TRANSLATOR

Σελίδες

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022

Γλωσσική αποκολοκύνθωση

Γλωσσική αποκολοκύνθωση

 https://img.fruugo.com/product/7/22/166960227_max.jpg

Δημήτρης Νατσιός

δάσκαλος-Κιλκίς

 

Στα πρώτα χρόνια της Επανάστασης του 1821, στην Εθνοσυνέλευση της Τροιζήνας συνέβη το εξής περιστατικό.

Οι πληρεξούσιοι, όπως έλεγαν τότε τους βουλευτές του νεοσύστατου ελληνικού κράτους, συνεδρίαζαν στα χωράφια και τα περιβόλια, όπως οι αρχαίοι πρόγονοί μας.
Όλοι τους κάθονταν σταυροπόδι, κάτω στο χώμα, και μόνον ο Κολοκοτρώνης ήταν σκαρφαλωμένος στη διχάλα μιας λεμονιάς. Κάποτε, λοιπόν, ήθελαν να ψηφίσουν ένα νομοσχέδιο και μερικοί πληρεξούσιοι πρότειναν να κοπεί στο κείμενο του νομοσχεδίου η φράση «εν αυτή». Ο Πρόεδρος της Συνελεύσεως προσπαθούσε να τους πείσει πως δεν ήταν σωστό να περικοπούν οι δύο αυτές λέξεις, η φράση «εν αυτή», γιατί θα αλλοιωνόταν όλο το νόημα του σχετικού άρθρου. Κάποια στιγμή δύο πληρεξούσιοι σηκώθηκαν οργισμένοι από τις «θέσεις» τους και άρχισαν να φωνάζουν προς το προεδρείο:

«Ἡ ρετσινιά τοῦ συνωμοσιολόγου εἶναι στήν οὐσία ἡ ἄμυνα τοῦ συνωμότη.»[1]

«Ἡ ρετσινιά τοῦ συνωμοσιολόγου 

εἶναι στήν οὐσία 

ἡ ἄμυνα τοῦ συνωμότη.»[1]

 

 


 

 

 Πορφυρίτης

 

 «Μά εἶναι δυνατόν νά πιστεύεις τέτοιες ἀνοησίες; Ἡ Ἑλλάδα εἶναι μία κουκίδα στόν παγκόσμιο χάρτη, ποιός ἀσχολεῖται μαζί της; Τί συνωμοσιολογίες εἶναι αὐτές;». Τά γνωστά τηλεοπτικά παπαγαλάκια -ἀλλά καί οἱ ἔχοντες ὑποστεῖ πλύση ἐγκεφάλου ἀπό αὐτά- εἶναι ἐκπαιδευμένα στήν ἀπαξίωση καί τόν εὐτελισμό τῶν γεγονότων πού ὡς στόχο ἔχουν τήν ὑποδούλωση τοῦ ἀνθρώπου σέ παγκόσμιο ἐπίπεδο. Μιά ἀπό τίς ἀγαπημένες τους καραμέλες εἶναι ἡ ἀναγωγή καί ταυτόχρονα ὑποβάθμιση, ἀπόψεων μέ πραγματικά ἐρείσματα, σέ «συνωμοσιολογίες» καί «θεωρίες συνωμοσίας».

O Ιατρικός Σύλλογος του Ισραήλ ζήτησε να σταματήσουν τα μαζικά τεστ,οι καραντίνες και τα διαβατήρια Covid19.Tο μεγαλύτερο νοσοκομείο στο Ισραήλ επιτέθηκε στο υπουργείο Υγείας για «παράφρονες πολιτικές» του.

O Ιατρικός Σύλλογος του Ισραήλ 

ζήτησε να σταματήσουν 

τα μαζικά τεστ,οι καραντίνες 

και τα διαβατήρια Covid19.

Tο μεγαλύτερο νοσοκομείο στο Ισραήλ επιτέθηκε στο υπουργείο Υγείας 

για «παράφρονες πολιτικές» του.

 

 

Χθες ο Ιατρικός Σύλλογος του Ισραήλ ζήτησε να σταματήσουν τα μαζικά τεστ ,οι καραντίνες και τα διαβατήρια για τον Covid.

Σήμερα το μεγαλύτερο νοσοκομείο στο Ισραήλ επιτέθηκε στο υπουργείο Υγείας για τις «παράφρονες πολιτικές» του.

Η παλίρροια γυρίζει. Το επίσημο αφήγημα καταρρέει.

Σε λαοθάλασσα στο Μιλάνο μίλησε ο καθηγητής Ιολόγος Νόμπελ Ιατρικής 2008 ο Luc Montagnier : “αυτό το εμβόλιο δεν προστατεύει καθόλου,ευνοεί άλλες μολύνσεις. Η πρωτεΐνη που χρησιμοποιήθηκε στο mRNA είναι τοξική.Είναι δηλητήριο. Υπάρχουν πολλοί νεκροί! Είναι απόλυτο έγκλημα να δίνουμε αυτά τα εμβόλια σε παιδιά.” Αποθέωση.. Μοντανιέ Μοντανιέ κραύγαζε το πλήθος.ΒΙΝΤΕΟ

Σε λαοθάλασσα στο Μιλάνο 

μίλησε ο καθηγητής Ιολόγος Νόμπελ Ιατρικής 2008 ο Luc Montagnier : 

“αυτό το εμβόλιο δεν προστατεύει καθόλου,ευνοεί άλλες μολύνσεις. 

Η πρωτεΐνη που χρησιμοποιήθηκε 

στο mRNA είναι τοξική. Είναι δηλητήριο. Υπάρχουν πολλοί νεκροί! 

Είναι απόλυτο έγκλημα 

να δίνουμε αυτά τα εμβόλια σε παιδιά.” Αποθέωση.. Μοντανιέ Μοντανιέ κραύγαζε το πλήθος.

ΒΙΝΤΕΟ

 

 

Σε διαδήλωση λαοθάλασσα κατά υγειονομικής τυραννίας στο Μιλάνο μίλησε ο καθηγητής Ιολόγος Νόμπελ Ιατρικής 2008 για την ανακάλυψη του AIDS ο Luc Montagnier : “αυτό το εμβόλιο δεν προστατεύει καθόλου, δεν προστατεύει από τη μετάδοση σε αντίθεση με ό,τι είχε αρχικά ανακοινωθεί. Είναι αναγνωρισμένο από όλον τον κόσμο στην πραγματικότητα ευνοεί άλλες μολύνσεις.Η ιική πρωτεΐνη που χρησιμοποιήθηκε για το mRNA κι εμπεριέχεται στο εμβόλιο είναι τοξική για τα κύτταρα. Είναι ένα δηλητήριο.Υπάρχουν πολλοί νεκροί και πολλοί νέοι αθλητικοί που έχουν καρδιακά προβλήματα λόγω του εμβολίου! Τα εμβόλια δεν πρέπει να σκοτώνουν αλλά να προστατεύουν. Είναι απόλυτο έγκλημα να δίνουμε αυτά τα εμβόλια σε παιδιά.”

Άγιος Δημήτριος του Ροστώφ – Πνευματικό αλφάβητο Τ – Θλίψεις.

 

Άγιος Δημήτριος του Ροστώφ – 

Πνευματικό αλφάβητο 

Τ  –  Θλίψεις.

 

 

 

 Όλα τα Κεφάλαια: ΕΔΩ!

 

Τ   – Θλίψεις.

 

Τις δοκιμασίες και τις θλίψεις, που έρχονται και παρέρχονται και ξεχνιούνται, μην τις αντιμετωπίζεις με άλογη απελπισία. Ο χρόνος φέρνει τη λήθη και η λήθη την παρηγοριά και τη θεραπεία κάθε κακού. Όλα είναι περαστικά και φευγαλέα, η ευτυχία και η δυστυχία, η χαρά και η λύπη, η ηδονή και ο πόνος, η ζωή και ο θάνατος. Τα μόνα μόνιμα και αμετάβλητα είναι η αιώνια ζωή και η αιώνια κόλαση. Αυτό μην το ξεχνάς ποτέ.

Ακόμη κι αν αμάρτησες τόσο όσο κανείς άλλος άνθρωπος πάνω στη γη, πάλι μην απελπίζεσαι. Δεν υπάρχει αμάρτημα ικανό να νικήσει την ευσπλαχνία του Θεού. Όλα τα αμαρτήματα όλων των ανθρώπων μαζί δεν μπορούν να συγκριθούν με την άβυσσο του θείου ελέους. Η ευσπλαχνία του Θεού μας σώζει δωρεάν.

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)