Σελίδες

TRANSLATOR

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024

Βιομετρικά σκάνερ προσώπου με βάση την ψηφιακή ταυτότητα εισάγονται σε 430 ομοσπονδιακά αεροδρόμια των ΗΠΑ!

 


 

 

Η Διοίκηση Ασφάλειας Μεταφορών του Τζο Μπάιντεν προχωρά με σχέδια για επέκταση της τεχνολογίας αναγνώρισης προσώπου σε 430 αεροδρόμια των ΗΠΑ, παρά το γεγονός ότι έχει εισαχθεί νομοσχέδιο με δικομματική υποστήριξη που καλεί την κυβέρνηση να τερματίσει την επεμβατική πολιτική της κλοπής των βιομετρικών δεδομένων εκατομμυρίων αεροδρομίων. επιβάτες.

Η TSA ανακοίνωσε ότι θα εγκαταστήσει βελτιωμένες συσκευές τεχνολογίας ελέγχου ταυτότητας (CAT) στα αεροδρόμια, μια αναβάθμιση από προηγούμενες μονάδες που χρησιμοποιήθηκαν σε πιλοτικό πρόγραμμα σε σχεδόν 30 αεροδρόμια των ΗΠΑ.

«Η TSA χρησιμοποιεί αλγόριθμους αναγνώρισης προσώπου που αναπτύχθηκαν από προμηθευτές με κορυφαίες επιδόσεις», αναφέρει η υπηρεσία στο δελτίο τύπου της. Αυτό είναι ένα σύστημα που τροφοδοτείται από τεχνητή νοημοσύνη. Στο δελτίο τύπου, η TSA κάνει να ακούγεται ότι είναι πρόθυμη να περάσει από οποιοδήποτε στεφάνι για να προστατεύσει το απόρρητο των επιβατών, όταν γνωρίζουμε ότι αυτό είναι ένα καθαρό ψέμα. Σε ένα άλλο έγγραφο , η Εσωτερική Ασφάλεια, σύμφωνα με την οποία η TSA είναι δευτερεύουσα υπηρεσία, παραδέχεται ότι συλλέγουν προσωπικά αναγνωρίσιμα δεδομένα για άτομα στα αεροδρόμια.

Οι πιο πρόσφατοι σαρωτές CAT, γνωστοί ως μονάδες CAT-2, ενσωματώνουν τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου καταγράφοντας φωτογραφίες ταξιδιωτών σε πραγματικό χρόνο και συγκρίνοντάς τους με τα αναγνωριστικά φωτογραφιών τους. Αυτές οι μονάδες έχουν αναπτυχθεί σε σχεδόν 30 αεροδρόμια σε όλη τη χώρα και τώρα θα αναπτυχθούν σε περισσότερα από 400 «ομοσπονδιακά» αεροδρόμια τα επόμενα χρόνια, αναφέρει το MSN.

Από τώρα, η συμμετοχή σε προβολές αναγνώρισης προσώπου υποτίθεται ότι είναι προαιρετική για τους ταξιδιώτες, οι οποίοι μπορούν να επιλέξουν να ακολουθήσουν την τυπική διαδικασία επαλήθευσης φυσικής ταυτότητας. Ωστόσο, υπήρξαν αμέτρητοι λογαριασμοί από πρώτο χέρι από επιβάτες αεροδρομίου που ανέφεραν ότι δεν τους δόθηκε καμία επιλογή από την TSA να απορρίψουν τις σαρώσεις προσώπου.

 

 

Οι μονάδες CAT-2 χρησιμοποιούν επαλήθευση ένας προς έναν, συγκρίνοντας φωτογραφίες με ταυτότητες που έχουν εκδοθεί από την κυβέρνηση. Λένε ότι διαγράφουν τις εικόνες από το σύστημά τους αμέσως μετά τη λήψη τους (ποιους κοροϊδεύουν, ξέρουμε ότι διατηρούν αυτά τα δεδομένα για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, αν όχι επ’ αόριστον).

Σύμφωνα με το  MSN : «Η TSA τονίζει ότι οι φωτογραφίες δεν αποθηκεύονται μετά από θετική αντιστοίχιση ταυτότητας, παρά μόνο κατά τη διάρκεια περιορισμένων δοκιμών για την αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας της τεχνολογίας. Αυτή η δοκιμή περιλαμβάνει ένα τμήμα δύο έως τεσσάρων εβδομάδων σε συγκεκριμένες τοποθεσίες, με δεδομένα που συλλέγονται και υποβάλλονται στη Διεύθυνση Επιστήμης και Τεχνολογίας του DHS για ανεξάρτητη ανάλυση».

Ιδού η αλίευση: Η TSA μπορεί να μην διατηρεί τα δεδομένα για περισσότερο από μερικές εβδομάδες, αλλά δεν έχει κανέναν έλεγχο επί της Εσωτερικής Ασφάλειας και άλλων οντοτήτων στις οποίες διαβιβάζει τις πληροφορίες.

Μια δικομματική ομάδα γερουσιαστών, με επικεφαλής τους γερουσιαστές John Kennedy (R-Louisiana) και Jeff Merkley (D-Oregon), εισήγαγε νομοθεσία τον Νοέμβριο του 2023 για την απαγόρευση της TSA από τη χρήση της αναγνώρισης προσώπου, επικαλούμενη ανησυχίες για το απόρρητο. Η αυξανόμενη εξάρτηση της κυβέρνησης στην αναγνώριση προσώπου έχει προκαλέσει εκκλήσεις για μεγαλύτερους κανονισμούς σχετικά με τη γρήγορα επεκτεινόμενη χρήση της.

Οι γερουσιαστές λένε ότι το νομοσχέδιο τους, που ονομάζεται  Νόμος Προστασίας Απορρήτου των Ταξιδιωτών , ή TPPA, θα εμπόδιζε το πρακτορείο να «εκμεταλλευτεί περαιτέρω την τεχνολογία και να αποθηκεύσει τα βιολογικά δεδομένα των ταξιδιωτών».

Η απόφαση του καθεστώτος Μπάιντεν να προχωρήσει και να επεκτείνει αυτό το επεμβατικό, τυραννικό πρόγραμμα παρακολούθησης ενόψει των ανησυχιών του Κογκρέσου, σας λέει όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για αυτό το καθεστώς. Θα μπορούσαν να τους ενδιαφέρει λιγότερο τι πιστεύουν οι άνθρωποι ή οι εκπρόσωποί τους για τις παγκοσμιοποιητικές πολιτικές θηριωδών συστημάτων τους.

Οι γερουσιαστές τόνισαν ότι η συντριπτική πλειονότητα των Αμερικανών δεν γνωρίζει ότι έχουν το δικαίωμα να εξαιρεθούν από τις προβολές προσώπου. Κανείς δεν ερωτάται αν θέλει να δώσει άδεια στην κυβέρνηση να σκανάρει τα πρόσωπά τους, απλώς εκτελείται κρυφά επιτόπου.

Τα αεροδρόμια υποτίθεται ότι έχουν μια πινακίδα που ειδοποιεί τους ταξιδιώτες ότι η φωτογραφία τους θα τραβηχτεί ως μέρος του πιλοτικού προγράμματος και ότι έχουν το δικαίωμα να εξαιρεθούν, αλλά οι περισσότεροι επιβάτες λένε ότι οι πινακίδες είναι τόσο μικρές που δεν τις πρόσεξαν καν.

Ο Michele Bachmann, πρώην Ρεπουμπλικανός μέλος του Κογκρέσου από τη Μινεσότα, ο οποίος έθεσε υποψηφιότητα για πρόεδρος το 2012, επικοινώνησε μαζί μου το περασμένο Σαββατοκύριακο για να με ενημερώσει για μια πρόσφατη εμπειρία που συνάντησα σε αεροδρόμιο των ΗΠΑ.

«Πήγα στον πράκτορα στην ασφάλεια στο Νόρφολκ. αντί να της δώσω την ταυτότητά μου, μου είπε να το βάλω σε μια μηχανή ανάγνωσης καρτών. 

«Τότε είπε, «κοίτα την κάμερα». Πριν προλάβω να απαντήσω, η κάμερα είχε τραβήξει τη φωτογραφία μου. Μου είπε ότι η κάμερα ταίριαξε το πρόσωπό μου με την ταυτότητά μου!

«Δεν υπήρχε επιλογή».

Πρόσφατα ανέφεραν επίσης ότι η TSA επιτρέπει σε παράνομους αλλοδαπούς να επιβιβάζονται σε αεροπλάνα  χωρίς να επιδεικνύουν καμία ταυτότητα . Τους ρωτούν ευγενικά αν θα υποβληθούν σε σάρωση προσώπου, αλλά έχουν την επιλογή να πουν «όχι».

Αυτό είναι μέρος του συστήματος των «δύο Αμερικών» που διαμορφώνεται σε αυτή τη χώρα. Ένα σύνολο προτύπων ισχύει για αλλοδαπούς υπηκόους και ένα άλλο για πολίτες των ΗΠΑ. Δύο Αμερικές — συχνά λειτουργούν εντός της ίδιας δικαιοδοσίας μέσα σε ένα σύστημα δικαιοσύνης δύο επιπέδων, το οποίο αναφέρονται ως «δημοκρατία». Κάθε πολίτης των ΗΠΑ που παραπονιέται για αυτό το σύστημα, ή ακόμα και το αμφισβητεί, κινδυνεύει να συμπεριληφθεί σε μια λίστα παρακολούθησης της κυβέρνησης με πρόσωπα που θεωρούνται, όπως περιγράφονται από τους παγκοσμιοποιητές που διευθύνουν την κυβέρνηση και τα μέσα ενημέρωσης, «απειλή για τη δημοκρατία μας».

Δεν θα περάσει πολύς καιρός πριν αυτή η τεχνολογία σάρωσης προσώπου απαιτείται από τους θαμώνες να κάνουν check in σε ξενοδοχεία, να ψηφίζουν στις εκλογές, να κάνουν check in σε νοσοκομείο και οποιεσδήποτε άλλες καθημερινές λειτουργίες στη ζωή. Αυτό είναι το θηριώδες σύστημα που οραματίστηκαν οι WEF’ers που σχετίζονται με τη Μεγάλη Επαναφορά και την Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση. Αυτοί οι τεχνοκράτες οραματίζονται έναν οργουελικό κόσμο συνολικής πληροφόρησης, όπου έχουν το δικαίωμα να συλλέγουν τα προσωπικά σας στοιχεία ενώ εκτελούν κυριολεκτικά κάθε καθημερινή λειτουργία, παρακολουθώντας και παρακολουθώντας σας σε πραγματικό χρόνο. Αυτό γίνεται για να μπορούν να αξιολογήσουν εάν μένετε εντός του ημερήσιου αποτυπώματος άνθρακα που θα σας παραχωρηθεί σύντομα. Μόλις εγκατασταθούν τα ψηφιακά νομίσματα της κεντρικής τράπεζας, απλώς θα παγώσουν τον τραπεζικό σας λογαριασμό όταν ξεπεράσετε το όριο εκπομπών άνθρακα για τον μήνα. Και αν έχεις παράπονο σε ποιον θα το κάνεις; Όλο το σύστημα θα διοικείται από μη ανθρώπινη τεχνητή νοημοσύνη!

 
 
 
 
 
Πηγή:  
 
https://investigation94.wordpress.com/2024/02/01/%ce%b2%ce%b9%ce%bf%ce%bc%ce%b5%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%cf%83%ce%ba%ce%ac%ce%bd%ce%b5%cf%81-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%8e%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%b5-%ce%b2%ce%ac%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%b7/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)