Σελίδες

TRANSLATOR

Τρίτη 30 Ιουλίου 2024

Οἰκουμενικό Πατριαρχεῖο καί Ἀρχιεπίσκοπος Ἱερώνυμος γιά τήν βλάσφημη, νεοταξική, μασονική Τελετή Ἔναρξης τῶν Ὀλυμπιακῶν Ἀγώνων 2024!

 

Η κατάρρευση του πολιτισμού και της χριστιανικής κουλτούρας στην Δ.Ευρώπη: Τραβεστί υποδύθηκαν στην έναρξη των Ολυμπιακών τον… Μυστικό Δείπνο!

 

Ανακοίνωση του Οικουμενικού Πατριαρχείου για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι

Οι Ολυμπιακοί αγώνες αποτελούν κορυφαίο αθλητικό γεγονός, το οποίο προσελκύει το ενδιαφέρον εκατομμυρίων συνανθρώπων μας από κάθε γωνία της υφηλίου και η τελετή έναρξής τους έχει βαρύνουσα σημασία, καθώς προσφέρεται για την ανάδειξη της ιστορίας και του πολιτισμού της διοργανώτριας χώρας και τη διάχυση θετικών μηνυμάτων σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Με πολλή θλίψη παρακολουθήσαμε να προβάλλονται, κατά τη διάρκεια της τελετής στο Παρίσι, προσβλητικές παραστάσεις για τον Χριστιανισμό και το ιερό Ευαγγέλιο, αλλά και για κάθε πολιτισμένο άνθρωπο, ο οποίος αναγνωρίζει το δικαίωμα της πίστης και του σεβασμού στα θρησκευτικά σύμβολα. 

Πώς οι Rockefellers χειραγώγησαν την επιστήμη και δημιούργησαν 990 ιδρύματα και ομάδες ακτιβιστών για να προβάλλουν την ατζέντα της «Κλιματικής Αλλαγής»!

https://static.liberal.gr/styles/liberal_watermark_social/s3/photos/2022-07/621D0625-6A9C-C3D0-71F7-48247907401E.jpeg?VersionId=9JYa3XC8aS9Vrbrpyj71500NQeaLUSqy&itok=1fTxmGF8

 
 
 

Γράφει η Ελίζαμπεθ Νίκσον Καναδή συγγραφέας και δημοσιογράφος.

 

 

Στην αρένα της κλιματικής αλλαγής, οι Ροκφέλερ καλούν τους ακτιβιστές του κλίματος να κάνουν όλο και μεγαλύτερες εξτρεμιστικές ενέργειες, αυτο το έχουμε δει να συμβαίνει πολλές φορές σε μουσεία, ιστορικά μνημεία, αγάλματα κτλ.. Το όλο θέμα ξεκίνησε, όταν πήραν μια ανόητη αλλά ενδιαφέρουσα θεωρία και την ενίσχυσαν με εκατοντάδες και εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια. Ίδρυσαν θεσμούς και συνέδεσαν την επιβίωση αυτών των ιδρυμάτων με την προώθηση της κλιματικής αλλαγής και τη μείωση του πληθυσμού (αυτά πάνε πακέτο, μαζί με την θεωρία πως για όλα φταίει ο άνθρωπος). Έτσι λοιπόν στήριξαν τον έναν πολιτικό μετά τον άλλο που θα αποδεχόταν αυτή τη θεωρία.

Οι Ροκφέλερ έχουν δημιουργήσει 990 οργανώσεις ακτιβιστών για την κλιματική αλλαγή. Τους δίνουν κατευθύνσεις, τους χρηματοδοτούν και τους στέλνουν να κάνουν ακτιβιστικές ενέργειες. Το «Πράσινο Κίνημα» ξεκίνησε, χρηματοδοτήθηκε, οργανώθηκε και στρατιωτικοποιήθηκε από τους Ροκφέλερ. Στα τέλη της δεκαετίας του 1940, όταν η οικογένεια βρισκόταν στις αρχές αυτού του σχεδίου. Στη δεκαετία του 1950 άρχισαν να στηρίζουν αμέτρητα ιδρύματα, επιτροπές, πανεπιστημιακά τμήματα, πανεπιστημιακά ιδρύματα, και κόμματα που συγκεντρώθηκαν γύρω από αυτή τη μοναδική ιδέα.

«Αλλοτρίας δε βοτάνης απέχεσθαι, ήτις εστίν αίρεσις» ΜΕΡΟΣ ΙΒ΄

 

http://www.agspyridonas.gr/wp-content/uploads/2016/02/elimage1-1.png

 

 

 

«Αλλοτρίας δε βοτάνης απέχεσθαι, ήτις εστίν αίρεσις»

(Η Αποστολική Εκκλησία – Περί Λατρείας)

ΜΕΡΟΣ ΙΒ΄

 

 

ΝΙΚΟΣ Ε. ΣΑΚΑΛΑΚΗΣ

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

 

 

 

Στην «Προς Εφεσίους» Επιστολή του ο Άγιος Ιγνάτιος ο Θεοφόρος, υπογραμμίζοντας την αγιαστική ενέργεια της Αγίας Τριάδος στη Θεία Λειτουργία και στις λατρευτικές ιερές συνάξεις των πρώτων Χριστιανών, γράφει: «Σπουδάζετε ουν πυκνότερον συνέρχεσθαι εις ευχαριστίαν Θεού και εις δόξαν. Όταν γαρ πυκνώς επί το αυτό γίνεσθε, καθαιρούνται αι δυνάμεις του σατανά, και λύεται ο όλεθρος αυτού εν τη ομονοία υμών της πίστεως» (Ιγνατίου Επιστολή προς Εφεσίους ΧΙΙΙ, 1-4).

Ο άγιος Αυγουστίνος, εξομολογείται: «Πόσον έκλαυσα όταν άκουσα τους ύμνους σας, τους ψαλμούς σας, τους γλυκείς ήχους που εδονούσαν την Εκκλησία σας! Πόσον συγκίνησιν εδοκίμασα! Εκυλούσαν μέσα εις τα αυτιά μου, μετέφεραν την αλήθειαν μέσα εις την καρδίαν μου. Ένα μεγάλο ρεύμα ευσεβείας με συνεκλόνιζε και δάκρυα έτρεχαν εις το πρόσωπόν μου και μου έκαμναν τόσον καλόν» (Εξομολογήσεις ΙΧ).

Στις Πράξεις οι πιστοί, ζώντας το Μυστήριο της Εκκλησίας, αυτή την μεγάλη πηγή της χάριτος, έπαιρναν το άμεσο εκχύλισμα της χάριτος μέσα στο χώρο της λατρευτικής συνάξεως∙ «Ήσαν προσκαρτερούντες τη διδαχή των Αποστόλων και τη κοινωνία και τη κλάσει του άρτου και ταις προσευχαίς» (Πραξ. 2, 42).

Στην Ιαπωνία “παντρεύονται” με bot AI….Η νέα εφαρμογή έχει ήδη 5000 χρήστες!


https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTqxth4S33TIIGABzW433OlMlOpErxEI3PbUQ&s

Τό ψαλμικό:
"καὶ ἄνθρωπος ἐν τιμῇ ὢν οὐ συνῆκε, 
παρασυνεβλήθη τοῖς κτήνεσι τοῖς ἀνοήτοις 
καὶ ὡμοιώθη αὐτοῖς"
Ψαλμ. 48, 13 
 στίς ἡμέρες μας
καί ἡμέρες τεχνολογικῆς δυστοπίας:
"καὶ ἄνθρωπος ἐν τιμῇ ὢν οὐ συνῆκε, 
παρασυνεβλήθη ταῖς λαμαρῖναις ταῖς ἀνοήτεσιν
καὶ ὡμοιώθη αὐτοῖς"
ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ
 
 
 
 
Ο υπεύθυνος της παράξενης αυτής εφαρμογής είναι ο Goki Kusunoki.

Μια παράξενη εφαρμογή γνωριμιών που επιτρέπει στους ανθρώπους να «παντρεύονται» ένα bot τεχνητής νοημοσύνης δημιουργήθηκε στην Ιαπωνία.

Μόλις πριν από δύο μήνες κυκλοφόρησε το «Loverse», μια εφαρμογή που επιτρέπει στους ανθρώπους να «βγαίνουν ραντεβού» με ένα γενετικό bot AI και έχει ήδη πάνω από 5.000 χρήστες.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ: Ζῆσε τήν Ὀρθοδοξία γιατί αὐτό εἶναι ἡ ἀπόδειξή της!

 
 
 Άγιος Ιουστίνος Πόποβιτς
 Η Ορθοδοξία  δεν αποδεικνύεται αλλά δεικνύεται.
"έρχου  και ΐδε"
πρώτιστα  τον Θεάνθρωπο Χριστό, 
τους Αγίους, τους Μάρτυρες.....
Άγιος Ιουστίνος  Πόποβιτς
Free PSD kanzashi japanese hair ornament jewellery isolated on transparent background 
 

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)