TRANSLATOR

Σελίδες

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Ἀπό το νέο ἔτος ἔρχεται τό ἀπόλυτο φακέλωμα ὅλων μας!

Ἀπό το νέο ἔτος 
ἔρχεται τό ἀπόλυτο φακέλωμα ὅλων μας!



Είναι οριστικό πλέον το φακέλωμα των Ελλήνων με τις νέου τύπου ταυτότητες - Θα πληρώσουμε και 10 ευρώ από πάνω!

Σύμφωνα με τον Παναγιώτη Κουρουμπλή η αρμόδια επιτροπή του υπουργείου των Εσωτερικών και του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη ολοκληρώνει το νομοθετικό πλαίσιο για τις νέες ταυτότητες, οι οποίες θα είναι έτοιμες από το νέο έτος.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΕΡΝΑΝΕ! ΤΣΙΠ ΣΤΟ ΚΟΥΤΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΕΡΝΑΝΕ!
ΤΣΙΠ ΣΤΟ ΚΟΥΤΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!




Γνωρίζαμε πολύ καλά ότι κάποτε θα ερχόταν. Σε όλο τον κόσμο, οι κυβερνήσεις και οι μεγάλες εταιρίες μας σπρώχνουν προς ένα εντελώς διαφορετικό τρόπο αντιμετώπισης των πραγμάτων. Επιμένουν ότι ο νέος αυτός τρόπος θα είναι πιο ασφαλές και πιο αποτελεσματικός. Μας λένε ότι πρέπει να καλοδεχτούμε τις νέες τεχνολογίες και να είμαστε ανοικτοί σε νέους τρόπους αγοράς και πώλησης.

ΠΟΙΑ Η ΧΡΕΙΑ ΝΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΘΟΥΝ ΣΥΝΟΔΙΚΩΣ ΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΤΟΠΑ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΤΟΡΟΝΤΟ; Β. Χαραλάμπους, Θεολόγου

ΠΟΙΑ Η ΧΡΕΙΑ ΝΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΘΟΥΝ ΣΥΝΟΔΙΚΩΣ 
ΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΤΟΠΑ
 ΤΗΣ   ΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΤΟΡΟΝΤΟ;
Β. Χαραλάμπους, Θεολόγου 

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj4FjbhylSGL9NVhRFSMSUrliROpL0ATw1Ewa0IKzpVU5CLEIUfeD8MEX9ooaFIwZBbxVWmQ5bvmE-8GEOrjKMNUfuQ0YA7D94QEYq6Alb1sGoZwFMUJZS-dvpVOPIU2SKcYjgsYtfBjb0/s320/vartholomeos.jpg
Του   Β. Χαραλάμπους, θεολόγου
__________________
Στο κείμενο ‘Σχέσεις της Ορθοδόξου Εκκλησίας προς τον λοιπόν Χριστιανικόν κόσμον’’, της δημοσιευθείσας απόφασης της Συνάξεως των Προκαθημένων των Ορθοδόξων Εκκλησιών, στο άρθρο 19 αναφέρονται και τα εξής :  «Έχουν δε βαθείαν την πεποίθησιν (αι ορθόδοξοι Εκκλησίαι-μέλη του Π.Σ.Ε.) ότι αι εκκλησιολογικαί προϋποθέσεις της Δηλώσεως του Toronto (1950), τιτλοφορουμένης ‘’Η Εκκλησία, αι Εκκλησίαι και το Παγκόσμιον Συμβούλιον Εκκλησιών’’ είναι κεφαλαιώδους σημασίας δια την Ορθόδοξον συμμετοχήν εις το Συμβούλιον.  Όθεν, αυτονόητον, ότι το Π.Σ.Ε. δεν είναι και εν ουδεμιά περιπτώσει επιτρέπεται να καταστεί υπερ-Εκκλησία.  ‘’Σκοπός του Παγκοσμίου Συμβουλίου Εκκλησιών δεν είναι να διαπραγματεύεται ενώσεις μεταξύ των Εκκλησιών, όπερ δύναται να γίνει μόνον υπό των Εκκλησιών, ενεργουσών εξ ιδίας πρωτοβουλίας, αλλά να φέρη τας Εκκλησίας εις ζώσαν επαφήν προς αλλήλας και να προαγάγη την μελέτην και συζήτησιν των ζητημάτων της χριστιανικής ενότητος’’ (Δήλωσις του Toronto (1950), § 2) ».

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Βοήθα γιά νά βοηθιέσαι

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ:
Βοήθα γιά νά βοηθιέσαι
Παροιμίες κα΄ 1, 3

 http://users.sch.gr/aiasgr/Image/Eikonidia/Agia_Grafi_01.gif
κεῖνος πού κλείνει τά αὐτιά του, γιά νά μήν ἀκούσει τήν παράκληση ἑνός φτωχοῦ,
θά ἐπικαλεσθεῖ και αὐτός τήν βοήθεια τῶν ἄλλων καί δέν θά τόν ἀκούσει κανείς. 

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgnFuplVDWu8HnYALlDs0n6JuMAEFqUyahcrxjMQwtAFVJejghYlhYRXcE2-GTzlSRAsTV4H3r0jDBkRfPmN_PbUneAR4oY5WHAc_Gm0Tfx6_UiE_91UiM5bA8FcyiWGbOx-nbldG7jXLu0/s1600/T%CE%B1+%CF%83%CE%B5%CF%80%CF%84%CE%B1+%CF%80%CE%B1%CE%B8%CE%B7+%CF%84%CE%BF%CF%85+X%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85.tif

   

Ὁ Ἀρχιεπίσκοπος Κρήτης Εἰρηναῖος ἀκάθεκτος στήν πραγματοποίηση τῆς Συνόδου χωρίς "μίση", "κακίες", "πάθη" καί "φανατισμούς"! (βίντεο)

 Ὁ Ἀρχιεπίσκοπος Κρήτης Εἰρηναῖος
ἀκάθεκτος
στήν πραγματοποίηση τῆς Συνόδου
χωρίς "μίση", "κακίες", "πάθη"
 καί "φανατισμούς"!
(βίντεο)

http://arxon.gr/wp-content/uploads/2016/05/07b74-image-770x439_c.jpg 
Ἡ ἀκάθεκτη πραγματοποίηση τῆς Συνόδου
(δέν πάει νά σκάσει τό πλήρωμα τῆς Ἐκκλησίας...)
θεωρεῖται πρᾶγμα "ὡραῖο", "σωστό" κι "εὐλογημένο"
ἀπό τόν Ἀρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Εἰρηναῖο! 
"Συμφωνῶ ἀπολύτως μέ τό Οἱκουμενικό Πατριαρχεῖο"!
"Αὐτή εἶναι ἡ γραμμή μας"... 
"Αὐτό πού κάνει 
τό Οἰκουμενικό μας Πατριαρχεῖο εἶναι τέλειο"! 
"Τό τί θά κάνουν οἱ ἄλλοι...εἶναι δικό τους θέμα"!
Ἀλλά κατά τ' ἄλλα· "ἵνα ὦσιν ἔν".
... 

Ἀναρωτιόμαστε καθημερινῶς γιά τήν Διοικοῦσα Κεφαλή τῆς Ἐκκλησίας μας!
Ὁ Ἀρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Εἰρηναῖος, ὅπως φαίνεται ἕνας ἀκόμη ἀπό τούς πολλούς σιγονταριστές τοῦ Οἰκουμενισμοῦ καί τῆς οἰκουμενιστικῆς πορείας τοῦ Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου, εἶναι ἀκάθεκτος καί ἀμετακίνητος στήν πραγματοποίηση τῆς ἐπερχομένης Συνόδου πού ἔχει προκαλέσει πλεῖστες ἀρνητικές ἀντιδράσεις ἀπό Ἐπισκόπους, Μοναχούς, Κληρικούς, λαϊκούς καί Αὐτοκέφαλες Ὀρθόδοξες Ἐκκλησίες τοῦ κόσμου.

Ἡ Χίλαρυ Κλίντον ἀνακοινώνει τήν ἀλλαγή τῶν θρησκειῶν!... Ἡ ἑλληνοαμερικανίδα οἰκουμενίστρια τῆς C.I.A. τυχαῖα θά συμμετέχει στήν "Πανορθόδοξη" Σύνοδο;... (βίντεο & video in English about Hillary Clinton announcing the "changes of the religious beliefs"!)

Ἡ Χίλαρυ Κλίντον ἀνακοινώνει
τήν ἀλλαγή τῶν θρησκειῶν!...
Ἡ ἑλληνοαμερικανίδα οἰκουμενίστρια 
τῆς C.I.A. 
τυχαῖα θά συμμετέχει
 στήν "Πανορθόδοξη" Σύνοδο;... 
(βίντεο & video in English
about Hillary Clinton announcing
the  "changes of the religious beliefs"!)

http://images.christianpost.com/full/83144/hillaryclinton.jpg 

"deep-seated cultural codes, 
religious beliefs 
and structural biases 
have to be changed"

https://2blackjack1.files.wordpress.com/2009/12/lucifer_satan_devil_hillary_clinton.jpg
Ἡ Χίλλαρυ Κλίντον σέ μία ἀπό τίς προεκλογικές της καμπάνιες γιά Πρόεδρος τῶν Η.Π.Α, συγκεκριμένα σέ ὁμιλία της στήν Σύνοδο Κορυφῆς γιά τίς "Γυναῖκες στόν κόσμο", δήλωσε εὐθαρσῶς καί δημόσια ἀνάμεσα στά ἄλλα καί τό ἑξῆς:
"Οἱ βαθειά καθεστηκότες πολιτιστικοί κώδικες, τά θρησκευτικά πιστεύω καί οἱ κατασκευασμένες προκαταλήψεις ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ"!

Ὅλοι καταλαβαίνουμε αὐτόματα, πώς ἡ κυρία αὐτή προπαγανδίζει τήν οἰκουμενιστική Πανθρησκεία τοῦ Ἀντιχρίστου τῶν ἐσχάτων ἡμερῶν καί τήν Παγκόσμια Κυβέρνηση τῆς Νέας Ἐποχῆς! 

Ανακοινωθέν του Πατριαρχείου Αντιοχείας για την μη συμμετοχή του στην "Αγία" Σύνοδο!

adioxeias-ioannis


Στο πλαίσιο της εβδόμης έκτακτης συνεδριάσεως, η οποία παραμένει ανοιχτή από τις 25 Μαΐου ε.έ., συνήλθε σήμερα, Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2014, η Αγία και Ιερά Σύνοδος του Πατριαρχείου Αντιοχείας, υπό την προεδρία της Αυτού Θειοτάτης Μακαριότητος του Πατριάρχου Αντιοχείας κ. Ιωάννου Ι΄, με συμμετοχή των Σεβασμιωτάτων Αρχιερέων, για να ασχοληθεί με και να εξετάσει τις πρόσφατες θέσεις των Ορθοδόξων Αυτοκεφάλων Εκκλησιών περί της Αγίας και Μεγάλης Συνόδου της Ορθοδόξου Εκκλησίας (εφ’ εξής: «Μεγάλη Σύνοδος») και τα θέματα της ημερησίας διατάξεως, με σκοπό να διαμορφώσει την τελική αρμόζουσα θέση της Αντιοχείας επί της Μεγάλης Συνόδου, λαμβάνοντας υπόψη της το Ανακοινωθέν της Αρχιγραμματείας της Αγίας και Ιεράς Συνόδου του Οικουμενικού Πατριαρχείου, της από 31ης Μαΐου 2016, το οποίο προβλέπει «τὴν σύστασιν, ἀμέσως μετὰ τὴν Ἁγίαν καὶ Μεγάλην Σύνοδον, Ἐπιτροπῆς ἐξ ἀντιπροσώπων ἀμφοτέρων τῶν ἐνδιαφερομένων Ἐκκλησιῶν [τῆς Ἀντιοχείας καὶ τῶν Ἱεροσολύμων], ὑπὸ τὴν συντονιστικὴν εὐθύνην τοῦ Οἰκουμενικοῦ Πατριαρχείου», με αντικείμενο την προσπάθεια επίλυσης της εισπηδήσεως του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων στην κανονική εκκλησιαστική δικαιοδοσία της Αντιόχειας στο Κατάρ.

Εξετάζοντας τις θέσεις των Ορθοδόξων Αυτοκεφάλων Εκκλησιών, οι Πατέρες της Συνόδου προέβησαν στις ακόλουθες παρατηρήσεις:

«Τορπίλη» Πατριαρχείου Μόσχας στήν Πανορθόδοξη Σύνοδο περί ἐλλείψεως ὁμοφωνίας καί μή νομιμότητας τῆς Συνόδου!


«Τορπίλη» Πατριαρχείου Μόσχας
 στήν Πανορθόδοξη Σύνοδο
περί ἐλλείψεως ὁμοφωνίας 
καί μή νομιμότητας τῆς Συνόδου!

«Τορπίλη» Πατριαρχείου Μόσχας στην Πανορθόδοξη Σύνοδο

 
Επιμένει στις θέσεις του και στις απόψεις του το Πατριαρχείο Μόσχας. Έτσι παρά την ανακοίνωση του Οικουμενικού Πατριαρχείου, με την οποία καλούσε τους προκαθημένους των Ορθοδόξων Εκκλησιών να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων, ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίωνας, «υπουργός Εξωτερικών» του Πατριαρχείου Μόσχας, μιλώντας σε ρωσικό τηλεοπτικό σταθμό είπε ότι η προετοιμασία «της Μεγάλης Συνόδου διήρκεσε 50 χρόνια και δεν έχει ολοκληρωθεί διότι κάποιες Εκκλησίες δήλωσαν τη δυσαρέσκειά τους για κάποια κείμενα.

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)