Σελίδες

TRANSLATOR

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Ὁ κ. Μητσοτάκης μέ τό χέρι στήν τσέπη ἀκούει τήν διαμαρτυρόμενη πολίτη γιά τήν σφαγή στήν Γάζα καί τήν μονομερή ἑβραιοφιλία του! Βίντεο

 

 Τα «άκουσε» από διαμαρτυρόμενη γυναίκα ο Κ.Μητσοτάκης στον Καναδά: «Έχετε το αίμα 14.000 παιδιών στα χέρια σας» (βίντεο)

 Δέν τοῦ βγῆκε καί σέ πολύ καλό τό ταξιδάκι!
Γιατί πραγματικά πῆγε ἄραγε ὁ κ. Μητσοτάκης τώρα στόν Καναδᾶ;
Ὑπάρχουν καί ἀνδρεῖοι καί σκεπτόμενοι πολίτες.
Δυστυχῶς στήν Ἑλλάδα ἔχουμε ἔλλειψη...
ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ
 

 

Τα «άκουσε» από διαμαρτυρόμενη γυναίκα ο Κ.Μητσοτάκης στον Καναδά: «Έχετε το αίμα 14.000 παιδιών στα χέρια σας» (βίντεο)

 «Θα έπρεπε να ντρέπεστε - Πώς μπορείτε να κοιτάζετε τον εαυτό σας στον καθρέπτη;»

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, τα «άκουσε» από μια διαμαρτυρόμενη γυναίκα στον Καναδά για τη στάση της Ελλάδας στα όσα συντελούνται στη Λωρίδα της Γάζας, και μάλιστα του τόνισε πως «έχετε το αίμα 14.000 παιδιών στα χέρια σας».

Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο «X», η γυναίκα πλησιάζει τον πρωθυπουργό και τον ρωτά αν είναι αυτός. Όταν εκείνος απαντά ότι είναι ο ίδιος εκείνη του λέει «είστε συνένοχος στη γενοκτονία των Παλαιστίνιων».

πρ. Καλαβρύτων Αμβρόσιος προς Μεσσηνίας Χρυσόστομο: «Μή πλανᾶσθε καί μή παρασύρετε εἰς τήν πλάνην τά πιστά τῆς Ἐκκλησίας τέκνα!»


 

Καλό Στάδιο καί μέ τή νίκη! Διονύσης Μακρῆς, Βίντεο

 

 

 

 

 


 

 Ἀκολουθεῖ βίντεο:

Προετοιμασία στην Ε.Ε. για τον άγνωστο ιό της «νόσου Χ»!

 



 

 

 

Στο «μικροσκόπιο» των λοιμωξιολόγων της Ευρώπης με έξι εργαστήρια αναφοράς, μπαίνει κάθε γνωστό και άγνωστο παθογόνο βακτήριο και ιός, για να προλάβουμε την επόμενη πανδημία

Ενόσω η παγκόσμια κοινότητα των λοιμωξιολόγων συνεχίζει να περιμένει την άγνωστη λοίμωξη που θα φέρει την επόμενη πανδημία, τη «νόσο Χ», η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επιχειρεί την προστασία του ευρωπαϊκού πληθυσμού από έξι κατηγορίες γνωστών και άγνωστων ασθενειών που αναμένεται να αναδυθούν τουλάχιστον για τα επόμενα επτά χρόνια.

Στην κατεύθυνση αυτή, δημιουργούνται έξι εργαστήρια αναφοράς για τη δημόσια υγεία εντός του εδάφους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τα οποία για την επόμενη επταετία θα χρηματοδοτούνται στο πλαίσιο του προγράμματος EU4Health.

Μετά τη γνώση που έχουμε αποκομίσει από την πανδημία και την αδυναμία των πληθυσμών να σταματήσουν την επέκταση της νόσου, τα εργαστήρια αυτά, θα επιχειρήσουν να δώσουν λύση σε σοβαρές διασυνοριακές απειλές υγείας.

Δε πρόκειται για αστείο! Δικαστήριο υποχρέωσε το γερμανικό κράτος να παρουσιάσει δημόσια τα πρωτόκολλά COVID19 και το έκαναν… αλλα με όλα τα γράμματα καλυμμένα με μαυρες γραμμές!

 


 Κυριολεκτικά τά μαῦρα κατάστιχα,
στά ὁποῖα ἔγραψαν
τήν παγκόσμια ὑγεία
μέ παρενέργειες, θανάτους 
καί μέ τά ὁποῖα ἀποδεικνύεται ἡ συγκάλυψη
τῆς πρόβας τζενεράλε τῆς παγκόσμιας δικτατορίας!
 
 
 

 

Η γερμανική κρατική υπηρεσία Robert Koch Institute, που είναι υπεύθυνη για τον έλεγχο των ασθενειών, υποχρεώθηκε απο δικαστήριο να δημοσιεύσει τα πρωτόκολλά COVID19 που ακολουθήθηκαν κατα την διάρκεια της “πανδημίας” και… το έκαναν, αλλα χωρίς να μπορεί κάποιος να τα διαβάσει!

Ο Dr. simon goddek παρουσίασε ένα απο τα έγγραφα, τα οποία όπως είπε, αποτέλεσαν τη βάση για παραβιάσεις βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Η γερμανική κρατική υπηρεσία @rki_de, για τον έλεγχο των ασθενειών, υποχρεώθηκε νομικά να δημοσιεύσει τα πρωτόκολλά για τον COVID. Αυτά τα πρωτόκολλα, τα οποία αποτέλεσαν τη βάση για παραβιάσεις βασικών δικαιωμάτων, διατέθηκαν στο κοινό και είχαν ως επί το πλείστον την εξής μορφή:

Πως δικαιολόγησαν κάτι τέτοιο;

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ: Ἡ ἀλήθεια ἐλευθερώνει!

 
 https://bizantinesagiografies.gr/wp-content/uploads/2023/07/%CE%B9%CF%89%CE%B1%CE%BD%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%BF-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%B1-%CE%BE%CF%85%CE%BB%CE%B9%CE%BD%CE%B7.jpg
Ὁ ἐλεύθερος ἄνθρωπος 
μιλάει παντοῦ καί πάντοτε τή γλώσσα τῆς ἀλήθειας.
Ἅγιος Ἰωάννης ὁ Χρυσόστομος


Γιά τό διαδίκτυο:
Ἱστόλόγιον ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ https://kaiomenivatos.blogspot.com/

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)