Σελίδες

TRANSLATOR

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2024

Γερμανία: Αύξηση σεξουαλικών επιθέσεων και δολοφονιών από νεαρούς άνδρες «πρόσφyγeς». Μ@ροκινοί και Τυνήσιoι έχουν τα πρωτεία σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύουν γερμανικά ΜΜΕ. Κατάλαβες γιατί οι Γερμανοί τους στέλνουν στην Ελλάδα…;

  


 

 

Πρόσφατα στατιστικά στοιχεία αποκαλύπτουν ανησυχητικές αυξήσεις στα ποσοστά εγκληματικότητας μεταξύ ορισμένων ομάδων μετ@ν@στών. Τα εγκλήματα που αφορούν Μ@ροκινούς στη Γερμανία σημείωσαν αύξηση 288% σε «δολοφονίες και ανθρωποκτονίες» μέσα σε τέσσερα χρόνια. Οι Τυνήσιoι παρουσίασαν αύξηση 53% σε παρόμοια εγκλήματα. Υπήρξε επίσης σημαντική αύξηση στα «εγκλήματα κατά της σεξουαλικής αυτοδιάθεσης», συμπεριλαμβανομένου του βιασμού, με τους Μ@ροκινούς να παρουσιάζουν αύξηση 65% και τους Τυνήσιους 165%. Επιπλέον, η σωματική επίθεση (Μ@ροκινοί +32%, Τυνήσiοι +63%) και τα βίαια εγκλήματα (Μ@ροκινοί +67%, Τυνήσioι +110%) έχουν αυξηθεί.

 

Οι Γερμανίδες πληρώνουν το βαρύτερο τίμημα. Η ανεξέλεγκτη εισροή νεαρών ανδρών μεταναστών είχε ως αποτέλεσμα την είσοδο πολλών σεξουαλικών παραβατών στη χώρα. Αυτό ώθησε τη Χριστιανοδημοκρατική Ένωση (CDU) να πιέσει για μείωση του αριθμού των αιτούντων άσυλο, ενώ το αριστερό κόμμα των Πρασίνων παραμένει σιωπηλό για το θέμα. Το πρόβλημα για εμάς είναι ότι, με ευθύνη Μητσοτάκη, οι «πρόσφυγες» της Γερμανίας δεν απελαύνονται στο Πακιστάν ή το Αφγανιστάν, αλλά έρχονται πίσω στην Ελλάδα με ότι αυτό συνεπάγεται…

 

Πηγές: NZZ - Bild - NieuwRechts - Rair Foundation

Απόδοση & Σχολιασμός: Αιγιστέας – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

 

Η ανεξέλεγκτη εισροή νεαρών ανδρών μεταναστών είχε ως αποτέλεσμα την είσοδο πολλών σεξουαλικών παραβατών στη χώρα. Αυτό ώθησε τη Χριστιανοδημοκρατική Ένωση (CDU) να πιέσει για μείωση του αριθμού των αιτούντων άσυλο, ενώ το αριστερό κόμμα των Πρασίνων παραμένει σιωπηλό για το θέμα.

Η παράτυπη μετανάστευση στη Γερμανία έχει επηρεάσει αρνητικά την ασφάλεια στους δημόσιους χώρους, με τις γυναίκες και τα κορίτσια να επηρεάζονται ιδιαίτερα. Εκτός από την υπάρχουσα βία από γηγενείς Γερμανούς, κινδυνεύουν από σεξουαλικούς παραβάτες που έφτασαν ως μέρος της μετανάστευσης για άσυλο.

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία για την εγκληματικότητα της αστυνομίας, μεταξύ 2015 και 2022, πάνω από 8.590 ανέφεραν περιπτώσεις βιασμού, σεξουαλικού εξαναγκασμού και σεξουαλικής επίθεσης με μετανάστες. Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Εγκληματικής Αστυνομίας (BKA) χρησιμοποιεί τον όρο «μετανάστης» για να αναφέρεται σε άτομα που ήρθαν στη Γερμανία μέσω του συστήματος ασύλου. Πάνω από το 90% των θυμάτων αυτών των εγκλημάτων είναι γυναίκες.

Τα περισσότερα θύματα βιασμού είναι Γερμανοί πολίτες

Μεταξύ 2017 και 2020, περισσότερες από 3.000 γυναίκες έπεσαν θύματα βιασμού από έναν ή περισσότερους πρόσφυγες, οι περισσότερες από τις οποίες ήταν Γερμανίδες πολίτες. Οι πρόσφυγες υπερεκπροσωπούνται σε μεγάλο βαθμό ως ύποπτοι σε υποθέσεις βιασμού.

Οι αριθμοί

Το 2022, οι μετανάστες για άσυλο αποτελούσαν λιγότερο από το 2,5% του πληθυσμού, αλλά υπερεκπροσωπούνταν σημαντικά σε βίαια εγκλήματα. Εμπλέκονται στο 12-16% των περιπτώσεων βιασμού, σεξουαλικού εξαναγκασμού και σεξουαλικής επίθεσης.

Υπάρχει ένας σημαντικός αριθμός περιπτώσεων βιασμού που δεν έχουν καταγγελθεί, με τους ειδικούς να υπολογίζουν ότι μόνο το 20% των εγκλημάτων κατά της σεξουαλικής αυτοδιάθεσης αναφέρονται. Ο εγκληματολόγος Κρίστιαν Φάιφερ είπε στο «Tagesschau» ότι το χαμηλό ποσοστό καταδίκης οφείλεται στο ότι το 85% των γυναικών δεν καταγγέλλουν το έγκλημα.

Υπερεκπροσώπηση Νέων Ανδρών στη Μετανάστευση

Οι νέοι, άγαμοι άνδρες αποτελούν περίπου τα δύο τρίτα των παράτυπων μεταναστών, εξαιρουμένων των Ουκρανών. Αυτό το δημογραφικό στοιχείο υπερεκπροσωπείται ιδιαίτερα στα σεξουαλικά εγκλήματα. Το 2020, οι πρόσφυγες υπερεκπροσωπήθηκαν πέντε φορές σε περιπτώσεις βιασμού, σύμφωνα με το βιβλίο του Koopmans «The Asylum Lottery».

Η υπερεκπροσώπηση αποδίδεται στις εμπειρίες βίας των ίδιων των ανδρών και στις πατριαρχικές δομές των χωρών καταγωγής τους, όπως το Αφγανιστάν, το Ιράν και η Συρία.

Αυξάνεται το ποσοστό εγκληματικότητας μεταξύ Μαροκινών και Τυνήσιων

Πρόσφατα στατιστικά στοιχεία αποκαλύπτουν ανησυχητικές αυξήσεις στα ποσοστά εγκληματικότητας μεταξύ ορισμένων ομάδων μεταναστών. Τα εγκλήματα που αφορούν Μαροκινούς στη Γερμανία σημείωσαν αύξηση 288% σε «δολοφονίες και ανθρωποκτονίες» σε τέσσερα χρόνια. Οι Τυνήσιοι παρουσίασαν αύξηση 53% σε παρόμοια εγκλήματα. Υπήρξε επίσης σημαντική αύξηση στα «εγκλήματα κατά της σεξουαλικής αυτοδιάθεσης», συμπεριλαμβανομένου του βιασμού, με τους Μαροκινούς να παρουσιάζουν αύξηση 65% και τους Τυνήσιους 165%. Επιπλέον, η σωματική επίθεση (Μαροκινοί +32%, Τυνήσιοι +63%) και τα βίαια εγκλήματα (Μαροκινοί +67%, Τυνήσιοι +110%) έχουν αυξηθεί.

Πολιτικές και Κυβερνητικές αντιδράσεις

Παρά τις υποσχέσεις του καγκελαρίου Όλαφ Σολτς, ο συνασπισμός των φαναριών (που περιλαμβάνει το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα (SPD), το Κόμμα των Πρασίνων και το Ελεύθερο Δημοκρατικό Κόμμα (FDP)) έχει δει τον αριθμό των απελάσεων να μειώνεται από το 2019 στο 2023. Για τους Τυνήσιους, οι απελάσεις μειώθηκαν από 319 σε 273, και για τους Μαροκινούς, από 696 σε 272. Το CDU, ενώ συνηγορεί υπέρ της αύξησης των απελάσεων, έχει επίσης επικριθεί ότι δεν απέλασε ουσιαστικά χιλιάδες αλλοδαπούς που καλούνται να εγκαταλείψουν τη χώρα στα ομοσπονδιακά κράτη που κυβερνά.

Τραγικές Υποθέσεις

Πίσω από αυτές τις στατιστικές κρύβονται τρομακτικές ιστορίες. Στο Uelzen, ένας 18χρονος Μαροκινός κλώτσησε μέχρι θανάτου έναν 56χρονο πατέρα σε σιδηροδρομικό σταθμό. Στη Γαλλία, ένας Τυνήσιος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου μια 17χρονη αφού γέλασε μαζί του κατά τη διάρκεια του σεξ. Στην Apolda, ένας Μαροκινός τρομοκρατεί την πόλη εδώ και μια δεκαετία. Η πιο διαβόητη υπόθεση αφορούσε τον Τυνήσιο Anis Amri, ο οποίος, αφού μπήκε παράνομα στη Γερμανία, δολοφόνησε δώδεκα άτομα και τραυμάτισε πάνω από 100 στην επίθεση στην Breitscheidplatz.

Το CDU ζητά απελάσεις στη Συρία και το Αφγανιστάν

Η Χριστιανοδημοκρατική Ένωση (CDU) απαιτεί τη μόνιμη μείωση των αιτούντων άσυλο και τη συνεπή απέλαση των εγκληματιών στις χώρες καταγωγής τους, συμπεριλαμβανομένης της Συρίας και του Αφγανιστάν. Ο βουλευτής του CDU, Christoph de Vries, τονίζει την ανάγκη προστασίας των γυναικών έναντι των σεξουαλικών παραβατών.

Το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Εσωτερικών, με επικεφαλής τη σοσιαλδημοκρατική Nancy Faeser, καταδικάζει αυτά τα εγκλήματα ως «απεχθή» και ζητά την πλήρη νομική τιμωρία ανεξαρτήτως εθνικότητας.

Ο αντιπρόεδρος του Alternative for Germany (AfD) Weidel βρίσκει τους αριθμούς υποθέσεων «απίστευτους»

Η Alice Weidel, αντιπρόεδρος της Εναλλακτικής για τη Γερμανία (AfD), περιγράφει τα στοιχεία ως «απίστευτα», υπογραμμίζοντας τον αντίκτυπο των πολιτικών ανοιχτών συνόρων από το 2015. Ζητεί για αυστηρή νομική δράση και απέλαση των καταδικασθέντων παραβατών, δίνοντας προτεραιότητα στην προστασία των πολίτες για «παρεξηγημένη ανοχή».

Δράστες συχνά γνωστοί στην αστυνομία

Ο Manuel Ostermann, αντιπρόεδρος της Γερμανικής Ομοσπονδιακής Αστυνομικής Ένωσης, επισημαίνει ότι οι δράστες συχνά έχουν καθεστώς προσωρινής προστασίας στη Γερμανία. Απαιτεί άμεση απέλαση για νομίμως καταδικασμένους μετανάστες και κράτηση εν αναμονή της απέλασης, εάν χρειαστεί.

Η συλλογική απώλεια της ελευθερίας

Ο Ostermann σημειώνει μια συλλογική απώλεια ελευθερίας στη Γερμανία, ιδιαίτερα για τις γυναίκες, που αποφεύγουν όλο και περισσότερο τους δημόσιους χώρους λόγω του κινδύνου βίας. Ο Koopmans υποστηρίζει ότι πολλά από αυτά τα εγκλήματα θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί με διαφορετικές μεταναστευτικές πολιτικές, επικρίνοντας την πολιτική των ανοιχτών συνόρων από το 2015.

Παρά το τέλος της εποχής Μέρκελ, δεν φαίνεται να υπάρχει βελτίωση. Ο υπουργός Εσωτερικών Faeser τάσσεται υπέρ της «σωτηρίας της Ευρώπης των ανοιχτών συνόρων», αφήνοντας αναπάντητο το ερώτημα του κόστους αυτής της πολιτικής.

Στατιστικά στοιχεία και πλαίσιο

Αναφερόμενες περιπτώσεις: Μεταξύ 2015 και 2022, αναφέρθηκαν πάνω από 8.590 περιπτώσεις βιασμού, σεξουαλικού εξαναγκασμού και σεξουαλικής επίθεσης με μετανάστες.

Δημογραφικά στοιχεία θυμάτων: Πάνω από το 90% των θυμάτων σεξουαλικών εγκλημάτων είναι γυναίκες. Τα περισσότερα θύματα βιασμών από πρόσφυγες είναι Γερμανοί πολίτες.

Υποδηλώσεις: Οι ειδικοί εκτιμούν ότι μόνο το 20% των εγκλημάτων κατά της σεξουαλικής αυτοδιάθεσης αναφέρονται. Το 85% των γυναικών δεν αναφέρουν σεξουαλικά εγκλήματα, με αποτέλεσμα τα χαμηλά ποσοστά καταδίκης.

Αναλογία πληθυσμού: Το 2022, οι μετανάστες για άσυλο αποτελούσαν λιγότερο από το 2,5% του πληθυσμού της Γερμανίας, αλλά υπερεκπροσωπούνταν σε μεγάλο βαθμό στα βίαια εγκλήματα.

Κατανομή φύλου: Περίπου τα δύο τρίτα των παράνομων μεταναστών είναι νέοι, άγαμοι άνδρες, μια δημογραφική ομάδα που υπερεκπροσωπείται ιδιαίτερα στα σεξουαλικά εγκλήματα.

Χώρα προέλευσης Αντίκτυπος: Οι μετανάστες από πατριαρχικές κοινωνίες όπως το Αφγανιστάν, το Ιράν και η Συρία υπερεκπροσωπούνται σημαντικά στις στατιστικές για το σεξουαλικό έγκλημα.

Πολιτικές αντιδράσεις

Θέση CDU: Το CDU ζητά τη μείωση του αριθμού των αιτούντων άσυλο και της απέλασης εγκληματιών, δίνοντας έμφαση στην προστασία των γυναικών.

Σιωπή του Πράσινου Κόμματος: Παρά τις πολλαπλές έρευνες, οι Πράσινοι δεν απάντησαν σε αιτήματα για σχόλια σχετικά με τον αριθμό των υποθέσεων.

Ομοσπονδιακό Υπουργείο Εσωτερικών: Καταδικάζει τα εγκλήματα και ζητά πλήρη νομική τιμωρία, ανεξαρτήτως εθνικότητας.

Θέση AfD: Ζητά αυστηρή νομική δράση και απέλαση καταδικασμένων παραβατών, επικρίνοντας τις πολιτικές ανοιχτών συνόρων.

Συμπέρασμα

Η εισροή νέων, ανύπαντρων ανδρών μέσω της μετανάστευσης ασύλου από το 2015 έχει οδηγήσει σε σημαντικό αριθμό σεξουαλικών εγκλημάτων κατά των γυναικών στη Γερμανία. Η υπερεκπροσώπηση των μεταναστών ασύλου σε αυτά τα εγκλήματα, παρά τη μικρή πληθυσμιακή αναλογία τους, υπογραμμίζει την ανάγκη για αλλαγές πολιτικής. Το CDU και το AfD είναι φωνητικά στις εκκλήσεις τους για αυστηρότερους ελέγχους στη μετανάστευση και απελάσεις, ενώ οι Πράσινοι παραμένουν σιωπηλοί για το θέμα. Το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Εσωτερικών και οι αξιωματούχοι επιβολής του νόμου τονίζουν την ανάγκη για αυστηρή νομική δράση για την προστασία των γυναικών και τη διασφάλιση της δημόσιας ασφάλειας.

Δεν απελαύνονται στο Πακιστάν ή το Αφγανιστάν, αλλά έρχονται πίσω στην Ελλάδα

το νέο Σύμφωνο Μετανάστευσης και Ασύλου, που ψηφίστηκε πρόσφατα στο ευρωκοινοβούλιο, έχει ως συνέπεια εδώ και λίγες ημέρες όλοι αυτοί οι «κατατρεγμένοι πρόσφυγες» που αυξάνουν την εγκληματικότητα και κυρίως τα περιστατικά βιασμών στη Γερμανία, να επιστρέφουν στην Ελλάδα, καθώς από εδώ εισήλθαν στην Ευρώπη!

Την αρχή, μόνο, κάνει η Γερμανία που δεν απελαύνει μόνο όσους έχουν δακτυλοσκοπηθεί και αιτηθεί άσυλο βάσει του κανονισμού του Δουβλίνου, αλλά και όσους έλαβαν άσυλο στην Ελλάδα. Είναι δεδομένο ότι μετά τη Γερμανία θα ακολουθήσουν και άλλες χώρες.

Όπως γνωρίζουμε μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί τουλάχιστον 3 απελάσεις από τη Γερμανία προς την Ελλάδα με την πρώτη να έγινε στις 23 Ιουλίου 2024 και τη τελευταία στις 30 Ιουλίου. 

Υπενθυμίζουμε πως στη συνάντηση Μητσοτάκη–Σολτς ο Έλληνας πρωθυπουργός απαντώντας στην ερώτηση για «δεκάδες χιλιάδες άτομα που έχουν καταγραφεί στην Ελλάδα, τους έχει χορηγηθεί άσυλο, αλλά παραμένουν στη Γερμανία», είπε πως: «Θέλω να είμαι απολύτως σαφής: όταν χορηγούμε άσυλο σε κάποιον στην Ελλάδα, η πρόθεσή μας είναι αυτός να μείνει στην Ελλάδα. Εξάλλου, έχουμε μεγάλες ανάγκες ως προς το εργατικό δυναμικό της πατρίδας μας και θα θέλαμε οι άνθρωποι αυτοί να επιλέξουν να κάνουν την Ελλάδα τον μόνιμο τόπο παραμονής τους».

Η δήλωση αυτή ικανοποίησε τον καγκελάριο, όπως και η ρήση του Πρωθυπουργού στα ελληνικά και γερμανικά ότι «ο φίλος στην ανάγκη φαίνεται»!

Δηλαδή για να ευχαριστήσει την γερμανική κυβέρνηση θα πάρουμε πίσω μετανάστες…και όπως δείχνουν τα νούμερα του παραπάνω άρθρο που έχει γερμανικές πηγές, θα είναι μετανάστες με παραβατική (sic) συμπεριφορά.  Κατά τα άλλα το νέο Σύμφωνο Μετανάστευσης κάνει λόγο για «υποχρεωτική αλληλεγγύη» μεταξύ των κρατών μελών της ΕΕ…

 

 

 

Πηγή:
https://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2024/08/Germania-Ayxisi-sexoualikwn-epithesewn-kai-dolofoniwn-apo-nearous-andres-prosfyges-Marokinoi-Tynisioi-exoun-ta-prwteia-symfwna-me-stoixeia-pou-dimosieyoun-germanika-MME-Katalaves-giati-oi-Germanoi-tous-stelnoun-Ellada.html
 
 

 

1 σχόλιο:

  1. Μέσα στην γενική τρέλα , το μεγαλύτερο διανοητικό πρόβλημα το έχουν οι παλαιοί νεοδημοκράτες , που στηρίζουν και ψηφίζουν τον μητσοτάκη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)