Σελίδες

TRANSLATOR

Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023

Πέθαναν ξαφνικά οι κορυφαίοι γιατροί Ηλίας Γάτος και Θανάσης Παπαπάνος! Απεγνωσμένοι οι συνάδελφοί τους τηλεφωνούν στον Σωτήρη Τσιόδρα για τη θανάσιμη αποστολή των εμβολίων COVID-19!!! ΒίντεοΣέ περίπτωση πιθανῆς "πανδημίας" καί πάλι,

πρέπει αὐτή τή φορά οἱ γιατροί καί οἱ νοσηλευτές

νά μή συνδράμουν  ἐκ νέου στό ἀφήγημα,

γιά νά σώσουν τίς ζωές τους.

Ἄν τό ἔκαναν σύσσωμοι ὅταν ἔπρεπε,

σήμερα θά ζοῦσαν πιθανόν ὅλοι.

Τά στοιχεῖα δέν κρύβονται

κι αὐτοί πού εἶναι μέσα στά νοσοκομεῖα

γνωρίζουν πραγματικά τήν ἀλήθεια...

ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

 

Aπεγνωσμένοι γιατροί και επιστημονικό προσωπικό από ολόκληρη τη χώρα τηλεφωνούν έντρομοι και οργισμένοι στον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα για να του ζητήσουν εξηγήσεις για τα απανωτά συμβάντα ξαφνικών θανάτων σε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό έχοντας πλέον συνειδητοποιήσει την θανάσιμη αποστολή των εμβολίων COVID-19!

By Wrong Man

Σύμφωνα με ανεπίσημους υπλογισμούς πάνω από 300 Έλληνες γιατροί και νοσηλευτές είτε έχουν πεθάνει ξαφνικά, είτε αντιμετωπίζουν αιφνίδιους καρκίνους τελικού σταδίου, ανακοπές καρδιάς, έρπη ζωστήρα, προβλήματα στειρότητας, αποβολές, εγκεφαλικά και πάει λέγοντας στη διάρκεια της εμβολιαστικής εκστρατείας με τα εμβόλια ευθανασίας COVID-19.

Ήδη τις τελευταίες ώρες δύο ΞΑΦΝΙΚΟΙ (ο φίλτατος Νίκος Δένδιας θα τους αποκαλούσε αδόκητους) θάνατοι γιατρών έχουν προκαλέσει σοκ στην επιστημονική κοινότητα της χώρας.

Η πρώτη τραγωδία αφορά τον εκλεκτό Ορθοπεδικό και Διευθυντή της Κλινικής του Νοσοκομείου Αγρινίου Θανάση Παπαπάνο ο οποίος έφυγε αδόκητα από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών από ανακοπή.

Γέροντας τῶν Ἀγράφων: Θά μᾶς προλάβει ὁ Παγκόσμιος Πόλεμος.

 

 

 

Ἀκολουθεῖ βίντεο:

ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΣΕΒΑΣΤΕΙΑΣ: ”Υποστηρίξτε μας να σταματήσει η ΚΑΤΟΧΗ”! Παιδιά της Γάζας αφού έλαβαν το βάπτισμα πυρός βαπτίστηκαν ομαδικά στη Μονή Αγίου Πορφυρίου που βομβάρδισαν οι Ισραηλινοί..! ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


 

Τα παιδιά της Γάζας αφού έλαβαν το βάπτισμα πυρός βαπτίστηκαν ομαδικά στη Μονή Αγίου Πορφυρίου που βομβάρδισαν οι Ισραηλινοί.. Ομαδική βάπτιση των παιδιών της Γάζας πραγματοποιήθηκε από την Ορθόδοξη Εκκλησία στη Μονή του Αγίου Πορφυρίου που βομβάρδισαν οι Ισραηλινοί σκότωσαν 33 ανθρώπους. Η ομαδική βάπτιση πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες καθώς οι γονείς έκριναν για τις ιδιάζουσες συνθήκες στις οποίες εκτίθενται τα παιδιά τους έπρεπε να επισπεύσουν τη βάπτιση…

 

Θα ‘ρθει εποχή που θα κατασκευαστούν μηχανές οι οποίες θα ελέγχουν τον τρόπο σκέψης των ανθρώπων… Εκείνη την εποχή μόνο όσοι κατέβασαν τον νου τους στην καρδιά θα μείνουν ανεπηρέαστοι από αυτή την δικτατορία…"…αυτοί έχουν το χάραγμα του Σταυρού μέσα σε αυτήν (την καρδιά) και κανείς δεν μπορεί να τους ελέγξει πνευματικά. Αυτοί έχουν την ελευθερία του πνεύματος"

Άγιος Σωφρόνιος του Έσσεξ

 

Σας προσκαλώ σε υπομονή, σε προσεκτική κατάσταση προσευχής με την ακατάπαυστη αναζήτηση του θελήματος του Θεού. Είθε να μας βοηθήσει ο Κύριος με το Πνεύμα το Άγιο να παραμείνουμε στο φως των εντολών Του. Και πάλι, προσκαλώντας σας σε όλα αυτά, θα σας παρακαλέσω να θυμάστε όλα τα θαύματα της Πρόνοιας του Θεού, η οποία μακροθύμησε απέναντι μας ως τώρα. Η εποχή μας είναι αβάσταχτη. Δεν είμαι αλάθητος, μπορεί να σφάλλω σε κάθε βήμα, και πράγματι σφάλλω. Ωστόσο, θα σας πω ότι μου έρχεται συχνά η σκέψη πως φτάσαμε σε «αποκαλυπτικούς καιρούς».


Θα ‘ρθει εποχή που θα κατασκευαστούν μηχανές οι οποίες θα ελέγχουν τον τρόπο σκέψης των ανθρώπων…

Εκείνη την εποχή μόνο όσοι κατέβασαν τον νου τους στην καρδιά θα μείνουν ανεπηρέαστοι από αυτή την δικτατορία…

Στους πιο δύσκολους καιρούς θα μπορέσει εύκολα να σωθεί αυτός που θα ασχοληθεί με επιμέλεια με την προσευχή του Ιησού! Όσιο Σεραφείμ της Βίριτσα

 

 

Όσιος Σεραφείμ της Βίριτσα

 

«…Θα έλθει καιρός που όχι οι διωγμοί αλλά τα χρήματα και τα αγαθά αυτού του κόσμου θα απομακρύνουν τους ανθρώπους από τον Θεό. Και θα χαθούν ψυχές πολύ περισσότερες από ότι τον καιρό των διωγμών. Από την μία θα χρυσώνουν τους τρούλους και θα βάζουν επάνω τους τούς σταυρούς και από την άλλη παντού θα βασιλεύει κακία και ψεύδος. Η αληθινή Εκκλησία πάντα θα διώκεται. Αυτοί που θέλουν να σωθούν, θα σώζονται με τις ασθένειες και τις θλίψεις. Ο τρόπος που θα γίνονται οι διωγμοί θα είναι πολύ πονηρός και θα είναι πολύ δύσκολο κανείς να προβλέψει τους διωγμούς. Φοβερός θα είναι αυτός ο καιρός, λυπάμαι αυτούς που θα ζούνε τότε».

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ: Γιατί ἔχεις κακές σκέψεις καί λογισμούς; Ἅγιος Νικόλαος Βελιμίροβιτς Βίντεο

 
 Γι᾿ ΑΥΤΟ έχεις ΔΑΙΜΟΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΙΣΜΟΥΣ | Άγιος Νικόλαος Βελιμίροβιτς - YouTube
 
 
 
 Ἀκολουθεῖ βίντεο:

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Νά τρέφεσαι στήν Ἐκκλησία μέ τά Τίμια Δῶρα καί τή Χάρη τοῦ Κυρίου!

 Η ψυχή ζει πολύ στη γη και... - Άγιος Σιλουανός ο Αθωνίτης | Facebook

Ὁ Κύριος ἀνατρέφει τά παιδιά Του

μέ τή χάρη τοῦ Ἁγίου Πνεύματος

καί μέ τή μετάληψη 

τοῦ τιμίου Αἵματος καί Σώματός Του.

 
Ὅσιος Σιλουανός ὁ Ἀθωνίτης
Foto hay una pintura de flores azules sobre un fondo blanco ai generativo 
 

 
Γιά τό διαδίκτυο:
Ἱστόλόγιον ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ https://kaiomenivatos.blogspot.com/

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)