Σελίδες

TRANSLATOR

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024

Ετοιμάζουν “πανδημία” τον φθινόπωρο;; Παγκόσμια συνάντηση των ελίτ στη διεθνή διάσκεψη κορυφής για τη γρίπη των πτηνών και τον σχεδιασμό της (η φώτο τα λέει όλα)!


https://katohika.gr/wp-content/uploads/2024/07/gates-kotes.png
 
 
 

Η παγκόσμια ελίτ στέλνει εκπροσώπους στη Διεθνή Σύνοδο Κορυφής για τη Γρίπη των Πτηνών (IBFS) για να συζητήσουν θέματα όπως, παράδοση εμβολίων και πώς να ελέγξουν την αφήγηση γύρω από την πανδημία της γρίπης των πτηνών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το IBFS θα διεξαχθεί στο Άρλινγκτον της Βιρτζίνια, βολικά κοντά στα κεντρικά γραφεία της CIA στο Λάνγκλεϊ και θα πραγματοποιηθεί στις 2-4 Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους.

Η σύνοδος κορυφής για τη γρίπη των πτηνών είναι κάτι σαν το Event 201, την άσκηση ετοιμότητας που διοργανώθηκε από το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates σε συνεργασία με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ τον Οκτώβριο του 2019, λίγους μήνες πριν ανακοινωθεί η πανδημία Covid στον κόσμο από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης.

Η άσκηση ετοιμότητας για την πανδημία της γρίπης των πτηνών έρχεται καθώς η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών ενισχύει τη προπαγάνδα περι μεταδοτικότητας και τη θνησιμότητας του ιού της γρίπης των πτηνών H5N1.

ΕΞΙ (6) ΑΙΤΙΕΣ ΘΑΝΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ! Βίντεο



 

 

 

Επανερχόμαστε στο ζήτημα της ασφάλειας των αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων, καθώς ολοένα και περισσότερα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας, τα οποία το σατανικό σύστημα που κυβερνά σήμερα σχεδόν παγκοσμίως, επιζητεί επιμελώς να τα αποκρύψει.

Έξι (6) λοιπόν αιτίες θανάτων έχουν εντοπιστεί, έως σήμερα, από τα ηλεκτρικά οχήματα. Ιδού η λίστα:

1. Κίνδυνος προκλήσεως πυρκαγιάς εξαιτίας της ανεξέλεγκτης υπερθέρμανσης της μπαταρίας ιόντων Λιθίου. Μια πυρκαγιά η οποία είναι πολύ δύσκολη στην κατάσβεσή της (απαιτούνται ειδικά μέτρα και τεχνικές κατάσβεσης), ενώ οι τοξικότατες αναθυμιάσεις της μπορούν πολύ γρήγορα να επιφέρουν ακόμη και τον θάνατο.

Ὁ Θεός δέν μᾶς ἐγκαταλείπει ποτέ!

 
https://aperges.gr/wp-content/uploads/2006/12/9537b.jpg
 
 
 
 
Ο Θεός δεν μας εγκαταλείπει ποτέ, ακόμη και στις πιο σκοτεινές στιγμές μας. Όταν αντιμετωπίζουμε δοκιμασίες και θλίψεις, πρέπει να θυμόμαστε ότι ο Θεός είναι πάντα κοντά μας, προσφέροντάς μας την παρηγοριά και τη δύναμή Του. 
 
Μην φοβάστε τον πόνο και τη θλίψη, διότι μέσα από αυτά έρχεται η αληθινή χαρά και η ειρήνη. Ο πόνος είναι μέρος της ανθρώπινης ύπαρξης και μας βοηθά να αναγνωρίσουμε την αξία της ζωής και της χαράς.

Άγιος Λουκάς Συμφερουπόλεως

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Ρίξτε τό μεγαλύτερο βάρος τοῦ ἀγῶνα σας στήν προσευχή!

 
 
 
 
 

Ο Θεός θέλει προ πάντων εμείς να είμαστε χαρούμενοι εσωτερικά και αναπαυμένοι.
 Δεν είναι ο Θεός τύραννος για να μας πιέζει, 
αλλά μας αφήνει ελεύθερους.
Όταν ζητάμε κάτι στην προσευχή μας, 
πρέπει να περιμένουμε με υπομονή.
Ρίξτε τον μεγαλύτερο βάρος του αγώνα στην προσευχή. Η προσευχή είναι το πνευματικό μας βαρόμετρο. Κάντε ολόκληρη την ζωή σας μία προσευχή στον Θεό.
Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης

 
 

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)