Σελίδες

TRANSLATOR

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023

Οἱ προφητεῖες τοῦ πατέρα Nicolae Trubin τοῦ διά Χριστόν Σαλοῦ γιά Οὐκρανία, Ἀντίχριστο, νέες ψηφιακές ταυτότητες καί προσωπικό ἀριθμό καί τό τέλος!



 
 
Θα υπάρξει αυτοκεφαλία στην Ουκρανία και... θά πάει προς τον καθολικισμό.  Όταν αποδεχτούν το αυτοκέφαλο, το φράγμα του Κιέβου θα σπάσει και τα πλοία θα πλεύσουν γύρω του.

 Και επειδή θα απομακρυνθούν από την πίστη, η Ουκρανία θα υποφέρει περισσότερο από όλους τους άλλους λαούς στη γη.

 Ο πατέρας Nicolae Trubin προφήτεψε ότι θα ερχόταν μια στιγμή που τα αυτοκίνητα θα εγκαταλειφθούν και θα καταληφθούν  από πουλιά λόγω προβλημάτων βενζίνης.

Καρκίνοι turbo κτυπούν τους νέους του Ηνωμένου Βασιλείου από τότε που κυκλοφόρησαν τα εμβάσματα mRNA αποκαλύπτει έρευνα κυβερνητικών στοιχείων! Βίντεο


 

Καρκίνοι turbo κτυπούν τους νέους του Ηνωμένου Βασιλείου από τότε που κυκλοφόρησαν τα εμβάσματα mRNA αποκαλύπτει έρευνα κυβερνητικών στοιχείων.. Η έρευνα κυβερνητικών στοιχείων του Ηνωμένου Βασιλείου έχει προειδοποιήσει ότι ένας άνευ προηγουμένου αριθμός εφήβων και νεαρών ενηλίκων πεθαίνουν από «καρκίνους turbo» από τότε που κυκλοφόρησαν τα εμβάσματα mRNA.

Το έγγραφο 45 σελίδων διεξήχθη από τον ερευνητή Covid και πρώην διαχειριστή hedge fund της Wall Street, Edward Dowd, η αναφορά του οποίου προκάλεσε πανικό σε πολλούς ογκολόγους, οι οποίοι το ανέφεραν ως «απότομη αντιστροφή δεδομένων θνησιμότητας δεκαετιών» που έδειξαν μείωση του αριθμού των ανθρώπων που υποκύπτουν στον καρκίνο.

Το Naturalnews.com αναφέρει: Ο Ντάουντ βάσισε την ανάλυσή του σε άμεσα διαθέσιμα κυβερνητικά στατιστικά στοιχεία από το  Γραφείο Εθνικής Στατιστικής του Ηνωμένου Βασιλείου.

Οι πρωτεΐνες Spike μας λέει ο καθηγητής Dr. Paul Marik, μεταφέρονται μέσω του σεξ από τους εμβολιασμένους στους μη εμβολιασμένους… Βίντεο


Dr. Paul Marik:Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η αποβολή και η διασπορά της πρωτεΐνης spike,είναι ένα πραγματικό πράγμα!!! Αν αληθεύει έχουμε μεγάλο πρόβλημα… Οι πρωτεΐνες Spike μας λέει ο καθηγητής, μεταφέρονται μέσω του σεξ από τους εμβολιασμένους στους μη εμβολιασμένους

Σημείωση: Αυτή είναι ομολογουμένως μια εξαιρετικά ανησυχητική δήλωση, την οποία δεν θα συστήσουμε να λάβετε σοβαρά, όμως ούτε και να την απορρίψετε.. Με λίγα λόγια δεν μας επιτρέπεται να λάβουμε θέση επάνω σε αυτό, λόγω της έλλειψης σοβαρών και ατράνταχτων αποδείξεων… Είμαστε όμως υποχρεωμένοι να παραθέσουμε εδώ τα λόγια του, για όποιον θέλει να το ψάξει και να δει την αλήθεια ή το ψέμα τους… Ακούγοντας όσα είπε δεν σας κρύβουμε ότι τρομοκρατηθήκαμε, γιατί εάν ισχύει, αυτή τη στιγμή έχει ξεφύγει πολύ το πράγμα… Θα ευχηθούμε λοιπόν να μην ισχύει κάτι τέτοιο.. Πάμε να δούμε τι είπε ο γιατρός…

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Βάλε μετάνοια καί ὀ Θεός θά σέ ἀναγεννήσει καί θά σέ κάνει καινούργιο!

 

 

Ὅταν ὁ ἄνθρωπος ἐγκαταλείψει τίς ἁμαρτίες του 

καί ἐπιστρέψει στόν Θεό μετανιωμένος,

ἡ μετάνοια τόν ξαναγεννᾶ

καί τόν κάνει ὅλον καινούργιο.

Ἅγιος Ἠσαΐας ὁ Ἀναχωρητής
Roses glitter gifs

 
 
Γιά τό διαδίκτυο:
Ἱστόλόγιον ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ https://kaiomenivatos.blogspot.com/

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)