Σελίδες

TRANSLATOR

Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Ἀντί νά τοῦ τά ψάλλει, ἐκθείασε τόν σοδονομίτη καί τόν νεοταξικό ἀμερικανισμό πού μᾶς διαλύει δεκαετίες τώρα καί τήν παγκοσμιοποίηση! Βίντεο-φωτό

egainia gonia 1

 "Γιά μιά παγκόσμια 
δικαιοσύνη, ἐλευθερία καί ἀγάπη", Σεβασμιώτατε; 
Μήπως καί γιά ἕναν παγκόσμιο Ἀντίχριστο;
...

 

 

 

Στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Πειραιά, βρέθηκε σήμερα Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, προκειμένου να τελέσει τα εγκαίνια της Αμερικανικής γωνιάς του Πειραιά.

Στα εγκαίνια της Αμερικανικής γωνιάς βρέθηκε και ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, Μέγας Ευεργέτης της τοπικής μας Εκκλησίας.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Σεβασμιώτατος επεσήμανε πως «οι δεσμοί μεταξύ Ελλάδος και ΗΠΑ είναι ιστορικοί και άρρηκτοι και έχουν σφυρηλατηθεί επάνω στο αμόνι του χρόνου, της ιστορίας και της παράδοσης».

Σχέση μεταξύ 5G, ηλεκτρομαγνητικών συχνοτήτων, ασθενειών και επιδημιών (covid 19)! Bίντεο

  

 

Σχέση μεταξύ 5G, ηλεκτρομαγνητικών συχνοτήτων, ασθενειών και επιδημιών

  

 

 Ο Δρ Anders Brunstad, Νορβηγός ειδικός στις στατιστικές, αναφέρει ότι έχουν ερευνήσει την ιστορία των ηλεκτρομαγνητικών συχνοτήτων και τι σημαίνει από ιστορική άποψη για την αντιστοιχία τους με ασθένειες. Το πρώτο γεγονός ήταν η εισαγωγή του τηλεγράφου και υπήρχαν πολλές ψυχικές διαταραχές. Στη συνέχεια υπήρξε ηλεκτροδότηση το 1890 και, όπως ισχυρίστηκαν αργότερα, αυτός ήταν ο πρώτος ιός. Μετά ήρθε η ισπανική γρίπη. Εκείνη την εποχή κανείς δεν μιλούσε για ιό, αυτή η ιδέα ήρθε αργότερα. Υπήρχαν παράγοντες χημικού πολέμου κατά τη διάρκεια του Α Παγκοσμίου Πολέμου και η εκτόξευση ενός πολύ ισχυρού ραδιοφώνου ΑΜ, ή βραχέων κυμάτων. Το 2019, μεταξύ 1 Νοεμβρίου και 31 Δεκεμβρίου, εγκατέστησαν 10.000 κεραίες 5G στη Γουχάν και στη συνέχεια είχαμε τον Covid-19, ο οποίος είναι ένα σύνολο συμπτωμάτων μιας ασθένειας που είπαν ότι ήταν ιός. Όλα βασίστηκαν σε ψευδή επιστημονικά επιχειρήματα!, κάνοντάς μας να πιστέψουμε ότι ήταν ιός, διαβεβαίωσε.

 

Ἀκολουθεῖ βίντεο:

Τό "κράξιμο" σοδονομόφιλων ἀπό Ἱερεῖς! Βίντεο

 

O Αρχ. Σεβαστιανός «τα έψαλλε» στον Α.Γεωργιάδη για τους «γάμους» των ΛOATΚΙ: «Είσαι βδέλυγμα – Δεν ντρέπεσαι;» - «Τι ήρθες να κάνεις στην εκκλησία;» Βίντεο

 


Ο 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ο Αρχιμανδρίτης Σεβαστιανός τα “έψαλλε” στον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη για την ψήφιση του γάμου ατόμων της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

Ο Α.Γεωργιάδης βρέθηκε στο Αμύνταιο Φλώρινας το βράδυ της Παρασκευή 19 Απριλίου και επισκέφθηκε τον ιερό ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης.

Ήταν, μάλιστα, μαζί με τον φωτογράφο του, που τον τράβηξε φωτογραφία με τον τίτλο «στον Ακάθιστο Ύμνο στην ιδιαίτερη πατρίδα μου».

Ο ιερέας είπε στον υπουργό Υγείας: «Τι ήρθες να κάνεις στην εκκλησία εσύ που ψήφισες αυτό το βδέλυγμα, και είσαι πλέον και ο ίδιος βδέλυγμα; Δεν ντρέπεσαι;».

Το ποίμνιο καταχειροκρότησε.

Ἄν μοῦ φερθοῦν ἄσχημα νά πέσω στό ἥμαρτον!

 

https://arxontarikishop.gr/pub/media/catalog/product/cache/c890de1d5a90af9fb6ac0dda2b524d3b/9/7/9789608959354.jpg

 

 

Εμένα με κυκλώσαν αδικίες κι έκανα προσευχή. Όταν εβλεπα αδικία και δεν μπορούσα να την σταματήσω, γονατούσα και φώναζα “συγχώωωωρεσέ με Κύριε…”. 

Έτσι με περνούσε η στεναχώρια, γιατί οι προσευχές φτάνουν επάνω. Οι προσευχές τα πάντα τα λειώνουν, κι αμέσως προλαβαίνει η καλωσύνη του Θεού.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Φρόντιζε αὐτά πού πράττεις νά εἶναι γιά ταπεινοφροσύνη καί πνευματικό ὄφελος!

 
 https://agsymeon.com/images/stories/plirofories/ViosOsiouSymeon/agios.jpg
Ὅ,τι δέν γίνεται γιά ταπεινοφροσύνη
καί πνευματική γνώση,
ὅ,τι καί ἄν εἶναι αὐτό,
σέ τίποτε δέν ὠφελεῖ ἐκεῖνον πού τό πράττει.
Ἅγιος Συμεών ὁ Νέος Θεολόγος
image
 
 

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)