TRANSLATOR

Σελίδες

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021

ΕΠΙΣΗΜΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ για θανάτους εμβολιασμένων! Δείτε τα πριν τα κατεβάσουν

ΕΠΙΣΗΜΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ 

για θανάτους εμβολιασμένων! 

Δείτε τα πριν τα κατεβάσουν


 
 
Απλά δείτε! Τίποτα άλλο!

Είναι επίσημα στοιχεία (ΕΔΩ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΛΙΝΚ)!

Προέρχονται από τον ΕΠΙΣΗΜΟ Ιστοχώρο της Διοίκησης της Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς & Αιγαίου (2η Υ.ΠΕ.)

Από τις 3. Δεκεμβρίου 2021 ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ στην εν λόγω ιστοσελίδα δείχνουν πως ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ!

Έχουμε τελικά πανδημία των ανεμβολίαστων;;; Τι δεν πάει καλά και τον τελευταίο καιρό οι θάνατοι εμβολιασμένων είναι περισσότεροι;;;

Παρατίθενται τα στοιχεία, τίποτα άλλο!

08/12/2021 ΣΤΟΙΧΕΙΑ COVID-19 ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ 2 ΥΠΕ

Τί λένε ἡ Ἁγία Γραφή καί Ἅγιοι γιά τήν θεοποιημένη ἐπιστήμη καί τούς "εἰδικούς"!

 

 Τί λένε ἡ Ἁγία Γραφή καί Ἅγιοι 

γιά τήν θεοποιημένη ἐπιστήμη

καί τούς "εἰδικούς"!

 

https://kaiomenivatos.blogspot.com/


 https://kaiomenivatos.blogspot.com/

 

Συναφές ἄρθρο:

Αρχιμανδρίτης Παύλος Ντανάς προς Δωδώνης Χρυσόστομο: «Ετοιμάζεται η Παγκόσμια Δικτατορία του Αντιχρίστου – Τα εμβόλια είναι λουσμένα στο αίμα»

 

Αρχιμανδρίτης Παύλος Ντανάς 

προς Δωδώνης Χρυσόστομο: «Ετοιμάζεται η Παγκόσμια Δικτατορία του Αντιχρίστου – 

Τα εμβόλια είναι λουσμένα στο αίμα»

 


 

Αγρίνιο 5-12-2021

Προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δωδώνης κ. Χρυσόστομο και πατέρα Ιωάννη Βάθη

Αυτές τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων το Χριστεπώνυμο πλήρωμα της Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας δοκιμάζεται από την ασθένεια του πνευματικού μας πατέρα και Αγίου Επισκόπου καθώς επίσης και όλοι εκείνοι που αγαπούν και σέβονται τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας στον Ορθόδοξο κόσμο. Δε θα πω τίποτα εγώ. Ένας γονιός μου έγραψε τα εξής: «Σήμερα όλοι προσευχόμαστε για εκείνον που εναποθέσαμε στο πετραχήλι του την πνευματική μας ζωή…. για τον πνευματικό μας Πατέρα και Γέροντα που για όλους μας είναι η καταφυγή και η παρηγορία. Προσευχή για τον ταπεινό Ιεράρχη που ακόμα στις καρδιές μας έχει παραμείνει ο Σεβάσμιος παπά- Κοσμάς. Αλλά σήμερα είναι ημέρα προσευχής. Να μας λυπηθεί ο Πανάγαθος Θεός, να τον κρατήσει ακόμα ανάμεσα μας. Είθε να μας ευλογεί με την παρουσία του και να μας καθοδηγεί με την αγιότητά του».

Θαύμα θαυμάτων: Μάτωσε η Παναγία η Σαιντανάγια. Μύρο και κηλίδες αίματος ! ΦΩΤΟ


Θαύμα θαυμάτων: 

Μάτωσε η Παναγία η Σαιντανάγια. 

Μύρο και κηλίδες αίματος ! 

ΦΩΤΟ

 

Μάτωσε η Παναγία η Σαιντανάγια. Μύρο και κηλίδες αίματος στην κλίμακα σκάλα που οδηγεί στην Ορθόδοξη Μονή Παναγίας Σαιντανάγια-Saidnaya, στην ύπαιθρο της Δαμασκού της μαρτυρικής πρωτεύουσας της Συρίας. Όλα αυτά σύμφωνα με μαρτυρίες ξεκινούν από τον ιερό χώρο Al-Shaghoura της μονής όπου φυλάσσεται η εικόνα.

Κυκλοφόρησαν ευρέως σήμερα φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα σχετικά με το θαύμα εμφάνισης κηλίδων αίματος και μύρου που ρέουν στα σκαλοπάτια του μοναστηριού. Aναφορές ότι προέρχονται από εικόνα της Παναγίας. 

 

Aucune description de photo disponible.

Σουχαρίτ Μπάγκντι: «Σε λίγες ημέρες ανακοινώνουμε τρανταχτές αποδείξεις σύνδεσης θανάτων και εμβολιασμού» Ηχητικό


Σουχαρίτ Μπάγκντι: 

«Σε λίγες ημέρες ανακοινώνουμε τρανταχτές αποδείξεις 

σύνδεσης θανάτων και εμβολιασμού» Ηχητικό 

 

 

 

Ακόμα μια συνέντευξη του διάσημου Γερμανού ιολόγου Σουχαρίτ Μπάγντι 

στον FOCUS FM βγάζει ειδήσεις «βόμβα» και δίνει θάρρος σε όσους ο νους τους έχει σκοτεινιάσει από την πρωτοφανή καθημερινή εκστρατεία τρόμου των καναλιών και της κυβέρνησης.  

 O κορυφαίος επιστήμονας μίλησε για όλα.

«Πρέπει να σας πω ότι σήμερα είναι μια μέρα χαράς για την Ελλάδα», είπε και συνέχισε:

«Στις 3 Νοεμβρίου που μιλήσαμε σας είχα πει ότι είχε προκύψει το θαυμάσιο νέο, ότι μετά από κλινικές δοκιμές για το εμβόλιο της Pfizer είχε αποδειχθεί ότι ήταν ψευδείς, δεν υπάρχουν καθόλου κλινικές μελέτες που να δείχνουν ότι αυτό το εμβόλιο προστατεύει. Επομένως, είναι ξεκάθαρο ότι η έγκριση θα πρέπει να αποσυρθεί. Εάν αυτό δε συμβεί θα πρέπει οι υπεύθυνοι να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη. Αν δεν οδηγηθούν στα δικαστήρια, τότε τα κράτη και οι αρχές που αναγκάζουν τους ανθρώπους να εμβολιαστούν, είναι ξεκάθαρο ότι δρουν ως εγκληματικές οργανώσεις.

Έτσι είχε η κατάσταση στις 3 Νοεμβρίου, ωστόσο σήμερα, προς μεγάλη μας έκπληξη, η ελληνική κυβέρνηση, επιβάλλει τον εμβολιασμό στα παιδιά. Προφανώς κάτι πηγαίνει πάρα πολύ λάθος σε αυτή τη σάπια υπόθεση. Και γίνεται ξεκάθαρο ότι κυβερνήσεις και πολιτικοί είναι διεφθαρμένοι και σατανικοί. Τι μπορούμε να κάνουμε; Αυτό που ήδη κάνουμε, να στραφούμε στους γιατρούς σε όλο το υγειονομικό προσωπικό όλου του κόσμου να τους πούμε ότι είναι καθήκον τους να εναντιωθούν σε όλο αυτό. Πως θα πειστούν; Θα σας πω και αυτό θα είναι το σπουδαίο νέο που σας έχω σήμερα, είναι το Χριστουγεννιάτικο δώρο μου σε εσάς.

Το υγειονομικό προσωπικό και οι γιατροί δεν είναι οι κακοί της υπόθεσης. Είναι εκείνοι που έχουν παραπλανηθεί από τις κυβερνήσεις, οτι αυτό το εμβόλιο είναι χρήσιμο και κυρίως, ασφαλές. Και αυτό που τους λένε είναι ότι, εάν για παράδειγμα ένας νεαρός αθλητής καταρρεύσει και διαγνωστεί με μυοκαρδίτιδα δεν είναι τόσο σημαντικό γιατί αυτή η παρενέργεια είναι πολύ σπάνια και δεν οφείλεται στο εμβόλιο. Τους λένε ότι δεν έχει αποδειχθεί ότι φταίει το εμβόλιο που έχει σώσει εκατομμύρια ανθρώπους, που είναι τρομερό ψέμα.

Όπως ισχυρίζονται, η σχέση κόστους-ωφέλειας συνεχίζει να είναι πολύ καλή ακόμα κι αν κάποιοι άνθρωποι έχουν πονοκεφάλους , ή μικρές παρανέργειες. Φανταστείτε τι θα μπορούσε να γίνει αν κάποιος δείξει σε αυτούς τους ανθρώπους, γιατρούς, νοσηλευτές και φυσικά στους πολιτικούς ότι υπάρχει συσχέτιση μεταξύ μυοκαρδίτιδας, καρδιοπάθειες που δεν θεραπεύονται τελείως και του εμβολίου.»

Ο διάσημος ιολόγος εξήγησε ότι αυτό θα μπορούσε να γίνει εάν ένας ιατροδικαστής διενεργούσε νεκροψία-νεκροτομή σε κάποιον που πέθανε μετά το εμβόλιο και παρατηρούσε στα όργανα κάτι ασυνήθιστο, σε σχέση με άλλους ανθρώπους που έχουν πεθάνει.

«Αυτό κάνει τον τελευταίο μήνα ένας ιατροδικαστής στη Γερμανία. Και αναζητά αποδείξεις για βλάβες τόσο άμεσα συνδεδεμένες με το εμβόλιο, που δεν θα μπορεί κανείς να τις αμφισβητήσει. Παρουσίασε τα εντυπωσιακά αποτελέσματα πριν από 2 ημέρες” συνέχισε ο κος Μπάγκντι. Συνέχισε λέγοντας ότι “Εξέτασε 17 περιπτώσεις ανθρώπων που πέθαναν από το εμβόλιο από 25-80 ετών και βρήκε ίδια ευρήματα σε όλους. Αυτό που ανακάλυψε είναι ότι υπάρχει φλεγμονή, θρόμβωση ειδικά στα λεπτά αγγεία, πολλών οργάνων. Υπάρχει βύθιση των λεμφοκυττάρων, στους ιστούς πολλών οργάνων, συμπεριλαμβανομένης φυσικά και της καρδιάς. Αν και δεν παρουσιάζεται σε όλους αυτή η εικόνα, το μοτίβο είναι πάντα το ίδιο.

Η καρδιά είναι το όργανο που έχει το μεγαλύτερο πρόβλημα. Πλήττεται ο εγκέφαλος, το συκώτι, το δέρμα. Αυτό που βλέπουμε είναι ότι κύτταρα του οργανισμού μας, επιτίθενται σε άλλα κύτταρα. Αυτό που λένε οι Έλληνες πολιτικοί είναι να στήσουμε το παιδί στον τοίχο και να το πυροβολήσουμε. Η σφαίρα μπορεί να το τραυματίσει ελαφρά, αλλά δε θα το σκοτώσει».

Ο Γερμανός ιατροδικαστής ωστόσο είπε ότι η σφαίρα αυτή, τραυματίζει τις καρδιές των ανθρώπων. Επομένως κανένας γιατρός, κανένας από το υγειονομικό προσωπικό δε θα πρέπει να εμβολιάζει ανθρώπους, γιατί αν το κάνει, παραβλέπει βασικά ιατρικά δεδομένα.

«Θα στείλουμε πριν τα Χριστούγεννα, ενημερωτικά σημειώματα σε γιατρούς και υγειονομικό προσωπικό σε όλο τον κόσμο, προειδοποιώντας τους οτι εάν αυτό συνεχιστεί, είναι πολύ πιθανόν να διωχθούν για φόνο ή απόπειρα φόνου».

Όπως τόνισε η ένωση που έχουν δημιουργήσει, η Ένωση Ιατρικής Δεοντολογίας για τον κορονοϊό, εκπονεί άρθρα και μελέτες που προωθούνται μέσω της ιστοσελίδας μας.

«Μπορεί να έχει πρόσβαση ο καθένας. Μπορείτε κι εσείς να τα δείξετε στους δικούς σας γιατρούς. Να τα δώσετε σε νομικούς να διώξουν ποινικά γιατρούς που εμβολιάζουν τον κόσμο» .

Οι εικόνες από την μελέτη του Γερμανού Ιατροδικαστή θα δημοσιευτούν την Παρασκευή στο συμπόσιο που διοργανώνει η ένωσή μας είπε ο Καθηγητής. Το συνέδριο θα είναι σε ζωντανή μετάδοση. Θα διαρκέσει τρείς ώρες και το όλο θέμα θα εξεταστεί από ιατρικής, ψυχολογικής και νομικής άποψης.
Ο κος Μπάγκντι απάντησε και σε ερωτήσεις σχετικά με το ακαταδίωκτο των γιατρών και τον έλεγχο της δικαιοσύνης στη χώρα μας.

«Φυσικά αυτό το κάνουν παντού, όμως εδώ κοιτάμε την υπόθεση από άλλο πρίσμα. Πρόκειται για ιατρική πράξη με σκοπό να βλάψει και όχι να προστατεύσει. Είμαι σίγουρος ότι είναι διαφορετική η οπτική αυτή. Φίλοι μου δικηγόροι υποστηρίζουν ότι ανατρέπεται το παιχνίδι. Πρέπει ο πληθυσμός της χώρας σας να αντισταθεί όπως εχθές στη Θεσσαλονίκη και πει όχι δεν σας επιτρέπουμε να πυροβολήσετε τα παιδιά μας, πρώτα θα εμβολιάσουμε εσάς και τα δικά σας παιδιά».

Ο επιφανής καθηγητής επιδημιολογίας απεύθυνε έκκληση στους Έλληνες συναδέλφους του, να συνειδητοποιήσουν ότι έχουν ηθικό χρέος και δεν μπορούν να παραβλέπουν τη… σφαίρα που όπως τόνισε μπαίνει στο σώμα μας.

«Δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε για θεραπείες. Αυτός ο κορονοϊός είναι η μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία της ανθρωπότητας. Εάν δεν είσαι εμβολιασμένος η πιθανότητα να κολλήσεις τον ιό είναι πολύ μικρή. Αυτό που πρέπει όλοι να γνωρίζουν είναι το ότι, για τον εμβολιασμένο, οι πιθανότητες βαριάς νόσησης, ολοένα και αυξάνονται. Γιατί το ανοσοποιητικό σύστημα γίνεται ολοένα και πιο επιθετικό και σκοτώνει τον οργανισμό»

Ο διάσημος ιολόγος χαρακτήρισε μεγάλη ανοησία την άποψη ότι, υπεύθυνοι για τις μεταλλάξεις, είναι οι ανεμβολίαστοι.

«Το εμβόλιο δεν κάνει απολύτως τίποτα. Μεταλλάξεις παρατηρούνται πάντα, όσο πιο πολύ διασπείρονται, τόσο αποδυναμώνουν. Αυτή είναι και η εξέλιξη των ιών στο χρόνο. Σε πολλές χώρες του κόσμου οι εμβολιασμένοι είναι εκείνοι που νοσούν βαριά. Το εμβόλιο σκοτώνει κόσμο σε μία εβδομάδα, δε χρειάζεται να περιμένει κανείς για τις μακροπρόθεσμες συνέπειες, που κι αυτές θα έρθουν βέβαια σε πολλές περιπτώσεις. Οι πολιτικοί και οι κυβερνήσεις που επιβάλλουν το εμβόλιο αγνοώντας αυτά τα στοιχεία, δεν δρουν με γνώμονα το γενικό καλό, αλλά με εγκληματική πρόθεση και αυτό συμβαίνει στην Ελλάδα».

Ο κύριος Σουχαρίτ Μπάγκντι ευχήθηκε καλές γιορτές και ολοκλήρωσε με μία συμβουλή προς όλους εμάς. «Στείλτε τους πολιτικούς σας στον αγύριστο».

  Ακούστε εδώ τη συνέντευξη:

«Τα MRNA έχουν μέσα ΝΕΚΡΑ ΕΜΒΡΥΑ;»! Παγώνη: «ΝΑΙ»! Βίντεο

«Τα MRNA έχουν μέσα 

ΝΕΚΡΑ ΕΜΒΡΥΑ;»! 

Παγώνη: «ΝΑΙ»! 

Βίντεο

 


Η Παγώνη πάγωσε στό ἐρώτημα!
Ὄχι μόνο τήν πάτησε 
κι ἀπάντησε ἀμέσως κι αὐθόρμητα· "ΝΑΙ"
στό ἐρώτημα ἄν ὑπάρχουν νεκρά ἔμβρυα
στά τρέχοντα γενετικά μπόλια,
ἀλλά καί μόλις συνειδητοποίησε τήν πατάτα πού ἔκανε,
μπερδεύτηκε ἡ ἴδια 
καί συνέχισε καί μέ δεύτερη πατάτα
γιά νά "μή μπερδέψει τόν κόσμο"...
καί τελικά τά ἔκανε σαλάτα, λέγοντας·
"ἄς σταματήσουν (ἐμεῖς ὁ κόσμος) ἐκεῖ,
γιατί κανένας δέν μπορεῖ νά καταλάβει 
τήν 'τεχνική' τῶν ἐμβολίων..."!
Κι ἔτσι,
νομίζει πώς μᾶς ξεμπέρδεψε
καί ὅτι ξεμπέρδεψε!...
Τό πιάσατε; 
 


Ἀκολουθεῖ βίντεο:

Παναγία μου

 

 Παναγία μου💢Παναγία μου, θέλω να με κοιτάς:
💢Στοργικά, όταν φοβάμαι!
💢Με αγάπη, όταν αμαρτάνω!
💢Γλυκά, όταν σου μιλώ!
💢Με υπομονή, όταν σε ξεχνώ!
💢Με χαρά, όταν σε τιμώ!
💢Σαν μητέρα, όταν σ' αναζητώ!

💢Υπεραγία Θεοτόκε Σώσον ημάς!!!
Red Roses Roses For You GIF - Red Roses Roses Roses For You GIFs

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)