλαδή περίπου 870.000 από τα 5,5 εκατομμύρια.

Σε σύγκριση με το ποσοστό των μολυσμένων εμβολιασμένων που υποβλήθηκαν σε τεστ, σημαίνει ότι πάνω από δύο εκατομμύρια εμβολιασθέντες έχουν έρθει σε επαφή και διαδίδουν τον ιό. Παράλληλα, το πρώτο εννιάμηνο του έτους, 28.929 άτομα που εμβολιάστηκαν με την πρώτη δόση έλαβαν Covid, εκ των οποίων οι 527 πέθαναν. Την ίδια περίοδο, 38.604 άτομα που εμβολιάστηκαν και με τις δύο δόσεις μολύνθηκαν με SARS-Cov-2, εκ των οποίων 293 πέθαναν. Φυσικά, ο αριθμός των θανάτων μεταξύ των εμβολιασμένων είναι σχετικά μικρός σε σύγκριση με τους μη εμβολιασμένους, αλλά εδώ είναι το εξαιρετικά χαμηλό ποσοστό των εμβολιασμών στους ηλικιωμένους, ακριβώς η κατηγορία που θα έπρεπε να ήταν ο κύριος στόχος του εμβολιασμού, όπως συνέβη σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες.. Από την άλλη πλευρά, οι κομητείες με το υψηλότερο ποσοστό εμβολιασμού κατέγραψαν και τα υψηλότερα ποσοστά μόλυνσης. Έτσι, το Κλουζ, με 47,19% εμβολιασμένο έχει ποσοστό επίπτωσης κρουσμάτων 8,33, το Τίμις, με 37,74% εμβολιασμένο, έχει ποσοστό επίπτωσης 10,15, το Ilfov, με πάνω από 40% εμβολιασμένος έχει ποσοστό επίπτωσης 15 περιπτώσεις και το Βουκουρέστι, με 38,56% ποσοστό εμβολιασμένων, έχει 14,71.romaniainfo 2/11/21

 

Πηγή:
 https://dimpenews.com/2021/11/02/133757/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)