Σελίδες

TRANSLATOR

Κυριακή 28 Ιουλίου 2024

Φωτοβολταϊκά παντού! Έρχεται επισιτιστική κρίση με την ευλογία Μητσοτάκη, Τσιάρα και ολιγαρχών ενεργείας!



 

 

 

 

Στην τεράστια καταστροφή για την αγροτική παραγωγή της Ελλάδας, με ολέθρια αποτελέσματα στη διατροφική επάρκεια της χώρας, αναφέρονται οι καταγγελίες που έφτασαν και διερευνήθηκαν για ανεξέλεγκτη μετατροπή γης υψηλής παραγωγικότητας σε φωτοβολταϊκά πάρκα.

Κάποιες από τις καταγγελίες, με επίκεντρο τη Φθιώτιδα, κάνουν λόγο μάλιστα όχι απλώς για υπέρβαση του ορίου παραχώρησης γης υψηλής παραγωγικότητας, που όρισε η κυβέρνηση το 2022, αλλά ακόμη και για παράνομο χαρακτηρισμό αυτής της γης σε «χαμηλής παραγωγικότητας», προκειμένου να στηθούν… πάρκα. Και οι καταγγελίες δεν σταματούν εδώ, αφού μιλούν ακόμη και για επιχειρηματίες που στήνουν πάνελ σε χωράφια, χωρίς να έχουν καν άδεια σύνδεσης με το δίκτυο από τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ), που έχει πλέον μετονομαστεί σε Ρυθμιστική Αρχή Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων (ΡΑΑΕΥ). Στήνουν, δηλαδή, άσκοπα φωτοβολταϊκά πάνελ, χωρίς ενεργειακό κέρδος, σε γη όπου θα μπορούσαν να καλλιεργούνται αγροτικά προϊόντα.

Ευρωπαϊκή Κάρτα Εμβολιασμού: Η Ελλάδα εκ των 5 πρώτων χωρών που την υιοθετούν πιλοτικά!


 
 
 
 
Δείτε αναλυτικά τι έρχεται…

«Μια ευρωπαϊκή κάρτα εμβολιασμού θα επιτρέψει τον ενημερωμένο εμβολιασμό, σύμφωνα με ειδικούς που εργάζονται στο έργο EUVABECO. Η Λετονία, η Ελλάδα, το Βέλγιο, η Γερμανία και η Πορτογαλία θα δοκιμάσουν το νέο εργαλείο από τον Σεπτέμβριο».

Αυτό αναφέρει το Vaccines Today, μια διαδικτυακή πλατφόρμα για την συζήτηση των εμβολίων και του εμβολιασμού. Τι θα ακολουθήσει;


Όπως τονίζεται μεταξύ άλλων:

Η ΓΥΜΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ!


 

 

π. Δημητρίου Μπόκου

 

 

Ο Χριστός ήλθε στα μέρη των Γεργεσηνών. Καθ’ οδόν συνάντησε δύο δαιμονισμένους σε φοβερή κατάσταση, λόγω της κατοχής τους από πλήθος πονηρών πνευμάτων. Οι δαίμονες ζήτησαν από τον Χριστό να τους επιτρέψει να μπουν σε μια αγέλη χοίρων και ο Κύριος το επέτρεψε. Με την είσοδο των δαιμόνων στους χοίρους, η αγέλη ολόκληρη όρμησε στο γκρεμό και πνίγηκε στη θάλασσα. Μπρος στο φαινόμενο αυτό, οι κάτοικοι ζήτησαν από τον Χριστό να φύγει από τη χώρα τους, φοβούμενοι χειρότερες συμφορές από την παρουσία του (Κυριακή Ε΄ Ματθαίου).

Οι ευαγγελιστές Μάρκος και Λουκάς αναφέρονται στο γεγονός, σημειώνοντας την (οπωσδήποτε δευτερεύουσα) λεπτομέρεια, πως επρόκειτο για έναν δαιμονιζόμενο. Αναφέρουν τον ένα από τους δύο, που φαίνεται πως ήταν χειρότερος από τον άλλο και τον έτρεμε όλη η περιοχή (αγ. Νικόλαος Βελιμίροβιτς). Ιδιαίτερη όμως σημασία έχει η περιγραφή και από τους τρεις ευαγγελιστές της φριχτής κατάστασης, στην οποία είχαν περιέλθει οι άνθρωποι αυτοί. Κατοικούσαν στα μνήματα, περιπλανιόντουσαν στις ερήμους και στα βουνά, έσπαγαν τις σιδερένιες αλυσίδες με τις οποίες προσπαθούσαν να τους περιορίσουν οι άνθρωποι, κυκλοφορούσαν χωρίς ενδύματα, κατέκοπταν το σώμα τους με πέτρες. Ήταν «χαλεποί λίαν». Ο φόβος και ο τρόμος των ανθρώπων. Κανένας δεν τολμούσε να κυκλοφορήσει στον δρόμο τους.

TO MHNYMA THΣ ΗΜΕΡΑΣ: Μέ τήν προσευχή συνάπτεις σχέση μέ τόν Θεό!

 
 
 
 ''Κύριε Ἰησοῦ Χριστὲ Υἱὲ τοῦ Θεοῦ, ἐλέησον ἡμᾶς''.
  Ὅταν λέμε τὴν προσευχὴ αὐτή, 
συνάπτουμε μὲ τὸν Χριστὸ μία προσωπικὴ σχέση,
 ποὺ ξεπερνᾶ τὴ λογική. 
Ἡ Ζωὴ τοῦ Χριστοῦ, εἰσχωρεῖ σιγά-σιγά μέσα μας.
Άγιος Σωφρόνιος Σαχάρωφ
 
 

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)