Σελίδες

TRANSLATOR

Κυριακή 12 Μαΐου 2024

Ἡ Τουρκεμένη "Ἑλληνική" ἀποστολή τῆς Eurovision! ΒίντεοInterview with dancers of Marina Satti / Hüso Çetintaş & Yasin Ahmetoğlu 
 
Γράφει:
Ἱστολόγιον ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ https://kaiomenivatos.blogspot.com/

Σέ συνέχεια τοῦ ἄρθρου μας:

Μαρίνα Σάττι Eurovision: αὐτόκλητες πολιτικές ἐνέργειες πού ἐκθέτουν τήν χῶρα πού ἐκπροσωπεῖ! Βίντεο

σᾶς ἀποδεικνύουμε ἔτι περισσότερο τά γραφόμενά του καί μέ τήν ἐπιβεβαίωση τῶν ἴδιων τῶν Τούρκων τῆς ἀποστολῆς τῆς κ. Σάττι:

Απίστευτες δηλώσεις!!!

«Είμαστε Τούρκοι-Έλληνες από τη “δυτική Θράκη”», ήταν τα ακριβή λόγια που είπαν στην κάμερα ξένου δικτύου οι δύο χορευτές της ελληνικής αποστολής στη Eurovision 2024!

Το βίντεο που έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες έχει -όπως είναι φυσικό- ξεσηκώσει πολλές συζητήσεις.

Ειδικότερα, μιλώντας σε τηλεοπτικό μέσο του Αζερμπαϊτζάν, ο Yasin Ahmetoğlu και ο Metznoun Mecnun (Majnoon) διευκρίνισαν την…καταγωγή τους, προκαλώντας σάλο στα social media.

Συγκεκριμένα, όπως θα ακούσετε να λένε στο 0:19 του παρακάτω αποσπάσματος, αναφέρουν το «Bati Trakyalı», που σημαίνει «Δυτική Θράκη ή δυτικοθράκες»:

Πηγή μετάφρασης:
https://www.el.gr/ethnos/kerkoporta/eimaste-toyrkoi-ellines-apo-ti-dytik/ 

 

Ἀκολουθεῖ βίντεο:

Νά μποῦμε στήν δοξολογική προσευχή καί νά τά ἐμπιστευθοῦμε ὅλα στόν Θεό!

 

Άγιος Πορφύριος Καυσοκαλυβίτης

 

Η δοξολογία είναι ανιδιοτελής προσευχή. 

Οι άγγελοι δεν προσεύχονται, για να κερδίσουν κάτι, είναι ανιδιοτελείς. Ο Θεός έδωσε και σ’ εμάς αυτή τη δυνατότητα, να είναι η προσευχή μας μία διαρκής δοξολογία, προσευχή αγγελική. 

Πατριαρχείο Αλεξανδρείας: «Ο Μητροπολίτης Ζιμπάμπουε προχώρησε στην υλοποίηση της αρχικής αποφάσεως της Ιεράς Συνόδου, η οποία όμως δεν έχει καταστή ενεργή έως σήμερα, αφού δεν έχει ολοκληρωθή η επί του θέματος μελέτη προς λήψη της τελικής Συνοδικής Αποφάσεως.» !

 
 
 diakonissa 2
 
 
 
 
 
Τις τελευταίες ημέρες ηγέρθη λόγος εξ αφορμής της ενεργείας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ζιμπάμπουε και Αγκόλας κ.Σεραφείμ, ο οποίος προέβη κατά την παρελθούσα Μ.Πέμπτη, 2α Μαΐου 2024, σε χειροτονία διακονίσσης για τις ιεραποστολικές ανάγκες της κατ’αυτόν Ιεράς Μητροπόλεως.  Το γεγονός προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων, έδωσε δε αφορμή  για την διατύπωση ελευθέρως διαφόρων απόψεων και προσεγγίσεων.

Προς αποφυγήν συγχύσεων λοιπόν διευκρινίζονται τα κάτωθι:

Μήνυμα Γερόντισσας Ακυλίνας για τα γεγονότα! Από Κοινότητα “Παναγία Σαϊντανάια, Συρία “.


 


 

 

-Αυτά που είπαν οι Άγιοι θα γίνουν!
Τα γεγονότα καθυστερούν εξαιτίας των μονασουζών και των μοναχών που πιστεύουν από την καρδιά τους,τις προσευχές των Αγίων λαϊκών και των Αγίων πατέρων της Εκκλησίας μας!

Μαζί τους προσεύχονται για εμάς και οι νέοι Άγιοι στους ουρανούς και ζητάνε από τον Θεό να μην γίνουν τα δεινά αυτά!
Να πάνε τα γεγονότα πιο πίσω, ώστε να προλάβουν περισσότεροι άνθρωποι να έρθουν σε συναίσθηση, να μετανιώσουν για τις αμαρτίες τους και να προλάβουν να μπούνε στην κιβωτό της μετανοίας, ώστε να σώσουν τις ψυχές τους!

Πολλοί Χριστιανοί λανθασμένα λενε:

Στήνεται το παγκόσμιο σύστημα της αχρήματης κοινωνίας – Ζητούν συνεργασία ιδιωτικού-δημόσιου τομέα, ώστε να καλυφθούν τα πάντα!


https://www.el.gr/wp-content/uploads/2023/12/barcode-DIGITAL.jpg

"... ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι, 
εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, ἤ τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου
 ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ"
(Ἀποκάλυψη)

 

Στήνεται το παγκόσμιο σύστημα της αχρήματης κοινωνίας – Ζητούν συνεργασία ιδιωτικού-δημόσιου τομέα, ώστε να καλυφθούν τα πάντα

Μια έκθεση που δημοσιεύθηκε τον Απρίλιο από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) με τίτλο Modernizing Financial Markets with Wholesale Central Bank Digital Currency (wCBDC) περιγράφει το σχέδιο της εν λόγω διεθνιστικής δεξαμενής σκέψης για να καθιερώσει ένα ψηφιακό νόμισμα για διατραπεζικές πληρωμές και τίτλους συναλλαγών.

Το wCBDC είναι ένα ψηφιακό νόμισμα που εκδίδεται από μια κεντρική τράπεζα και χρησιμοποιείται αποκλειστικά από κεντρικές τράπεζες, εμπορικές τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα για τον διακανονισμό διατραπεζικών συναλλαγών. Είναι διαφορετικό από το CBDC λιανικής, το οποίο απευθύνεται σε ιδιώτες και εταιρείες για τις καθημερινές συναλλαγές, βάζοντας στην άκρη τα

«…Ως wCBDC ορίζεται ένα διακριτικό CBDC που έχει σχεδιαστεί για διατραπεζικές πληρωμές και συναλλαγές τίτλων μεταξύ εμπορικών τραπεζών, χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και πιθανώς ορισμένων παγκόσμιων εταιρειών», αναφέρει η έκθεση στη σελίδα 9.

Συνιστά επομένως ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ για ανώτατου επιπέδου χρηματικές συναλλαγές!

Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!


Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

 

 

 

π. Δημητρίου Μπόκου 

 

 

Ο απόστολος Θωμάς χωρίστηκε από τους άλλους μαθητές και έχασε την ευκαιρία να δει τον αναστημένο Χριστό στην πρώτη του εμφάνιση, «ούσης οψίας τη ημέρα εκείνη τη μιά των σαββάτων». Έδειξε απροθυμία να πιστέψει αμέσως το απίστευτο και έθεσε όρους. Ήθελε να είναι αυτόπτης, να βεβαιωθεί ιδίοις όμμασι, να έχει άμεση εμπειρία. Ο Χριστός ανταποκρίθηκε στην πρόκληση, γιατί ο Θωμάς ήταν ειλικρινής αναζητητής της αλήθειας. Δεν έψαχνε για αφορμές να απορρίψει τον Χριστό, αλλά για ατράνταχτες μαρτυρίες να τον βρει (Κυριακή του Θωμά).

Την ίδια στάση κρατάει ο Θεός απέναντι σε κάθε άνθρωπο που προσπαθεί ειλικρινά να ανακαλύψει την αλήθεια. Σε όποιον υπάρχει το κίνητρο της αγάπης για την αλήθεια, ο Θεός εμφανίζεται.

Λέει ο Μητροπολίτης Σουρόζ Αντώνιος:

TO MHNYMA THΣ ΗΜΕΡΑΣ: Ἀγάπησε τόν Χριστό γιά νά μήν φοβᾶσαι τόν θάνατο! Ἡ ἀγάπη ἐκβάλλει τόν φόβο!

 
Agios Gregorios Palamas 18
 Είναι αδύνατο να μας πιστέψουν 
ότι ο Χριστός Ανέστη, 
ενώ εμείς φοβόμαστε τον θάνατο...
 Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς
 A colorful glitter roses aigenerated
 

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)