Σελίδες

TRANSLATOR

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024

Βιασμός 5χρονου από...5χρονους μετά από το "μάθημα" της Σεξουαλικής Αγωγής που επέβαλε ο σατανικός Π.Ο.Υ!


 

 

 

 

 

Η φρίκη του αιώνα! Αυτά που φοβόμασταν πολύ, έγιναν πραγματικότητα!

Καταραμένοι να είναι όσοι έδωσαν την άδεια να εφαρμοστεί αυτό το σατανικό ανοσιούργημα περί της νέας σεξουαλικής αγωγής στα παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας στη πατρίδα μας!


Γράφει ο Πύρινος Λόγιος

Δεν έχουν καν περάσει ούτε δύο μήνες από τότε που το "υπουργείο (τύπου) Παιδείας", έδωσε την εγκύκλιο περί του νέου μαθήματος "Σεξουαλικής Αγωγής" (αυτής δηλαδή που διδάσκει στα παιδιά από 4 χρονών και πάνω ό,τι βρώμικο και εμετικό έχει γεννήσει ανθρώπου νούς όσον αφορά τα ανθρώπινα φύλα και τις σχέσεις μεταξύ τους) στις κατά τόπους επιθεωρήσεις Παιδείας και συνέβη το πρώτο κρούσμα:

5χρονα παιδάκια, που ακόμη δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τι είναι καλό και τι κακό, αποφάσισαν να...εφαρμόσουν στην...πράξη ό,τι έμαθαν στο νήπιο(!) περί σεξ και το..τι είναι βιασμός ή το τι είναι το...12ο ή το 20ό "φύλο"!


Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγραφεί η όλη αυτή κατάσταση. Ο Vincent Held, πολιτικός οικονομολόγος, αποκωδικοποίησε μεσω μιας δικής του μελέτης τον νέο αυτόν κώδικα (ο οποίος ασφαλώς υμνήθηκε κυρίως από τους νεοφιλελεύθερους και τους αριστεριστές) και ταρακούνησε όλη την Υφήλιο.

Ἀντικαθιστοῦν τήν πρωτογενή κερδοφόρα παραγωγή τῆς Ἑλλάδας (γεωργία, κτηνοτροφία, πτηνοτροφία, μελισσοκομία) καί τήν ὑγεία μέ ἀνεμογεννήτριες καί φωτοβολταϊκά ξένων συμφερόντωντ!

 

https://antimedia.gr/wp-content/uploads/2022/11/photovoltaika-90x120.webp

 

 

Οργή για το φωτοβολταϊκό “τέρας” στα Τρίκαλα σε έκταση 15.500 στρεμμάτων – Αποψίλωση σε περιοχή NATURA!

Φωτοβολταϊκό έργο γιγαντιαίας κλίμακας, το μεγαλύτερο της Ελλάδας και το δεύτερο μεγαλύτερο της Ευρώπης, ετοιμάζεται να κατασκευαστεί στην περιοχή μεταξύ Τρικάλων και Καλαμπάκας, στην ευρύτερη περιοχή των Αντιχασίων.

Το έργο αυτό, αναλαμβάνει η εταιρεία Damco Energy S.A. του ομίλου Κοπελούζου, γεγονός που δεν έφερε απλώς αμφισβήτηση αλλά πυροδότησε έντονες αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία. Οι κάτοικοι των Αντιχασίων ενώθηκαν με αποφασιστικότητα και έχουν μπει σε έναν διαρκή αγώνα ενάντια στην κατασκευή αυτού του έργου που απειλεί να καταστρέψει το φυσικό περιβάλλον της περιοχής τους.

Γέρων Εφραίμ Αριζόνας: " Όταν συμβαίνει κάτι αντίθετο στο θέλημα σας!"


https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRb_a9nAkeBikJddWaZfiVVboD2H4yjO8NmQQ&s


 

 

Όταν συμβαίνει κάτι αντίθετο στο θέλημα σας, κάτι που σας προκαλεί πίκρα και ταραχή, να συγκεντρώνετε γρήγορα την προσοχή σας στην καρδιά και ν’ αγωνίζεστε μ’ όλη σας τη δύναμη, με βία και προσευχή, ώστε να μη γεννηθεί οποιοδήποτε δυσάρεστο και εμπαθές αίσθημα μέσα σας. 
Αν δεν επιτρέψετε τη γέννηση τέτοιου αισθήματος, τότε όλα τελειώνουν καλά. Γιατί κάθε κακή αντίδραση ή ενέργεια, με λόγια ή με έργα, είναι συνέπεια και επακόλουθο αυτού του αισθήματος. 

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: "Ψημένος" θά μπεῖς στόν Παράδεισο!

 

 

 

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)