Σελίδες

TRANSLATOR

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024

Οἱ ἐθνομειοδότες πολιτικοί μας ἄς λάβουν μάθημα σεβασμοῦ τῆς πατρίδας ἀπό μία τραγουδίστρια! Φωτό

 

Εικόνα

 Δέσποινα Βανδῆ:
"Ἐγώ δέν τραγουδάω 
κάτω ἀπό τόν σφαγέα τῶν Ἑλλήνων!"

 

 

 

Γράφει:
 
 
 
 
 
Γιά νά ξεκαθαρίσουμε ἐξ ἀρχῆς τήν θέση μας, δέν εἴμαστε μέ καμμία Δέσποινα Βανδῆ καί μέ κανένα σκοτεινό μουσικό σύστημα πού ὑπνωτίζει ἤ διαφθείρει ἤ σατανοποιεῖ τή νεολαῖα κυρίως, ἀλλά καί τόν Ἑλληνικό λαό γενικώτερα.
 
Ἀλλά ὅπως ἤδη μᾶς ξέρετε οἱ ἐπί χρόνια συστηματικοί ἀναγνῶστες μας, θέλουμε νά ὐπηρετοῦμε τήν ἀλήθεια, τό δίκαιο καί νά λέμε τά σῦκα σῦκα καί τήν σκάφη σκάφη.
 
Ἡ κ. Βανδῆ πού μέχρι χθές τό βράδυ βρισκόταν στό Τσεσμέ στήν Σμύρνη γιά προγραμματισμένη φιλανθρωπική μουσική ἐμφάνισή της, ἀκύρωσε τήν συναυλία της μόλις ἡ τεχνική ὁμάδα της σέ ὁπτικοακουστικό ἔλεγχο πού πῆγε νά κάνει στόν συναυλιακό χῶρο, τήν ἐνημέρωσε μέ φωτό ὅτι ἐν ἀγνοίᾳ της οἱ Τουρκαλάδες εἶχαν στήσει στήν σκηνή δύο γιγαντοαφίσες τοῦ Κεμάλ Ἀτατούρκ καί τῆς Τουρκικῆς σημαῖας!

πΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ή ΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ;

 
 
 
 https://www.mysep.gr/wp-content/uploads/2020/08/%CE%A0%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE-1.jpg
 
 
 
π. Διονύσιος Ταμπάκης

 

 
 
ΤΩΡΑ  ὅλοι ἀσχολοῦνται μὲ τὴν τεχνολογια καὶ τὴν πληροφορική. 
Ὅμως ἡ καλύτερη πληρο-φορία εἰναι ὀταν φέρουμε στὴν ζωη μας τὸ πλήρωμα (γέμισμα) τῆς Χάριτος. 

Ἂν δὲν γίνεται αὐτο, τότε δὲν πληροφορούμεθα, αλλα ληροφορούμεθα, καὶ ἀντὶ γιὰ πληροφορικὴ κάνουμε ληροφορικὴ μεστοὶ ἀπὸ κενολογίες καὶ ματαιες, εφήμερες σκέψεις. 

Τί πλουσια καὶ πολυσύνθετη ἡ Ἑλληνικη γλώσσα!  
Ενα γραμμα νὰ ἀφαιρέσεις ἢ νὰ προσθέσεις καὶ ἀλλάζουν οἱ κόσμοι.

Η Φον ντερ Λάιεν χάνει τη δικαστική της υπόθεση με τα εμβόλια – Πλήγμα για την υποψηφιότητά της για 2η θητεία!


επιστολή

Update 15:15 μ.μ.:
Μόλις ἐνημερωθήκαμε ὅτι ἡ Φόν ντερ Λάιερ (ψεύτρα) Λάιεν
ἐπανεξελέγη
παρά τόν σκανδαλώδη ρόλο της
στό θέμα τῶν μπολιῶν!
Βλέπε:

Ξεφτίλισαν τήν Οὔρσουλα φόν ντέρ Λάιεν Πολωνίδα Εὐρωβουλευτής: "Ἔπρεπε νά ἤσουν στήν φυλακή, ὄχι στήν Κομισιόν!" καί Ρουμάνα Εὐρωβουλευτής: "Κάνατε τό Εὐροκοινοβούλιο φωλιά τοῦ Σατανᾶ!" 2 Βίντεο

Ἡ Εὐρωπαϊκή Ἕνωση εἶναι ἔνας βοθρόλακκος
ἀπό τόν ὁποῖον πρέπει νά φύγει ἡ Ἑλλάδα
ἤ νά παρέμβει ὁ Κύριος
καί νά τήν διαλύσει! 
ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ



Παρατυπίες της Κομισιόν στις συμβάσεις εμβολίων για την COVID- 19 διαπίστωσε το Ανώτατο Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης «καίγοντας» την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, μόλις μια ημέρα πριν από την κρίσιμη ψηφοφορία για την επανεκλογή στην προεδρία της ΕΕ

Παρατυπίες της Κομισιόν στις συμβάσεις εμβολίων για την COVID- 19 διαπίστωσε το Ανώτατο Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης «καίγοντας» την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, μόλις μια ημέρα πριν από την κρίσιμη ψηφοφορία για την επανεκλογή στην προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Το Δικαστήριο της ΕΕ απεφάνθη πως η Κομισιόν δεν παρείχε «αρκετή πρόσβαση» στις συμβάσεις για τα εμβόλια Covid-19 με τις φαρμακοβιομηχανίες, διαπιστώνοντας παρατυπίες στην αιτιολόγηση της για απόκρυψη τμημάτων των εγγράφων.

Σύμφωνα με στοιχεία του Medicaid τα κρούσματα καρκίνου εκτοξεύτηκαν κατά 250% μετά την κυκλοφορία του εμβολίου Covid!






Σύμφωνα με στοιχεία του Medicaid τα κρούσματα καρκίνου εκτινάσσονται στα ύψη στην πολιτεία της Νέας Υόρκης, τα οποία δείχνουν ότι υπάρχουν 2,5 φορές περισσότερες περιπτώσεις καρκίνων τώρα απο την κυκλοφορία του εμβολίου Covid και μετά.

Για να χουμε μια εικόνα πόσο τεράστιο είναι αυτό το νούμερο (γιατί χάσαμε την μπαλλα), κάποτε λέγαμε πως έστω και ένα 20% να αυξηθούν οι καρκίνοι απο το εμβόλιο, μιλάμε για έγκλημα – Αλλα απο ότι φαίνεται η απάθεια του κόσμου είναι πολύ μεγαλύτερη απ όσο μπορούσε κάποιος να φανταστεί τότε!

Oι εμβολιασμένοι εκπέμπουν ραδιοσυχνότητες και είναι κεραίες 6G! Βίντεο

 

Τά γράφαμε ἀπό τήν ἀρχή.
Ἁπλά ἐπιβεβαιωνόμαστε χρόνια μετά!

 

 

Ο παγκοσμιοποιητής και freak Bill Gates εργάζεται στα παρασκήνια εδώ και χρόνια για να αυτοματοποιήσει το ανθρώπινο σώμα χωρίς τη συγκατάθεσή του, και τώρα γίνονται ανατριχιαστικές ανακαλύψεις σχετικά με την κατάσταση των εμβολιασμένων σωμάτων, που αποκαλύπτουν ότι κάτι πολύ σοβαρό έχει αλλάξει μετά το 2021.

Οι εμβολιασμένοι περπατούν, μιλούν ανθρώπινοι σάιμποργκ, εκπληρώνουν άγνωστες μέχρι τώρα λειτουργίες για την ελίτ της παγκοσμιοποίησης – πριν πέσουν και πεθάνουν με το πάτημα ενός κουμπιού, γράφει ο Baxter Dmitry.

Αυτό μπορεί να ακούγεται σαν επιστημονική φαντασία, αλλά όταν δείτε τα σκληρά στοιχεία που έχουμε μπροστά σας, αυτό που ακουγόταν σαν ταινία τρόμου θα μοιάζει ξαφνικά με ζωντανό εφιάλτη για τους εμβολιασμένους.

Πέρυσι, η The People’s Voice προειδοποίησε ότι το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ συνεργαζόταν με βασικούς ενδιαφερόμενους φορείς για να εφαρμόσει την τεχνολογία που θα μετατρέψει τους ανθρώπους σε κεραίες 6G και αποθέματα μπαταριών που μπορούν να συλλεχθούν για ακτινοβολία ραδιοσυχνοτήτων.

Θα έλθει ώρα που θα δούμε ότι οι πιο οδυνηρές περίοδοι της ζωής μας ήταν οι πιο καρποφόρες και θα μας συνοδεύουν πέρα από τα όρια αυτού του κόσμου και θα γίνουν θεμέλια της βασιλείας «μη σαλευόμενα»!


 

 https://cdn.monastiriaka.gr/images/styles/post/Gerontas-Sofronios-tou-Essex.jpg

 

 

 

Όσιος Γέροντας Σωφρόνιος του Έσσεξ
 

 

 

«Μακάριοι οι δεδιωγμένοι…» (Ματθ. ε:10)

Όταν κατηγορείται κανείς από τους ανθρώπους, να το αντιμετωπίζει με σιωπή, διότι, όπως λέγει ο Ιωάννης της Κλίμακος, η σιωπή του Χριστού κατήσχυνε τον Πιλάτο.

Σε περίπτωση που μας περιφρονούν και μας διώκουν δεν πρέπει να ομιλούμε καθόλου, αλλά πρέπει να σιωπούμε, δεν πρέπει ούτε και να δικαιολογούμαστε. Διότι μια δικαιολογία δίνει αφορμή για μια νέα κατηγορία. Η σιωπή θεραπεύει.

Η θλίψη, ο πόνος, η περιφρόνηση, που δέχεται ο άνθρωπος στην ζωή του, είναι φυσικές καταστάσεις. Είναι στοιχεία γνησιότητας. Στην ζωή μας πρέπει να πονάμε…. Ο άνθρωπος αρχίζει από την αίσθηση της αμαρτωλότητος και το πένθος, και φθάνει στην σύγκρουση με τον κόσμο: «Μακάριοι οι δεδιωγμένοι…» (Ματθ. ε10). Αυτό είναι φυσικό. Τότε ο άνθρωπος θεολογεί. Η αυτάρκεια σταματά κάθε πνευματική πρόοδο.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Προσπάθησε ἀντί νά κρίνεις τόν ἄλλον, νά προσεύχεσαι γι' αὐτόν!

 
 
 

Κρίνουμε τους άλλους, 
αλλά θα κριθούμε από τη δική μας στάση, 
από τις κρίσεις που κάνουμε για τους άλλους.
Έτσι λοιπόν, προσπαθήστε 
να μην κρίνετε ο ένας τον άλλο, 
αλλά προσεύχεσθε να ανοίξει ο Θεός 
την οδό της σωτηρίας Του.
Άγιος Σωφρόνιος του Έσσεξ
lily gif - Free animated GIF 
 

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)