Σελίδες

TRANSLATOR

Κυριακή 11 Αυγούστου 2024

Πανέμορφα ἐργόχειρα μέ βότσαλα γιά ἐνίσχυση ἀδελφοῦ ἐν Χριστῷ! Φωτό



 
 
 
 
Ἀγαπητά ἀδέλφια,
σᾶς παρουσιάζουμε ἕνα ἐλάχιστο δεῖγμα ἀπό πανέμορφα ἐργόχειρα μέ βότσαλα ἀδελφοῦ ἐν Χριστῷ πρός βοήθειά του, πού μπορεῖ ὅποιος θέλει νά παραγγείλει γιά τόν χῶρο του ἤ γιά ἕνα πρωτότυπο χειροποίητο δῶρο.
 
Ὁ ἀδελφός κάνει ἔκπτωση 40% .
Κάποια ἐλάχιστα δείγματα ἀπό πάνω ἀπό 100 ἔργα, δεῖτε ἐδῶ:


 

 

 
Ὅποιος ἐνδιαφέρεται νά δεῖ ὅλα τά ἔργα ἤ καί νά παραγγείλει, μπορεῖ νά ἐπικοινωνήσει μέ τόν ἀδελφό (κ. Γιῶργος) στό τηλέφωνο:

Με ηλεκτρονικό πορτοφόλι οι Κύπριοι από τον Οκτώβριο!


Με ηλεκτρονικό πορτοφόλι οι Κύπριοι από τον Οκτώβρη

 
 
 
 

Το πρωί της Τετάρτης, ο Υφυπουργός Έρευνας και Καινοτομίας, Νικόδημος Δαμιανού, μίλησε στο κρατικό ραδιόφωνο για την πρόοδο του ψηφιακού μετασχηματισμού, εστιάζοντας στην εφαρμογή «Ψηφιακός Πολίτης», ενός «ηλεκτρονικού πορτοφολιού» για κινητές συσκευές. Σύμφωνα με τον κ. Δαμιανού, η εφαρμογή αυτή αποτελεί κεντρικό εργαλείο για την επίτευξη του στόχου του ψηφιακού κράτους.

Η υλοποίηση της εφαρμογής «Ψηφιακός Πολίτης» ξεκίνησε μετά την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης της Ελλάδας στις 19 Ιουνίου. Ο κ. Δαμιανού δήλωσε ότι η πρώτη έκδοση της εφαρμογής θα είναι έτοιμη εντός Οκτωβρίου και θα κυκλοφορήσει σε παραγωγή για πιλοτική διερεύνηση της λειτουργικότητάς της.

Τι θα περιλαμβάνει η πρώτη έκδοση;

Σοκαριστική καταγγελία! Μολύνουν ἐσκεμμένα τά ζῶα τῆς Ἑλλάδας μέ ἐμβόλια γιά νά μᾶς ὀδηγήσουν στό πλαστικό κρέας καί νά μᾶς ξεκάνουν οἰκονομικά καί ὑγειονομικά! Βίντεο

 

Update 13:20 μ.μ. 
ἡ ἀποκάλυψη!

 

 

 

Τά γράφαμε:

 

 

 

Ἀκολουθεῖ βίντεο:

ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!



 

 

 

π. Δημητρίου Μπόκου

 

 

Στον δρόμο του Χριστού βρέθηκαν κάποτε δύο τυφλοί. Όταν αντιλήφθηκαν τον Χριστό, έτρεξαν πίσω του φωνάζοντας δυνατά: «Ελέησον ημάς, Υιέ Δαυΐδ». Ο Χριστός τους ρώτησε αν πιστεύουν πραγματικά ότι έχει τη δύναμη να τους δώσει το φως. Και εκείνοι απάντησαν θετικά, ότι πιστεύουν στη δύναμή του. Τότε ο Χριστός τους θεράπευσε (Κυριακή Ζ΄ Ματθαίου).

Οι δυο τυφλοί, αν και τυφλοί, είχαν φως στην ψυχή τους. Και κατάλαβαν ότι είχαν να κάνουν όχι απλώς με κάποιον απόγονο του Δαυΐδ, υπήρχαν πολλοί άλλωστε τέτοιοι, αλλά με τον ένα και κατά μοναδικό τρόπο προφητευμένο και αναμενόμενο απόγονο «εκ σπέρματος Δαυΐδ», που θα ήταν ταυτόχρονα και Υιός του Θεού. Και κατά συνέπεια, ο μοναδικός Σωτήρας του κόσμου. Και κατάλαβαν πολύ σωστά ότι το παν είναι να επιρρίψουν τον εαυτό τους στο έλεος του Χριστού. Γι’ αυτό και δεν προβάλλουν καν το συγκεκριμένο αίτημα για θεραπεία της τύφλωσής τους, αλλά επιζητούν με επιμονή το θείο έλεος. «Ελέησον ημάς». Μέσα στο έλεος του Θεού βρίσκει ο άνθρωπος τα πάντα.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Δεῖχνε ὅτι εἶσαι Χριστιανός μέ τά ἔργα σου!

 
 
 https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQdQCiju8SmKVrZGnqh7WXW70ye-gBdoCporNv-ASGU9ggecm2Pt37xKmKESml8c5kqCKM&usqp=CAU
Ὅσοι λένε ὅτι εῖναι Χριστιανοί
ὀφείλουν νά τό ἀποδεικνύουν μέ τά ἔργα τους
καί ὄχι μέ τά λόγια τους.
Ἅγιος Ἰγνάτιος ὁ Θεοφόρος
flowers - Free animated GIF


 
Γιά τό διαδίκτυο:
Ἱστόλόγιον ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ https://kaiomenivatos.blogspot.com/

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)