Σελίδες

TRANSLATOR

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2024

Γερμανία: Αύξηση σεξουαλικών επιθέσεων και δολοφονιών από νεαρούς άνδρες «πρόσφyγeς». Μ@ροκινοί και Τυνήσιoι έχουν τα πρωτεία σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύουν γερμανικά ΜΜΕ. Κατάλαβες γιατί οι Γερμανοί τους στέλνουν στην Ελλάδα…;

  


 

 

Πρόσφατα στατιστικά στοιχεία αποκαλύπτουν ανησυχητικές αυξήσεις στα ποσοστά εγκληματικότητας μεταξύ ορισμένων ομάδων μετ@ν@στών. Τα εγκλήματα που αφορούν Μ@ροκινούς στη Γερμανία σημείωσαν αύξηση 288% σε «δολοφονίες και ανθρωποκτονίες» μέσα σε τέσσερα χρόνια. Οι Τυνήσιoι παρουσίασαν αύξηση 53% σε παρόμοια εγκλήματα. Υπήρξε επίσης σημαντική αύξηση στα «εγκλήματα κατά της σεξουαλικής αυτοδιάθεσης», συμπεριλαμβανομένου του βιασμού, με τους Μ@ροκινούς να παρουσιάζουν αύξηση 65% και τους Τυνήσιους 165%. Επιπλέον, η σωματική επίθεση (Μ@ροκινοί +32%, Τυνήσiοι +63%) και τα βίαια εγκλήματα (Μ@ροκινοί +67%, Τυνήσioι +110%) έχουν αυξηθεί.

 

Οι Γερμανίδες πληρώνουν το βαρύτερο τίμημα. Η ανεξέλεγκτη εισροή νεαρών ανδρών μεταναστών είχε ως αποτέλεσμα την είσοδο πολλών σεξουαλικών παραβατών στη χώρα. Αυτό ώθησε τη Χριστιανοδημοκρατική Ένωση (CDU) να πιέσει για μείωση του αριθμού των αιτούντων άσυλο, ενώ το αριστερό κόμμα των Πρασίνων παραμένει σιωπηλό για το θέμα. Το πρόβλημα για εμάς είναι ότι, με ευθύνη Μητσοτάκη, οι «πρόσφυγες» της Γερμανίας δεν απελαύνονται στο Πακιστάν ή το Αφγανιστάν, αλλά έρχονται πίσω στην Ελλάδα με ότι αυτό συνεπάγεται…

 

Πηγές: NZZ - Bild - NieuwRechts - Rair Foundation

Απόδοση & Σχολιασμός: Αιγιστέας – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

 

Η ανεξέλεγκτη εισροή νεαρών ανδρών μεταναστών είχε ως αποτέλεσμα την είσοδο πολλών σεξουαλικών παραβατών στη χώρα. Αυτό ώθησε τη Χριστιανοδημοκρατική Ένωση (CDU) να πιέσει για μείωση του αριθμού των αιτούντων άσυλο, ενώ το αριστερό κόμμα των Πρασίνων παραμένει σιωπηλό για το θέμα.

Η παράτυπη μετανάστευση στη Γερμανία έχει επηρεάσει αρνητικά την ασφάλεια στους δημόσιους χώρους, με τις γυναίκες και τα κορίτσια να επηρεάζονται ιδιαίτερα. Εκτός από την υπάρχουσα βία από γηγενείς Γερμανούς, κινδυνεύουν από σεξουαλικούς παραβάτες που έφτασαν ως μέρος της μετανάστευσης για άσυλο.

Τα αγόρια και τα κορίτσια έχουν εξαρχής διαφορετικά μυαλά!


andrikos kai gynaikeios egkefalos 01   

Αλλά είναι όλα τέλεια, δημιουργικά και θαυμαστά!

 

Από το «Μαμά, Μπαμπάς και Παιδιά»

 

 

Πολλοί υποστηρίζουν ότι το φύλο δεν έχει σημασία και ότι δεν υπάρχουν σταθερές διαφορές μεταξύ ανδρών και γυναικών. Τα τελευταία 30 χρόνια, κάποιοι προχώρησαν και παραπέρα, αρνούμενοι και τη δυαδικότητα αρσενικού/θηλυκού.

Το 1990, η καθηγήτρια του Berkeley, Judith Butler (1) υποστήριξε ότι το φύλο είναι εξ ολοκλήρου μια κοινωνική κατασκευή, ένας ρόλος που αφομοιώνεται προοδευτικά: «επειδή το φύλο δεν είναι μια αντικειμενικότητα, οι διάφορες ενέργειες του φύλου δημιουργούν την ιδέα του φύλου, αλλά  χωρίς αυτές τις ενέργειες δεν θα υπήρχε  καθόλου φύλο...»

Για αυτή της τη «πρωτοτυπία», η Judith Butler έχει ανταμειφθεί με ένα πλήθος επιστημονικών διακρίσεων και βραβείων  -όπως το βραβείο Mellon- το οποίο συνοδεύεται με χρηματικό έπαθλο 1,5 εκ. δολαρίων. (Συγκριτικά, το βραβείο Νόμπελ δίνει  μόλις 1,1 εκ. δολάρια.) Πολλοί σύγχρονοι παιδαγωγοί ασπάζονται την άποψη της Judith Butler για το φύλο ως «υποδυόμενου ρόλου». Αυτοί «υποσκάπτουν» και «αποδομούν» ενεργά τη δυαδικότητα αρσενικού/θηλυκού. Αποθαρρύνουν τη χρήση των λέξεων «αγόρια» και «κορίτσια» στα σχολεία με το σκεπτικό ότι αυτές οι λέξεις ενισχύουν το ετεροκανονικό δίπολο. Και η φράση «κυρίες και κύριοι» είναι για κάποιους προσβλητική.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Νά περνᾶς τά δύσκολα μέ βοηθό τήν ἀγάπη στόν Ἰησοῦ μας!



Μην αθυμείς, μη στενοχωρείσαι 
στις θλίψεις και τους πειρασμούς, 
αλλά με την αγάπη του Ιησού μας 
να ελαφρύνεις τον θυμό και την αθυμία.
  Όσιος Ιωσήφ Ησυχαστής
 
 

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)