Σελίδες

TRANSLATOR

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ… Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΧΘΗΚΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ!!! ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΛΟΓΓΙΝΟΥ ΤΗΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΑΛΟ ..ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΩΤΟ.. ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΣΑΚΑΤΕΨΑΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΛΟΓΓΙΝΟ! ΠΟΛΥΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ.. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΟΝΟΥΦΡΙΕΕΕΕΕΕΕΕ; ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ Ο ΛΟΓΓΙΝΟΣ .. Φωτό


ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΛΟΓΓΙΝΟΥ ΤΗΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΑΛΟ ..ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΩΤΟ.. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΟΝΟΥΦΡΙΕΕΕΕΕΕΕΕ;

Δολοφονική επίθεση κατά του Μητροπολίτη Λογγίνου της Διωκόμενης Ορθόδοξης Εκκλησίας Ουκρανίας από τραμπούκους του καθεστώτος. Εμφανίζεται πολυτραυματίας από επίθεση!! η φωτογραφία δεν έχει επαληθευθεί από ανεξάρτητο μέσο..

Αρχικά επιχείρησε η Ονουφρειάδα να το υποβαθμίσει… αλλά η καταγγελία βγήκε από το μοναστήρι του παθόντα ήταν αδύνατο οπότε δέχθηκε την ΑΛΗΘΕΙΑ. Στην εντατική βρίσκεται ο Μητροπολίτης..

ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ

”και ήταν αναμενόμενο, οι Ρώσοι είχαν ήδη μεταφέρει αυτή τη φωτογραφία.
Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν σχόλια διάψευσης, αλλά πιστεύουμε ότι δεν θα αργήσουν
Σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι απαραίτητο να είστε πολύ συγκεκριμένοι και σωστές, για να μην προκαλέσετε κακό”!
αναφέρει πριν λίγο θρησκευτικό κανάλι της Ουκρανίας που πρόσκειται στον Ονούφριο.. Η φωτογραφία στο μεταξύ έχει προκαλέσει ανησυχία στις τάξεις πιστών και έχει υπερδιακινηθεί. H φωτογραφία όμως ανέβηκε από τη μονή που ίδρυσε και ήταν ηγούμενος ως πρότινος που τον απομάκρυνε ο Ονούφριος για λόγους υγείας… Επίσης το μέσο του Ονούφριο ενοχοποιεί τους Ρώσους για μαγείρεμα φωτο ενώ η φωτογραφία βγήκε από τη μονή της Ανάληψης όπου ήταν ηγούμενος για σειρά ετών. Γιατί δεν διαψεύδουν.. ή δεν αποδέχονται είναι 2 ώρες που οι φωτογραφίες αυτές γέμισαν τα μέσα… Που είναι ο Ονούφριος;;;

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Προβλέπεται και θρησκευτικός γάμος για τους ομοφυλόφιλους! Βίντεο

 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Προβλέπεται και θρησκευτικός γάμος για τους ομοφυλόφιλους -  YouTube

 

Τα τρία ψέματα Μητσοτάκη. Εισάγεται από την πίσω πόρτα ο «Γονέας 1» και «Γονέας 2». Αντισυνταγματικός ο νόμος. Θα τον προσβάλλουμε στη Βουλή. Η Ε.Ε. ετοιμάζει την πολυσυντροφικότητα και την πολυγονεικότητα. Τροφοδοτείται η εμπορευματοποίηση της νοικιασμένης μήτρας. Η ΝΙΚΗ καλεί τους βουλευτές της ΝΔ και των άλλων κομμάτων που είναι αντίθετοι να έλθουν στην ολομέλεια και να καταψηφίσουν. Ομιλία του Γεώργιου Αποστολάκη, βουλευτή Επικρατείας της ΝΙΚΗΣ, στην κοινή συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων και της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου για το νομοσχέδιο του Υπουργού Επικρατείας, κ. Χρήστου - Γεωργίου Σκέρτσου «Ισότητα στον πολιτικό γάμο, τροποποίηση του Αστικού Κώδικα και άλλες διατάξεις» (5.2.2024).

  

Ἀκολουθεῖ βίντεο:

Βιομετρικά σκάνερ προσώπου με βάση την ψηφιακή ταυτότητα εισάγονται σε 430 ομοσπονδιακά αεροδρόμια των ΗΠΑ!

 


 

 

Η Διοίκηση Ασφάλειας Μεταφορών του Τζο Μπάιντεν προχωρά με σχέδια για επέκταση της τεχνολογίας αναγνώρισης προσώπου σε 430 αεροδρόμια των ΗΠΑ, παρά το γεγονός ότι έχει εισαχθεί νομοσχέδιο με δικομματική υποστήριξη που καλεί την κυβέρνηση να τερματίσει την επεμβατική πολιτική της κλοπής των βιομετρικών δεδομένων εκατομμυρίων αεροδρομίων. επιβάτες.

Η TSA ανακοίνωσε ότι θα εγκαταστήσει βελτιωμένες συσκευές τεχνολογίας ελέγχου ταυτότητας (CAT) στα αεροδρόμια, μια αναβάθμιση από προηγούμενες μονάδες που χρησιμοποιήθηκαν σε πιλοτικό πρόγραμμα σε σχεδόν 30 αεροδρόμια των ΗΠΑ.

Εδώ και πολλά χρόνια, έχει ξεκινήσει μια καλά σχεδιασμένη και οργανωμένη αποδόμηση, του Ορθόδοξου Ελληνικού Έθνους μας!


 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

 

 

Γράφει : Ο Αθανάσιος Τσόκας

Μαθηματικός-Ερευνητής

 

 

Φίλοι μου Αγαπημένοι!

Ο καταξιωμένος συγγραφέας Μίλαν Κούντερα, περιγράφει την αποδόμηση ενός Έθνους-Κράτους με τα παρακάτω γλαφυρά, απλά και κατανοητά λόγια :

<<Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα Έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του. Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του, τη γλώσσα του και τη θρησκεία του. Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να φτιάξει νέα Παιδεία, να επινοήσει μια νέα θρησκεία... Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός ώστε αυτό το Έθνος να ξεχάσει ποιο είναι και ποιο ήταν. Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του, θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα>>!.

ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ !!! - ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΣΜΟ - ΦΤΑΝΕΙ !!! Βίντεο

 
ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ !!! - ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΣΜΟ -  ΦΤΑΝΕΙ !!! - YouTube
 
 
Ἀκολουθεῖ βίντεο:
 

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Κάνε τά ἔργα σου μέ καλή προαίρεση γιά νά εὐωδιάζουν ὠς θυμίαμα!

 
 
 Ὅπως εὐωδιάζουν τά ἄνθη,
ἔτσι εὐωδιάζουν 
τά ἔργα πού γίνονται μέ καλή προαίρεση.
Ἡ εὐωδία τῶν καλῶν ἔργων 
ὑψώνεται πρός τόν οὐρανό,
ὅπως τό θυμίαμα.
Ὅσιος Θεοφάνης ὁ Ἔγκλειστος

 
Γιά τό διαδίκτυο:
Ἱστόλόγιον ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ https://kaiomenivatos.blogspot.com/

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)