Σελίδες

TRANSLATOR

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

«ΟΛΑ καταγράφονται»! Στα κανάλια παραδέχθηκαν αυτό που κάποτε ήταν «θεωρία συνωμοσίας»! Βίντεο



 

Τίποτα τυχαίο…
Με όχημα την «έκρηξη» της ψηφιακής απάτης, στα σκαριά βρίσκεται το νομοσχέδιο που έχει προλογιστεί ήδη από τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης και πρόκειται να φέρει τα πάνω-κάτω στο διαδίκτυο.

Ο λόγος για το ν/σ που θα αφορά το DSA (Digital Services Act) μέσω του οποίου πλατφόρμες, υπό την πίεση μίας εθνικής αρχής, θα κατεβάζουν «fake υλικό» από τα social media!!

Πέρα από τους προβληματισμούς ακόμα και για «γενικότερο έλεγχο των ειδήσεων στο διαδίκτυο», που είχαν εκφραστεί δημόσια στον κ. Παπαστεργίου, η συζήτηση γύρω από το θέμα έκανε τους δημοσιογράφους να παραδεχθούν κάτι που μέχρι πολύ πρόσφατα θεωρούνταν «γραφικότητα».

Σημαντικό: Ο Καναδάς ανακοίνωσε νόμο για την απαγόρευση της κριτικής απέναντι στην κλιματική αλλαγή και της προώθησης των ορυκτών καυσίμων με ποινές φυλάκισης!

 




Υπο κανονικές συνθήκες μια τέτοια είδηση θα έπρεπε να παρουσιάζεται ως “σοκαριστική” αλλα όπως φαίνεται δεν απασχολεί παρά μόνο ένα ξάγρυπνο κομμάτι της κοινωνίας σε όλο το κόσμο, οπότε θα την επισημάνουμε ως “σημαντική” για όποιον αποδέχεται την πραγματικότητα. Άλλωστε απο τα κυρίαρχα ΜΜΕ δεν θα προβληθεί καθόλου…

Η καναδική κυβέρνηση ανακοίνωσε ένα νέο νόμο για όσους αμφισβητούν την κλιματική αλλαγή, μέσω της προώθησης των ορυκτών καυσίμων. Ο νόμος, θα αφορά φυλάκιση και πρόστιμο πολιτών που «προωθούν τα ορυκτά καύσιμα» ως βιώσιμο μέσο παραγωγής ενέργειας.

Ο νόμος C-372, κατατέθηκε τη Δευτέρα από τον βουλευτή του NDP Charlie Angus. Το νομοσχέδιο επιδιώκει να ποινικοποιήσει την «προώθηση» των ορυκτών καυσίμων και να ορίσει χρόνο φυλάκισης ακόμη και για την προβολή επιστημονικών έρευνών, όπως για παράδειγμα έρευνες που υποστηρίζουν πως η καύση του φυσικού αερίου είναι πιο καθαρή από την καύση άνθρακα.

ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ Γεωργιάδη! «ΑΥΞΗΣΕΙΣ μέχρι 80% για 1.700 φάρμακα...»


 

Eurokinissi

 

Αυξήσεις σε περισσότερα από 1.700 γενόσημα φάρμακα περιέχει το καινούργιο δελτίο τιμών φαρμάκων, με συνέπεια την επιβάρυνση των ασφαλισμένων και την έντονη αντίδρασή τους, αναφέρει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής (ΦΣΑ).


Να σημειωθεί ότι οι νέες τιμές άρχισαν να ισχύουν ήδη από την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024. Ο ΦΣΑ εκφράζει την κατηγορηματική αντίθεσή του σε «αυτή την κυβερνητική επιλογή», υπογραμμίζοντας ότι συμμερίζεται «την δίκαιη αγανάκτηση» των πολιτών

Όπως τονίζει ο ΦΣΑ σε ανακοίνωση που εξέδωσε, οι φαρμακοποιοί «γίνονται δέκτες οργισμένων αντιδράσεων από πολλούς ασφαλισμένους». Αιτία γι’ αυτό είναι η αύξηση στη συμμετοχή που καλούνται να πληρώσουν και η οποία σε αρκετές περιπτώσεις είναι πολύ υψηλή.

«Αυξήσεις μέχρι και στο 80%»

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Ἐσύ ἀγωνίζου κι ὁ Χριστός θά σᾶς ἐνδυναμώνει!



Ορθόδοξος Συναξαριστής :: Άγιος Ιουστίνος Πόποβιτς

Στόν ἄνθρωπο ἀνήκει νά ἀγωνίζεται

καί στόν Χριστό νά δίνει τίς δυνάμεις.

Ἅγιος Ἰουστῖνος Πόποβιτς
blue and white flowers with green leaves on a white background


 
Γιά τό διαδίκτυο:
Ἱστόλόγιον ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ https://kaiomenivatos.blogspot.com/

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)